masha_qrella 10.04.09, 14:52 to byla galeria mody!! Ale sie pozmienialo, a ja sie nawet nie zorientowalam tak, chcialam sie wygadac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 10.04.09, 21:52 nadal galeria mody, jesli ktos chce cos wystawic, ale poza tym - to moda jest zbyt wazna i ciekawa aby ograniczac sie do samych ciuchow! czyz nie? Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 17.04.09, 23:10 no wlasnie - ta galeria byla jakas taka wystawowa Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 08.08.09, 19:50 a w ogóle to fajnie jest jesień idzie będzie można się ubierać, a nie tylko rozbierać Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 10.08.09, 16:39 no, u nas w tym roku cale lato jest takie wiecej ubierane - zimno, leje, pare dni bylo tak ciemno ze budzac sie myslalam ze to wieczor w sumie, niezle lato, wole to od upalow Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 16:19 serio? bo Luby cosik przebąkuje o Chicago, może tam też lepsza pogoda na ubieranie? hmmm, no ja już mam dosyć lata! szkockie wolę chyba Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 18:23 Chicago ponoc jest jeszcze gorsze w lecie, ale nie wiem, bylam tam tylko raz wczesna wiosna, no i wtedy pogoda byla taka sama jak u nas; tzn. nie bardzo na ubieranie, bo albo za zimno i wieje wiatr, albo za parno i goraco! Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 19:59 cholerka trza było w szkocji siedzieć no to już sama nie wiem... ale to chyba i tak lepiej niż floryda, tam się roztopię w 30 sekund Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 21:16 fakt ze wszystko lepsze niz Floryda, zwlaszcza w lecie! nie mowiac juz o tym, ze Floryda jest bardziej do rozbierania niz ubierania Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 12.08.09, 08:00 ano właśnie, jak oglądam CSI: Miami, to serio nie wiem, jak Horatio w tym gajerku wytrzymuje i się nawet nie spoci mnie tam w sumie najbardziej przeraża fauna. Luby ma kota, kot namietnie mu przynosi jakieś gady do domu i zostawia, np. w pralce... błech! koty to samo zło normalnie Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 12.08.09, 18:44 uuu, koty tak z poczucia przynaleznosci grupowej, bylo nie bylo chca cos dolozyc do wspolnego garnka Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 12.08.09, 21:01 ja tam psich wolę nie uczulają i jak się grzecznie poprosi, to się położą i dają spokój Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 13.08.09, 19:50 ale nie mrucza i nie poluja w nocy na nasz wielki palec u nogi! Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 14.08.09, 20:22 mój mruczy, a to że nie poluje to zdecydowana zaleta Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 14.08.09, 22:26 eee, ja tam lubilam jak mnie obudzil nad ranem, dawalo mi to okazje aby wczesnie wstac Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 15.08.09, 11:10 ja i tak wcześnie wstaję 7:20 to jest środek nocy właściwie Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 17.08.09, 19:31 he he, ja obecnie musze wstawac circa 6 rano... jeszcze gorzej niz srodek nocy Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 18.08.09, 08:08 o fujś 6 rano to juz barbarzyństwo! dla mnie najlepsza pora to 9 Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 18.08.09, 18:23 poprzedni projekt mial bardzo humanitarne godziny, no wiec, naturalna koleja rzeczy, obecny musi byc jaki jest Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 18.08.09, 20:42 błech, a ja dzis zasuwałam prawie 10 godzin i już mam chęć zostać emerytką w ogóle po studiach powinna być emerytura, bo praca mi szkodzi Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 19.08.09, 01:19 aha... pamietam jak mialam 6 lat, i rodzina zadecydowala ze moge zaczac chodzic do szkoly, i taka zupelnie swiadoma mysl mi przyszla do glowy ze teraz to chyba ze 60 lat zanim jakos dotrwam do emerytury... Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 20.08.09, 08:48 policzyłam lata ostatnio i osłabiło mnie źdżiebko jeszcze 32 lata tyrki... buaaaaaaaaaaaaaa może ja powinnam bogato wyjść za munż tylko co na to mój Luby Odpowiedz Link
zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 21.08.09, 21:49 prawda? czasem lepiej nie liczyc tylko zdac sie na los! Odpowiedz Link
mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 31.08.09, 09:34 teraz liczę ile muszę na odzież wierzchnia zimową wydać Odpowiedz Link