Dodaj do ulubionych

Chaos Rising gotowy

IP: 83.238.15.* 23.02.10, 12:50
hah pierwszy

czekam z niecierpliwościa , chaos wymiata smile
Obserwuj wątek
    • revile89 Chaos Rising gotowy 23.02.10, 12:51
      ...handel stoi, a tutaj wydatki
    • william_dr Re: Chaos Rising gotowy 23.02.10, 13:04
      dajcie linka do jakiegoś poradnika multi bo bym pograł a dostaję na razie łomot big_grin
    • mathiuss Chaos Rising gotowy 23.02.10, 13:10
      Chyba kupie, DoW2 podobal mi sie i w singlu i w multi, chociaz niewiele w to multi pogralem ze wzgledu na slabe lacze. Teraz lacze zmieniam na lepsze na dniach, wiec jakas dobra gra do multi by mi sie przydala.
    • slawomir.serafin Re: Chaos Rising gotowy 23.02.10, 13:25
      @william_dr - pogrzeb na oficjalnym forum

community.dawnofwar2.com/forum

w niektórych wątkach są opisane niezłe taktyki. Popatrz też na replaye, które są zebrane w każdej sekcji w jednym wątku - zobaczysz co i jak powinno się robić smile a potem praktyka, praktyka, praktyka smile graj na publikach dopóki nie zaczniesz wygrywać i nie poczujesz się pewniej - wtedy możesz uderzyć do gry rankingowej smile

i dodaj sobie mnie w GfWL - KeyserFHT smile
    • Gość: xD Re: Chaos Rising gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 13:26
      świeże mięsko xD
    • Gość: Pirat99 Re: Chaos Rising gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 15:04
      Jak komuś brak towarzystwa w multi to na
      GWFL dodajcie: pirat99 smile
    • Gość: Krokodylowy Re: Chaos Rising gotowy IP: 91.189.72.* 23.02.10, 19:14
      A udało się komuś z was stworzyć własną mapę?
    • Gość: KY Re: Chaos Rising gotowy IP: *.acn.waw.pl 23.02.10, 20:02
      Jak ktoś jest zainteresowany, jest preorder bezpośrednio na uk-thq-eshop.gamesplanet.com/pc-games/buy-download-Dawn-of-War-II:-Chaos-Rising.html

Dodatkowo, za 10 PLN mogę odsprzedać kod na 25% zniżki na ten tytuł w tym sklepie - namiar na siebie prosze wpisać w komentarzu poniżej...
    • Gość: RTS_MANIAC Re: Chaos Rising gotowy IP: *.nitka.net.pl 23.02.10, 20:12
      @william_dr www.gamereplays.org/dawnofwar2/
      tu masz wiele strategii i replayów. Niestety wszystko po ang ale może przetłumaczyć na tłumacz goole.
    • Gość: fan Re: Chaos Rising gotowy IP: *.nitka.net.pl 23.02.10, 20:15
      @KY ale to jest wersja ANG? w Polsce przecież wyjdzie Polska i też można przedsprzedażą taniej zamówić. Podobno będzie można też klucz kupić tylko i zassać dodatek z Steam ale ja tam wole wersje pudełkową. Podstawka ma pięknie złocone napisy na pudełku, fajnie to wygląda na półcebig_grin
    • Gość: mic77 Re: Chaos Rising gotowy IP: *.nitka.net.pl 23.02.10, 20:20
      @pirat99 a jak to zrobić? wogóle tego Steam nie czaje, mam tylko znajomych na WIndows LIve ale już jest tyle, że program mi pisze, że więcej nie mogę dodaćuncertain a co to jest ten GFWL?
    • Gość: Warhammer Re: Chaos Rising gotowy IP: *.nitka.net.pl 23.02.10, 20:23
      w pierwszy dzień po wyjściu gry lece do sklepu nabyć dodatekbig_grin pierwszą część dostałem od narzyczonej na urodziny teraz trze kupić kolejną big_grin
    • Gość: - Re: Chaos Rising gotowy IP: *.nitka.net.pl 23.02.10, 21:37
      prezentacja nowości: www.gametrailers.com/video/exclusive-new-dow-ii/62140
    • Gość: pirat99 Re: Chaos Rising gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:37
      @mic77 GFWL to po prostu Games for Windows Live.
      Co do limitu znajomych to nawet nie wiedziałem, że takie coś jest.
    • Gość: sex Re: Chaos Rising gotowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:56
      sex
    • ash23neuro Re: Chaos Rising gotowy 24.02.10, 12:30
      "w takich chwilach chciałoby się, żeby nośniki fizyczne już zniknęły na dobre, a gra stawała się dostępna w sieciowej dystrybucji wtedy, kiedy faktycznie, jest gotowa, a nie trzy tygodnie później..." Dokładnie to samo pomyślałem jak przeczytałem że już gotowy. Czekaliśmy już tyle to i te 2,5 tygodnia się przeczeka. Niemniej jednak nie ma sprawiedliwości wink.
    • ash23neuro Re: Chaos Rising gotowy 24.02.10, 12:39
      Zamieszczam filmik prezentujący nowe jednostki dla każdej armii: www.youtube.com/user/DoWCodex#p/u/0/3t8WXIcfXDs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka