beesok 23.06.06, 21:00 ..........zatrzymac kogos na ulicy i zapytac gdzie kupil / kupila jakis ciuch??? Mnie rzadko - chyba raz mi sie zdarzylo - Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neskaj Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 21:05 Ostatnio szukalam czeszek, takich niby tenisoweczek retro, sprzed lat i zobaczylam takie na dziewczynie ze szkoly, podeszlam zapytalam i dzis mam na sobie te oto czerwone buciki xD A dzisiaj sie mnie babka w autobusie zapytala gdzie kupilam bluzeczke, bo szukala takiej dla corki, tylko rozmiaru nie bylo ; ) Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 21:08 nie. i mnie raczej nikt obcy nie zatrzymuje i nie pyta. no moze raz mnie jakas dziewczyna zaczepila i zapytala gdzie kupilam kozaki... Odpowiedz Link
cioccolato_bianco Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 08:23 nie mam nic diesel'a, a juz z pewnoscia nie buty Odpowiedz Link
zettrzy Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 21:25 nie, bo i tak nie kupuje gotowych, ale zdarza mi sie rzucic w twarz przechodnia na ulicy "swietny ciuch" czy cos w tym stylu, jak mi sie cos podoba nikt sie jeszcze nie obrazil Odpowiedz Link
masha_qrella Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 22:02 ja chyba w koncu musze zaczac!!! zawsze sie powstrzymuje, i od spytanie gdzie/co jak i od skomentowania ze ktos fajnie wyglada! choc ostatnio jak w pociagu z laska jechalam, i miala torbe tez z tej samej firmy co ja, troche inny fason, tylko z usmiechem mimochodem rzucilam, ze ma swietna torbe (Ja oczywiscie swoja tez przy sobie mialam Odpowiedz Link
daino Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 22:06 dwa razy sie spytalam (po razie obie plcie). zazwyczaj sie wstydze. Odpowiedz Link
foamclene Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 00:16 dokladnie o buty molestowalam dziewczyne z uczelni... miala wysokie do kolan, brudno rozowo-fioletowo-szare, zamszowe botki diesel'a stylizowane nabuty motocyklowe jezu jakie one byly piekne... powiedziala nawet gdzie kupila popedzilam dogalerii mokotow zobaczylam cene 890zl i wrocilam do domu z podkulonym ogonem od tamtej pory nie zaczepiam Odpowiedz Link
asik12 Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 22:41 Nie zdarzyło mi się nikogo zatrzymać, ale parę razy mialam ochotę zapytać. Może następnym razem się odważę. Pamiętam, że na forum moda był kiedyś taki wątek, ze dziewczyna chwaliła się, że jakaś ekspedientka w sklepie zapytala ją bodajże o buty, a ta odpowiedziała z satysfakcją, że nie powie gdzie je kupiła. Przykre to W końcu co nam zależy. Odpowiedz Link
zettrzy Re: czy zdarza Wam sie......... 26.06.06, 02:45 o, pamietam ten watek... nie bylam w stanie nic do niego dopisac i do dzis nie bardzo potrafie skonceptualizowac o co autorce poszlo - chciala sie pochwalic brakiem wychowania? pomylily jej sie fora? czegos sie nawachala? w koncu takie pytanie i odpowiedz do pewnego stopnia pozwala nam na zachowanie wiezi spolecznych, ustawia nas na pozycji Rownych, Wolnych, Przyjaznych, mimo ze sie zupelnie nie znamy - i to jest wlasnie fajne ze mozna potraktowac kogos obcego jak dobrego znajomego, a nie fundowac sobie indywidualna wyspe bezludna Odpowiedz Link
mankencja Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 18:37 > dziewczyna chwaliła się, że jakaś ekspedientka w sklepie zapytala ją bodajże o > buty, a ta odpowiedziała z satysfakcją, że nie powie gdzie je kupiła. Przykre > to pamietam. jej zdaniem to mialo byc zabawne. Odpowiedz Link
alex_koz Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 23:06 mi sie nie zdarzylo pytac, aczkolwiek pare razy mialam ochote) jakos mi glupio pytac nawet jak cos mi sie baaardzo podoba, ale mi sie zdarzylo byc pare razy zapytana na ulicy i generalnie awsze bylo mi bardzo milo mimo ze przewazne pytania dot. ciuchow przeze mnie importowanych na wlasny uzytek) Odpowiedz Link
int1 Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 23:11 spytałam raz o żakiecik. Nie mogłam się powstrzymać - był piękny niestety import pojedyńczych sztuk Odpowiedz Link
lucy215 Re: czy zdarza Wam sie......... 25.06.06, 09:45 Ja zmolestowałam raz dziewczynę niestety, swoje buty kupiła w Toruniu Odpowiedz Link
delicja11 Re: czy zdarza Wam sie......... 26.06.06, 16:43 jeśli cos mi na kimś się podoba to pytam, ale najcześciej odpowiadaja mi , iż są to rzeczy kupione w innym kraju, mnie tez kilka razy zaczepiono i pytano o ciuch, bizuterie a kiedyś co bardzo dziwne , w autobusie pytala mnie dziewczyna z chlopakiem jak pielegnuje wlosy bo są sliczne, a raczej chyba były bo wówczas miałam dlugie do pasa . Odpowiedz Link
beesok Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 14:50 ja sie raz spytalam ale niestety pani kupila buty w jakims odleglym kraju do ktorego ja na pewno nie pojade generalnie musze przyznac, ze sie wstydze zaczepiac, boje sie niemilej reakcji A teraz nie musze - mam Was, kochane Modnisie Forumowe ) PS Do daino:kupilam te havaianas w Harvey Nichols, ostatnia para w takim zloto oliwkowym kolorze, takie jak chcialam Odpowiedz Link
gaggi Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 19:45 Nie zaczepiam, bo jestem niesmiala Swoja droga skad ryzyko niemilej reakcji - w koncu to niejako komplement, jesli ktos pyta o cos takiego, a nie obelga. A jednak chyba niektore panienki lubia zadzierac nosa i splawiac takie pytania (wnioskuje z wpisow na podobny temat kiedys na forum moda). Odpowiedz Link
beesok Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 20:45 wlasnie to, tak jak w poscie asik wyzej - nie chcialabym zeby ktos "zadzieral na mnie nosa" swoja droga ja tez czasem niekoniecznie chce komus powiedziec gdzie dana rzecz kupilam, ale jesli spyta grzecznie odpowiadam ze nie wiem bo mama, kuzynka, kolezanka, facet etc przywiozla z ....... Odpowiedz Link
gaggi Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 21:41 Ale nie rozumiem, dlaczego niby nie powiedziec: w koncu jesli to masowka w stylu Zary, Benettona to i tak te rzecz bedzie mialo wiecej osob niz ja. Jesli z zagranicy to i tak prawdopodobnie nie kupi. A jesli z lumpeksu to i tak drugiej takiej nie upoluje Odpowiedz Link
nadinka_nadinka Re: czy zdarza Wam sie......... 28.06.06, 10:56 mnie kiedys dziewczyna zaczepila pytaniem gdzie kupilam plaszczyk. niestety, byl szyty przez moja utalentowana kolezanke Odpowiedz Link
pompon3000 Re: czy zdarza Wam sie......... 28.06.06, 13:35 owszem, zdarzylo mi sie raz w zyciu pogonic jakas dziewczyne ulica jeszcze w czasach liceum, zeby zapytac gdzie to zakupila takie wystrzalowe trampki. doweidzialam sie o adres i nastepnego dnia polecialam tam zeby tez sobie kupic. ciekawe ze w poprzednim sezonie i teraz znowu sie takie nosi..haha..a ja juz dawno swoje zdarlam i wyrzucilam od kilku lat jednak nie zdazylo mi sie zobaczyc na ulicy niczego co by mnie powalilo z nog do tego stopnia zeby powtorzyc gonitwe za kims. a jak mi sie cos na kims podoba to zwykle wiem mniej wiecej gdzie cos takiego mozna dostac m Odpowiedz Link
tequilkuk Re: czy zdarza Wam sie......... 28.06.06, 15:13 Zdarza. Ostatnio szuakalm duzej brazowej torby, na miescie pelno a ja nic nei moglam znalezc. Zapytam dwie osoby;: jedna byla z HM, druga z ONLY - tam zwykle toreb nie szukam wiec dobrze ze spytalam Nikt sie jeszcze nie obrazil ani nie odmowil odpowiedzi wiec sama nie wiem czemu czasem nie moge sie przelamac. Odpowiedz Link