Dodaj do ulubionych

spodnice, sukienki i cos na gore;)

11.12.05, 13:34
kolejna poracja bedzie taka:

img202.imageshack.us/my.php?image=collage49zd.jpg
img202.imageshack.us/my.php?image=collage59jc.jpg
img202.imageshack.us/my.php?image=collage68vu.jpg
img202.imageshack.us/my.php?image=collage73yy.jpg
img202.imageshack.us/my.php?image=collage84nw.jpg
img202.imageshack.us/my.php?image=collage96ko.jpg
img202.imageshack.us/my.php?image=collage103ro.jpg
...
no to nastepnym razem moze beda paski, torebki i inne dodatkismile
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 16:57
      no to uwazaj teraz na trolle, bo wedlug forum Moda mini "traci myszka" wink
      ps. te zdjecia sa duzo lepsze niz poprzednie!
      • miumiu75 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 18:06
        Zettrzy, wybacz, ze sie wtrace /nie jest to w moim zwyczaju/, ale nie powinnas nazywac trollem kazdego
        kto sie z toba nie zgadza. Ta osoba na pewno nim nie jest.

Noszenie mini jako czesc kostimu faktycznie traci myszka przynajmniej w Europie, wydaje mi sie, ze w
        USA kobiety wciaz tak sie ubieraja.
        Mini osobno jest jak najbardziej w porzadku.
        • zettrzy Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 18:34
          niestety mam na mysli osoby ktore wlaza na Galerie Mody po to by wywlekac stad
          nasze foty, a nastepnie dostaja bana - czyli jednak sa to trolle;
          nie wiem czy az tak traci myszka w Europie, kiedy GE France przyslalo do
          Stamford swoj legal team na szkolenie pani prawniczka (okolo 28 lat) miala na
          sobie kostium z mini, w przepieknym blado-niebieskim kolorku
          nie wygladalo ze ani jej francuscy koledzy ani nikt po stronie amerykanskiej
          odbieral ten kostium jako cos dziwnego
          • miumiu75 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 18:39
            Akurat ta osoba, ktora tak wlasnie skomentowala mini do nich nie nalezy. Te co wywlekaja zdjecia to
            gorzej, niz trolle.
            Wyjatki sa wszedzie, moze kostium nie byl najnowszy. Od bardzo dawna nie widzialam takiego polaczenia
            w zadnym sklepie, a znam kilkasmile
            • zettrzy Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 18:56
              powtarzam jeszcze raz, zeby wyjasnic do konca - nie mialam na mysli tej osoby,
              chociaz posluzylam sie cytatem z niej jako adekwatnym do sytuacji (tak mi sie to
              mini skojarzylo), tylko te rozmaite "dowcipne" stwory ktore posluguja sie
              naszymi zdjeciami do leczenia wlasnych frustracji
              w sklepach od paru lat dominuja garnitury ze spodniami - odnosze wrazenie ze to
              sa te same garnitury, nie sprzedane w poprzednim sezonie, nieco "odswiezone"
              przez drobne zmiany kosmetyczne typu nieco wezsze klapy, nieco inny kolnierzyk,
              dodatkowa kieszen na lewym boku gdzies tak pod pacha (na co ta kieszen?) itp.

spodnice podluzyly sie, zgodnie z teoria ze dlugosc sukien odzwierciedla trendy
              ekonomiczne, jako ze od 5 lat mamy, wg mojego brokera, "recesje gorsza niz
              Wielka Depresja" - co nie znaczy ze mini musi zaraz "tracic myszka", bo ten
              zwrot raczej pasuje do czegos co sie kojarzy ze staroscia - jakby ktos
              powiedzial np. ze moj szary kostium z dlugawa spodnica traci myszka to sie
              zgadzam na 500%, on jest celowo postarzajacy - ale mini jakos nie bardzo pasuje
              do tego okreslenia, po prostu dlatego ze mini kojarzy sie z mlodoscia,
              beztroska, zabawa itp.
              pozdrawiam
              • miumiu75 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 19:28
                No to powiem po prostu, ze mini sa niemodne. Spodnice za kolano do kostimu wygladaj bardziej kobieco,
                nogi w takich tez duzo lepiej.
                A jak sie jest mlodym to wszystko pasujewink
                Pozdrawiam.
                • cioccolato_bianco Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 19:32
                  wiec zeby nie bylo niejasnosci - nie nosze tych mini do zakietu i do pracy,
                  tylko na randki i imprezywink poza tym dyskusja sie rozpetala i nie zebym sie
                  miala zamiar tlumaczyc, ale w koncu to sa raptem 4 rzeczy taki krotkie.. i
                  trzecia rzecz - kazdy sie powinien ubierac tak, zeby wyeksponowac najlepsza
                  czesc swojej sylwetki, a odwrocic uwage od tych gorszych, czyz nie?
          • misae Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 09:15
            ktos wyciaga linki z tego forum i zlosliwie komentuje na Modzie?...kiedy to sie
            stalo??? Umknelo mojej uwadze, czy admin to wykasowal??
            • cioccolato_bianco Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 09:40
              tak bylo. sama dalam sie nabrac nie wiedzac o istnieniu tego forumsad
              • misae Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 14:25
                czy pamietasz kto to zrobil?
                • rzesa20 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 14:41
                  Pamiętam, że aneksa kopiowała zjęcia tralalumka i umieszczała je na FM, ale z
                  tego co wiem aneksie zabanowali nicka na stałe i teraz jest w nowym wcieleniu
                  "tojaneksa"
      • cioccolato_bianco Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 19:23
        wg mnie mini tracilo myszka zawsze, wg tych, ktorym noszenie takiej dlugosci
        nie jest wskazane.. tak mysle, bo sama kiedys tak mowilamwink
        • miumiu75 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 11.12.05, 19:50
          Twoje mini sa ok, zupelnie inne od tych, ktore mam na myslismile
          Widze po twoich ubraniach, ze bardzo lubisz kolory i to mi sie podoba.
          Ja mam moze dwa w szafie, chyba nigdy sie nie przekonam.
          • pinkpanther Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 10:01
            bardzo ładna jest ta spódnica z pawimi piórami
    • tuskazet Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 10:30
      Pawie pióra i ta beżowa cieniowana są super! (a tą z pawimi piórami chyba nawet
      gdzieś widziałam - albo w prasie albo na wystawie)
      • cioccolato_bianco Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 11:03
        bezowa lepiej wyglada na podlodze niz na mnie, ale mimo wszystko ja lubie.
        fajna, lniana bezowa spodnica - 70% przecena z zarywink a pawie piora sa z h&m -
        bardzo sie fajnie prezentowala na wystawie w GC i nie potrafilam sie oprzec
        pokusiewink podobnie zreszta jak ta czerwona z tiulem obok - moja ulubiona
        ostatniosmile
        • b_bb Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 13:19
          Podoba mi się Twój styl ubierania. Szczególnie podobają mi się spódnice i buty. smile
    • rzesa20 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 14:47
      Podobają mi się Twoje spudniczki, szczególnie te mini wink sukienki też są extra!
      mam troszkę podobny styl do Ciebie, jeżeli mogę zapytać..., to ile masz lat ??
      • cioccolato_bianco Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 16:28
        24.
        • rzesa20 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 13.12.05, 12:58
          Dzięki smile ale powiem szczerze, że na zdjęciach z wątku dla odważnych wyglądasz
          na ok 21, ale to chyba jest komplement :]
          • cioccolato_bianco Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 13.12.05, 13:26
            powiem tak - nie martwi mnie, ze wiele osob sadzi, iz mam mniej lat niz mam -
            wnioskujac z tego jak wygladamwink
            • magdaksp Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 25.12.05, 14:32
              podoba mi sie spodnica z pierwszego zdjecia druga po prawej.naprawde sliczna.
    • konkie76 Re: spodnice, sukienki i cos na gore;) 12.12.05, 15:35
      Wszystko jest bardzo fajne. Mini jest ok, jeśli nosi je zgrabna osoba.
      Ignacy (28.02.2005)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka