Dodaj do ulubionych

5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę

IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 17:28
Ja bym se jakąś panienke wzioł
Obserwuj wątek
    • sigern 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:28
      oczywiście Baldur's Gate II...
    • slawomir.serafin Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:30

Ja bym se jakąś panienke wzioł

----

wtedy wyspa nie byłaby bezludna. No, chyba że mówisz o dmuchanej takiej...
    • sigern Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:32
      Frytek dmuchaną nosi w kieszeni.
    • ciastoludek Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:33
      -->sigern
      Widocznie nie pojmujesz, że tu chodzi o gry których nie da się ukończyć lub zabierają lata by je opanować a nie o RPG z fabułą, które większości ludzi znudziło by się po 2 ukończeniu...
    • Gość: nikt Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.tktelekom.pl 29.06.09, 17:35
      @ciastoludek
      W takim razie GTA IV pasuje smile
    • sigern Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:36
      @ciastoludek
      Pewnie masz racje, ale ja nie przeżyłbym bez Baldura.
    • Gość: marek Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:37
      rozumiem, że ie byłoby to w czasach gdzie wszędzie Internet były darmowy?
    • Gość: Kelebrin Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:39
      Far Cry dwójkę - posterunki można rozwalać bez końca.
    • cwicz Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:40
      Pasjans?
    • Gość: OldSkull 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:41
      1. Heroes of Might&Magic 3 + Wake of Gods
      Przy tym można spędzić tysiace godzin na nowo odkrywając, poznając, testując i badając tę grę - z z dodatkiem się nie znudzi.

2. Mount&Blade - ta gra potrafi przyssać człowieka, a właściwe nie ma celu i nie ma końca.

3. Alpha Centauri - najlepsza cywilizacja (może nie licząć tych najnowszych, bo w nie nei grałem). Bardzo rozbudowana, z niesamowitymi możliwościami.

4. Starcraft - mimo iż już wiele czasu spędziłem nad tą grą, to cały czas potrafi mnie bawić (chociaż ostatnio trochę mniej). Zamiennie z Warcraft 3

5. Unreal Tournament z wszelkimi mappackami, modami itd. Tyle tego wszystkiego powstało, że aby zagrać we wszystko, to oj... dużo czasu trzeba.
    • Gość: M&B Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.06.09, 17:42
      Dwarf Fortress! Wystarczy do konca swiata. Oczywiscie pod warunkiem, ze bedzie mozna z tej bezludnej wyspy sciagac kolejne wersje. Jak nie - to pewnie znudzi sie dzien przed koncem swiata. Tez dobrze - bedzie caly dzien na przemyslenie zycia i skruche przed Sadem Ostatecznym.
    • sigern Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:42
      saper też pewnie i pac-man jakby się ktoś uparł
    • Gość: BabciaTosia Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: 86.47.138.* 29.06.09, 17:45
      ja bym wolal rozbic sie z modelkami lecacymi na Miss World a nie jakies durne gry brac..tongue_out
    • Gość: Kip Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:46
      No nie powiem... mamy podobne upodobania.. ale:
      1. Civ 4 - hmm gdybym czas jaki poswiecilem grajac w civ (wszystkie wydania) poswiecil na np. zrobienie 2 fakltetu to bylbym teraz podwojnym magistrem tongue_out
      2. Daggerfall... (te randomowe dungeony, troche podobne ale inne zarazem, no i mialbym od razu zegar ktory odliczałby 10 minut pomiędzy wpadnięciem pod kolejnetekstury)
      3. StarCraft:BroodWar - po powrocie zwojowałbym WCG :]
      4. Football Manager - 100% zgody tu
      5. Strip Poker - n/c
    • Gość: obwieś 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:48
      1.Civilization IV
      2.SimCity 4
      3.Elder Scrolls IV
      (dużo coś tych czwórek smile)
      4.StarCraft
      5.Warcraft III

Oczywiście ze wszystkimi dodatkami do każdej z powyższych wink
    • preston81 Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:49
      takie 5 gier jakie wymienil autor textu jak bym mial w to grac na bezludnej wyspie do paczki zgrami wsadzil bym jeszcze line by sie na niej szybko powiesic mam nadzieje ze na tej wyspie byloby choc 1 drzewo big_grin
    • Gość: EC Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: 87.204.83.* 29.06.09, 17:50
      Od razu po przeczytaniu tytułu też przyszedł mi do głowy Football Manager. Nie gram od dłuższego czasu, bo jak się wciągnie, to naprawdę potrafi odciąć od życia...
    • Gość: epaGamer Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.intertele.pl 29.06.09, 17:55
      The Sims 2 z wszystkimi dodatkami? To nawet byś nie musiał innych gier brać, nie zainstalowałbyś wszystkich dodatków a tu już by umierać trzeba by było...
    • Gość: Bedwyr Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: 213.77.81.* 29.06.09, 17:57
      Jeżeli już cIV (sam, ze wszystkich gier Sida, również wybrałbym SMAC)to także z modami. Dokładnie to wystarczy jeden - Fall from Heaven II.
    • Gość: mk Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.broker.com.pl 29.06.09, 17:59
      Football Manager zdecydowanie, sam na każdej części (licząc od Championship Managera 01/02) mam przynajmniej 1 zapis z 250 godzinami ciągłej gry. One wciągają jak odkurzacz, i ZAWSZE występuje syndrom 'jeszcze jednego meczu'.
    • Gość: szymoire Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 17:59
      civ 4 i eu3 to przecie jedyne gry jakie mam na laptopie poza tymi wbudowanymi w wiśtę big_grin
    • Gość: mk Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.broker.com.pl 29.06.09, 18:02
      a co do pozostałych gier jakie ja bym wziął to Heroesy, najlepiej wszystkie części, Settlersy (3 albo 4) i BG2 bo w te gry mogę grać niemal bez końca (niemal, bo Football Manager w końcu da o sobie znać ;])
    • Gość: Vicen Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.nycap.res.rr.com 29.06.09, 18:08
      Civilization, Warcraft 3, HoMM 3, Neverwinter nights(nieważne czy 1 czy 2 - ważne że z wieloma modułamitongue_out) i Test drive unlimited(na wszelki wypadek - jakby moja wyspa nie była tak ładnatongue_out)
    • iexist Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 18:13
      Laptop z dostępem do sieci i FootballManagerLive wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka