Dodaj do ulubionych

Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video)

31.07.14, 10:29
Zobaczcie co można zwiedzić w Ustrzykach w jeden dzień :)

www.youtube.com/watch?v=BSDFvyu3RS4&list=UUnGSE_de1rEWzsFzb3Xtoeg
Obserwuj wątek
    • iza1-988 Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 06.10.14, 16:06
      Bardzo fajny vlog :)
    • mateus-z123456 Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 24.01.15, 23:43
      Byłem tam kiedyś z drużyną harcerską. Mam sam dobre wspomnienia:)
    • randt Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 12.01.16, 15:49
      W Ustrzykach Dolnych niema żadnego zakladu pracy, same urzędy, powinno sie zlikwidować starostwo, kiedyś mieszkańców było wiecej a Urząd Miasta załatwiał wszystkie sprawy, teraz po paszport do Przemysla trzeba jechac.
    • karolina_mgrzelka12 Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 03.07.16, 19:37
      Ustrzyki - znamy, znamy :)
    • wypasowiecwbieszczadach Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 14.10.16, 23:44
      Jest video z Bieszczad, jest wypas owiec w Bieszczadach. Jest Xann, jest beka. Jest beka, jest ogórek. Jest temat owiec, jest wypas.
    • mraleksander Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 12.02.18, 09:14
      No cóż Ustrzyki to stosunkowo mała mieścina więc zwiedzenie jej podczas jednego dnia faktycznie nie jest wyzwaniem. Mało mieszkańców, mało pracy i póki co jeszcze stosunkowo niewielu turystów. Największy plus, że jest już stamtąd blisko do wyjścia na szlaki.
    • qworum Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 21.05.18, 10:12
      Kiedyś był w pobliżu Iglopol i kilka zakładów ale wiadomo po przemianach na lepsze pozostały ludziom tylko owce.
    • radziog Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 20.06.18, 11:46
      Bez wątpienia w samej miejscowości jest wiele atrakcji jak i dobre jedzenie
      • ewwa868 Re: Ustrzyki Dolne w jeden dzień (video) 23.07.18, 13:12
        Ja bym chętnie tutaj wróciła, a wspomnienia mam jeszcze z czasów licealnych…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka