GoĹÄ: Frytek IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 17:28 Ja bym se jakąś panienke wzioł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigern 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:28 oczywiście Baldur's Gate II... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:30 Ja bym se jakąś panienke wzioł ---- wtedy wyspa nie byłaby bezludna. No, chyba że mówisz o dmuchanej takiej... Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:32 Frytek dmuchaną nosi w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:33 -->sigern Widocznie nie pojmujesz, że tu chodzi o gry których nie da się ukończyć lub zabierają lata by je opanować a nie o RPG z fabułą, które większości ludzi znudziło by się po 2 ukończeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.tktelekom.pl 29.06.09, 17:35 @ciastoludek W takim razie GTA IV pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:36 @ciastoludek Pewnie masz racje, ale ja nie przeżyłbym bez Baldura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:37 rozumiem, że ie byłoby to w czasach gdzie wszędzie Internet były darmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kelebrin Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:39 Far Cry dwójkę - posterunki można rozwalać bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OldSkull 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:41 1. Heroes of Might&Magic 3 + Wake of Gods Przy tym można spędzić tysiace godzin na nowo odkrywając, poznając, testując i badając tę grę - z z dodatkiem się nie znudzi. 2. Mount&Blade - ta gra potrafi przyssać człowieka, a właściwe nie ma celu i nie ma końca. 3. Alpha Centauri - najlepsza cywilizacja (może nie licząć tych najnowszych, bo w nie nei grałem). Bardzo rozbudowana, z niesamowitymi możliwościami. 4. Starcraft - mimo iż już wiele czasu spędziłem nad tą grą, to cały czas potrafi mnie bawić (chociaż ostatnio trochę mniej). Zamiennie z Warcraft 3 5. Unreal Tournament z wszelkimi mappackami, modami itd. Tyle tego wszystkiego powstało, że aby zagrać we wszystko, to oj... dużo czasu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M&B Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.06.09, 17:42 Dwarf Fortress! Wystarczy do konca swiata. Oczywiscie pod warunkiem, ze bedzie mozna z tej bezludnej wyspy sciagac kolejne wersje. Jak nie - to pewnie znudzi sie dzien przed koncem swiata. Tez dobrze - bedzie caly dzien na przemyslenie zycia i skruche przed Sadem Ostatecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
sigern Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:42 saper też pewnie i pac-man jakby się ktoś uparł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BabciaTosia Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: 86.47.138.* 29.06.09, 17:45 ja bym wolal rozbic sie z modelkami lecacymi na Miss World a nie jakies durne gry brac.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kip Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:46 No nie powiem... mamy podobne upodobania.. ale: 1. Civ 4 - hmm gdybym czas jaki poswiecilem grajac w civ (wszystkie wydania) poswiecil na np. zrobienie 2 fakltetu to bylbym teraz podwojnym magistrem 2. Daggerfall... (te randomowe dungeony, troche podobne ale inne zarazem, no i mialbym od razu zegar ktory odliczałby 10 minut pomiędzy wpadnięciem pod kolejnetekstury) 3. StarCraft:BroodWar - po powrocie zwojowałbym WCG :] 4. Football Manager - 100% zgody tu 5. Strip Poker - n/c Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obwieś 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.chello.pl 29.06.09, 17:48 1.Civilization IV 2.SimCity 4 3.Elder Scrolls IV (dużo coś tych czwórek ) 4.StarCraft 5.Warcraft III Oczywiście ze wszystkimi dodatkami do każdej z powyższych Odpowiedz Link Zgłoś
preston81 Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 17:49 takie 5 gier jakie wymienil autor textu jak bym mial w to grac na bezludnej wyspie do paczki zgrami wsadzil bym jeszcze line by sie na niej szybko powiesic mam nadzieje ze na tej wyspie byloby choc 1 drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EC Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: 87.204.83.* 29.06.09, 17:50 Od razu po przeczytaniu tytułu też przyszedł mi do głowy Football Manager. Nie gram od dłuższego czasu, bo jak się wciągnie, to naprawdę potrafi odciąć od życia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: epaGamer Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.intertele.pl 29.06.09, 17:55 The Sims 2 z wszystkimi dodatkami? To nawet byś nie musiał innych gier brać, nie zainstalowałbyś wszystkich dodatków a tu już by umierać trzeba by było... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bedwyr Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: 213.77.81.* 29.06.09, 17:57 Jeżeli już cIV (sam, ze wszystkich gier Sida, również wybrałbym SMAC)to także z modami. Dokładnie to wystarczy jeden - Fall from Heaven II. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.broker.com.pl 29.06.09, 17:59 Football Manager zdecydowanie, sam na każdej części (licząc od Championship Managera 01/02) mam przynajmniej 1 zapis z 250 godzinami ciągłej gry. One wciągają jak odkurzacz, i ZAWSZE występuje syndrom 'jeszcze jednego meczu'. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szymoire Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 17:59 civ 4 i eu3 to przecie jedyne gry jakie mam na laptopie poza tymi wbudowanymi w wiśtę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.broker.com.pl 29.06.09, 18:02 a co do pozostałych gier jakie ja bym wziął to Heroesy, najlepiej wszystkie części, Settlersy (3 albo 4) i BG2 bo w te gry mogę grać niemal bez końca (niemal, bo Football Manager w końcu da o sobie znać ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Vicen Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę IP: *.nycap.res.rr.com 29.06.09, 18:08 Civilization, Warcraft 3, HoMM 3, Neverwinter nights(nieważne czy 1 czy 2 - ważne że z wieloma modułami) i Test drive unlimited(na wszelki wypadek - jakby moja wyspa nie była tak ładna) Odpowiedz Link Zgłoś
iexist Re: 5 gier, które zabrałbym na bezludną wyspę 29.06.09, 18:13 Laptop z dostępem do sieci i FootballManagerLive Odpowiedz Link Zgłoś