zettrzy 13.04.06, 03:08 w pracowe ubranko img210.imageshack.us/my.php?image=kwiecien122wo.jpg watek de novo, bo stary sie przelal przez ekran Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 04:14 Zdjecia niet, he he he... Wiem, wiem... zaraz powiesz: - Obiecanki-pisanki )) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 04:20 nie, powiem ze sie czuje zawiedziona i zaraz sie rozplacze, buuuuu.... a to moj swiezutki mundurek pracowy, dzisiaj go skonczylam img89.imageshack.us/my.php?image=retro2db.jpg jest zdecydowanie w stylu retro i zostal mi kawalek tego materialu wiec uszyje jeszcze kamizelke tak aby bylo retro-retro Odpowiedz Link
wee_monstar Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 23:30 Bardzo fajny ten mundurek do pracy sobie sprawilas. Podoba mi sie polaczenie go z ta zolta bluzeczka. I kroj- zwlaszcza gora. Jak juz bedziesz miala na sobie, wklej fotke. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 14.04.06, 05:04 ten mundurek szylam gdzies tak z rok, bo podczas prasowania przypalilam spodnice zelazkiem, potem to sie rozdarlo wiec trzeba bylo dokupic kawalatek na spodnice, i wygladalo ze ten material juz jak to mowia wyszedl, wiec sie podlamalam i stracilam serce do calego projektu az tu jakies dwa tygodnie temu jestem w tym samym sklepie z materialami i co widze - ten material, tyle ze go przelozyli i kiedys tam nie moglam znalezc; wiec blyskawicznie nabylam ten brakujacy kawalek i juz z piesnia na ustach moglam skonczyc calosc biedak mundurek nawisial sie wiele miesiecy zanim trafil do szafy, ale lepiej pozno niz wcale a dzis znowu bylam w terenie img117.imageshack.us/my.php?image=kwiecien137mx.jpg i jutro tez mam byc, wiec nie bedzie to dzien mundurkowy Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 17.04.06, 20:49 ...tym razem i bez ściemy, jest ok. Przyznaję. Odpowiedz Link
jpar Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 14.04.06, 20:07 piekny ten mundurek Ci wyszedl Zetka! Kolnierz bardzo i sie podoba, i podoba mi sie tez to zdjecie powyzej. Ps: ladne nogi! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 14.04.06, 21:00 nie pisz prosze takich rzeczy, bo potem trolle z Mody pienia sie na forum ze my tutaj nie opluwamy sie wzajemnie tylko wprost przeciwnie kolnierz wlasnie uskuteczniam do drugiego mundurka, ale w wersji bardziej spiczastej, i jesssuuu, co mnie podkusilo.... ale wyjdzie, zeby nie wiem co Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 16.04.06, 23:01 jakos ostatnio nikt sie nie pokazuje w dzisiejszym ubranku, wiec biore to na siebie wielkanocnie img68.imageshack.us/my.php?image=kwiecien165uc.jpg Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 10:55 mozesz sfotografowac same buty? na ty,m zdjeciu slabo widac, a wygladaja na ciekawe Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 20:56 Całość ładna. Nie tam same buty... Całość Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 01:45 pokazalam je w watku o wiosennym obuwiu img10.imageshack.us/my.php?image=himelda8iy.jpg Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 11:36 Bardzo fajnie wygladasz- ladnie dobralas kolory i te idelnie pasujace buty.Podoba mi sie zwlaszcza kroj spodnicy (pamietam, ze masz tez ciekawa skorzana i w takich zestawach spodnicowych podobasz mi sie najbardziej)-taka jakby wystrzepiona, ladnie eksponuje nogi. Odpowiedz Link
nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 16.04.06, 23:18 to mam tez w moim watku ,ale tam tez nie kazy zajrzy wiec pokazuje zez tu www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/uak5465zxo87xn78.html (wspanial sceneria lazienkowa ) ;p Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 16.04.06, 23:37 fajny ten zestaw, takie fajne te spodnie Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 01:04 tak, spodnie sa super, zwlaszcza w polaczeniu z koszulka, taki prztyk w nos schematom Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 09:03 dolaczam sie do zachwytow nad spodniami Odpowiedz Link
nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:23 nieprawdaz ze iekna?=) rozwiane suszarka wlosy sa teraz bardzo modne ;/ Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 12:41 Bardzo dobrze, ze pokazalas nam sie w tych spodniach bo dopiero na Tobie widac, ze one moga swietnie wygladac i wygladaja. Nietuzinkowe polaczenie z ta bluzeczka (chyba jeszcze raz ja obejrze jesli jest na Twoim watku).. Slodkie balerinki..Podoba mi sie to bardzo to zestawienie. ps. nie widac co prawda efektu koncowego ale ladne masz wlosy.Mam nadzieje, ze pokazesz sie w watku o fryzurach bo malo tam cos ciemnowlosych ostatnio Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:19 A ja dziś wyglądam tak www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0qkyxf45l0pdvnbd.html Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:47 Gabi- jak otworzylo mi sie zdjecie to cisnelo mi sie na usta :ale nogi! (i jeszcze takie obcasy tak, tak- ladnie wygladasz... Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:50 tak i figura do pozazdroszczenia! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:47 ...wiosna...a spodnie? W zimie było to www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/azybvwfcjakqwnz1.html Takie nogi chować na wiosnę do spodni? Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:51 Gabi Nam zaraz pol forum w kompleksy swoimi nogami wpedzi)) a mi tam sie najbardziej podoba polaczenie tych dzinsow i butow, choc ja mam tendencje do noszenia przydlugich dzinsow i takie twojej dlugosci mi sie zawsze przykrotkie wydaja)))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 22:06 ...co Was z tymi dżinsami? Na farmę idziecie??? Do krów czy co, przecież to ciuch roboczy, drelich made in USA(( Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 01:39 o wlasnie, dzinsy to nie ubranie, to ubranie zastepcze na te dni kiedy nie chce sie nam ubierac i przychylam sie do opinii ze zimowe zdjecie bylo lepsze dlatego ze eksponowalo nogi ja sama znowu w mundurku img525.imageshack.us/my.php?image=kwiecien171xp.jpg Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 09:04 A to moje kochane czerwone buty - w wersji czarno-białej Uwielbiam te buty!! PS.Najpiękniejsze są zdjęcia czarno-białe. img211.imageshack.us/my.php?image=10gm1.jpg Odpowiedz Link
daino Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 14:24 ale cudowne nogi, sophia loren i jej butelki od szampana (kiedys jeden z mezow? ja tak wielbiac porownal) pewnie by gorzej wypadla. gabi1234 napisała: > A to moje kochane czerwone buty - w wersji czarno-białej Uwielbiam te buty!! > > PS.Najpiękniejsze są zdjęcia czarno-białe. > img211.imageshack.us/my.php?image=10gm1.jpg Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 15:06 zdjecie rewelacyjne - butow nie widac bo wszyscy sie gapia na nogi Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 09:07 Zettrzy - wspaniała kolorystyka!!! Gratuluję!! Dla mnie rewelacja! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 11:59 ...ach, trochę przesadziłem w emocjach w tej wczorajszej krytyce dżinsów. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. Wyjaśniam równocześnie, że nie mam nic przeciw np. na wycieczkę krajoznawczą, rajd pieszy, łażenie po górach, wędkowanie...itp. . Zettrzy - wrażenie pozytwne, uważam ładnie zgrane kolorystycznie. Nie wiem czy to wada, ale zawsze rozpatruję daną kreację jako całość, gdzie ważne są cechy właściciela - włosy, figura, czasem nawet kolor oczu. Oczywista sprawa, że to co świetnie się prezentuje na Pani X, dodaje jej uroku i blasku, na Pani Y wprost przeciwnie... (myślę, że w moim wieku, już moge sobie pozwolić na takie dygresje i nikt nie odbierze tego jako mentorstwo). Odpowiedz Link
daino Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 14:28 uwielbiam dzinsy, tak, ze nikt nie jest w stanie mnie urazic. zakladam je nawet na rozne promo imprezy (prasa jest, ale nie obowiazuje gala). Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 19:17 więc rozejm, ale każdy zostaje przy swoim zdaniu Odpowiedz Link
madzi1 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 19:53 ja dzis tak jak widac ostatnio zaszalalam i kupilam pierwsza w swoim zyciu rozowa rzecz, w dodatku taka bardzo mlodziezowa, ale co tam www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/o0bqyxlr7iw9opfc.html do tego buty w ktorych jestem absolutnie zakochana www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/rktxp7ofdq6dpv7a.html i torebka juz dosyc znoszona ale tez ja uwielbiam www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/sgz6nxzozxfp1oph.html Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 22:03 Buty w porządku, zapewne lekkie i wygodne. Nie lubisz obcasów? Pozostalych dwóch zdjęć nie zdołałem otworzyć. Z fotosikiem tez miewałem problemy. Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 22:20 słabo mnie widać, ale i tak wkleje, a co tam ja dziś... img202.imageshack.us/img202/5073/jadzi34718kw7lr.jpg Odpowiedz Link
madzi1 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 22:39 buciki sa super, obcasow rzeczywiscie nie lubie, a malutka jestem i chyba powinnam polubic, ale kompleksow nie mam i to pewnie dlatego ich nie lubie Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 23:31 slabo Cie Rzesko widac, ale dalam rade ladny ten zestaw, taki nby grzeczny- ten sweterek plus koszula, a masz jasny pasek czy mi sie wydaje? Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 23:37 więc tak, może powiem co mam na sobie, bo właśnie zdałam sobie sprawe, że naprawde słabo widać na tym zdjęciu więc pierwsze to jest bluzka z kołnierzem w kratkę niebiesko-szarą, na to bez rękawów bluzka ciemno szara, i na to wszystko żakiet brązowy, do tego dzinsy niebieskie i biały pasek i zagadka rozszyfrowana tak grzeczny zestaw, wydaje mi się, że wyglądam w nim jak grzeczna panienka Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 04:38 pasek widac, reszte wyobrazilam sobie z opisu bardzo klasycznie i z umiarem Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 13:07 rzesa20 napisała: > tak grzeczny zestaw, wydaje mi się, że wyglądam w nim jak grzeczna panienka ----> Bo i pewnie tak jest. Tylko w sieci udaje się kogoś innego) Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 13:41 czyżbyś wiecej coś o mnie czego ja nie wiem... Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 15:45 Jeśli poważnie potraktujemy przysłowie: "Każdy sądzi według siebie" - to tak! Widzisz, bo ja normalnie w życiu, jestem sobie takim grzesznym dziadkiem, spokojnym i nieśmiałym, bidulką zagubioną .... A w sieci!!! To ja orzeł! Podrywacz! Troll i łobuz jakiś..)) Więc, tak rozumując, wychodzi, że: rzesa20, która w sieci bywa dość prowokacyjna, w realu jest spokojniuta i grzeczna Pani. Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 15:48 A ja dziś wyglądam tak (lady in red hehe) img227.imageshack.us/my.php?image=iza7re.jpg Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 16:49 gabi... fakt, wrażenie super. Z wyborem forum trafiłaś w 10-tkę cyt."Ekshibicjoniści calego swiata, łączmy się !!! Forum dla narcystów i chwalipiętów." Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 17:40 Tak Cię to razi drogi Tadeuszu że ktoś przedstawia swoje zdjęcia? Nic na to nie poradzę że wyglądam jak wyglądam.Jeśli coś Ci nie odpowiada proponuję zmienić forum na motoryzację. Nie jestem ekshibicjonistką bo nie prezentuję swoich nagich zdjęć. Chyba przydałby Ci się na stare lata słownik języka polskiego. PS. W twoim wieku to już chyba czas zmądrzeć. PS1. Zapodaj nam swoje zdjęcie. Albo lepiej nie. Po co masz nas zniesmaczyć.... Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 18:47 on nie mial zlych intencji, troche sie zagalopowal w komplementach Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:18 gabi1234, łomatkobosko, ona mi mój wiek wypomina) Trochę luzu, uśmiechu... dziadek żartuje, a tu młodzież, i zaraz sie wielce buntuje Obrażać ludzi bez powodu, nie warto. Daję słowo. Przecież ten dowcipny w zamyśle cytat, skopiowałem ze strony tytułowej. Która mam nadzieję widziałaś. Więc? Bardzo proszę... troszkę ostrożniej z ferowaniem wyroków. Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:24 Tadziku drogi - miałam stresujący dzień. Podajmy sobie wirtualne ręce i będzie ok. Nikt nikogo tu na pewno nie chce obrażać. A cytatu na stronie tytułowej nie widziałam, przepraszam Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:27 Tadziku - właśnie przeczytałam na stronie tytułowej Wiesz, z dzieckiem wiercącym się na kolanach i próbującym usilnie manipulować przy klawiaturze tudzież monitorze mogłam to przeoczyć. Pozdrawiam Cię cieplutko. I serdecznie też. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:52 Ok. gabi, ja się nie gniewałem ) Nieporozumienie było i dobrze że się wyjaśniło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 18:15 dobrze ze lady in red a nie red lady) bardzo fajne to polaczeniu sukienki z paskiem. na medal! Gabi, czy mi sie wydaje czy wspominales ze masz dziecko? Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 19:43 No ja myślę że się tylko rozpędził nasz drogi Tadzik Tak, mam dziecko - 2 letnią córeczkę. Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 19:50 tak mi sie wydawalo ze o dziecku wspominalas a wiec twoje zdjecie powinno zawisnac w kategorii wspolczesna Matka Polka! swietna figura, fajne ciuchy. pogratulowac! Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:12 Dziękuję alex! Córeczka to cały mój świat - spędzam z nią każdą minutę prócz tych spędzonych w pracy (a tych jest naprawdę niewiele). Ale nie zapominam przez to osobie. Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 19:57 Pieknie Gabi, znowu "wow"jak mi sie otworzylo zdjecie ..sama bym sie nie odwazyla ale nie dziwie sie Tobie...z taka figura I ten zywy czerwony kolor-gdyby sukienka byla czarna juz nie byloby takiego piorunujacego efektu.. Ciekawi mnie na jaka okazje tak pieknie wygladalas... Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:05 wee_monstar - kurcze, wydawało mi się że to normalnie wygląda no a wyglądałam tak dziś w pracy. W ogóle to ja bardzo lubię czerwony kolor (po mamie ). Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:29 Wiesz, chcialabym Cie wiec zobaczyc jak wygladasz na specjalna okazje, wyjscie Jak dla mnie wygladasz zjawiskowo pieknie (usmiecham sie na mysl, jak szczeki by opadly kolegom z pracy jakbys pracowala u nas) U mnie w pracy niestety obowiazuje, choc nieformalny "dress code"..tylko w piatki mozna sie ubrac luzniej z okazji tzw "dress down" czyli z pracy prosto do pubu w czyms chcesz kurcze, ze tez ja nie nosze obcasow...musze choc male sobie sprawic! Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:36 wee_star - ja też nie nosiłam obcasów aż do teraz, kiedy to sprawiłam sobie kilka takich par. Piałam z zachwytu nad takimi butami i skręcało mnie z zazdrości, że "wszyskie noszą a ja nie". Więc postanowiłam spróbować. Nie powiem, że jest łatwo, ale jeżdżę do pracy autem więc chyba tylko dlatego skusiłam się na wysokie buty. Kup sobie jakieś jedne piękne, w których się zakochasz od pierwszego wejrzenia (jak ja w tych czerwonych i zielonych) i .... heja! PS. Jeden kolega z pracy nazwał mnie dziś lady in red Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:39 Wee_monstar - sorki że Cię przechrzciłam na wee_star - ale na pewno jesteś jak star> Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:46 No typem gwiazdeczki to ja nie jestem z pewnoscia. Ale poszukam malych obcasow i nawet jak ubiore je do dzinsow to sie pochwale bo to bedzie postep. Tak, czasem mowia na mnie star , ale potem czesto dopisuja monstar stad moj nick Ja do pracy jade autobusem ( za blisko, zeby jezdzic samochodem, pracuje w centrum i korki takie, ze az strach)a niedlugo sie przeprowadzam i do pracy bede miala jakies 10-15 min spacerku). Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:57 Czekam z niecierpliwością na zdjęcie!!PS. Tak się teraz zastanawiam, może nie pasuje w takiej sukni chodzić do pracy? Ale u nas każdy ubiera się jak chce, byleby tylko młodzieży nie gorszyć . A ta sukienka to przecież taka zwyczajna, prosta za całe 59,99 z h&m. plus pasek za złotówkę... Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 22:12 Jesli dobrze sie w niej czujsz (a przy okazji takkk! wygladasz) i nie musisz sie ubierac w przyslowiowy mundurek to z pewnoscia mozesz. Nie widac, ze to sukienka z H&M za 60 zl ale to potwierdza teorie, ze mozna kupic swietne ciuchy niedrogo (choc akurat w Twoim przypadku to pewnie nawet w worku bys zgrabnie wygladala) trzeba tylko wiedzic co, komu pasuje. Koncze bo nigdy sie nie nakomplementowalam tyle i to jeszcze kobieta. Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 22:22 Ale chyba wiesz, że najdroższy komplement to ten od kobiety!! PS.Czekam na Twoje zdjęcie - też chcę komplementować!! Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:38 gabi- poszukaj na moim watku (niestety nie wiem jeszcze jak wkleic link)- : "a mi ciagle zimno dlatego cieplo sie nosze" sa moje fotki, nawret jakies przed wyjsciem.. Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 00:56 wygladasz slicznie sukienka urocza, a komplementy o figurze juz byly - i ja sie pod nimi podpisuje. i chcialam jeszcze napisac, ze mam nadzieje, iz jesli kiedys ja tez bede mama, to zachowam tak swietna sylwetke! Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 16:04 hihi oj coś Ci Tadeuszu nie wierzę w tego bidulka nieśmiałego.. nie dokońca masz racje, bo chyba wziąłeś pod uwagę tylko swoją osobę, a zauważ też, że są osoby które się zachowują naturalnie i nie muszą udawać tych którymi nie są a jeszcze jedno... prowokatorka ? ja ? dlaczego ? ) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 16:44 No tak... hihi, gdy człowiek mówi prawdę Och, już nie wiem, mam kłamać? Uzasadnię dlaczego takie mam wrażenie rzesa - prowokująca (nie, nie prowokatorka). cyt."..wydaje mi się, że wyglądam w nim jak grzeczna panienka Nooo wiesz, słówka "wydaje mi się..." plus to "oczko" na końcu - wskazują, że rzesa chce nam dać do zrozumienia, że nie jest tą "grzeczną panienką" )) A ja właśnie twierdzę, że jest grzeczną) Prawie tak jak ja, hihihi... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 17:13 nie będę zmieniać Twojego myślenia na siłę i nie będę Ci wmawiać jaka jestem, jeśli tak to odebrałeś to ok, 'jak mnie widzą, tak mnie piszą' tak więc, żebyś mógł mnie ocenić chyba musiałbyś mnie bliżej poznać, nie tylko po jednej wypowiedzi p.s a tak... nadal nie wierzę, że jesteś tym nieśmiałkiem, bo po cóż by było te Twoje udawanie 'podrywacza, łobuza...' (Ty tak napisałeś), jak mi tu się przyznajesz, że jesteś 'grzecznych chłopczykiem'. pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 18:08 rzesa, jesteś świetna dziewczyna Tyle wiem napewno, reszta to spekulacje, taka sobie gra No pewnie, że chciałbym Cię podrywać, ale oboje wiemy, że to jest... eee, tak niby możliwe, tylko wirtualnie. Celowo przecież zmieniłem jedną literkę w tym poście o mojej nieśmiałości, cyt."...takim grzesznym dziadkiem,..." Przypuszczam, że zauważyłaś, ale nie chciałaś się "czepiać" Dziękuję. Faktycznie zaś, to przecież ja Cię lubię i cenię, jako sympatyczną współforumowiczkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 15:00 dzięki, też Cię lubię a propos to nie zauważyłam, że tam pisze 'grzeszny'... chyba z pośpiechu, a to zmienia postać rzeczy... pozdrawiam Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 05:23 znow pracowe ubranko - pod spod sie nosi w pomieszczeniu img66.imageshack.us/my.php?image=kwiecien19a1bq.jpg a to calosc, jak trzeba wyjsc z pomieszczenia i zmierzyc sie z klimatem img213.imageshack.us/my.php?image=kwiecien19b0ph.jpg Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 07:22 Zettrzy - nie mogę oczu oderwać, fantastycznie!! Jeśli spóźnię się do pracy, to przez Ciebie (a ja biedna weszłam tu "tylko" po to, by wydrukować niezbędny dokument) Cudowne kolory, ktore idealnie wpisują się w kolorystykę cery i włosów. I te buty!! SUPER!!! Wyglądasz bardzo wiosennie. Brawo! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 11:15 Jak to dobrze, że nikt nie widzi mojej miny z zachwytem w oczach i rozdziawioną japą) (spojrzałem w lusto w przedpokoju i sam się z tej miny roześmiałem). Dopiero teraz, zdałem sobię sprawę z tego, jak wielkim laikiej jestem w sprawach mody, strojów, kreacji ... i jak duży wpływ ma to na... zamilcz Tadziu! Fantastyczne, śliczne...) Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 11:32 swietny kolor tego ubranka prawdziwie wiosenny! Odpowiedz Link
pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 11:38 super! radośnie, jasno, kolorowo! Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 14:08 dziekuje wszystkim za mile przyjecie... wiosna to czas zywych kolorow, prawda? Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 14:34 Oj prawda Zettrzy, prawda! A ja dziś tak trochę jesiennie (jak kto ktoś mnie dziś określił) ale pomarańczowy to dla mnie też kolor wiosny, a może się mylę? img206.imageshack.us/my.php?image=jaa1rk.jpg Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 14:36 jesiennie... czy ja wiem spodnica przepiekna, bez wzgledu na pore roku, i buciki tez bardzo ladne Odpowiedz Link
pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 15:41 a ja znowu nie patrzę na ciuchy (chociaż zauważyłam, że ładne), tylko na twoją figurę och, zabieram się za siebie. właśnie ściągam sobie filmiki z ćwiczeniami Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 17:18 Gabi, wygladasz po prostu swietnie! nic dodac niz ujac. Odpowiedz Link
nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 17:37 ale swietne korale ! calosc w ogole super Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:28 Bardzo mi sie podoba, zupelnie inny styl niz wczoraj Korale, rajstopy, pasek ...swietnie wszystko dobralas... Odpowiedz Link
rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:31 super zastawienie, wszystko do siebie idealnie pasuje i Ty wyglądasz w tym bardzo ładnie! Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:43 Zettrzy- bardzo mi sie podobasz w tym sukienkowym wydaniu. Zazdroszcze sporej garderoby- znowu idealnie dobrana bizuteria i buty (mile zaskakuja te rzemyki przy klasycznym kroju sukienki). Zgaduje, ze pewnie sama uszylas czy zdobylas taki komplet? Odpowiedz Link
annamaria86 Re: w co jestesmy dzis ubrane 21.04.06, 22:35 dopiero teraz Internet dziala, wreszcie jestem! troche dziwna poza, ale tak dzisiaj bylam ubrana: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61iwz8qd3w5xw1kg.html Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 22.04.06, 02:13 a ja na okolicznosc wiosny tak: img20.imageshack.us/my.php?image=kwiecien218cm.jpg Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 22.04.06, 12:21 Zettrzy - jak zwykle ślicznie wiosennie!! Uwielbiam twoje kolory. Annamaria - piękna z Ciebie dziewczyna Odpowiedz Link
pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 12:59 dawno nic nie wklejałam bo strasznie ostatnio przytyłam i się sobie nie podobam apoza tym już chyba widziałyście moje wszystkie grubsze ubrania ale jako że dzisiaj założyłam pierwszy raz w tym roku japonki, to je pokażę. ładne są ale nie da się w nich chodzić, bo spadają, ale odległość od i do samochodu zmęczę img91.imageshack.us/img91/3193/pict27067ti.jpg www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/tw6isv5p0rfi3aij.html a do tego jeszzce komplet torebka - pasek www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/xdizgr6s1asqr19a.html Odpowiedz Link
gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 13:19 Fakt, ładne są, ale ..... brrr czy Ci nie zimno? Odpowiedz Link
pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 14:07 nie wiem jak u ciebie ale w Krakowie jest 23 stopnie i piękne słońce jako że pracuję do 20.30, wzięłam sobie na wszelki wypadek drugie buty do torebki i skarpetki Odpowiedz Link
funghettino Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 18:26 mmm, pasek i torba mi sie podobaja Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:22 japonki swietne! gdybym ja samochodem jezdzila tez bym sie juz w japonki wystroila w ogole ladnie wygladasz, tak sportowo ale z bajerkiem. super ta bluzka, ale mam wrazenie ze juz ja widzialam "na Tobie". Odpowiedz Link
nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:28 ale sliczne japonki i koszula ;D Odpowiedz Link
wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 21:21 Zazdroszcze Krakowa i 23 stopni.Japonki bardzo fajne bo kolorowe koraliki sprawiaja, ze mozna je nosic do wielu rzeczy.. jeszcze bluza mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link
delicja11 Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:14 własnie wróciłam z pracy...a to moje dzisiejsze pracowe ubranko img211.imageshack.us/my.php?image=imgp17187tz.jpg img185.imageshack.us/my.php?image=imgp17198ra.jpg Odpowiedz Link
alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:23 witam Delicjo! swietna ta bluzka, nawet wiecej niz swietna! koronka na medal! Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:27 sliczna a rekaw jak wyglada? Odpowiedz Link
delicja11 Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 21:01 dzięki serdeczne rękaw jest jakis dziwny , bo nie jest zapinany tak jakby mu własnie tego zapiecia brakowało , ale mi to nie przeszkadza. Tak ten model fabrycznie juz tak ma . Odpowiedz Link
zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 25.04.06, 00:40 hiii, zalotna ta koroneczka, bardzo ladnie Odpowiedz Link