Dodaj do ulubionych

Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostki itp

17.07.12, 17:54
https://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/07/medal_of_honor_warfighter-600x336.jpg

no to zaczynam:

mp1st.com/2012/07/12/name-a-multiplayer-mode-in-medal-of-honor-warfighter/
Danger Close wants you to name a new competitive game mode in Medal of Honor: Warfighter.

“We knew that we wanted a game mode that was as rewarding to play as it was exciting to watch. Quick rounds with no respawn abilities were established early, and getting the national flags to be a central part of gameplay was a given once we saw the overwhelming response to the Global Tier 1 concept,” wrote EA’s Creative Director, Kristoffer Bergqvist, on mode’s promotion page.
Obserwuj wątek
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 17:55
      The mode that desperately needs a name was dubbed “Sport” internally at Danger Close, as the team “wanted a game mode that was as rewarding to play as it was exciting to watch.” The team on attack have “to force its way through narrow choke-points in hope of grabbing one of the two flags set on the defenders’ side, then bringing it back to the starting area.

“The majority of the combat happens at the beginning of the round while the attackers are fighting to cross the defensive lines. If the defenders fail and let the attack through, they’ll need to switch tactics when closing in on the attackers’ escape routes. Fail a second time and they’ll lose that round,” explained Bergqvist.

On the flip side, the attackers are tasked with “either slamming through one choke-point or splitting up the defending team using diversion tactics. Stick close to your Fire Team buddy and coordinate the attack to break through the defensive perimeters!”

The unnamed mode seems like a cross between Counter-Strike’s Bomb/Defuse (or Call of Duty’s Search and Destroy) and Capture the Flag. Danger Close is hoping to break into the E-sports scene with this mode, and from the sound of it, they are on the right track.

“Our vision is to create a tense, violent, and addictive game mode—one that makes its way onto the E-Sports scene and takes the Medal of Honor franchise to the next level of competitive warfare,” concluded Bergqvist.
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 17:58
        www.examiner.com/article/medal-of-honor-warfighter-may-be-the-fresh-experience-call-of-duty-fans-want
    • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 18:16
      "z innych ciekawostek - MOHW będzie korzystał z battleloga: "
      czyli brak lobby w grze
      świetnie...
      chyba że zmienia bo o ile sama szukarka jest spoko i działa zdecydowanie szybciej niż cokolwiek "ingame" to konieczność wyłączenia gry tylko po to żeby zmienić serwer etc. jest po prostu ch...owa
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 18:41
      don, spoko, tylko pisz po polsku jak coś. a battlelog to proniony pomysł, ale teraz wszystko musi byc socjal , wiec... Chociaz, gdyby zrobili przegladare wewnatrz gry to czemu nie. smile
      • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 18:49
        battlelog gdyby nie wymuszał włączania gry przez niego jest ok nie ideał przydało by się parę dodatkowych opcji ale statystyki i te inne sprawy a można dorzucić addona getbblog.com/ i jest jeszcze lepiej
        ALE CZEMU NIE MOGĘ ODPALIĆ GRY I DOPIERO POTEM SZUKAĆ SERWERÓW?!!

• enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 19:20
          bo battlelog nie był przemyślany. był zrobiony na szybkiego, kiedy poszlo info o elite.
          • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 19:20
            dobra ta wtyczka ;d
          • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 01:34
            taa jak wszystko co EA wydaje
            "na szybkiego"
            SWTOR pewnie nie był by takim failem gdyby wyszedł pól roku później
            bf3 mogł nie miec kampani a b2k na premierze
    • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 19:05
      a swoja droga don to możesz funkcjonalność battleloga sprawdzić już teraz bo prawie wszystko jest dostępne dla osób bez konta/bf3
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 19:21
      Nowy trailer + potwierdzone info i becie BF4

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xCMt69GbHzw
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.07.12, 20:57
        no proszę jak się szybko rozwija temat :]
        @enemcore
        wrzuciłem cycata, tfu cytata, więc nie tłumaczyłem, ale oka - postaram się tłumaczyć

--------------------
        dość stare info, ale chyba nie było nigdzie na poly
        www.computerandvideogames.com/337452/medal-of-honor-warfighter-more-details-arrive/
        Warfighter's story again loosely follows actual events and soldiers, and is co-written by real operators during mission downtime, but Danger Close says it's going for "authenticity" rather than "simulation" (your health will still recharge).

historia znowu luźno będzie nawiązywać do prawdziwych wydarzeń i żołnierzy, będzie współpisana(polska język trudna język) przez prawdziwych wojaków, ale Danger Close chce iść raczej w autentyczność niż symulację rzeczywistości (czytaj będzie odnawialne zdrówko - czyli w sumie norma)

Fans should also expect a one-shot-kill "hardcore" mode and some kind of co-op support (although a full campaign seems unlikey, says OXM).

OXM nadaje, że w grze można się spodziewać jeden -strzał - trup "trybu hardcore", oraz jakiegoś rodzaju misji co-op (zapewne coś w rodzaju misji spec-ops rodem z Mw3 - dopisek dona :} )

• finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 01:38
          nie ogarniam czemu nie mogą dać kampanii z możliwością coopa
          • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 07:56
            • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 07:57
              mp1st.com/2012/07/17/rumor-medal-of-honor-warfighter-listed-to-release-on-the-ps-vita/

@finear
              może to kwestia tego, że sp daje, w/g autorów, większą autentyczność?
              • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 12:11
                ja i tak nie lubie coopa, takze dla mnie ok, lepiej zeby ten czas poswiecli na jakies mapki do mp
                • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 13:21
                  gameplay ze snipera pewnie zara usuna www.youtube.com/watch?v=kH6AOqw6FWk
                  • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 14:19
                    ooooo i snajperzy jak w mw3 bardziej :] najjjjs
                    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 14:33
                      a zrewanżuję się jeszcze jednym gameplayem z aplhy - tym razem jakimś bardziej oficjalnym chyba
                      mp1st.com/2012/07/17/new-legit-medal-of-honor-warfighter-multiplayer-gameplay-footage-surfaces/
                    • dead.space Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.07.12, 14:51
                      Kolejna minus tej produkcji... Sniper w malym kartonowym pudelku... WTF
    • don_wroc_love Kristoffer Bergqvist 20.07.12, 18:42
      www.vg247.com/2012/07/20/ea-update-hits-the-battlefield-with-armored-kill-mohwarfighter/
      w sumie prawie wszystko na tym filmie albo widzieliśmy, albo nie jest warte uwagi, ale jest jedna rzecz która podziałała na mnie jak... może nie jak kubeł zimnej wody, ale lekko schłodzonej.. nazwisko Pana który odpowiada za multiplayer - Kristoffer Bergqvist

nazwisko wydało mi się podejrzanie szwedzkie, więc szybkie google i co znalazłem.
      pan odpowiadał za multi w BC2
      Lead Multiplayer Designer Kristoffer Bergqvist
      www.mobygames.com/game/windows/battlefield-bad-company-2/credits
      i był jednym z koderów w multi w MOH'u 2010 (zakładam, że ktoś się machnął w imieniu)
      www.mobygames.com/game/windows/medal-of-honor_/credits
      no i grzebolił w paru innych produkcjach DICE
      www.mobygames.com/developer/sheet/view/developerId,97116/
      Battlefield 3 (2011), Electronic Arts, Inc.
      Battlefield: Bad Company 2 (2010), Electronic Arts, Inc.
      Battlefield 2142: Booster Pack - Northern Strike (2007), Electronic Arts, Inc.
      Battlefield 2142 (2006), Electronic Arts, Inc.
      Battlefield 2 (2005), Electronic Arts, Inc.
      Battlefield 2: Modern Combat (2005), Electronic Arts UK Ltd.

najważniejsze IMO, to to, że gościu odpowiada za multi w BC2 (które nie było aż tak strasznie złe jak w BF3, a i od czasu bc2 trochę wody w wiśle upłynęło więc może gościu jeszcze się czegoś nauczył) , więc może nie jest to śjakiś stłaszny dłamat.

....w sumie mogło być gorzej - mógł być to główny winowajca multi w bf3 Lars Gustavsson, albo główni winowajcy MOHa2010 Sebastian Armonioso i Gustav Halling....
      • fix_poland Re: Kristoffer Bergqvist 20.07.12, 21:29
        Doni ..
        Po primo BF3 nie jest strasznie zły wink . To dobra gra ..
        Po sekundo NIE KUPUJESZ KOL OF DJUTY?!
        • don_wroc_love Re: Kristoffer Bergqvist 20.07.12, 21:42
          gier od Tandetyarch nie kupowałem nigdy na premierze, ale używki chwilę przed kolejną częścią MW, żeby przypomniec sobie i poćwiczyć multi. tym razem w ogóle nie kupię bo następnej gry z serii MW już nie będzie a nowy tytul od IW wyjdzie na next gena
      • shokako Re: Kristoffer Bergqvist 20.07.12, 22:12
        Na szczęście nie jest to Patrick Liu odpowiedzialny za Bf 1943 i MoH(2012)-multi.

Koleś kilka razy w żywe oczy kłamał jaki to support będzie miał bf 1943 czy ostatni MoH. A skończył się jak każdy widzi.
        • don_wroc_love Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 09:35
          ano. sam liczylem na wsparcie dlckami tego pierwszego "nowego" MOHa a byla lipa....
          • dead.space Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 13:35
            Przeciez pojawily sie 2 DLC
            • don_wroc_love Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 21:25
              jesli 2 malusie dlcki z moha 2010 to dla Ciebie "duzo".... to zaczynam rozumiec czemu ilość contentu w bf3 ci wystarcza....
              • dead.space Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 22:40
                Sama gra byla kiepskawa, niby BC2 w MOH to nie bylo BC2, lepiej wlaczyc BC2 badz Vietnam, wiecej graczy, wiecej mozliwosci, wiecej funu niz ten szit MOH, obecny MOH tez nie zapowiada sie ani troche ciekawie, kolejny malootwarty szuter na malych mapkach. Rozumiem ze T/DM jest podstawa gry ale nie w grach gdzie gra sie zolnierzami i co tego cala jego otoczka. To sie juz przejadlo ale jak sie patrzy na COD i jego preordery ludzie moga grac 5 lat w ten sam styl gry i placac rocznie ~100e za gre + DLC. Co za duzo to niezdrowo ale wiadomo kto jest dzisiejszym targetem.
                Stop grom gdzie liczy sie bezmyslna wyrzynka - czasy Q3 sie skonczyly, skoro daja gosci z Mp5 to niech trzymaja sie czegos wiecej niz "kill enemy players", jak chca DM to droga prosta - zrobic gre podobna do Q3 a nie bazowac na tematyce wojskowej i polac to wszystko graniem jak w Q3. Takie gry maja duzy potencjal, wystarczy spojrzec na ARMA2, masa pojazdow, duzy teren, nacisk na realizm (zasady gry czy granie z mikrofonem ala zolnierz) rozrywka 100x wolniejsza niz w BF czy 1000x niz COD ale klimat duzo lepszy. Ale coz, dzieciaki wola join, i trzymac palec na spuscie niz podzialac cos wiecej bo w BF3 ja gram z bratem i uzywamy skype do komunikacji i wtedy latanie czy to transporterowym helikopterem czy atakujacym czy samo jezdzenie pojazdem jako driver + gunner nabiera innego znaczenia, samo atakowanie bazy wroga na 24p wyglada na granie a nie zabijanie 32-64 prosiakow w rzezni.
                • enemcore Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 23:03
                  Podajesz własne upodobania jako argumenty. A fakty, można równie dobrze wykorzystać przeciwko tobie samemu. Napisałeś, że "ludzie moga grac 5 lat w ten sam styl gry i placac > rocznie ~100e za gre" A co niby BF się zmienił w rozgrywce przez ostatnie 5 lat? No prosze cie.
                  • enemcore Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 23:12
                    Poza tym COD ma zajebiste multi, nie wiem co ty chcesz od niego. Jak wolisz z fartem na jana przeciskać się przez niezniszczałe korytarze w metrze to spoko. Nikogo to nie obchodzi. Każdy ma inny gust. Ja lubie obydwie te gry. Ale nie porównuj Medala do CODa, bo to zupełnie inny styl rozgrywki. Jest dużo wolniejszy i nastawiony na współprace. Więc skończ trollować albo napisz coś sensownego w końcu, bo to zaczyna robić się nudne. Nie wiem w co ty będziesz grał późną jesienią, ale wyboru wielkiego nie ma jesli chodzi o multi. Albo BO2, albo MOH:W. No chyba, że zaspokoi cie 4 mapki do bfa za cene polowy gry to spoko. Mnie nie.
                    • dead.space Re: Kristoffer Bergqvist 22.07.12, 10:48
                      Tak jasne, polowa gra za jedno DLC, nowy MOH jest za 49e, BO2 za 59 (klasycznie) a jedno DLC kosztuje 15e (i pamietaj ze poza 4 mapkami dostajemy nowe pojazdy, nowe bronie, nowe tryby, nowe unlocki gdzie czesc z nich ma dzialac w podstawowej grze i chyba cos jeszcze) gdzie sam COD za 15e oferowal 5 mapek i NIC WIECEJ (i tu kolejne narzekanie, czemu COD od czasow MW1 oferuje w DLC tylko mapki)

Ale sport i gry to co innego... Ale to jest gra, one powinny sie rozwijac co nic dziwnego ze w dzisiejszych czasach swoboda w grach jest duzo mniejsza niz to bylo 10 lat temu. Ale pamietajcie zawsze ze przeciez w COD moze byc ten znany od wiekow T/DM ale co za problem jest zrobic nowy tryb? Podobnie w CS, lata mu leca, beta CS GO nie posiada iron sighta i grasz tak jakbys gral w RTCW sprzed x lat czy to nawet w pierwszego MOH i tu powinno byc co wspominalem wyzej - tryb Classic - anty vs terro, rundy, brak iron sighta jak i "tryb2" gdzie bedzie iron, gracz po dostaniu kulki nie bedzie zatrzymywany,itp Ale nikomu sie tego nie chce, CS1.6, CSS, CSGO i prawie jak w COD - zerowy postep....Patrzac na BC2 a BF3 wychaczysz wiecje roznic nic patrzac na MW1vsMW2vsMW3
                      • enemcore Re: Kristoffer Bergqvist 22.07.12, 17:39
                        Ja gram na PC. Dla mnie to połowa ceny. Poza tym co mnie niby obchodzi jakis COD? To temat o MoH. Jak Ci sie nie podoba to spoko. Ale denerwuje mnie, że teraz każde multi, które nie ma dużych map jest z miejsca zrównywane z CODem w tym kraju.
                • don_wroc_love Re: Kristoffer Bergqvist 21.07.12, 23:38
                  @dead.space
                  masz absolutna racje. takie gry jak cod to przezytek. tak jak pilka nozna: 11 facetow po kazdej ze stron, biega za napompowanym balonem....
                  a przeciez mogli by zwiekszyc liczbe zawodnikow do 64. na kazda ze stron. a boisko powiekszyc do 40 km kwadratowych. powsadzac tych pilkarzy w autobusy- niech dojezdzaja na miejsce akcji. i niech maja mozliwosc latania helikopterami. i niech to nie bedzie tylko kopanie pilki ale i budowanie zasiekow. i szycie workow. i haftowanie wzorow lowickich. i niech graja z peryskopami. i niech kazdy obowiazkowo nosi spodniczke!

ach.... jaka to by byla piekna gra... smile a nie tak jak teraz.... ale ci kibice sa prosci, ze fascynuja sie tak prostackim sportem....
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 22.07.12, 10:48
      Medal of Honor: Warfighter Hardshell Case
      https://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/07/mohw_sb_offer.jpeg

chyba taką wersję kupię ;] lubię metalowe pudełeczka na gry
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 22.07.12, 12:50
        aha. zapomniałem dodać że to metalowe pudełeczko można zdobyć tylko zamawiając preordera w Amazonie
        • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 22.07.12, 17:41
          W ultimie dorzucają jakieś DLC do preordera. Ale nie ma żadnego infa odnośnie tego dodatku. W każdym bądź razie jest jeszcze wiele czasu do premiery, także lepiej się wstrzymać z zamówieniem póki co. Będą jeszcze lepsze oferty. Jak zawsze.
          • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 22.07.12, 17:41
            don, a Ty na jaką platformę kupujesz?
            • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 22.07.12, 20:02
              ps3
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 23.07.12, 19:02
      www.gamereactor.eu/grtv/?id=48611&sid=1ccf19b208045ac14c1fcb239c43d6ba
      Greg Goodrich udziela wywiadu, opowiada o multi w MOHW - np. ciekawe info o respawnie na polu bitwy
      • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 23.07.12, 20:41
        www.youtube.com/watch?v=s6TORbW87qE&feature=g-vrec
        nie powiem wygląda to całkiem spoko ale średnio podobają mi sie kill streaki
        wiadomo czy będzie można zmieniać attachemnty? np. takie m4 z c79(jak na filmiku)
        to moim zdaniem idiotyczne połączenie zwłaszcza na takich mapach

poczekam do bety póki co nie kupuje
        • dead.space Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 00:53
          Jak dobrze pamietam to zakup MOHa fundowal bete BF3 ale ona byla tylko eksluzywna przez pare dni, chyba 2...
          • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 01:15
            tak, kilka dni wcześniej można było grac
            nie rusza mnie to specjalnie
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 01:01
      testy alphy forums.anandtech.com/showthread.php?s=be1f39d6a328354606176eac401d4848&t=2258302
      • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 01:20
        takie testy to trochę sensu nie maja :3 to jest alpha
        beta bf3 działała mi dużo gorzej niż "release" a jak wyszły nowe sterowniki od nvidi to fpsy skoczyły mi o 30-40 w porównaniu do bety
        • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 07:15
          @enemcore
          takie testy pokazują tylko chyba to, że jeśli Twój komp łapie się w ~25 - 30 ramek na sekundę przy wersji alpha, to znaczy że możesz spać spokojnie

zastanawiam się jednak nad inną sprawą - skoro to jest alpha, to czy będzie na mapach więcej drobnych elementów, tzw "śmieci". ja mam nadzieję, że to już wszystko co wrzucili na mapy, bo wolę jak tego jest mniej - łatwiej zauważyć wroga i nie ostrzelać ogniem ciągłym np skaczącej kury czy płotku, czym ściąga się na siebie uwagę innych i później brakuje tego ułamka sekundy, żeby zdążyć odwrócić się i odgryźć się komuś kto właśnie wpakowuje w nas kilkadziesiąt kulek z akimbo fmg9
      • shokako Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 10:46
        Czytając ten wątek, zadaję sobie pytanie "WTF"?

1. Jeszcze testy alphy jakoś może zrozumiem... chociaż dalej jest to nielogiczne, to jakby robić czasówki niekompletnym bolidem F1.... a jedyny wniosek z tych testów można wyciągnąć następujący: być może ta gra będzie chodzić nadzwyczaj dobrze na prockach AMD
        2. Ludzie już w tym wątku wyciągają wnioski i porównują grafikę z ultra z high (WTF?) przecież alphy najczęściej mają teksury medium lub low.
        • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 13:07
          całego wątku nie przeglądałem ale różnic dużych w grafice chyba nie znaleźli?
          a buldożer pomijając to że jest średnio udany to radzi sobie lepiej w wielowątkowych aplikacjach od 2600k ze względu na swoja module architekturę jak widac dopiero 6rdzeniowy 3930k jest lepszy od niego ale nie ma sie co przejmować ^^ moj i7 stoi na 4.2ghz bez podnoszenia napiec w FXie trzeba dorzucać chłodzenie azotem przy jakimkolwiek większym OC ;p
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.07.12, 19:41
      Wrzuciłem jako ciekawostkę, spokojnie panowie. tutaj obszerniejsze testy jakby ktos chcial translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=ru&u=http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/medal-of-honor-warfighter-alfa-test-gpu.html&prev=/search%3Fq%3Dhttp://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/medal-of-honor-warfighter-alfa-test-gpu.html%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26biw%3D1440%26bih%3D787%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=Qt4OUNvMNsvOsgaer4GoCg&ved=0CFEQ7gEwAA
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 25.07.12, 09:00
      heh, jak tak czytam te teksty o sprzętach to przypominają mi się czasy pentium 166 & voodoo, jak jeszcze mnie to jako tako bawiło. :] Chociaż nawet wtedy nie byłem tak nagrzany, żeby sprawdzać jakieś takie cuda o jakich piszecie ;]

-------------------------------------
      www.vg247.com/2012/07/24/ea-and-linkin-park-tease-collaboration-on-medal-of-honor-warfighter/
      wygląda na to, że za ścieżkę dźwiękową(albo przynajmniej za część) odpowiadać będzie Linkin Park.....

hmmmm....

cóż. jakieś ~11, 12 lat temu nawet bym się cieszył, ale dzisiaj... chyba wolałbym jednak Trenta Reznora uncertain albo Clinta Mansella.... albo w ogóle ich razem + Rammstein
      • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 25.07.12, 12:49
        linkin park officially worst band in the world
      • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 26.07.12, 15:42
        Ja bym widział Ramin Djawadi + Machine Code + Suicide Silence. devil
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 28.07.12, 16:48
      www.ps3site.pl/kolejny-wyciek-medal-of-honor-warfighter/119754 jest jeszcze dostępne gdzies te wideo?
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 29.07.12, 09:26
        @enemcore
        niestety tego wideo nawet nie widziałem, ale jeśli wpadnie mi w łapki, to się oczywiście podzielę :]

------------
        wygląda na to, że MOHW będzie miał różne okładki w krajach, z których służby specjalne mają się znaleźć w grze:

i tak:

UK edition:
        https://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/07/f1c6e0defc7d0a5a3485b378cefd2d1a.jpeg

Australia edition:
        https://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/07/AussieWarfighter.jpeg

ciekawe czy za tym pójdzie jakieś specjalne wyposażenie wojaka dostępne w danej "krajowej" wersji. bo jeśli tak, to możliwe, że jeśli będzie nam pasowało bardziej wyposażenie np. z żołnierzy USA to warto by było pomyśleć o kupieniu gry w stejts.....

aha. na amazonie, przy preorderowaniu dostanie się jeszcze Trijicon Optics Three-Pack for HK416 pre-order bonus
        https://mp1st.com/wp-content/uploads/2012/07/medal_of_honor_preorder._V143174918_.jpeg

a tu inne bonusy dla preorderowców
        mp1st.com/2012/06/05/all-medal-of-honor-warfighter-limited-edition-pre-order-bonuses-revealed/
        • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 29.07.12, 12:45
          Nasza okładka najlepsza big_grin

/Czyli wychodzi na to, że na razie nic nie dają oprócz wcześniejszego odblokowania jakiś celowników itd. Trzeba czekac na lepsze oferty.
        • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 29.07.12, 13:32
          nie sadze żeby te bonusy in game były tylko dla pre ordera
          pewnie tak jak w bf3 było że po prostu nie musimy tego unlockowac w czasie gry
          i jak rozumiem potwierdza to że na broni będę mógł sobie wybrać optyke ?
          • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 29.07.12, 14:15
            w sumie faktycznie nasza (póki co) jakoś robi najlepsze wrażenie.

co do unlocków z preorderów - wolę bez, ale może komuś na tym bedzie zależeć. Sam, jeśli nie będzie jakiś dlc za free, preorder odpuszczę na rzecz kupna w zavvi albo w swoim lokalnym sklepie z grami.

@finear
            na to wyglada - imo pewnie bedzie jak w bc2, bc1, moh2010... czyli tak jak piszesz. chociaż fajnie by bylo, żeby np GROM mial w naszych, polskich wersjach jakiś specjalny "ficzer".(i tak samo z innymi narodowymi wersjami)
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 29.07.12, 23:46
      tu znalazłem to video igamexbox.com/2012/07/16/medal-of-honor-warfighter-alpha-videos/#more-4912

Ciekawa klasa, na początku miałem wrażenie, że nikt by przy niej został na dłużej. Z braku możliwości walki na dystans, ale później zobaczyłem fragment z granatnikiem... Powiem wam , że coraz bardziej czekam na tą grę. Niby nic nowego, a jednak dla fanów sieciowek pozycja obowiązkowa. big_grin Chociaż mam wrażenie, że w Polsce się dobrze nie sprzeda, przynajmniej nie tak dobrze jak BF. Tak jakby wielkość mapek przekładała się w jakiś sposób na czerpanie przyjemności z gry , czy coś... A o kampanie się nie martwie w MoH 2010 była kozacka, (tylko krótka) tu pewnie będzie tylko lepiej.
      • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 29.07.12, 23:50
        A i jeszcze zapomniałem wspomniec o efektach dźwiękowych. Byłem pewien, że nic nie przebije pod tym wzgledem BF3 przed długi czas. I was wrong...
      • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 30.07.12, 03:46
        ee jak takie coś jak ten "juggernaut" będzie to ja zdecydowanie podziękuje a tym bardziej jak nie będzie możliwości grania bez kill streakow
        im więcej się o tej grze dowiaduje tym mniej mi sie podoba :3
        • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 30.07.12, 10:13
          hmm... cóż ja na pewno tym powolnym Panem żółwiem grać nie będę, za wolny jest dla mnie nawet z możliwością walenia z cięższej amunicji.
          zbalansowanie chyba też złe nie będzie, bo widzę pod koniec filmu z żółwiożołnierzem gościa z tubą - więc jeśli taki jeden z drugim pojawi się na polu walki to pewnie będzie za chwile dwie obrywał z tuby i po problemie
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 31.07.12, 08:29
      kilka shotów z kampanii SP

https://www.highdetails.com/wp-content/uploads/2012/07/somalia2.jpg
      https://www.highdetails.com/wp-content/uploads/2012/07/somalia1.jpg
      https://www.highdetails.com/wp-content/uploads/2012/07/somalia.jpg
      https://www.highdetails.com/wp-content/uploads/2012/07/somalia3.jpg
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 31.07.12, 12:08
        oxcgn.com/2012/07/31/medal-of-honor-warfighter-ea-australias-pc-lan-night/

+ całkiem ładna tapeta
        xboxoz360.files.wordpress.com/2012/07/moh_warfighter_oxcgn_screenshot-2.jpg
      • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 31.07.12, 14:48
        Poziom BF3.
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 31.07.12, 23:06
      tu kolejne screeny www.onlysp.com/2012/07/31/medal-of-honor-warfighter-new-screenshots/ ten z twarzą robi dosyć spore wrażenie. smile
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 00:14
        No robi wrażenie. Jutro ma się pojawić jakiś trailer powiązany z tym screenem z twarzą.

Z tym muszę się zgodzić: mohw raczej nie sprzeda się jakoś wybitnie
        • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 00:44
          Tez mi sie wydaje, ze sie nie sprzeda. Ja tam osobiście nie oczekuje po niej cudów. Tak 8/10 żeby miała i będzie git. Chociaż może do dwóch mln dobije, nie kazdy lubi futurystyczne shootery... Oczywiscie mam na mysli coda
          • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 08:32
            nie sprzeda się bo EA zbyt mało czasu poświęca na promocję. Taki Black Ops2 jest WSZĘDZIE (No może poza poly - ale tu mam wrażenie chłopaki ogólnie trochę przysypiają. Ale z drugiej strony jakbym cały wieczór myślał o Natalii Siwiec... też byłbym niewyspany), a MOHW'a bardzo mało. Zresztą też na Poly - zobacz ile wrzutek jest w tym wątku i porównaj do tego co pojawiło się na głównej - był JEDEN news o wymaganiach.....

w analogicznym okresie czasu nie można było się opędzić od newsów o bF3. to robi różnicę.

a chciałbym, żeby jednak gra się sprzedała - bo to oznaczało by wsparcie DLCkami, a nie tak jak ostatnio, to oznaczało by dużo łatwiejsze wyszukiwanie gier i oznaczało by to wrzucenie większej ilości trybów. a tak nie dziwię się, że będą trzy - jak online jednocześnie będzie z 1000, 2000 osób to przy np. 20 trybach w niektórych było by po 3, 4 osoby. to tak jak wczoraj spróbowałem BC2 odświeżyć - w Vietnam grały CZTERY osoby. MOHW'a niestety mogło by to spotkać, przy większej ilości trybów, w mniej popularnych trybach, miesiąc po premierze sad
            • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 12:28
              Racja. Na BF3 hype był ogromny , tu też. co do trybów w multi, wole żeby było ich mniej za to dopracowane na maxa. A energie przeznaczono na kontent jak unlocki i mapy, to dla mnie jest najważniejsze. Ciekaw jest tego nadchodzącego zwiastuna... Jeszcze co do promocji, myśle, że jest jej nie mało, tylko coś nikt nie chce za bardzo o tym pisac...
              • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 15:28
                ok. jest trailer:

www.youtube.com/watch?v=j6o3EvvFdak&feature=player_embedded
                • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 15:54
                  graficznie wygląda spoko
                  single generalnie mnie średnio interesuje ale zwrócił moja uwagę fakt że żołnierze GROMu mówili po angielsku ;c
                • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 16:25
                  Podoba mi się, że jest GROM w singlu. Klimacik też jak najbardziej jest ok. Będzie dobrze coś czuje. wink
            • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 15:40
              w bc2 vietnam to chyba mało osób grało tak zawsze :3 ?

jak dla mnie duża ilość trybów to żaden selling point
              może być mało
              tylko niech będą dopracowane
              zresztą tu i tak chodzi o strzelanie wiec co to za różnica czy zabijam kolesia bo niesie flagę czy zabijam go bo to TDM ?
              • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 15:55
                zresztą tu i tak chodzi o strzelanie wiec co to za różnica czy zabijam kolesia bo niesie flagę czy zabijam go bo to TDM ?

-------------------
                no... spora różnica. inaczej przecież gra się w taki tryb "Obrona" a zuuuuupełnie inaczej w Search& Destroy Hardcore bez odradzania....
                no ale dużo trybów ma sens tylko gdy gra sprzedaje się świetnie - bo jeśli sprzeda się z 500k sztuk, to nie ma potem z kim grać, bo ludzie się za bardzo rozproszą

w Vietnam faktycznie grało zwykle mało osób ale nie aż tak, żeby nie dało się znaleźć gry sad
                • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 17:10
                  nie ma się co dziwić
                  bf3 jest duużo lepszy od bc2 wiec większość przeszła mimo że na konsolach wypada gorzej

jasne że bez respawna gra sie inaczej ale normalnie to takie same strzelanie jest wszędzie
                  różnice są takie że polujesz na 1 typa z flaga (co swoja droga jest irytując nienawidzę CTF) i zabijasz wszystkich po drodze
                  albo zabijasz wszystkich tak po prostu

imo im mniejsza mapa i prostszy tryb to tym bardziej traci on na znaczenia i jest tylko tłem do strzelania (co złe nie jest) dlatego w bfa gram na zmianę ziba tower domination
                  bardzo mała mapa sieka cały czas jak chce sie wyżyć
                  i wielkie conquesty gdzie mam kilka killi z broni ale pól godziny latam helikopterem kiedy ogarniam większa ekipe i gramy objectivity

wiec jak mówiłem w przypadku MoH nie przejmował bym się ilością trybów mapy duże nie są liczy się to jak się strzela

• don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 17:32
                    no nie. w trybie obrona

callofduty.wikia.com/wiki/Team_Defender
                    np. masz utrzymać flagę jak najdłużej się da więc to determinuje jak grasz, jak flankujesz z drużyną, w jakich miejscach się bronicie. zasadniczo często masz gdzieś to czy zginiesz czy nie bo szybki respawn i możesz grać dalej

w s&d callofduty.wikia.com/wiki/Search_and_Destroy
                    jak drużyna szybko zginie to po zadaniu.. więc przede wszystkim uważasz, żeby nie zginąć i tak trzymacie się z drużyną, żeby w miarę bezpiecznie dotrzeć do celu i go zdetonować (bądź obronić)

w oba tryby gra się zupełnie inaczej zarówno na małych jak i dużych mapach :]

no ale nie będę cie przekonywał, bo z dyskusji o MOHW zrobiłby się nam flejm bf3 vs mw3 :]
                    • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 01.08.12, 17:55
                      nie no w przypadku S&D zgadzam się
                      TD sam napisałeś "masz gdzieś to czy zginiesz czy nie bo szybki respawn i możesz grać dale"

zresztą nieważne chodziło mi to że ok jak jest więcej trybów
                      ale jakość lepsza niż ilość
                      i jeżeli miało by byc ich więcej dla samej idei "dużo" to nie dobrze
                      a tak naprawdę liczy się to jak się strzela i jak gra pod tym względem kuleje to i 100 trybów tego nie zmieni
                      a jak strzelanie jest świetne to wystarcza te kilka patrz bf3( czy MOHW z tego co na filmikach widziałem)
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 02.08.12, 08:15
      mp1st.com/2012/08/01/medal-of-honor-warfighter-weve-tried-some-very-innovative-things-this-time-around-with-multiplayer-says-ea/
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 02.08.12, 13:58
        www.vg247.com/2012/08/02/medal-of-honor-warfighter-special-baffled-report/
        heh, ten tekst fajnie się zaczyna:
        "Brenna Hillier jest tak słabym graczem, że gdy wyjeżdża na wakacje, wskaźnik K/D dla miejscowości Sydney wyraźnie rośnie. Któż więc byłby lepszy w recenzowaniu MOHW?" big_grin
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 03.08.12, 09:44
      Medal of Honor Warfighter Linkin Park Behind the Scenes Trailer 1
      www.youtube.com/watch?v=aa0aIQD28Ew&feature=player_embedded
      w sumie (IMO) zieew, ale może ktoś lubi ten zespół....
      • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 03.08.12, 10:06
        Ja nawet lubie, lubie nawet bardziej odkąd przestali grac nu metal.
        • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 03.08.12, 10:07
          Tu jeszcze fanowski trailer imo centralnie zajebisty www.youtube.com/watch?v=5oQq8vixdqw&feature=my_liked_videos&list=LLEBdNEsFlAi7_mDsuUSKUUA
    • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 03.08.12, 10:05
      Wysłałem maila do ultimy co to za DLC, oto odp

Witam,
      DLC bedzie dawało dostep do

- wcześniejszy dostęp do operatora Polskiej jednostki GROM (w trybie wieloosobowym).
      - wcześniejszy dostęp do snajpera z jednostki U.S. Navy SEAL wraz z bonusowym wyposażeniem (w trybie wieloosobowym).

sad
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 03.08.12, 14:46
        czyli nic mi kupowanie preordera nie da, bo wolę sam to zdobywać

• enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 04.08.12, 22:41
      www.tvn24.pl/trzygodzinna-wymiana-ognia-grom-u-z-talibami-zginelo-20-bojownikow,269016,s.html brawo chyba pasuje do tematu...
      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 15:49
        ten artek też chyba pasuje do tematu, jeśli ktoś wacha się międy MOHW a BO2.
        wygląda bowiem na to, że Bo2 to będzie totalna camperiada - taki camper paradise
        www.blackops2forum.com/blog/cod-black-ops-2-looks-too-camper-friendly
        a MOHW, pomimo korzeni Becedwójkowych (lead multiplayer designer), może być lepszy dla grających run& Gun, takich jak ja :]

reasumując - jeśli chodzi o mnie, punkt dla MOHW. kolejny :]
        • screwdriver81 Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 16:13
          i będziesz sobie biegał tuptuptuptup ?
          • antydon Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 18:35
            dobrebrawo
        • antydon Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 17:44
          a jak akcja nowego cod infinity ward też będzie osadzona w przyszłości?
          a bc 2 i w zasadzie każdy battlefield jest lepszy od dowolnego CoDa od infinity ward
          • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 18:39
            @antydon
            to czy gra będzie w przyszłości czy przeszłości ma drugorzędne znaczenie. ważne jest czy sama gra będzie fajna. jeśli Infinity Ward zrobiło by grę tak dobrą jak mw3 to imo warta będzie kupienia. jeśli będzie to gra klasy bc2 - to z mniejszą chęcią, ale też bym kupił, ale gdyby to była gra klasy bf3.... po prostu westchnąłbym i kupiłbym grę od kogoś innego :]
            • antydon Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 18:55
              don_wroc_love napisał(a):

> @antydon
              > to czy gra będzie w przyszłości czy przeszłości ma drugorzędne znaczenie. ważne
              > jest czy sama gra będzie fajna. jeśli Infinity Ward zrobiło by grę tak dobrą j
              > ak mw3 to imo warta będzie kupienia. jeśli będzie to gra klasy bc2 - to z mniej
              > szą chęcią, ale też bym kupił, ale gdyby to była gra klasy bf3.... po prostu we
              > stchnąłbym i kupiłbym grę od kogoś innego :] czyli klasa A(infinity ward) byś kupił, klasa AA+(bc2) z mniejszą chęcią zaś klasa AAA+(battlefield3) byś nie kupił? dziwne...
              • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 19:02
                @antydon
                proponuję tutaj rozmawiać o MOHW wink nie odpowiem więcej na pytania o porównania mw3 i beefów w tym wątku.

------------------

natomiast jeśli chcesz to odpowiedz w tym wątku na pytanie:
                czy tryb GUN GAME z mw3 jest fajnym trybem?

polygamia.pl/polygamia_forum/w,3050,138036760,138036760,battlefieldowcy_czy_tryb_GUN_GAME_mw3_jest_fajny_.html
                • antydon Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 19:52
                  sam zacząłeśsmile
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 08.08.12, 20:39
      jeszcze tylko a propos "wyciekniętej" listy perków i killstreaków z BO2.
      www.vg247.com/2012/08/08/black-ops-2-multiplayer-perk-and-killstreak-list-leaked-rumour/
      jest oczywiście perk "Ghost". Camper Paradise v2 już prawie pewny. jeszcze tylko niech wstawią wielkie puste mapy dla całości obrazu

w rywalizacji BO vs MOHW (u mnie) kolejny punkt dla MOHW :]
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 14.08.12, 09:52
      mp1st.com/2012/08/13/medal-of-honor-warfighter-fire-team-gameplay-trailer-drops-tomorrow/
      • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 14.08.12, 17:15
        Zwiastun juz jest. A z niego wynika, że w podstawce będzie tylko 8 map... confused
        • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 15.08.12, 08:13
          www.vg247.com/2012/08/14/medal-of-honor-warfighter-lets-you-fight-for-your-country/

Link dla reszty oglądających smile
          czy dobrze rozumiem, że aplikacja będzie nas tak wrzucać w mecze, żebyśmy walczyli ramię w ramię z polakami?

Co do map: faktycznie jest 8 real world locations, mało.... Ale ja traktuję mohw jako grę, która będzie mi służyła jako odskocznia od mw3, więc to aż tak nie boli. Gorzej z tymi, którzy będą traktować mohw jako główna grę....
          35 kombinacji mapy/tryb też nie brzmi jakoś super: przy ośmiu mapach wychodzą jakieś 4 tryby plus jakieś dodatkowe trzy kombinacje.... Mało....

Cieszy mnie za to "thousands of fire team combos"- duch arcade nie umarł jeszcze smile
          • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 15.08.12, 12:36
            No ja właśnie mam zamiar ja traktować jako główną grę. więc dla mnie lipa. Cody mi sie juz troche przejadły. Ale przynajmniej są zombie przy których spędzę troche czasu. Teraz już nie wiem sam, jakby dorzucili do preordera takie dlc jak miał BF3 to nawet bym sie nie zastanawiał, a tak... A te 35 kombinacji to jakiś żart i tak tylko dwa tryby się liczą (T)DM i CQ.
            • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 15.08.12, 13:50
              @enemcore
              wiesz... jeśli nie przerażają cię 4 stealthperki w Black Ops, brak killstreaków i zabawki które są ewidentnie przystosowane pod kamperów - chociażby ta broń, która w wyświetlaczu pokazuje, gdzie jesteś - to jeśli weźmiesz COD'a zawsze wiesz czego się spodziewać. Ja już wiem, że BO2 odpuszczę, bo jestem typowym graczem "run and gun" arcade'owce i nie mam co szukać tego w Black opsie drugim, zwłaszcza po tym, jak okazało się, że znikają killstreaki, żeby uprzykrzyć życie takim "one man army" jak ja.

za to MOHW to jednak jakaś niewiadoma, na razie wydaje się, że może być fajny, ale jak będzie... zobaczymy
          • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 15.08.12, 13:32
            jak to ma działać jak battelog to serwer sobie wybierasz ręcznie albo ustawiasz preferencje i masz quick join wiec jak nie chcesz to nie musisz grac z polakami
            (oczywiście zakładam że drastycznie nie zmienia tego jak działa wyszukiwanie serwerów)

te fire teams to po prostu mniejszy squad z bf

i jak mówiłem 8 map o ile są dopracowane to dużo lepiej niż nawalanie 30 crapów byle było więcej
            w bf3 z podstawki map też chyba 8 było ale każda świetna (inna sprawa że sam gram na 2-3 rożnych)
            • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 15.08.12, 13:53
              @finear
              z tymi mapami to zależy. jeśli potrafisz grać w jeden tryb, na dwóch trzech mapach, to faktycznie 8 to dla ciebie dużo, ale jeśli ktoś lubi grać w różne tryby - od CTF po deathmatch (nie TDM, ale deathmatch - to zupełnie inne dwa tryby. nie wiem, czemu niektórzy je mylą), to dla niego 35 kombinacji jest BARDZO małą liczbą....
              • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 15.08.12, 17:11
                W porównaniu z Codami to bieda rzeczywiście. Troche sie zawiodłem ta informacją. Poza tym @finear nie zapominaj , że to nie BF, tu mecze będą wyglądać inaczej. Ciekawe czy będzie jakaś publiczna beta, w jednym z wywiadów koleś dawał do zrozumienia, że to bardzo prawdopodobne.
                • don_wroc_love realizm w MOHW.... 16.08.12, 14:38
                  www.edge-online.com/opinion/medal-honor-warfighter-when-realism-goes-too-far

hmmm...
                  • don_wroc_love Re: realizm w MOHW.... 17.08.12, 12:32
                    uk.ign.com/articles/2012/08/16/medal-of-honor-warfighter-multiplayer-stay-alive-get-home

O... smile czyli zmodyfikowany capture the flag bez odradzania. Fajnie że nie zapominają o tak klasycznych trybach jak ctf i dodatkowo je modyfikują. Może jest więc szansa na trochę więcej trybów niż trzy. Biorąc pod uwagę te 35 kombinacji, wygląda na to że pewne tryby będą dostępne na wybranych mapach- w sensie, nie będzie tak, że każdy tryb będzie dostępny na każdej mapie
                    • shokako Re: realizm w MOHW.... 17.08.12, 12:41
                      W Home Run nie będe żadnych perków max 6vs6
                      • don_wroc_love Re: realizm w MOHW.... 17.08.12, 13:59
                        ależejakżenie?

że w ogóle? skąd to info?
                        • shokako Re: realizm w MOHW.... 17.08.12, 16:02
                          Jest pewne powiedzenie. Cudze chwalicie a eakehemams

www.mohcenter.pl/news.php?readmore=354
                          znajdzie sie kilka polskich fan saitów niektórych gier które potrafią dostarczyć od czasu do czasu fajne newsy których gdzie indziej nie znajdziemy
                          • don_wroc_love Re: realizm w MOHW.... 17.08.12, 16:10
                            ooo widzisz. nie znałem tego adresu, a zawsze fajnie znać taką stronę z newsami :]
                            dodaję sobie do ulubionych :}

dziękuję pięknie:}
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 16:14
      jedno mnie zmartwiło:
      na tej polskiej stronie z newsami o MOHW, znalazłem takie zdanie: "Przypominamy, że MoH Warfighter ukaże się w Polsce w pełnej polskiej wersji językowej (dubbing)."

niedobrze... nie trawię polskiego dubbingu. jeśli kopia kupiona w polsce nie będzie miała jakiś dodatkowych ficzerów w multi, promujących naszych wojaków, to chyba będę musiał zamówić w UK uncertain
      • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 16:37
        kupujesz boxa polskiego i ściągasz wersje angielska?
        (a o ile dobrze pamiętam to masz wybór języka przy instalacji)
        • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 16:38
          tzn w bf tak było zakładam że jako obie gry maja być na origin wydaje EA itd. to wiele rozwiązań będzie identycznych dla obu gier
          • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 17:19
            @finear
            Ja gram na ps3....
            • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 17:32
              oh
              no tak ;p
            • finear Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 18:03
              wait
              trochę czasu minęło od kiedy miałem PS3 wiec nie ogarniam
              ale skoro gierca jest na PS store to dlaczego po kupieniu boxa nie możesz jej stamtąd ściągnąć?
              skoro są online passy które przypisują ja do twojego konta PS ?
          • dead.space Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 17:29
            Ale Donek siedzi na konsoli smile

Ps. pisales ze jestes milosnikiem "run n gun" wiec nie wiem co robiles w becie BF3, wypowiadasz sie ze jest gorsze niz BC2 i MW3, itd Hejt dla hejtudevil
            • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 17:38
              "pisales ze jestes milosnikiem "run n gun" wiec nie wiem co robiles w becie BF3"

-----------------------

rozczarowywałem się
              • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 18:33
                Kiedyś było powiedziane, że każda jednostka bedzie mówić w swoim języku. GROM po PL , SEAL po eng itd.
                • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 18:57
                  A tu jeszcze pare słów o multi i nie tylko www.youtube.com/watch?v=HqL2ULc0w9A&feature=g-all-u
                  • enemcore Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 17.08.12, 19:07
                    I jeszcze gp z gc www.youtube.com/watch?v=wnUqqe5G4I0
                    • shokako Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.08.12, 09:33
                      film z posta wyżej został usunięty, ale pewnie chodzi o ten www.youtube.com/watch?v=TbyNFJiU1z0&feature=player_embedded

ponoć to dalej alpha, ale ja się zdecydowałem kupic preorder po tym wlasnie gameplayu. nie bede rozpisywal sie co jest fajne a co nie, ale jesli nie zmienia tego o 180% to bedzie git smile
                      • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 18.08.12, 12:39
                        Raczej już nie zmienią, jeśli już to wprowadza kosmetyczne zmiany i będą szukać błędów, czyli jest dobrze smile sam mam już 100% pewności że kupię mohw a nie bo2 smile

Sam się dziwię temu co napiszę, ale kurcze wygląda to nawet fajniej niż mw3.....żeby tylko map było trochę więcej i wrzucili dodatkowo tryb deathmatch (dm, dodatkowo poza tdm) ......
    • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 24.08.12, 17:26
      herocomplex.latimes.com/2012/08/23/bin-laden-assassin-is-medal-of-honor-warfighter-consultant/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&dlvrit=63378
      jednym z konsultantów w MOHW jest osoba, która uczestniczyła w "zdjęciu" Osamy Ben Ladena....

heh, chyba bardzo poważnie traktują realizm w tej grze. ciekawe jak to wyjdzie "w praniu"
      • kamis Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 25.08.12, 15:11
        Tylko ciekawe ile w tym marketingu, a ile prawdy.
        Mimo wszystko, gra się zapowiada ultra kozacko. Jeśli zrównoważą BF3/MW3 to będzie istny ideał.
        Tak przeglądam wątek i jestem przekonany do gry w 95%. Ciekawe jakie noty zgarnie : )
        • don_wroc_love Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 25.08.12, 16:22
          No ja na 99% smile

ps3 wersję kupujesz? Można by pomyśleć o co-opie...
          • kamis Re: Medal of Honor: Warfighter -newsy, ciekawostk 25.08.12, 21:49
            Nie ruszam gier na czymś innym niż ps3... no może na iphonie, ale tego bym pełnoprawnymi grami nie nazwał ; q
            Co-op z miłą chęcią. Postrzelałbym trochę ze starym wyjadaczem ; p
    • don_wroc_love niby kolejne wrażenia po Gamescom, ale... 28.08.12, 12:35
      www.playdevil.com/article/674/gamescom-2012-preview-medal-of-honor-warfighter/
      ot niby kolejne wrażenia z ostatnich targów i prezentacji, ale jedno zdanie z nich jest takie jakieś....

The "Medal Of Honor: Warfighter" presentation started with the usual Danger Close bumpf. I got to meet some scary looking guy who worked with Polish special forces, who could have probably killed me just by looking at me, who was apparently very proud to have worked with the developers, despite his rather limited English vocabulary.

heh, nie kumam - gościu narzeka, że Polski konsultant słabo gada po angielsku? kurka to zdaje się żołnierz (albo ktoś z otoczenia) jest - jego rolą nie jest odgrywanie roli szekspirowskich na scenach teatru....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka