zlamandy 04.01.06, 20:06 radio-canada.ca/jeunesse/jeux/snoozleberg/Episode1Frame.htm utknełam na budowie! szlak mnie trafi zaraza... POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlamandy Re: śpioszek 05.01.06, 13:06 wlasciwie to ze wszystkim... ...umiem zabetonowac 1 dziure i to by bylo na tyle, wiem jeszzce ze mozna jezdzic wozkiem widlowym do gory(ale nic mi to nie mowi) i ze mozna ruszyc jeden worek z cementem(nie mam pojecia gdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 05.01.06, 13:35 jedziesz wozkiem na 1 pietro , tam przekladasz worek , ruszar ta wiszaca rura idziesz na drugie pietro Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 05.01.06, 13:41 żeby nie wpaś w dziurę ( na pietrze) bierzesz taki zołty słuper stawiasz, wpadasz do rekawa, kroy przekrecach , tam podstawiasz platformę z wozka zeby nie spasc w dól i przechodzisz znowu po tej szarej rurze do drzwi i finito Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 05.01.06, 15:11 a jak przejsc ruga plansze ? tj jak uciec przed tym samochodem przejezdza spiszka??? Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 05.01.06, 15:26 teraz stoje na tym złomowisku... jak nie spasz z tych wysokich schodow??? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 05.01.06, 17:41 juz wiem wszystko! jescze przeszlamepizod 6 z wechikulem czasu... ...jak cos to sluze pomoca. ps.gram dalej Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 06.01.06, 09:03 no to powiedz plizzzzzz jak nie spasc ze schodow??? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 06.01.06, 12:00 Z policjantem się już rozprawiłam. organza18 - czy masz na myśli scenkę z wiszącymi sznurkami z bielizną? Trzeba przesunąć środkowy, a potem opuścić parapet ze stojącym na nim śpioszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 06.01.06, 12:03 tak, to ta scenka, ale nie ten etap. chodzi mi o te schody wysokie,na ktore on wchodzi (te, pod ktorymi spi kot) Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 06.01.06, 12:15 Nie jestem teraz w grze, ale o ile dobrze pamiętam, to chyba w tej scence trzeba użyć siedzenia z fotela, z wystającą sprężyną, i położyć je gdzieś po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 06.01.06, 12:21 on i tak spada i tak. tam jest taki smietnikowy podnosnik i myslalam,ze moze moge zlapac spioszka w ten wlasnie podnosnik, ale nie i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 06.01.06, 12:24 Już wiem, o co chodzi. Nie opuszczaj tej drabiny, to zła droga. Prowadż go prosto, wcześniej trzaśnij kota deską. Podnośnik i poduszka ze sprężyną też się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 06.01.06, 12:38 teraz jestem na planie filmoweym i niew wiem jak uciec przed jezdzacym wozkiem dzieciecym???? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 06.01.06, 14:37 nie opuszczam tej drabiny, trzaskam kota, ale i tak nie przechodze bo chyba ten ogien zze smietnika go buci POMOCY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 06.01.06, 14:53 juz wiem teraz nie wiem jak sie pozbyc spiewającego meksykanina Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 06.01.06, 16:07 a co z tym policjantem na planie filmowym??? Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 06.01.06, 16:54 dzieki dzieki, ale teraz nie wiem jak skonczyc ten etap... bo jak juz dochodze prawie do konca (tj przechodze po chmurce, ktra wypuscila lokomotywa) to on znowu sie budzi nie wiem z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 06.01.06, 18:11 Trzeba górnym reflektorem oświetlić mu drogę i otworzyć te drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 09.01.06, 12:40 pomocy jestem w tej planszy ze zlomowiskiem ide dolem ale niewiem jak zgasic ten ogien probuje wszystkiego i nic Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 09.01.06, 14:45 a z kolei na titanicu nie wiem jak mam nie spaśc z tą łodzią do wody help!! Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 09.01.06, 23:07 a jak sie nie dac przejechac samochodem?? Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 09.01.06, 23:35 no tak, ale problem w tym, ze nie wiem jak) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 09.01.06, 23:39 a, juz wiem Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 00:15 a teraz z kolei ni ewiem, co zrobic, zeby mi dynamit nie wybuchal Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 00:26 nie moge, nie widze wody Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 10.01.06, 09:30 dzięki za wszystki podpowiedzi terazm mam problem z tym wulkanem co zrobic żeby mnie tym kamieniem nie zabijał cały czas i jak odblokowac krowe (( Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 10.01.06, 09:35 Włącz trąbę powietrzną-przycisk nad drzwiami- i uwolnij krowę. Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 10.01.06, 11:36 dzięki a w kosmosie to już w ogóle nie wiem co robic żeby nie spaśc w przepasc moze jakies małe wskazówki plissss Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 10.01.06, 12:00 W tym Ci nie pomogę, bo jeszcze nie rozpracowałam) Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 10.01.06, 12:19 Kurde no nie mam zadnego pomyslu co mozna zrobic w tym kosmosie nic nie dziala, jak dojdziecie co do czego to pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 10.01.06, 12:45 kurcze dalej nic nie wiem poobijam się trochę tylko o te satelity i spadam w przstrzen może juz coś wiecie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 10.01.06, 13:24 w kosmosie musisz nacisnac na lunete, a potem na ten stateczek na dole, zeby skrzydelka jemu sie rozlozyly... ...zycze powodzenia! a najtrudniesze jest ostatni moment, musisz tam zagrac melodyjke na piannku!jak bedziesz chciala nuty to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 10.01.06, 13:29 naciskam lunetę - odbijam się od niej, lece na stateczek rozwijam skrzydła i też sie od niego odbijam , przelatuje na druga stronę tego statku i w otchłań buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 10.01.06, 14:18 -pole silowe musisz wlaczyc! -melodyjka: następującą sekwencję klawiaturą: 4, 5, 3, 1, 2. (1 skrajny przycisk po lewo,5 skrajny po prawej), przyleci stateczek i zabierze śpioszka! a wogole pamietacie melodie z Bliskich spotkań 3 stopnia? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 10.01.06, 14:42 musisz anteny poprzekrecac na tym statku ze skrzydelkami, a drugie jest na samej gorze, szukaj antenek(talerzy) Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 10.01.06, 15:07 Hmmm robie tak piszesz pokazal mi sie statek ale nie zabiera spioszka kamien mnie zabija nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 10.01.06, 15:38 Cholerka stoje w tej planszy z krokodylem i psami i nie wiem jak mam sie pozbyc tej roslinki co mnie szamie, jak to przeszliscie to prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 10.01.06, 16:02 dzisiaj moge ci popmagac, bo przeszlam cala pierwsz czes i polowe drugiej: tutaj limk: radio-canada.ca/jeunesse/jeux/snoozleberg2002/index.html wez ten babel z mostu i umiesc nad spiszkkiem jak bedzie po drugiej stronie jeziorka( o ta roslinke ci chodzi?) pozdro i powodzenia w wesolym miateczku! Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 17:42 a co zrobic pod koniec tego etapu z krowa i wulkanem? spioszka podnosze na jeden budynek i na drugi, ale nad tym dugim lataja jakies samolociki, nie wiem, czym je unieszkodliwic... Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 10.01.06, 21:16 nie kojarze, powiedz cos blizej, ktory epizod Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 23:08 jaka ja jestem tepa... a tam, gdzie rakieta i przejezdza po mnie (albo i nie, jak zdaze) samochodzik - co zrobic, zeby spioszek nie wchodzil na skorke od banana? Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 10.01.06, 23:21 Trzeba opuścić tę rakietę, żeby śpioszek do niej wszedł,a potem postawić ją do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 23:28 ale jak? kurcze, nie zdazam obkilkac wszystkiego, za szybko sie budzi Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 23:29 cholera, juz wiem... a przedtem ze sto razy klikalam w to miejsce bez rezultatow... Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 23:41 to powiedz, jak przesc nad malpa (ta, co opieka banana) - tam jest przerwa miedzy tym kotlem i rusztowaniem i on mi spada Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: śpioszek 10.01.06, 23:48 Wcześniej zakręciłaś zawór w butli gazowej, teraz musisz go odkręcić. Jeszcze trzeba podnieść smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 10.01.06, 23:59 nie, to jeszcze przed smokiem... butle odkrecalam, moze musze w immym momencie troche, pojde celowac, dzieki) (powinnam isc spac, nie celowac, ale trudno) Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 11.01.06, 08:43 nic nie wiem z tego pola siłowego (w kosmosie ) możecie mi wytłumaczyc krok po kroku , bo niby klikam na te antenki- ta na górze kieruję zielony strumień na tą mała w samochodziku a ta na tym pomarańczowym stateczku tylko się przekrzywia , i dalej spadam w przepasc plisss, bo mnie juz rozdziera Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 12:24 pstryknij na antenke na satelicie(ona sie odwróci), a nastepnie na przeciw tego na antenke na rzeczy z "ramionami łopatki" w ten sposób włączysz dolne pole siłowe i nie wpadniesz w przestrzeń. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 11.01.06, 12:34 nawet nie wiesz jak się cieszę że mi odpisalas dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 12:46 Prosze o pomoc jestem w wesolym miasteczku weszlam na ta karuzele i sie krece caly czas niewiem co zle robie i gdzie polozyc ten lod Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 11.01.06, 13:03 Niewiasta a w kosmosie to co zrobic żeby ten kamien mnie nie zabijał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 13:05 Trzeba wcisnac ta czerwona deske gdzie wyskakuje bron i zabija ta rakiete dwa razy najpierw wyskoczy toster a pozniej parasol ktory cie ochroni przed kamieniem Kurcze ja teraz stoje w miejscu z tymi samochodami i za cholere nie wiem co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 13:27 musisz roznymi samocodzikami walic w krokodyla i tyle Tyle ze odpowiednim samochodzikem w odpowiednim momeńcie. Smutne miasteczko jest chyba najtrudniejsze! ps. przeszłam już 3 epizody w drugiej częci Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 13:31 Wale roznymi samochodzikami ale niewiem co zrobic jak on juz jest przy schodach (gdzie mam zapewne wyjsc) bo mnie rozjezdza Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 13:49 Dzieki juz to przeszlam ale jestem ciemna w nastepnej niewiem co zrobic zeby po zabiciu kaczki nie spac w ta dziure:/hmm Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 11.01.06, 14:15 a może wiecie jak w tej planecie gdzie sie karmi żaba krokodyla jak zrobic zeby ta gałąź ze szczeliny mnie nie porywała ?? pomocy boszzz jak te gierki mnie wciągaja Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 14:24 poprostu musisz na nia nia nacinac ona wylezie cos zje i sie schowa Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 14:15 jejku ja tych torow to chyba nigdy nie przejde prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 14:25 mhh, w tych torach to trudno podpowiedziec, muisz machac tymiwajchami no i w niektorych miejscach mozna na tor nacisnac i on sie zmienie(chyba 3 takie miejsca są, wszystkie po prawo koło najwyzszego toru) Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 14:42 Zaraz oszaleje co mam zrobic z ta reka ktora wychodzi zza gobu wszystko dalej wiem oprocz poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 11.01.06, 15:04 jejku, wy juz daleko chyba za mna... musze sie zabrac do roboty... teraz tkwie tam, gdzie spioszzek schodzi ze schodow kolo megafonu, a potem skacze po krzeslach... nie wiem, jak zatkac dziob facetowi spiacemu pod krzeslem... Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 16:03 Dobra przeszlam zaczelam druga czesc i znow nie wiem co zrobic zeby ta muzyka w barze nie budzila spioszka Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 16:41 Jak slepa to slepa A teraz z kolei mam pytanie co zrobic zeby na tym lodowisku spioszek na samym poczatku nie spadal z tych schodow? Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 11.01.06, 16:46 moi drodzy, a jak w czesci "kosmos" nie spasc po przejciu nad ta małpka co piecze banany???? tam jest taka przepasc, o kotrej juz wczesniej tez ktos pisal..., jak nie spasc z tych podestow, po ktorych idzie spioszek??? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo do heart_of_ice 11.01.06, 16:53 Balustradka z pierwszych schodów-połóż nad facetem. Kosmos - podnieś smoka i poczekaj, aż śpioszek znajdzie się nad grilem i włącz zawór butli, który wcześniej zamknęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: do heart_of_ice 11.01.06, 16:55 Jeszcze do kosmosu - kiedy śpioszek już przejdzie po smoku, kliknij ogon rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 16:54 Musisz w momencie gdy spioszek wchodzi juz nad malpa (na te cos zoltego) wcisnac obok butle (ktora wczesniej gasilas ogien) i podnies do gory krokodyla Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 11.01.06, 17:07 dziekuje... teraz mam oczywiscie problem w czesci kosmo plansza z krzeslami... jak wejsc po nich juz przy tej tasmie tak, aby spiszek nie spadl w dol? wiem, ze krzesla podnosi sie w gore i w dol ale po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 17:33 pomocy nie wiem co mam zrobic jak wchodze na arene i podchodze do tych bijacych sie rzymianow to sie budze co mam zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 17:35 ile ja sie z tym meczylam, a te podpowiedzi po francusku nic mi nie mowily! po lewej masz taki zloty kciuk, daj go facetowi po lewej, ktory robi BOW.Możesz to jednak zrobic dopiero jak wejdziesz na arene(najlepiej po pierwszym strażniku) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 11.01.06, 17:47 a ja jeszcze mam problem z wypadaniem przez okno rakiety (tam, gdzie te krzesla) ale wypadlam dopiero dwa razy, moze cos wymysle Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 18:08 no i udało się cały przeszłam całego śpioszka! 8 epizodów<lol> jakbyscie czegos niewiedzieli postaram sie pomoc, ja tez mialam podpowiedzi, bo sama nie dalaym rady. ma ktos moze podobne gierki? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 18:24 podpowiedz mi co mam zrobic w zamku zeby on nie spadl i gdzie polozyc ta miotle?? Mam jeszcze pytanie ty tez nie moglas zapisywac tylko cala partie (czy epizot) zaczynac od poczatku??Nie tak w porzednich czesciach? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 11.01.06, 18:27 to mow szybciutko jak nie wypasc przez okno rakiety Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 18:58 tam przy tych krzeslach jest taka brazowa wajcha jak juz bedziesz w rakiecie nacisnij ja Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 19:01 nie, moglam zapisawac normalnie, nie wiem o co chodzi w zamku, musisz nacisnac takie cos na lewej wiezy po prawej stronie(chyba tarcza, albo cos takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 11.01.06, 19:03 wajha probowalam, nic nie dawala! ide sprobowac jeszcze raz Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 11.01.06, 19:08 a juz wiem czemu... nie odstawialam schodow dzieks Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 19:25 A co mam zrobic z miotla i tarcza ( w tej samej planszy) i jak mam ominac tego rycerza bo za cholere nic odemnie niechce nawet marchewki Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 11.01.06, 19:40 właśnie tarcze musisz powiesić na tym cokoliku na wieży!! a miotła... ...sama się domyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 11.01.06, 21:25 nastepne pytanie Co mam zrobic tym kotle przechodze przez chmurke i niewiem co mam robic dalej Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: śpioszek 11.01.06, 23:11 co zrobic, zeby w kosmosie nie spadal na mnie kamulec? Pauli -- No nie no, ta Emilka mi wszystkie najlepsze wyrazy pozabierała... Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 08:06 bu, a ja nie mam pojecia jak w tym makrokosmosie latac aby przeleciec do wyjscia, rozkladam skrzydla jakiejs rakiecie, on sie od niej odbija, ale spada w mi suma sumarum w przestrzen... co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 08:16 musisz włączyc pole siłowe w tych małych antenkach jedna jest na tym żółtym stateczku a druga na tym obok z takimi "łapkami" (to jest dolne pole siłowe) a górne jest z antenki na górnym statku ja zupełnie nie wiem co zrobi w wesołym miasteczku po kręcącej się karuzeli, daje mu żółty balonik i odlatuję - help!! Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 08:17 ok, ten kawalek juz wiem. ale jest teraz tak, ze dalej spada na mnie z gory glaz z ktorym to juz zupelnie nie mam pomyslu co zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 08:23 z tego czegoś czerwonego z którego wychodzi laser, później wychodzi toster, a później parasol któy cię osłoni reszta opisana jest wcześniej przez złamandy Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 08:47 dziekuje Ci bardzo. teraz jestem w next part i nie wiem co zrobic z tym zielonym potwoerkiem co spada na mnie z groy i zjada??? i czy w ogole dobrze ide???? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 09:48 Katimai musisz w momencie kiedy spioszek wisi na baloniku kliknac na samolot A organza18 napisz dokladnie co za plansza bo nie kojarze Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 10:07 niewiasta, to jest ta plansza w kosmosie, gdzie jes tak duzo nasrtawianych roznych potworkow , stworkow, itd jednemu trzeba zrobic zdjecie zeby zniknac, jest jakas kanapka ktora zapewne komus musze tez dac-jeszcze nie wem komu i spioszek chodzi sobie po roznych poziomach, wjezdza windami i dochodzi do takiego miejsca gdzie z sufitu spada na niego jakis zielony stwor bu, nie wiem co z nim zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 10:12 Wlasnie temu stworkowi musisz dac ta kanapke Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 10:15 oki oki dzieki dzieki a teraz co zrobic zeby ten z kijem mnie nie bil??? Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 10:54 ok, to w nastepnej czesci (tam, gdzie jest krokodyl pozerajhacy zabe i pieski) co zrobic z tym stworkiem co siedzi za krzakiem i mnie pozera jak sie do niego zblizam??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 11:00 jak juz bedziesz po drugiej stronie musisza wziasc ten babel co wczesniej kladlas na mostek i kliknac na spioszka Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 11:05 a co zrobi żeby mnie ta druga karuzela nie zabijała, i co ztym lodem, z drinka ?? plisss juz od ósmej sie męcze ) Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 11:11 Sluze pomoca lod musisz polozyc pod tym panem co polyka ogien wtedy cie ta druga karuzela nie zabije Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 11:30 mam problem niewiem co mam zrobic z tymi jamnikami w tej planszy co jest kura krowa... Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 12.01.06, 11:56 niewiasta dalas sobie rade z tym kotłem juz? a jeśli chodzi o jamnika to musisz nacisnac na krowe, poleci mleko do michy i ... Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 11:56 co zrobi żeby nie wpaś w dziure po zabiciu kaczki helf ( w saloonie Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 12.01.06, 11:58 musisz zetrzelic 2 puszki, lewy cokól pulki i krokodyla Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 12:12 ok, mam i co dalej?? wchodzi po krokodylu i spada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 12:30 no i dalej mi spada bo nie skreca na tą drugą półkę tylko idzie prosto , jak go przekierowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 12:40 musisz nacisnac na misia on spada i wtedy na ten "cokol"na gornej polce Odpowiedz Link Zgłoś
niewiasta82 Re: śpioszek 12.01.06, 12:38 Wkoncu przeszlam Dziekuje za pomoc zlamandy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 12:53 uf, przeszlam )) tylko teraz mi te tory zostaly... ojjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 13:42 no to nie wiem jak sobie z tymi torami poradzic najpierw przestawilam te tory tak, aby wagonik nie zjechal wprost na spiszka, jest ok. pozniej, czerwona wajhą zmieniam trajektorie lotu tego wozka i tez jest ok przez chwile, bo on szybko wjezdza w ten tunel w lewym gorynm rogu i z niego wyjezdza i przejezdza spiszka od tylu Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 14:31 jak ja mam naciskac na te latające kaczki w saloonie przeciez sie nie da ?? co robię źle ? dzizas pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 12.01.06, 14:47 zestrzel dziobaka! a jesli chodzi o kolejke...nie tylko naciska sie te wajchy ale takze i tory w niektorych miejscach. ps. macie jakas gierke? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: śpioszek 12.01.06, 14:53 czekaj wchodzę po krokodylu i misiu na gore wskakuje na latającą kaczke i ta druga mnie strąca bo nie wiem co robic ( Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 12.01.06, 15:02 zestrzel kaczke na ktorj on siedzi... ...a jesli chodzi o nastepna plansze(tory) to pislam wczesniej o wajchach.pisze ci teraz bo mnie nie bedzie przez jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 12.01.06, 15:44 ok, tylko powiedzcie mi jak na torach sprawic, by mnie krokodyl nie zjadl...???? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: śpioszek 12.01.06, 16:22 żle zaczynasz sa 2 mozliwosci zaczecia a ty wybralas gorsza wersje przestaw tor, a potem wajcha po lewo Odpowiedz Link Zgłoś
organza18 Re: śpioszek 13.01.06, 07:53 dzieki dzieki-przelszam teraz tylko nie iwem jak zrobic by ta mumia z trumny mnie nie kopala Odpowiedz Link Zgłoś