Dodaj do ulubionych

Poszukuję domku w bieszczadach

12.02.13, 16:47
Poszukuję domku na siedem osób w Polańczyku lub w Wołkowyji na pocżątek lipca na tydzień
Obserwuj wątek
    • marex59 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 20.02.13, 07:23
      Dzięki już znalazłem, w Olchowcu.
    • martina-0 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 13.03.13, 13:48
      Kiedyś dzwoniłam do jakiejś informacji turystycznej w sprawie noclegu. Tam powiedzieli, że jeśli mają broszury to mogą wysłać je także za granicę i za darmo, np. listę gospodarstw agroturystycznych. Trzeba napisać mejla z prośbą i adresem. Ponadto jak się wejdzie na strony jakiejkolwiek informacji turystycznej jest tam w noclegach lista gosp. agroturystycznych. To co u nich jest na liście oznacza, że te miejsca istnieją i są zarejestrowane, tzn. można bezpiecznie rezerwować tam wakacje. To działa w całej Polsce.

Dlaczego o tym piszę, otóż pewnie słyszeliście o tym ,że np. w Zakopanem gdzieś ktoś w necie oferuje pokoje, są zdjęcia, itp. Ludzie wpłacają albo zaliczki albo całość, przyjeżdżają na miejsce, a tu nie ma takiego obiektu! Takie oszustwa dzieją się w innych krajach też! W niemieckiej telewizji też o tym mówili w kontekście noclegów w Alpach austriackich - np. pensjonat okazał się być garażem...

Jest też Google Streetview, Google maps - można sprawdzić adres i okolice.

Niektórzy też jadą w ciemno gdzieś i na miejscu pytają lokalnych o możliwość noclegu. Co kto woli.
    • fanatykpodrozy Re: Poszukuję domku w bieszczadach 22.03.13, 09:00
      Pewnie jest jeszcze dużo wolnego miejsca. Do lipca jeszcze sporo czasu. Wejdź sobie na strony, gdzie reklamują się właściciele i znajdź coś dla siebie. W Polańczyku polecam domki tuż przy kejach, bo są też bardzo oddalone od zalewu co raczej nie jest dobrym rozwiązaniem.
    • mar.kry Re: Poszukuję domku w bieszczadach 29.09.13, 15:40
      Bieszczady...:) Fantastyczny wybór! Uwielbiam te góry:) Ja byłam ostatnio w Ustrzykach i też mogę polecić to miejsce, naprawdę fajnie było. Możesz spróbować znaleźć domek na jakiejś stronce przez formularz np na nocowo.pl/szukam_noclegu.html, składasz zapytanie, a na maila dostajesz propozycje, ja tak zrobiłam i udało się.
    • mateus-z123456 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 24.01.15, 23:45
      Ciekawy jestem, jakie są ceny takich domków
      • marex59 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 25.01.15, 08:34
        Między 250 a 400 zł za dobę. Tam gdzie byłem to koszt był 330 zł za dobę. Domek na 7 osób.
    • bialyjelen123 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 07.02.15, 07:36
      Zapraszamy do odwiedzenia Maniówki: www.maniowka.com Dużo wolnej przestrzeni, a w dodatku można spotkać żubra na łonie natury :)!
    • asjj77 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 01.07.15, 17:25
      Bieszczady zacisze cudnie w lesie samotny domek, jeśli ktoś potrzebuje odetchnąć od hałasu zgiełku i trochę zwolnic to tylko tam , cudna samotnia a do cywilizacji krok :D naprawdę polecam

plus.google.com/b/117765416373114639364/117765416373114639364/posts
    • asjj77 Re: Poszukuję domku w bieszczadach 01.07.15, 19:54
      Bieszczady zacisze cudnie w lesie samotny domek, jeśli ktoś potrzebuje odetchnąć od hałasu zgiełku i trochę zwolnic to tylko tam , cudna samotnia a do cywilizacji krok :D naprawdę polecam

plus.google.com/b/117765416373114639364/117765416373114639364/posts
      • panurans Re: Poszukuję domku w bieszczadach 02.07.15, 16:20
        O tej porze roku może być ciężko znaleźć coś fajnego. Wszystko co lepsze jest już wynajęte. Zwykle szukamy przez travelist lub przez nocowo. Ten ostatni portal jest wygodny, bo podajesz w nim datę, budżet, ile osób oni sami ci szukają noclegów, wysyłają na maila propozycję. W większości przypadków korzystaliśmy z ich opcji, tu masz linka do formularza: tnij.us/nocowanie
    • przemek_rz Re: Poszukuję domku w bieszczadach 08.07.15, 13:28
      chatasmerek.pl/
      www.balina.pl/
      www.blazejowka.pl/
      www.pensjonaty-bieszczady.pl/noclegi-bieszczady-pensjonat-horb-kontakt
      www.pensjonaty-bieszczady.pl/dom-goscinny-borsuczyna-kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka