Dodaj do ulubionych

Czy warto jechać do Polańczyka, Solinę w wakacje?

21.06.13, 06:45
Ceny 40 zł osoby !, trochę dużo , ale po przeczytaniu tego artykułu forum.gazeta.pl/forum/w,69,131167063,131167063,Solina_pokazala_dno_Smieci_fetor_i_piekno_FOTO_.html oraz ostatnich wpisów odechciało się mojej Familii.............
Obserwuj wątek
    • kasiula20-89 Re: Czy warto jechać do Polańczyka, Solinę w waka 25.06.13, 22:29
      Moje zdanie jest całkiem inne, Bieszczady to magiczne miejsce tam człowiek zapomina o całym świecie, tam naprawdę ,można odpocząć i zobaczyć bardzo ciekawe zakątki. Jeśli chcesz to polecę Ci sprawdzone miejsce w które ja zawsze jeżdżę.
      • 52jesion Re: Czy warto jechać do Polańczyka, Solinę w waka 26.06.13, 08:14
        kasiula20-89 napisał(a):

> Moje zdanie jest całkiem inne, Bieszczady to magiczne miejsce tam człowiek zapo
        > mina o całym świecie, tam naprawdę ,można odpocząć i zobaczyć bardzo ciekawe za
        > kątki. Jeśli chcesz to polecę Ci sprawdzone miejsce w które ja zawsze jeżdżę.

Bardzo proszę na PW jesionowa761@gmail.com
        Pozdrawiam
      • 52jesion Re: Czy warto jechać do Polańczyka, Solinę w waka 26.06.13, 10:18
        "Jeśli chcesz to polecę Ci sprawdzone miejsce w które ja zawsze jeżdżę." , kłamstwo ma krótkie nogi , widzę własną reklamę e-nocleg.pl/nocleg,terka.html , .....................
        • 52jesion Re: Czy warto jechać do Polańczyka, Solinę w waka 26.06.13, 10:22
          Generalnie B. Ładnie , i ładne miejsce ale trochę za daleko od Jeziora , Agroturystykę "Własną " nam u siebie na Jurze Krakowsko Częstochowskiej.
          • mar_cu Re: Czy warto jechać do Polańczyka, Solinę w waka 27.06.13, 23:28
            Solina to według wielu i mnie również to jeszcze nie Bieszczady. Dla mnie najlepiej jest w Wetlinie, nocleg tam kosztuje porównywalnie ale nie więcej z jest znacznie więcej przyjemności.

Sprawdź www.bieszczadypolska.pl/noclegi-wetlina.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka