Dodaj do ulubionych

King Arthur - ale to fajnie wygląda

• Gość: MojBrzuch:) King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.as.kn.pl 23.07.09, 19:57
      Nie mogę ze śmiechu. Już mnie brzuch boli smile Jeden analfabeta deamon-pl napisał niewiadomoco, a jakiś czas potem drugi analfabeta w niewiadomojakim języku opieprzył tego pierwszego, że się pod niego podszywa! big_grin
    • Gość: MojBrzuch King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.as.kn.pl 23.07.09, 21:37
      @SS,

kurde, czy deamon napisal kiedys cos co dalo sie zrozumiec po przeczytaniu tego za 1-szym razem?

-----

sugerujesz, że za którymś kolejnym da się to już zrozumieć? big_grin

--------------------

Uwierz mi, że tak. Mi się to dość często udaje. Aby to zrobić trzeba po prostu odrzucić myślenie w języku polskim i nie ograniczać się do składni tegoż języka. Wówczas da się wychwycić to co deamon-pl (dziwne, że pl, skoro to obcokrajowiec) chciał przekazać.

Tłumaczę pierwszego posta:

"Ta gra HITEM lub GNIOTEM licze HIT. Oby nie kolejne ratować świat i wyidealizowania dużo od EA. To X gry+krwi dużo.
      PS. Film GNIOT gra licze HIT bolę."

Po przetłumaczeniu:

"Ta gra będzie HITEM lub GNIOTEM. Liczę na to, że HITEM. Oby gra nie była kolejną z tych, w których ratuje się świat i nie była wyidealizowana, jak to w przypadku EA bywa. Większość ich gier jest pełnych krwi.

PS. Film to GNIOT, ale mam nadzieję, że gra będzie HITEM."

Być może parę błędów w tłumaczeniu strzeliłem, ale myślę że sens jego wypowiedzi zachowałem smile
    • Gość: Deluos King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.75.lokis.net.pl 23.07.09, 22:25
      To wiele wyjaśnia, z jakiego on jest kraju?
    • Gość: MojBrzuch King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.as.kn.pl 23.07.09, 22:41
      Jeśli dobrze pamiętam, kiedyś coś pisał o Chinach. Ale nie napisał wprost, że stamtąd pochodzi.
    • hezron King Arthur - ale to fajnie wygląda 23.07.09, 22:53
      Crusaders: Thy Kingdom Come przetłumaczyli na Crusaders: Twoje Królestwo??????????????????????????

Nie no!!!

Jeeeeeeeebnę zaraz ze śmiechu...

Gratuluję.

Naprawdę gratuluję.
    • Gość: Deluos King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.75.lokis.net.pl 23.07.09, 22:55
      W takim razie trzeba mu pogratulować a nie uznawać za analfabete big_grin pojąć te ślaczki w naszym kraju to cud, na odwrót zapewne jest tak samo.
    • Gość: MójBrzuch King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.as.kn.pl 23.07.09, 23:26
      W sumie racja. Ale czasem tak mnie śmieszą jego posty, że słowo "analfabeta" jako pierwsze mi się na myśl narzuca. A nie powinno, bo dla Chińczyka polski język musi być cholernie trudny. Tak jak dla nas ich język. Pewnie z biegiem czasu się wyrobi i będzie pisał lepiej.
    • slawomir.serafin King Arthur - ale to fajnie wygląda 23.07.09, 23:32
      @nessie-jp - po co oglądać Merlina na BBC, skoro już od dawna jest Merlin z Samem Neillem, Rutgerem Hauerem, Isabellą Rosellini i Heleną Bonham Carter?
    • william_dr King Arthur - ale to fajnie wygląda 24.07.09, 10:32
      @SS
      widzę, żeś trochę dobrego kina oglądał i zgadzam się z Tobą, że to dobry film, choć osobiście wolę Sheana Connery'ego w roli Arthura i zniewieściałego Lancelota, czyli? Jak mu tam było? Gere? W "Rycerzu Króla Artura" tongue_out

Gra jak będzie fajna to czemu nie, ale nie uwierzę dopóki nie zobaczę smile
    • Gość: cube King Arthur - ale to fajnie wygląda IP: *.strazgraniczna.pl 24.07.09, 12:17
      deamon-pl napisał:
      "2tongue_outodróbka ignoruję bo tak zmień nick i troll lub dzieciak nieudacznik sam pokazywał jaki nieudacznikiem żałosne"

hahaha większego hardcoru nie dało sie wymyśleć?
      licze HIT smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka