Dodaj do ulubionych

aaaaaaaaa (off topik)

10.04.09, 14:52
to byla galeria mody!!
Ale sie pozmienialo, a ja sie nawet nie zorientowalamwink

tak, chcialam sie wygadacwink
Obserwuj wątek
    • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 10.04.09, 21:52
      nadal galeria mody, jesli ktos chce cos wystawic, ale poza tym - to
      moda jest zbyt wazna i ciekawa aby ograniczac sie do samych ciuchow!
      czyz nie? wink
    • cuski Re: aaaaaaaaa (off topik) 17.04.09, 03:39
      Zmienila sie tylko nazwa smile
      • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 17.04.09, 23:10
        no wlasnie - ta galeria byla jakas taka wystawowa wink
        • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 08.08.09, 19:50
          a w ogóle to fajnie jest wink
          jesień idzie wink będzie można się ubierać, a nie tylko rozbierać tongue_out
          • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 10.08.09, 16:39
            no, u nas w tym roku cale lato jest takie wiecej ubierane - zimno,
            leje, pare dni bylo tak ciemno ze budzac sie myslalam ze to
            wieczor wink w sumie, niezle lato, wole to od upalow
            • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 16:19
              serio? bo Luby cosik przebąkuje o Chicago, może tam też lepsza pogoda na
              ubieranie? hmmm, no ja już mam dosyć lata! szkockie wolę chyba wink
              • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 18:23
                Chicago ponoc jest jeszcze gorsze w lecie, ale nie wiem, bylam tam
                tylko raz wczesna wiosna, no i wtedy pogoda byla taka sama jak u nas;
                tzn. nie bardzo na ubieranie, bo albo za zimno i wieje wiatr, albo
                za parno i goraco!
                • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 19:59
                  cholerka wink trza było w szkocji siedzieć wink
                  no to już sama nie wiem... ale to chyba i tak lepiej niż floryda, tam się
                  roztopię w 30 sekund uncertain
                  • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 11.08.09, 21:16
                    fakt ze wszystko lepsze niz Floryda, zwlaszcza w lecie!
                    nie mowiac juz o tym, ze Floryda jest bardziej do rozbierania niz
                    ubierania wink
                    • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 12.08.09, 08:00
                      ano właśnie, jak oglądam CSI: Miami, to serio nie wiem, jak Horatio w tym
                      gajerku wytrzymuje i się nawet nie spoci wink
                      mnie tam w sumie najbardziej przeraża fauna. Luby ma kota, kot namietnie mu
                      przynosi jakieś gady do domu i zostawia, np. w pralce... błech!
                      koty to samo zło normalnie wink
                      • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 12.08.09, 18:44
                        uuu, koty tak z poczucia przynaleznosci grupowej, bylo nie bylo chca
                        cos dolozyc do wspolnego garnka wink
                        • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 12.08.09, 21:01
                          ja tam psich wolę wink nie uczulają i jak się grzecznie poprosi, to się położą i
                          dają spokój wink
                          • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 13.08.09, 19:50
                            ale nie mrucza i nie poluja w nocy na nasz wielki palec u nogi!
                            • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 14.08.09, 20:22
                              mój mruczy, a to że nie poluje to zdecydowana zaleta wink
                              • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 14.08.09, 22:26
                                eee, ja tam lubilam jak mnie obudzil nad ranem, dawalo mi to okazje
                                aby wczesnie wstac wink
                                • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 15.08.09, 11:10
                                  ja i tak wcześnie wstaję wink 7:20 to jest środek nocy właściwie wink
                                  • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 17.08.09, 19:31
                                    he he, ja obecnie musze wstawac circa 6 rano... jeszcze gorzej niz
                                    srodek nocy wink
                                    • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 18.08.09, 08:08
                                      o fujś sad 6 rano to juz barbarzyństwo! dla mnie najlepsza pora to 9 wink
                                      • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 18.08.09, 18:23
                                        poprzedni projekt mial bardzo humanitarne godziny, no wiec,
                                        naturalna koleja rzeczy, obecny musi byc jaki jest wink
                                        • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 18.08.09, 20:42
                                          błech, a ja dzis zasuwałam prawie 10 godzin i już mam chęć zostać emerytką tongue_out w
                                          ogóle po studiach powinna być emerytura, bo praca mi szkodzi wink
                                          • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 19.08.09, 01:19
                                            aha... pamietam jak mialam 6 lat, i rodzina zadecydowala ze moge
                                            zaczac chodzic do szkoly, i taka zupelnie swiadoma mysl mi przyszla
                                            do glowy ze teraz to chyba ze 60 lat zanim jakos dotrwam do
                                            emerytury...
                                            • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 20.08.09, 08:48
                                              policzyłam lata ostatnio i osłabiło mnie źdżiebko wink jeszcze 32 lata tyrki...
                                              buaaaaaaaaaaaaaa crying może ja powinnam bogato wyjść za munż tongue_out tylko co na to mój
                                              Luby wink
                                              • zettrzy Re: aaaaaaaaa (off topik) 21.08.09, 21:49
                                                prawda?
                                                czasem lepiej nie liczyc tylko zdac sie na los!
                                                • mech-k Re: aaaaaaaaa (off topik) 31.08.09, 09:34
                                                  teraz liczę ile muszę na odzież wierzchnia zimową wydać crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka