siog 11.04.06, 13:01 piekny duzy szafiri platyna ewntualny szmaragd lub rubin no diamonds! img109.imageshack.us/my.php?image=sr30500400200zoom2mq.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 14:03 piękny jest ten pierścionek też taki chciałabym dostać.... Odpowiedz Link
alex_koz Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 15:51 bez diamentu ale i tak moznaby skomentowac: "Look at that rock!!! ") Odpowiedz Link
zettrzy Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 15:54 > ewntualny szmaragd lub rubin no diamonds! ale a diamond is forever i diamonds are girl's best friend szafiry sa przepiekne, princess Di miala pierscionek zareczynowy z szafirem Odpowiedz Link
himera24 Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 16:31 siog napisała: > piekny duzy szafiri platyna > ewntualny szmaragd lub rubin no diamonds! > > img109.imageshack.us/my.php?image=sr30500400200zoom2mq.jpg ladny, ale ja wole tradycyjny przezroczysty kamien Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:48 nie przepadam za diamentami, sa dla mnie troche banalne, wiekszosc zareczynowych sa z diamentami... tez nie lubie zoltego zlota Odpowiedz Link
eirenne Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 16:56 pokazać Wam mój? lepszego nie mogłam sobie wymarzyć Odpowiedz Link
eirenne Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:44 Ufff, zrobiłam zdjęcia, fotografowanie biżuterii jest diabelnie trudne! A jeśli nie ma się statywu i opiera aparat na kolanie, to już w ogóle... no i widzę teraz, że mogłam ustawić większą rodzielczość do robienia fotek, ale cóż, człowiek uczy sie na błędach Takie wzornictwo nazywam "babcinym" i dla mnie jest najpiękniejsze Mój małżonek sam go wybrał, ja mu tylko okresliłam mniej więcej, co mi się podoba i że nie chcę diamentów... zaufanie się opłaciło Kamienie to granaty... img77.imageshack.us/my.php?image=dsc00127bc.jpg img77.imageshack.us/my.php?image=dsc00135au.jpg img77.imageshack.us/my.php?image=dsc00178qn.jpg img77.imageshack.us/my.php?image=dsc00192of.jpg Mam nadzieję, że widać, że oczko jest owalne? Odpowiedz Link
eirenne Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:50 granaty oglądałam pierścionki z rubinem, ale rubiny okazały się zbyt różowe... Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:52 wlasnie tez tak myslalam, spotkac prawdziwy ciemno czerwony rubin jest baardzo ciezko, niestety. takie rozowe mi sie nie podobaja Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:51 sorry, nie doczytalam co za kamien granaty sa moja wielka miloscia! wlasnie kupilam kolczyki, zaraz wkleje Odpowiedz Link
eirenne Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:53 to może nie będę patrzeć, bo zejdę śmiertelnie z zazdrości? )) od czasów tego pierścionka granat jest moim ulubionym kamieniem Odpowiedz Link
zettrzy Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:49 sliczny tak, widac ze jest owalne Odpowiedz Link
alex_koz Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:52 zdjecia Ci sie udaly na medal, a pierscionek rewelacja! w pieknym stylu - mimo ze nie do konca moim - odrobine "staroswieckim" piekny. Odpowiedz Link
eirenne Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:53 właśnie o taki styl mi chodziło )) Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 14:43 jaki sliczny ) Odpowiedz Link
alex_koz Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 17:23 jeszcze sie pytasz! pokazuj Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 18:11 p.s. diamenty sa po bokach) Odpowiedz Link
wee_monstar Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 11.04.06, 22:08 ale watek, no, no,no...ja jeszcze nie myslalam jaki piersionek zareczynowy chcialabyma dostac (pare dni temu dowiedzilam sie, ze sama sobie wybiore, choc wolalabym niespodzianke)..poogladam z przyjemnoscia, moze sie zainspiruje....szczesciary Odpowiedz Link
beesok Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 13.04.06, 15:46 alez czemu no diamonds????? moim zdaniem sa piekne! i co z tego ze wiekszosc pierscionkow jest z brylantem ja zostalam zabrana na zakupki dwa tygodniu temu w celu okreslenia stylu i przymierzenia kilku wariantow najbardziej podobaja mi sie klasyczne solitaire z obraczka platynowa albo z bialego zlota Jak dostane (domyslam sie, ze napewno w 2006 ) to wkleje!!!!! Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 17.04.06, 23:25 nie lubie, cholera, diamentow i juz chociaz to moj "zodiakalny" kamien) u mnie "to" bedzie niespodzianka ale moja przyjaciolka ma delikatnie podpowiedziec jaki ma byc pierscionek Beesok, a jak tam z suknia slubna? czy cos juz przegladalas?)) Odpowiedz Link
beesok Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 14:08 taaak u mnie tez "przyjaciele" dzialaja nad niespodzianka kompletnie nie mam pojecia co do sukienki wogole cale planowanie slubu troche mnie przeraza ale na razie o tym nie mysle, planujemy zareczyny w 2006 ale slub dopiero za 1,5 roku wiec chyba bede miala wystarczajaco duzo czasu zeby. przede wszystkim SCHUDNAC do tej wymarzonej sukienki A Ty? Masz juz pomysl? PS Mnie sie bardzo podobala sukienka jpar z watku o fryzurach Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 15:17 u mnie dokladnie tak samo!!! zareczyny w 2006 a slub planujemy we wrzesniu 2007!!!)) mnie tez to wszystko przeraza bo jeszcze mysle o slubie i weselu "tematycznym" i juz jestem zmeczona z sukienek jak na razie to najbardziej chyba Monique Lhuillier, ale nie wiem jak cenowo no i widzialam kilka ladnych w Cymbeline. Slub i weselisko w Irlandii wiec bede sie rozgladac na miejscu Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 15:22 p.s kilka sukien pokazalam w watku slubnym ale chyba jeszcze mi sie odmieni moze sie powspieramy?))duchowo Odpowiedz Link
beesok Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 15:27 jasne!! u mnie sytuacje dosyc skomplikowana bo mieszkam w londynie ale slubu nie chce brac tutaj, moja rodzina w krakowie a jego w barcelonie a przyjaciele, ktorych chcemy zaprosic porozrzucani po calym swiecie ))) ja bym chciala w barcelonie bo pogoda raczej gwarantowana a miasto piekne aha i slyszalam, ze podobno mozna tam kupic piekne suknie slubne??? Odpowiedz Link
siog Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 19:12 u mnie to samo!!! rodzina po calym swiecie i przyjaciele ale doszlismy do wniosku ze w irlandii bedzie najlepiej no i zielono chyba w jakims starym zamku z kosciolem przysiega w jezyku irlandzkim (zeby neutralnie nie wiem jak w Barcelonie ale w Madrycie widzialam bardzo ladne. wlasnie zastanawialam sie tez, moze tam pojade tez szukac. jak bedziesz miala ciekawe linki to podsylaj tez mi po glowie chodzila sukienka w stylu flamenco, albo przynajmniej "hiszpanski" welon)) p.s. juz za trzy tygodni wyjezdzam do irl na stale))!!! Odpowiedz Link
beesok Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 19.04.06, 14:57 powodzenia z przeprowadzka!! slub w zamku to doskonaly pomysl, mnie sie podoba katedra gotycka w barcelonie - mamy tylko maly problem z religia nie jestesmy chrzescijanami ale bardzo nam sie podoba ceremonia slubu wlasnie w kosciele wiec zobaczymy jak z tym bedzie - podobno w hiszpanii to zaden problem (nie ma takich skomplikowanych wymagan jak w polsce Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: wymarzony pierscionek zareczynowy:) 18.04.06, 14:37 ja nie jestem jeszcze na tym etapie zycia, ale pomarzyc kazdemu wolno... wiec powiem, ze chcialabym dostac jakis stary pierscionek z rodzinna historia. wlasciwie nie wazne z jakim kamieniem, ale generalnie to jestem tradycjonalistka i diament nie bylby zly generalnie uwielbiam antyczna bizuterie. art deco np, ale niekoniecznie. Odpowiedz Link