Dodaj do ulubionych

A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi?

15.06.16, 15:55
A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? Bo właśnie czytam artykuł z super propozycjami www.naszebieszczady.com/co-robic-w-bieszczadach-z-dziecmi/
Obserwuj wątek
    • fazi6662 Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 18.06.16, 20:47
      Proszę zarezerwować sobie nocleg w jakimś pensjonacie, odradzam raczej jakieś domki,w zeszłym roku napadnieto nas nocą,próbowano okraść,ja dostałem gazem po twarzy, wynajelismy domek w miejscowości Łobozew Dolny 6,właściciel człowiek bez honoru, oskarżył mnie ze wszystko sobie wymyśliłem,później dowiedziałem się że grupki rabusiów krążą w tamtych okolicach,proszę być uważnym,pozdrawiam,
      • piwnikaks Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 28.06.16, 17:56
        Grubo:/ fazi. a przed wyjazdem polecam jeszcze mapy tez dobry art z tej stronki www.naszebieszczady.com/mapa-bieszczadow/
    • karolina_mgrzelka12 Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 03.07.16, 19:36
      Bieszczady z dziećmi - jak najbardziej. Sami jeździmy :)
    • ucho03 Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 05.07.16, 17:16
      angia89 napisał(a):

> A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? Bo właśnie czytam artykuł z super propoz
      > ycjami www.naszebieszczady.com/co-robic-w-bieszczadach-z-dziecmi/
      nic
    • wypasowiecwbieszczadach Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 14.10.16, 23:43
      Bieszczady są super. Nie wiem tylko, czy dzieci nie będą się zbytnio nudzić. No chyba, że wiedzą o co chodzi z wpisywaniem do wyszukiwarki zdania "wypas owiec w Bieszczadach". I nie pomylcie owiec z owies, bo będziecie mieć miny, że wypas.
    • janek_0719 Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 08.12.21, 13:00
      Bieszczady z dziećmi to super pomysł! Warto pokazać im też trochę historii - Muzeum Bojków w Myczkowie, Skansen w Sanokum na bank im się spoboa! Ostatnio szukałem wycieczki i trafiłem tu etno.visitcarpathia.com. Polska, Slowacja, noclegi, restauracje, wszystko w jednym miejscu!
      • lucynka_5 Re: A co powiecie na Bieszczady z Dziećmi? 08.12.21, 13:11
        taaaak, ja też z tej strony korzystałam - dzięki niej odkryliśmy kilka fajnych miejscowek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka