Gość: katsuumi_17 IP: *.chello.pl 05.05.09, 16:15 takie same jak w dwójce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miley_cyrus45 Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.xdsl.centertel.pl 06.05.09, 18:15 trala simsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kita Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.chello.pl 10.05.09, 09:24 Fajnie ze są kody na kase...ale czytałam ze mają być w The Sims 3 domy za darmo...W TS2 grałam na kodach na kase wiadomo zeby miec lepszą chate i wogule.Lecz wydaje mi sie ze w The Sims 3 nie bedą potrzebne te kody...odbierze do całą zabawe...w 2 lepiej było na kodach a w 3 raczej nie ale to juz od każdego zalezy czy chcce na kodach czy nie... To jest moje zdanie.Mozecie sie ze mną nie zgodzić i tez to zrozumiem.^^ Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: 80.50.131.* 10.05.09, 11:18 ja uwielbiam sims kody są te same co w dwójce dziwne powinni zmienic ale moze i lepiej ze są te same czemu sims3 bedą dopiea w czerwcu ?! ja bym chciala wczesniej mam dwujke i kilka dodatków i są super nie moge doczekas sie 3 a tak wogule to czym bedzie różnila sie trójka od dwujki? jakie bedą nowe rzeczy? juz sie nie moge doczekac pozdrawiam wszystkich wielbicieli sims Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabciaTosia Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: 86.47.138.* 12.05.09, 17:56 2 wczesniejszcze komentarze swiadcza o poziomie ludzi ktorzy graja w ta gre.. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: her Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.centertel.pl 16.05.09, 19:09 BabciaTosia, nie obrażajmy się nawzajem. To też świadczy o poziomie. A ja znam wielu wspaniałych i mądrych ludzi, którzy w wolnym czasie grają w simsy i moim zdaniem wcale im to ujmy nie czyni. O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.aster.pl 17.05.09, 14:33 ok spoko powiem tylko że mmaamm bzika na punkcie The sims i poprostu niemoge doczeka się 3, fajnie by było mi pograc w tak zajefajową gierke mam wszytko z 2 serii gry the sims s ą SU U U U U U U U Uper!!!!kocham je!!! gram w n i e CODZIENNIE a w lato na wyjazdach wprost niemoge doczeka się wieczorów bo j a mam kompa a mama laptopa i pozwala mi gra c tylko wieczorami niewim czemu..., zreszt ą na laptopie mamaa ma mtylko the sims 2 BEZ RZDNYCH dodatków... JA JUŻ CHCĘ TRÓJKĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.aster.pl 17.05.09, 14:35 A wracając do kodów to fajnie że są te same z serii 2 ponieważ nie ma następnych kodów do zapamiętania wystarczają mi w głowie te co były i będą;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga13 Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.09, 17:39 moim zdaniem poprostu do sims3 trzeba wzbroic sie w cierpliwoc ja nawet na to nie kupowałam zadnego niczego tylko zbierałam pieniadze na ta gre i bede zbierac na dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:06 A kod na poprawe humoru?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.as.kn.pl 19.05.09, 15:09 nie dzialaja te kody z czesci 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoninm Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 20.05.09, 00:37 nom kody nie działają nie da się włączyć konsoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogusiap71 Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.e-wro.net.pl 20.05.09, 09:38 phi, ja tam mam je już od wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrYcHa Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 13:31 Mam już sims3 i te kody nie działają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1509342 Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.lanet.net.pl 20.05.09, 16:50 Mam juz simsy 3. domy nie sa za darmo!!! a kody dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc k Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:21 Już są sims 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.chello.pl 20.05.09, 20:26 a może ktoś uprzejmy poda mi kod instalacyjny do simsów 3. byłbym bardzo wdzięczny. Widzę , że już 4 osoby mają to bardzo bym dziękował za KODZIK INSTALACYJNY. pozdrawiam wszystkich graczy ts1,2,3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gralam wczoraj w t Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 07:24 "Fajnie ze są kody na kase...ale czytałam ze mają być w The Sims 3 domy za darmo" - bzdura domy "za darmo" buduje sie tylko przy edycji miasta... a rodzina za ten wymarzony domek i tak musi wybulic kase jesli chcesz ja tam wprowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.kalisz.mm.pl 21.05.09, 11:44 nie bedzie darmowych domow, wiec co niektorym kasa sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agu$$ka 14 Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 13:29 Mam je już od wczoraj i jestem z nich zadowolona ) A kody nie wszystkie te co w 2 działają...ale na 1000000% działa kod "motherlode" ) Wiem bo pierwsze co to go sprawdziłam hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysiaa Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.centertel.pl 21.05.09, 15:45 ja juz to mam heh i o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 16:02 tez sciagam..... moze zagram na najwyzszych detalach [q8200 gf 9600g ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SweetGirl Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: 83.1.81.* 21.05.09, 16:38 Mam już The Sims3 są super . I lepsiejsze od the sims2 . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe lol Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:45 hehe tez mam,kilkanaście dni przed oficjalnym wydaniem gry hehe piraci wymiatają ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe lol Re: Pierwsze kody do The Sims 3 - już są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:46 PS: gra wczytuje się i zasuwa szybciej od dwójki. ;] Odpowiedz Link Zgłoś