Dodaj do ulubionych

w co jestesmy dzis ubrane

13.04.06, 03:08
w pracowe ubranko

img210.imageshack.us/my.php?image=kwiecien122wo.jpg

watek de novo, bo stary sie przelal przez ekran
Obserwuj wątek
    • cuski Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 03:40
      Dzinsy i firmowa koszulka smile))
      • zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 03:43
        a zdjecie gdzie?
        • cuski Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 04:14
          Zdjecia niet, he he he...

Wiem, wiem... zaraz powiesz:
          - Obiecanki-pisanki smile))
          • zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 04:20
            nie, powiem ze sie czuje zawiedziona i zaraz sie rozplacze, buuuuu....
            a to moj swiezutki mundurek pracowy, dzisiaj go skonczylam

img89.imageshack.us/my.php?image=retro2db.jpg

jest zdecydowanie w stylu retro i zostal mi kawalek tego materialu wiec uszyje
            jeszcze kamizelke tak aby bylo retro-retro
            • wee_monstar Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 13.04.06, 23:30
              Bardzo fajny ten mundurek do pracy sobie sprawilas. Podoba mi sie polaczenie go
              z ta zolta bluzeczka. I kroj- zwlaszcza gora. Jak juz bedziesz miala na sobie,
              wklej fotke.
              • zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 14.04.06, 05:04
                ten mundurek szylam gdzies tak z rok, bo podczas prasowania przypalilam spodnice
                zelazkiem, potem to sie rozdarlo wiec trzeba bylo dokupic kawalatek na spodnice,
                i wygladalo ze ten material juz jak to mowia wyszedl, wiec sie podlamalam i
                stracilam serce do calego projektu
                az tu jakies dwa tygodnie temu jestem w tym samym sklepie z materialami i co
                widze - ten material, tyle ze go przelozyli i kiedys tam nie moglam znalezc;
                wiec blyskawicznie nabylam ten brakujacy kawalek i juz z piesnia na ustach
                moglam skonczyc calosc
                biedak mundurek nawisial sie wiele miesiecy zanim trafil do szafy, ale lepiej
                pozno niz wcale
                a dzis znowu bylam w terenie

img117.imageshack.us/my.php?image=kwiecien137mx.jpg

i jutro tez mam byc, wiec nie bedzie to dzien mundurkowy
              • tadeuszx Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 17.04.06, 20:49
                ...tym razem i bez ściemy, jest ok. Przyznaję.
            • jpar Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 14.04.06, 20:07
              piekny ten mundurek Ci wyszedl Zetka! Kolnierz bardzo i sie podoba, i podoba mi
              sie tez to zdjecie powyzej.

Ps: ladne nogi!
              • zettrzy Re: Dzinsy i firmowa koszulka :))) 14.04.06, 21:00
                nie pisz prosze takich rzeczy, bo potem trolle z Mody pienia sie na forum ze my
                tutaj nie opluwamy sie wzajemnie tylko wprost przeciwnie
                kolnierz wlasnie uskuteczniam do drugiego mundurka, ale w wersji bardziej
                spiczastej, i jesssuuu, co mnie podkusilo.... ale wyjdzie, zeby nie wiem co
    • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 16.04.06, 23:01
      jakos ostatnio nikt sie nie pokazuje w dzisiejszym ubranku, wiec biore to na siebie
      wielkanocnie

img68.imageshack.us/my.php?image=kwiecien165uc.jpg
      • nadinka_nadinka Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 10:55
        mozesz sfotografowac same buty? na ty,m zdjeciu slabo widac, a wygladaja na
        ciekawe wink
        • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 20:56
          Całość ładna. Nie tam same buty... Całośćsmile
        • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 01:45
          pokazalam je w watku o wiosennym obuwiu

img10.imageshack.us/my.php?image=himelda8iy.jpg
      • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 11:36
        Bardzo fajnie wygladasz- ladnie dobralas kolory i te idelnie pasujace
        buty.Podoba mi sie zwlaszcza kroj spodnicy (pamietam, ze masz tez ciekawa
        skorzana i w takich zestawach spodnicowych podobasz mi sie najbardziej)-taka
        jakby wystrzepiona, ladnie eksponuje nogi.
    • nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 16.04.06, 23:18
      to mam tez w moim watku ,ale tam tez nie kazy zajrzy wiec pokazuje zez tu smile

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/uak5465zxo87xn78.html
      (wspanial sceneria lazienkowa ) ;p
      • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 16.04.06, 23:37
        fajny ten zestaw, takie fajne te spodniewink
        • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 01:04
          tak, spodnie sa super, zwlaszcza w polaczeniu z koszulka, taki prztyk w nos
          schematom
          • cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 09:03
            dolaczam sie do zachwytow nad spodniami wink
            • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 20:58
              ...umręwink)) a ja nad... fryzurą.
              • nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:23
                nieprawdaz ze iekna?=)
                rozwiane suszarka wlosy sa teraz bardzo modne
                ;/
                • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:42
                  ;/ zgoda
      • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 12:41
        Bardzo dobrze, ze pokazalas nam sie w tych spodniach bo dopiero na Tobie widac,
        ze one moga swietnie wygladac i wygladaja. Nietuzinkowe polaczenie z ta
        bluzeczka (chyba jeszcze raz ja obejrze jesli jest na Twoim watku)..
        Slodkie balerinki..Podoba mi sie to bardzo to zestawienie.

ps. nie widac co prawda efektu koncowego ale ladne masz wlosy.Mam nadzieje, ze
        pokazesz sie w watku o fryzurach bo malo tam cos ciemnowlosych ostatniowink
        • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:19
          A ja dziś wyglądam tak smile
          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0qkyxf45l0pdvnbd.html
          • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:47
            Gabi- jak otworzylo mi sie zdjecie to cisnelo mi sie na usta :ale nogi! (i
            jeszcze takie obcasy wink
            tak, tak- ladnie wygladasz...
            • cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:50
              tak smile i figura do pozazdroszczenia!
          • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:47
            ...wiosna...a spodnie? W zimie było to
            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/azybvwfcjakqwnz1.html wink Takie nogi chować
            na wiosnę do spodni? sad
          • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 21:51
            Gabi Nam zaraz pol forum w kompleksy swoimi nogami wpedziwink))

a mi tam sie najbardziej podoba polaczenie tych dzinsow i butow, choc ja mam
            tendencje do noszenia przydlugich dzinsow i takie twojej dlugosci mi sie zawsze
            przykrotkie wydajawink))))
            • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 17.04.06, 22:06
              ...co Was z tymi dżinsami? Na farmę idziecie??? Do krów czy co, przecież to
              ciuch roboczy, drelich made in USAsad((
              • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 01:39
                o wlasnie, dzinsy to nie ubranie, to ubranie zastepcze na te dni kiedy nie chce
                sie nam ubierac
                i przychylam sie do opinii ze zimowe zdjecie bylo lepsze dlatego ze eksponowalo
                nogi
                ja sama znowu w mundurku

img525.imageshack.us/my.php?image=kwiecien171xp.jpg
                • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 09:04
                  A to moje kochane czerwone buty - w wersji czarno-białej smile Uwielbiam te buty!!
                  PS.Najpiękniejsze są zdjęcia czarno-białe.
                  img211.imageshack.us/my.php?image=10gm1.jpg
                  • daino Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 14:24
                    ale cudowne nogi, sophia loren i jej butelki od szampana (kiedys jeden z mezow?
                    ja tak wielbiac porownal) pewnie by gorzej wypadla.

gabi1234 napisała:

> A to moje kochane czerwone buty - w wersji czarno-białej smile Uwielbiam te
                    buty!!
                    >
                    > PS.Najpiękniejsze są zdjęcia czarno-białe.
                    > img211.imageshack.us/my.php?image=10gm1.jpg
                  • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 15:06
                    zdjecie rewelacyjne - butow nie widac bo wszyscy sie gapia na nogi
                • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 09:07
                  Zettrzy - wspaniała kolorystyka!!! Gratuluję!! Dla mnie rewelacja!
                  • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 11:59
                    ...ach, trochę przesadziłem w emocjach w tej wczorajszej krytyce dżinsów.
                    Przepraszam jeśli kogoś uraziłem. Wyjaśniam równocześnie, że nie mam nic przeciw
                    np. na wycieczkę krajoznawczą, rajd pieszy, łażenie po górach, wędkowanie...itp.
                    smile. Zettrzy - wrażenie pozytwne, uważam ładnie zgrane kolorystycznie. Nie wiem
                    czy to wada, ale zawsze rozpatruję daną kreację jako całość, gdzie ważne są
                    cechy właściciela - włosy, figura, czasem nawet kolor oczu. Oczywista sprawa, że
                    to co świetnie się prezentuje na Pani X, dodaje jej uroku i blasku, na Pani Y
                    wprost przeciwnie... (myślę, że w moim wieku, już moge sobie pozwolić na takie
                    dygresje i nikt nie odbierze tego jako mentorstwo). wink
                    • daino Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 14:28
                      uwielbiam dzinsy, tak, ze nikt nie jest w stanie mnie urazic.
                      zakladam je nawet na rozne promo imprezy (prasa jest, ale nie obowiazuje gala).
                      • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 19:17
                        więc rozejm, ale każdy zostaje przy swoim zdaniusmile
                        • madzi1 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 19:53
                          ja dzis tak jak widac smile ostatnio zaszalalam i kupilam pierwsza w swoim zyciu
                          rozowa rzecz, w dodatku taka bardzo mlodziezowa, ale co tam smile
                          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/o0bqyxlr7iw9opfc.html
                          do tego buty w ktorych jestem absolutnie zakochana
                          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/rktxp7ofdq6dpv7a.html
                          i torebka juz dosyc znoszona ale tez ja uwielbiam
                          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/sgz6nxzozxfp1oph.html
                          • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 22:03
                            Buty w porządku, zapewne lekkie i wygodne. Nie lubisz obcasów? Pozostalych dwóch
                            zdjęć nie zdołałem otworzyć. Z fotosikiem tez miewałem problemy.smile
    • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 22:20
      słabo mnie widać, ale i tak wkleje, a co tam
      ja dziś...
      img202.imageshack.us/img202/5073/jadzi34718kw7lr.jpg
      • madzi1 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 22:39
        buciki sa super, obcasow rzeczywiscie nie lubie, a malutka jestem i chyba
        powinnam polubic, ale kompleksow nie mam i to pewnie dlatego ich nie lubie smile
      • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 23:31
        slabo Cie Rzesko widac, ale dalam radewink ladny ten zestaw, taki nby grzeczny-
        ten sweterek plus koszula, a masz jasny pasek czy mi sie wydaje?
        • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 18.04.06, 23:37
          więc tak, może powiem co mam na sobie, bo właśnie zdałam sobie sprawe, że
          naprawde słabo widać na tym zdjęciu wink więc pierwsze to jest bluzka z kołnierzem
          w kratkę niebiesko-szarą, na to bez rękawów bluzka ciemno szara, i na to
          wszystko żakiet brązowy, do tego dzinsy niebieskie i biały pasek smile i zagadka
          rozszyfrowana tongue_out
          tak grzeczny zestaw, wydaje mi się, że wyglądam w nim jak grzeczna panienka wink
          • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 04:38
            pasek widac, reszte wyobrazilam sobie z opisu
            bardzo klasycznie i z umiarem
          • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 13:07
            rzesa20 napisała:
            > tak grzeczny zestaw, wydaje mi się, że wyglądam w nim jak grzeczna panienka wink
            ----> Bo i pewnie tak jest. Tylko w sieci udaje się kogoś innegosmile)
            • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 13:41
              czyżbyś wiecej coś o mnie czego ja nie wiem...suspicious
              • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 15:45
                Jeśli poważnie potraktujemy przysłowie: "Każdy sądzi według siebie" - to tak!wink
                Widzisz, bo ja normalnie w życiu, jestem sobie takim grzesznym dziadkiem,
                spokojnym i nieśmiałym, bidulką zagubioną .... A w sieci!!! To ja orzeł!
                Podrywacz! Troll i łobuz jakiś..smile)) Więc, tak rozumując, wychodzi, że: rzesa20,
                która w sieci bywa dość prowokacyjna, w realu jest spokojniuta i grzeczna Pani.wink
                • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 15:48
                  A ja dziś wyglądam tak (lady in red hehe) smile
                  img227.imageshack.us/my.php?image=iza7re.jpg
                  • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 16:49
                    gabi... fakt, wrażenie super. Z wyborem forum trafiłaś w 10-tkęwink
                    cyt."Ekshibicjoniści calego swiata, łączmy się !!!
                    Forum dla narcystów i chwalipiętów." smile
                    • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 17:40
                      Tak Cię to razi drogi Tadeuszu że ktoś przedstawia swoje zdjęcia? Nic na to nie
                      poradzę że wyglądam jak wyglądam.Jeśli coś Ci nie odpowiada proponuję zmienić
                      forum na motoryzację. Nie jestem ekshibicjonistką bo nie prezentuję swoich
                      nagich zdjęć. Chyba przydałby Ci się na stare lata słownik języka polskiego.
                      PS. W twoim wieku to już chyba czas zmądrzeć.
                      PS1. Zapodaj nam swoje zdjęcie. Albo lepiej nie. Po co masz nas zniesmaczyć....
                      • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 18:47
                        on nie mial zlych intencji, troche sie zagalopowal w komplementach
                      • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:18
                        gabi1234, łomatkobosko, ona mi mój wiek wypominasmile) Trochę luzu, uśmiechu...
                        dziadek żartuje, a tu młodzież, i zaraz sie wielce buntujewink Obrażać ludzi bez
                        powodu, nie warto. Daję słowo. Przecież ten dowcipny w zamyśle cytat,
                        skopiowałem ze strony tytułowej. Która mam nadzieję widziałaś. Więc? Bardzo
                        proszę... troszkę ostrożniej z ferowaniem wyroków.
                        • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:24
                          Tadziku drogi - miałam stresujący dzień. Podajmy sobie wirtualne ręce i będzie
                          ok. Nikt nikogo tu na pewno nie chce obrażać. A cytatu na stronie tytułowej nie
                          widziałam, przepraszam smile
                          • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:27
                            Tadziku - właśnie przeczytałam na stronie tytułowej smile Wiesz, z dzieckiem
                            wiercącym się na kolanach i próbującym usilnie manipulować przy klawiaturze
                            tudzież monitorze mogłam to przeoczyć. Pozdrawiam Cię cieplutko. I serdecznie
                            też.
                            • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:52
                              Ok. gabi, ja się nie gniewałem smile) Nieporozumienie było i dobrze że się wyjaśniło.
                              Pozdrawiam.
                  • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 18:15
                    dobrze ze lady in red a nie red ladywink)
                    bardzo fajne to polaczeniu sukienki z paskiem. na medal! Gabi, czy mi sie
                    wydaje czy wspominales ze masz dziecko?
                    • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 19:43
                      No ja myślę że się tylko rozpędził nasz drogi Tadzik smile
                      Tak, mam dziecko - 2 letnią córeczkę.
                      • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 19:50
                        tak mi sie wydawalo ze o dziecku wspominalassmile a wiec twoje zdjecie powinno
                        zawisnac w kategorii wspolczesna Matka Polka! swietna figura, fajne ciuchy.
                        pogratulowac!
                        • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:12
                          Dziękuję alex! Córeczka to cały mój świat - spędzam z nią każdą minutę prócz
                          tych spędzonych w pracy (a tych jest naprawdę niewiele). Ale nie zapominam
                          przez to osobie.
                  • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 19:57
                    Pieknie Gabi, znowu "wow"jak mi sie otworzylo zdjecie ..sama bym sie nie
                    odwazyla ale nie dziwie sie Tobie...z taka figura smile
                    I ten zywy czerwony kolor-gdyby sukienka byla czarna juz nie byloby takiego
                    piorunujacego efektu..
                    Ciekawi mnie na jaka okazje tak pieknie wygladalas...

• gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:05
                      wee_monstar - kurcze, wydawało mi się że to normalnie wygląda smile no a
                      wyglądałam tak dziś w pracy. W ogóle to ja bardzo lubię czerwony kolor (po
                      mamie big_grin).
                      • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:29
                        Wiesz, chcialabym Cie wiec zobaczyc jak wygladasz na specjalna okazje,
                        wyjscie wink
                        Jak dla mnie wygladasz zjawiskowo pieknie (usmiecham sie na mysl, jak szczeki
                        by opadly kolegom z pracy jakbys pracowala u nas)
                        U mnie w pracy niestety obowiazuje, choc nieformalny "dress code"..tylko w
                        piatki mozna sie ubrac luzniej z okazji tzw "dress down" czyli z pracy prosto
                        do pubu w czyms chcesz wink

kurcze, ze tez ja nie nosze obcasow...musze choc male sobie sprawic!

• gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:36
                          wee_star - ja też nie nosiłam obcasów aż do teraz, kiedy to sprawiłam sobie
                          kilka takich par. Piałam z zachwytu nad takimi butami i skręcało mnie z
                          zazdrości, że "wszyskie noszą a ja nie". Więc postanowiłam spróbować. Nie
                          powiem, że jest łatwo, ale jeżdżę do pracy autem więc chyba tylko dlatego
                          skusiłam się na wysokie buty. Kup sobie jakieś jedne piękne, w których się
                          zakochasz od pierwszego wejrzenia (jak ja w tych czerwonych i zielonych) i ....
                          heja!
                          PS. Jeden kolega z pracy nazwał mnie dziś lady in red big_grin
                        • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:39
                          Wee_monstar - sorki że Cię przechrzciłam na wee_star - ale na pewno jesteś jak
                          star>
                          • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:46
                            No typem gwiazdeczki to ja nie jestem z pewnoscia. Ale poszukam malych obcasow
                            i nawet jak ubiore je do dzinsow to sie pochwale bo to bedzie postep.
                            Tak, czasem mowia na mnie star , ale potem czesto dopisuja monstar winkstad moj
                            nick
                            Ja do pracy jade autobusem ( za blisko, zeby jezdzic samochodem, pracuje w
                            centrum i korki takie, ze az strach)a niedlugo sie przeprowadzam i do pracy
                            bede miala jakies 10-15 min spacerku).
                            • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 20:57
                              Czekam z niecierpliwością na zdjęcie!!PS. Tak się teraz zastanawiam, może nie
                              pasuje w takiej sukni chodzić do pracy? Ale u nas każdy ubiera się jak chce,
                              byleby tylko młodzieży nie gorszyć smile. A ta sukienka to przecież taka
                              zwyczajna, prosta za całe 59,99 z h&m. plus pasek za złotówkę...
                              • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 22:12
                                Jesli dobrze sie w niej czujsz (a przy okazji takkk! wygladasz) i nie musisz
                                sie ubierac w przyslowiowy mundurek to z pewnoscia mozesz.
                                Nie widac, ze to sukienka z H&M za 60 zl ale to potwierdza teorie, ze mozna
                                kupic swietne ciuchy niedrogo (choc akurat w Twoim przypadku to pewnie nawet w
                                worku bys zgrabnie wygladala) trzeba tylko wiedzic co, komu pasuje.
                                Koncze bo nigdy sie nie nakomplementowalam tyle i to jeszcze kobieta.
                                • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 22:22
                                  Ale chyba wiesz, że najdroższy komplement to ten od kobiety!!
                                  PS.Czekam na Twoje zdjęcie - też chcę komplementować!!
                                  • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:38
                                    gabi- poszukaj na moim watku (niestety nie wiem jeszcze jak wkleic link)- : "a
                                    mi ciagle zimno dlatego cieplo sie nosze" sa moje fotki, nawret jakies przed
                                    wyjsciem..
                  • cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 00:56
                    wygladasz slicznie smile sukienka urocza, a komplementy o figurze juz byly - i ja sie pod nimi podpisuje. i chcialam jeszcze napisac, ze mam nadzieje, iz jesli kiedys ja tez bede mama, to zachowam tak swietna sylwetke!
                • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 16:04
                  hihi wink oj coś Ci Tadeuszu nie wierzę w tego bidulka nieśmiałego.. nie dokońca
                  masz racje, bo chyba wziąłeś pod uwagę tylko swoją osobę, a zauważ też, że są
                  osoby które się zachowują naturalnie i nie muszą udawać tych którymi nie są smile
                  a jeszcze jedno... prowokatorka ? ja ? dlaczego ? smile)
                  • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 16:44
                    No tak... hihi, gdy człowiek mówi prawdęsad Och, już nie wiem, mam kłamać?
                    Uzasadnię dlaczego takie mam wrażenie rzesa - prowokująca (nie, nie prowokatorka).
                    cyt."..wydaje mi się, że wyglądam w nim jak grzeczna panienka wink Nooo wiesz,
                    słówka "wydaje mi się..." plus to "oczko" na końcu - wskazują, że rzesa chce nam
                    dać do zrozumienia, że nie jest tą "grzeczną panienką" smile)) A ja właśnie
                    twierdzę, że jest grzecznąsmile) Prawie tak jak ja, hihihi...
                    • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 17:13
                      nie będę zmieniać Twojego myślenia na siłę i nie będę Ci wmawiać jaka jestem,
                      jeśli tak to odebrałeś to ok, 'jak mnie widzą, tak mnie piszą' tak więc, żebyś
                      mógł mnie ocenić chyba musiałbyś mnie bliżej poznać, nie tylko po jednej
                      wypowiedzi smile
                      p.s a tak... nadal nie wierzę, że jesteś tym nieśmiałkiem, bo po cóż by było te
                      Twoje udawanie 'podrywacza, łobuza...' (Ty tak napisałeś), jak mi tu się
                      przyznajesz, że jesteś 'grzecznych chłopczykiem'.
                      pozdrawiam
                      • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 19.04.06, 18:08
                        rzesa, jesteś świetna dziewczynawink Tyle wiem napewno, reszta to spekulacje, taka
                        sobie grawink No pewnie, że chciałbym Cię podrywać, ale oboje wiemy, że to jest...
                        eee, tak niby możliwe, tylko wirtualnie. Celowo przecież zmieniłem jedną literkę
                        w tym poście o mojej nieśmiałości, cyt."...takim grzesznym dziadkiem,..."wink
                        Przypuszczam, że zauważyłaś, ale nie chciałaś się "czepiać"smile Dziękuję.
                        Faktycznie zaś, to przecież ja Cię lubię i cenię, jako sympatyczną
                        współforumowiczkę.smile
                        Pozdrawiam
                        • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 15:00
                          dzięki, też Cię lubię smile a propos to nie zauważyłam, że tam pisze 'grzeszny'...
                          chyba z pośpiechu, a to zmienia postać rzeczy... wink
                          pozdrawiam
    • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 05:23
      znow pracowe ubranko - pod spod sie nosi w pomieszczeniu

img66.imageshack.us/my.php?image=kwiecien19a1bq.jpg

a to calosc, jak trzeba wyjsc z pomieszczenia i zmierzyc sie z klimatem

img213.imageshack.us/my.php?image=kwiecien19b0ph.jpg
      • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 07:22
        Zettrzy - nie mogę oczu oderwać, fantastycznie!! Jeśli spóźnię się do pracy, to
        przez Ciebie wink(a ja biedna weszłam tu "tylko" po to, by wydrukować niezbędny
        dokument) Cudowne kolory, ktore idealnie wpisują się w kolorystykę cery i
        włosów. I te buty!! SUPER!!! Wyglądasz bardzo wiosennie. Brawo!
      • tadeuszx Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 11:15
        Jak to dobrze, że nikt nie widzi mojej miny z zachwytem w oczach i rozdziawioną
        japąwink)
        (spojrzałem w lusto w przedpokoju i sam się z tej miny roześmiałem). Dopiero
        teraz, zdałem sobię sprawę z tego, jak wielkim laikiej jestem w sprawach mody,
        strojów, kreacji ... i jak duży wpływ ma to na... zamilcz Tadziu! Fantastyczne,
        śliczne...wink)
      • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 11:32
        swietny kolor tego ubrankawink prawdziwie wiosenny!
        • pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 11:38
          super! radośnie, jasno, kolorowo!
          • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 14:08
            dziekuje wszystkim za mile przyjecie... wiosna to czas zywych kolorow, prawda?
            • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 14:34
              Oj prawda Zettrzy, prawda! A ja dziś tak trochę jesiennie (jak kto ktoś mnie
              dziś określił) ale pomarańczowy to dla mnie też kolor wiosny, a może się mylę?
              img206.imageshack.us/my.php?image=jaa1rk.jpg
              • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 14:36
                jesiennie... czy ja wiem
                spodnica przepiekna, bez wzgledu na pore roku, i buciki tez bardzo ladne
                • pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 15:41
                  a ja znowu nie patrzę na ciuchy (chociaż zauważyłam, że ładne), tylko na twoją
                  figurę
                  och, zabieram się za siebie. właśnie ściągam sobie filmiki z ćwiczeniami
              • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 17:18
                Gabi, wygladasz po prostu swietnie! nic dodac niz ujac.
              • nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 17:37
                ale swietne korale !
                calosc w ogole super wink
              • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:28
                Bardzo mi sie podoba, zupelnie inny styl niz wczorajsmile Korale, rajstopy,
                pasek ...swietnie wszystko dobralas...
              • rzesa20 Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:31
                super zastawienie, wszystko do siebie idealnie pasuje i Ty wyglądasz w tym
                bardzo ładnie! smile
      • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 20.04.06, 21:43
        Zettrzy- bardzo mi sie podobasz w tym sukienkowym wydaniu. Zazdroszcze sporej
        garderoby- znowu idealnie dobrana bizuteria i buty (mile zaskakuja te rzemyki
        przy klasycznym kroju sukienki).
        Zgaduje, ze pewnie sama uszylas czy zdobylas taki komplet?
        • annamaria86 Re: w co jestesmy dzis ubrane 21.04.06, 22:35
          dopiero teraz Internet dziala, wreszcie jestem! troche dziwna poza, ale tak
          dzisiaj bylam ubrana:
          www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61iwz8qd3w5xw1kg.html
          • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 22.04.06, 02:13
            a ja na okolicznosc wiosny tak:

img20.imageshack.us/my.php?image=kwiecien218cm.jpg
            • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 22.04.06, 12:21
              Zettrzy - jak zwykle ślicznie wiosennie!! Uwielbiam twoje kolory.
              Annamaria - piękna z Ciebie dziewczyna smile
    • pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 12:59
      dawno nic nie wklejałam bo strasznie ostatnio przytyłam i się sobie nie podobam
      apoza tym już chyba widziałyście moje wszystkie grubsze ubrania
      ale jako że dzisiaj założyłam pierwszy raz w tym roku japonki, to je pokażę.
      ładne są ale nie da się w nich chodzić, bo spadają, ale odległość od i do
      samochodu zmęczę
      img91.imageshack.us/img91/3193/pict27067ti.jpg
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/tw6isv5p0rfi3aij.html
      a do tego jeszzce komplet torebka - pasek
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/xdizgr6s1asqr19a.html
      • gabi1234 Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 13:19
        Fakt, ładne są, ale ..... brrr czy Ci nie zimno?
        • pinkpanther Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 14:07
          nie wiem jak u ciebie ale w Krakowie jest 23 stopnie i piękne słońce
          jako że pracuję do 20.30, wzięłam sobie na wszelki wypadek drugie buty do
          torebki i skarpetki wink
          • funghettino Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 18:26
            mmm, pasek i torba mi sie podobaja smile
      • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:22
        japonki swietne! gdybym ja samochodem jezdzila tez bym sie juz w japonki
        wystroilasmile w ogole ladnie wygladasz, tak sportowo ale z bajerkiem. super ta
        bluzka, ale mam wrazenie ze juz ja widzialam "na Tobie".
      • cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:27
        swietne klapki!
      • nataliele Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:28
        ale sliczne japonki i koszula ;D
      • wee_monstar Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 21:21
        Zazdroszcze Krakowa i 23 stopni.Japonki bardzo fajne bo kolorowe koraliki
        sprawiaja, ze mozna je nosic do wielu rzeczy..
        jeszcze bluza mi sie bardzo podoba
    • delicja11 Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:14
      własnie wróciłam z pracy...a to moje dzisiejsze pracowe ubranko
      img211.imageshack.us/my.php?image=imgp17187tz.jpg
      img185.imageshack.us/my.php?image=imgp17198ra.jpg
      • alex_koz Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:23
        witam Delicjo! swietna ta bluzka, nawet wiecej niz swietna! koronka na medal!
        • cioccolato_bianco Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 20:27
          sliczna smile a rekaw jak wyglada?
          • delicja11 Re: w co jestesmy dzis ubrane 24.04.06, 21:01
            dzięki serdeczne smile
            rękaw jest jakis dziwny , bo nie jest zapinany tak jakby mu własnie tego
            zapiecia brakowało , ale mi to nie przeszkadza. Tak ten model fabrycznie juz
            tak ma smile.
      • zettrzy Re: w co jestesmy dzis ubrane 25.04.06, 00:40
        hiii, zalotna ta koroneczka, bardzo ladnie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka