naszlaku3 22.08.13, 08:08 Polecam noclegi w m. Myczków: " Na Szlaku " - dobre miejsce na wypad nad Soline , a takze na Poloniny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola37126 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 20.05.15, 14:39 ja i moja rodzina zatrzymaliśmy się tu www.zloty-rog.com.pl i było świetnie a obsługa przemiła:) polecam Odpowiedz Link
piaseczniak Re: BIESZCZADY polecam nocleg 25.06.16, 14:49 Podpisuję się obiema rękoma a nawet nogami ;) Miejsca nie znam, ale Solina jest prześliczna, super miejscówka na wyjazd ;) www.naszebieszczady.com/gdzie-sie-zatrzymac-w-bieszczadach/ Odpowiedz Link
kiwik50 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 20.08.16, 21:17 Ja polecam pare na raz tu masz sprawdzone super domki do wyboru do koloru :P www.naszebieszczady.com/category/noclegi/ Odpowiedz Link
wypasowiecwbieszczadach Re: BIESZCZADY polecam nocleg 14.10.16, 23:26 A co sobie myślicie o tym, że wypas owiec w Bieszczadach to w istocie sytuacja, w której polega na tym, że przywozi się te zwierzątka prosto z Podhala? Ponieważ mówimy to o Bieszczadach,to może coś ktoś na temat owiec... Aczkowliek tak sobie myślę, że najpewniej przyjdzie tu Xann i zrobi się wypas rozmowa, jak to jego SWL nie daje rady nawet durnemu wpisowi na forum gazety. Odpowiedz Link
madzik2505 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 08.03.17, 13:49 Od siebie moge polecić eszcze tą miejscówkę www.solny.com.pl/oferty-specjalne/weekend-boze-cialo.html Mają wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych. Odpowiedz Link
czteryporyroku42 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 17.03.17, 11:52 Miałam okazję w tamtym roku przebywać z rodziną w Polańczyku w Apartamencie 4 pory roku. Czysta okolica i bardzo ładne pokoje. Świetne miejsce na wypoczynek. Wrzucam link dla osób które chcą fajnie czas spędzić www.4poryroku.bieszczady.pl/ Odpowiedz Link
darekdarski Re: BIESZCZADY polecam nocleg 08.05.17, 08:29 Ja polecam rzucić sobie okiem na ten portal: www.infoturystyka.pl/kraina,bieszczady.html Mają u siebie masę świetnych noclegów w niskich cenach, wiec jest w czym wybierać. Jestem przekonany, że każdy coś dla siebie znajdzie Odpowiedz Link
jenkins12_12 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 26.06.17, 20:22 jak chodzi o Soline to mnie kiedyś znajomi chceili namóić na wyjazd, ale niestety urlopu nie dostałam :D w każdym razie to miejsce jest fajne strasznie mi polecali :D www.noclegowo.pl/solina/18068-domki-solina-centrum/ Odpowiedz Link
rafal_steczkowski Re: BIESZCZADY polecam nocleg 25.10.17, 10:44 polecam tanie noclegi w górach eturystyczny.pl Odpowiedz Link
klaaudynka Re: BIESZCZADY polecam nocleg 09.11.17, 09:35 ja korzystam z rodziną ze strony www.infoturystyka.pl/kraina,bieszczady.html, na pierwszej odsłonie zawsze są sprawdzone noclegi i to w prawie każdym miejscu w Bieszczadach Odpowiedz Link
polanczyk02 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 11.12.20, 14:01 www.4poryroku.bieszczady.pl/ Odpowiedz Link
lucynka_5 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 08.12.21, 13:07 W Myczkowie jest też fajne Muzeum - polecam odwiedzić zwłaszcza tym, którzy interesują się różnymi kulturami, strojami ludowymi itp. Ale ja przyszłam "z ulicy" i też się mega wkręciłam, więc naprawdę warto zajechać, jak juz się jest w tych stronach :P Odpowiedz Link
riftin Re: BIESZCZADY polecam nocleg 05.07.22, 11:29 Wybieramy się looksun.pl/dlaczego-warto-zdecydowac-sie-na-nocleg-w-bieszczadach/ miejsce idealne na wakacje. Odpowiedz Link
xfortuna9876 Re: BIESZCZADY polecam nocleg 01.02.23, 12:03 Ja ze swojej strony polecam www.info.bieszczady.pl/noclegi/gosciniec-horb/ bardzo przyjemna atmosfera Odpowiedz Link
mietowyaniol Re: BIESZCZADY polecam nocleg 11.07.23, 21:56 Kochani podróżnicy! Jestem bardzo podekscytowany, że mogę polecić Wam nasze urocze Gospodarstwo Agroturystyczne "Miętowy Anioł" w Bieszczadach! Jeśli szukacie idealnego miejsca na nocleg, które zapewni Wam niezapomniane doświadczenia i autentyczną atmosferę Bieszczad, to właśnie tutaj powinniście się zatrzymać. Nasz obiekt oferuje wygodne pokoje, piękne otoczenie i wszystko, czego potrzebujecie, aby poczuć się jak w domu podczas Waszego pobytu. Jesteśmy dumni z naszej bieszczadzkiej gościnności i zawsze dbamy o naszych Gości, aby zapewnić im niezapomniane wspomnienia. W "Miętowym Aniole" znajdziecie także prawdziwe smaki regionu. Nasza kuchnia oparta jest na lokalnych produktach i tradycyjnych przepisach, które przeniosą Was w podróż przez bogactwo bieszczadzkiej kultury kulinarnej. Zapraszam Was do odwiedzenia naszej strony internetowej na adresie: mietowyaniol.pl/, gdzie znajdziecie więcej informacji o naszym Gospodarstwie Agroturystycznym, zdjęcia i rezerwację online. Nie czekajcie dłużej i zarezerwujcie swoje niezapomniane wakacje w Gospodarstwie Agroturystycznym "Miętowy Anioł". Czekamy na Was z otwartymi ramionami, abyście mogli cieszyć się magią Bieszczad! Serdecznie pozdrawiam, Odpowiedz Link