Dodaj do ulubionych

czy zdarza Wam sie.........

23.06.06, 21:00
..........zatrzymac kogos na ulicy i zapytac gdzie kupil / kupila jakis ciuch??? smile Mnie rzadko - chyba raz
mi sie zdarzylo -
Obserwuj wątek
    • neskaj Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 21:05
      Ostatnio szukalam czeszek, takich niby tenisoweczek retro, sprzed lat i
      zobaczylam takie na dziewczynie ze szkoly, podeszlam zapytalam i dzis mam na
      sobie te oto czerwone buciki xD
      A dzisiaj sie mnie babka w autobusie zapytala gdzie kupilam bluzeczke, bo
      szukala takiej dla corki, tylko rozmiaru nie bylo ; )
    • cioccolato_bianco Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 21:08
      nie. i mnie raczej nikt obcy nie zatrzymuje i nie pyta. no moze raz mnie jakas
      dziewczyna zaczepila i zapytala gdzie kupilam kozaki... smile
      • foamclene Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 00:17
        moze to o te diesel'a? smile
        • cioccolato_bianco Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 08:23
          nie mam nic diesel'a, a juz z pewnoscia nie buty wink
    • zettrzy Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 21:25
      nie, bo i tak nie kupuje gotowych, ale zdarza mi sie rzucic w twarz przechodnia
      na ulicy "swietny ciuch" czy cos w tym stylu, jak mi sie cos podoba
      nikt sie jeszcze nie obrazil
    • masha_qrella Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 22:02
      ja chyba w koncu musze zaczac!!! zawsze sie powstrzymuje, i od spytanie gdzie/co
      jak i od skomentowania ze ktos fajnie wyglada!
      choc ostatnio jak w pociagu z laska jechalam, i miala torbe tez z tej samej
      firmy co ja, troche inny fason, tylko z usmiechem mimochodem rzucilam, ze ma
      swietna torbe
      (Ja oczywiscie swoja tez przy sobie mialam wink
    • daino Re: czy zdarza Wam sie......... 23.06.06, 22:06
      dwa razy sie spytalam (po razie obie plcie). zazwyczaj sie wstydze.
    • foamclene Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 00:16
      dokladnie o buty molestowalam dziewczyne z uczelni...
      miala wysokie do kolan, brudno rozowo-fioletowo-szare, zamszowe botki
      diesel'a stylizowane nabuty motocyklowe
      jezu jakie one byly piekne...
      powiedziala nawet gdzie kupila
      popedzilam dogalerii mokotow zobaczylam cene 890zl i wrocilam do domu z
      podkulonym ogonem
      od tamtej pory nie zaczepiam smile
    • asik12 Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 22:41
      Nie zdarzyło mi się nikogo zatrzymać, ale parę razy mialam ochotę zapytać. Może
      następnym razem się odważę. Pamiętam, że na forum moda był kiedyś taki wątek, ze
      dziewczyna chwaliła się, że jakaś ekspedientka w sklepie zapytala ją bodajże o
      buty, a ta odpowiedziała z satysfakcją, że nie powie gdzie je kupiła. Przykre
      tosad W końcu co nam zależy.
      • zettrzy Re: czy zdarza Wam sie......... 26.06.06, 02:45
        o, pamietam ten watek... nie bylam w stanie nic do niego dopisac i do dzis nie
        bardzo potrafie skonceptualizowac o co autorce poszlo - chciala sie pochwalic
        brakiem wychowania? pomylily jej sie fora? czegos sie nawachala?
        w koncu takie pytanie i odpowiedz do pewnego stopnia pozwala nam na zachowanie
        wiezi spolecznych, ustawia nas na pozycji Rownych, Wolnych, Przyjaznych, mimo ze
        sie zupelnie nie znamy - i to jest wlasnie fajne ze mozna potraktowac kogos
        obcego jak dobrego znajomego, a nie fundowac sobie indywidualna wyspe bezludna
      • mankencja Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 18:37
        > dziewczyna chwaliła się, że jakaś ekspedientka w sklepie zapytala ją bodajże o
        > buty, a ta odpowiedziała z satysfakcją, że nie powie gdzie je kupiła. Przykre
        > tosad

pamietam. jej zdaniem to mialo byc zabawne.
    • alex_koz Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 23:06
      mi sie nie zdarzylo pytac, aczkolwiek pare razy mialam ochotesmile) jakos mi
      glupio pytac nawet jak cos mi sie baaardzo podoba, ale mi sie zdarzylo byc pare
      razy zapytana na ulicy i generalnie awsze bylo mi bardzo milo mimo ze przewazne
      pytania dot. ciuchow przeze mnie importowanych na wlasny uzyteksmile)
    • int1 Re: czy zdarza Wam sie......... 24.06.06, 23:11
      spytałam raz o żakiecik. Nie mogłam się powstrzymać - był pięknysmile
      niestety import pojedyńczych sztuk
    • lucy215 Re: czy zdarza Wam sie......... 25.06.06, 09:45
      Ja zmolestowałam raz dziewczynę smile niestety, swoje buty kupiła w Toruniu big_grin
    • delicja11 Re: czy zdarza Wam sie......... 26.06.06, 16:43
      jeśli cos mi na kimś się podoba to pytam, ale najcześciej odpowiadaja mi , iż
      są to rzeczy kupione w innym kraju, mnie tez kilka razy zaczepiono i pytano o
      ciuch, bizuterie a kiedyś co bardzo dziwne , w autobusie pytala mnie dziewczyna
      z chlopakiem jak pielegnuje wlosy bo są sliczne, a raczej chyba były bo wówczas
      miałam dlugie do pasa .
    • beesok Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 14:50
      ja sie raz spytalam ale niestety pani kupila buty w jakims odleglym kraju do
      ktorego ja na pewno nie pojade smile
      generalnie musze przyznac, ze sie wstydze zaczepiac, boje sie niemilej
      reakcji smile
      A teraz nie musze - mam Was, kochane Modnisie Forumowe smile)

PS Do daino:kupilam te havaianas w Harvey Nichols, ostatnia para w takim zloto
      oliwkowym kolorze, takie jak chcialam smile
      • gaggi Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 19:45
        Nie zaczepiam, bo jestem niesmialasmile Swoja droga skad ryzyko niemilej reakcji -
        w koncu to niejako komplement, jesli ktos pyta o cos takiego, a nie obelga. A
        jednak chyba niektore panienki lubia zadzierac nosa i splawiac takie pytania
        (wnioskuje z wpisow na podobny temat kiedys na forum moda).
        • beesok Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 20:45
          wlasnie to, tak jak w poscie asik wyzej - nie chcialabym zeby ktos "zadzieral na mnie nosa" smile
          swoja droga ja tez czasem niekoniecznie chce komus powiedziec gdzie dana rzecz kupilam, ale jesli spyta
          grzecznie odpowiadam ze nie wiem bo mama, kuzynka, kolezanka, facet etc przywiozla z ....... smile
          • gaggi Re: czy zdarza Wam sie......... 27.06.06, 21:41
            Ale nie rozumiem, dlaczego niby nie powiedziec: w koncu jesli to masowka w
            stylu Zary, Benettona to i tak te rzecz bedzie mialo wiecej osob niz ja. Jesli
            z zagranicy to i tak prawdopodobnie nie kupi. A jesli z lumpeksu to i tak
            drugiej takiej nie upoluje wink
    • nadinka_nadinka Re: czy zdarza Wam sie......... 28.06.06, 10:56
      mnie kiedys dziewczyna zaczepila pytaniem gdzie kupilam plaszczyk. niestety,
      byl szyty przez moja utalentowana kolezanke smile
    • pompon3000 Re: czy zdarza Wam sie......... 28.06.06, 13:35
      owszem, zdarzylo mi sie raz w zyciu pogonic jakas dziewczyne ulica jeszcze w
      czasach liceum, zeby zapytac gdzie to zakupila takie wystrzalowe trampki.
      doweidzialam sie o adres i nastepnego dnia polecialam tam zeby tez sobie kupic.
      ciekawe ze w poprzednim sezonie i teraz znowu sie takie nosi..haha..a ja juz
      dawno swoje zdarlam i wyrzucilam
      od kilku lat jednak nie zdazylo mi sie zobaczyc na ulicy niczego co by mnie
      powalilo z nog do tego stopnia zeby powtorzyc gonitwe za kims. a jak mi sie cos
      na kims podoba to zwykle wiem mniej wiecej gdzie cos takiego mozna dostac

m
    • tequilkuk Re: czy zdarza Wam sie......... 28.06.06, 15:13
      Zdarza. Ostatnio szuakalm duzej brazowej torby, na miescie pelno a ja nic nei
      moglam znalezc. Zapytam dwie osoby;: jedna byla z HM, druga z ONLY - tam zwykle
      toreb nie szukam wiec dobrze ze spytalam smile Nikt sie jeszcze nie obrazil ani
      nie odmowil odpowiedzi wiec sama nie wiem czemu czasem nie moge sie przelamac.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka