Dodaj do ulubionych

"Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś?

29.11.11, 18:22
Czy ktoś zna te miejsce? Szukam oferty na wakacje letnie 2012. Małżeństwo, z dwójką dzieci, 6 i 4. Zależy mi na miejscu z duszą, bez zbędnego gwaru, na smacznym, najlepiej regionalnym jedzonku, i na pokoju bez starych dywanów, i zakurzonych zasłon.
Obserwuj wątek
    • facebook Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 04.12.11, 02:11
      Przejezdzalem w czerwcu 2011 i sie zatrzymalismy obok tego bardzo nietypowego domu, mielismy juz nocleg zalatwiony w Wetlinie w 'Siedlisku Moczarnym'. Odnosnie 'Gesiego Zakretu' to Pani wlascicielka pokazala nam pokoje (przestronne i czyste) i miejsce na dole gdzie znajdowala sie jadalnia z barem - zrobilo to na nas wrazenie. Na zewnatrz byl plac zabaw dla dzieci, wlascicielka byla bardzo sympatyczna i sluzyla pomoca.
    • garbus15 Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 19.12.11, 19:46
      Byliśmy we wrześniu i powiedzieć że było zaj.....cie to nic nie powiedzieć ( i to pod względem logistycznym jak i gastronomicznym ).Plac zabaw dla dzieci spoko obok strumyk z ławeczką i jeszcze tipi i domek z grillem i cudni właściciele i cisza i spokój i serek kozi w 6 smakach i trzeba jechać i tyle bo jak nie to Paweł metę sprzeda i dupa będzie nie gęsi zakręt.
      • lucjanna06 Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 05.01.12, 17:03
        No to piszę do właścicieli. Jesteśmy 4 osobową rodziną, dzieci będą w wieku 6 i 4, i wszyscy bardzo lubimy spokój, dlatego bieszczady.
    • d-o-r-o-t-a1 Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 06.02.12, 15:39
      Wczoraj wieczorkiem wróciliśmy z Gęsiego Zakrętu. ...to że jest to miejsce cudowne to mało powiedziane. Położenie pensjonatu i wnętrza można luknąć na stronie, ale miejsce tworzą ludzie Ania i Paweł są super gościnni, jedzenie ...no cóż 2kg więcej po tygodniu pobytu. Obiady są zawsze podbajerzone smakowo(nie jest to zwykły schaboszczak z frytami) i zakończone deserkiem.
      Podpowiedzą fajne miejsca do zobaczenia. Po pierwszym dniu pobytu chcesz tam wrócić.
    • sulfix Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 13.02.12, 17:24
      Wszystko się zgadza, miejsce wygląda imponująco. Dla mnie jest jeden zasadniczy mankament. "Gęsi Zakręt" znajduje się dwadzieścia metrów od dość ruchliwej w sezonie trasy Ustrzyki Dolne- Czarna -Lutowiska- Ustrzyki Górne. Mnie ten sznur samochodów osobiście by przeszkadzał. Ale, wszystko kwestią gustu..
      • patypati Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 17.02.12, 17:34
        Byliśmy z mężem na wiosnę i teraz w styczniu ze znajomymi. Wszystkim nam się bardzo podobało i wycieczka jeszcze będzie grana nie raz. Nie wiem jak ci właściciel to robią, ale to miejsce ma swój klimat, nastrój. A tarta czekoladowa śni mi się po nocach :)

Ps. sznurów samochodów nie widziałam, za to sznur dzikich gęsi owszem się raz udało :)
        • 7romaroma Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 01.03.12, 15:03
          Fajna miejscówka. Bardzo dobra jako baza wypadowa i nie tylko. Ładnie położona. Polecam
          • nadiadidi Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 12.10.12, 09:24
            Żywo śledzę wszytko co dotyczy Gęsiego, więc nie mogę przejść obojętnie obok wpisu. Wiem, że jestem nieobiektywna, ale wiem, że trafiłam tam przypadkiem i wracam i wracać nie przestanę. Wszystko ma swoje plusy i minusy, ja z racji permanentnego zakochania widzę tylko plusy. Najlepszy sposób to samemu przeżyć "gęsiowe zjawisko", bo nie jestem wyjątkiem w zakochaniu :) lullabysart.wordpress.com/2012/10/11/dobranoc/
            Pozdrawiam,
            ZakochanaNieobiektywnaDiana
            • fredator1 Re: "Gęsi Zakręt" Zadwórze Był ktoś? 26.08.13, 22:22
              Jest w Gęsim domku kilka rzeczy, które trafiają do serca i powodują, że świetnie się w nim czujemy zamieszkując go i tęsknimy zaraz po jego opuszczeniu. Położenie w najbardziej klimatycznych górach na Ziemi, estetyka samego miejsca owszem, bardzo pomagają, ale chyba najbardziej zakochujemy się klimacie jaki tam został stworzony i jaki wytwarza się pomiędzy ludźmi.
              Zdecydowanie polecamy!
              Jagoda, Asia i Fred
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka