e-bieszczady 20.10.05, 16:07 W zime, termin jeszcze nie znany szykujemy małą kilkudniową dreptaninę dookoła jesiora solińskiego:). Spanie namioty albo gdzie popadnie. Może z forum by znaleźli się jacyś zapaleńcy?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-bieszczady Re: zimowy extreme:) 25.11.05, 09:05 i co?? nie ma nikt ochoty na czorchanie?? Odpowiedz Link
jbloko Re: zimowy extreme:) 04.01.06, 20:06 Czy ta propozycja jest nadal aktualna? Ja bym sie chetnie wybrał !!! Strasznie tesknie za Bieszczadami - są to moje najbardziej ukochane góry, w czasach studenckich wielokrotnie prowadziłem tam obozy wedrowne PTTK, były lata ze bywałem tam kilka razy w roku i za kazym razem gdy tam jestem - marzę, że kiedyś się tam przeprowadzę... może dopiero na emeryturę (bo ciężko tam z pracą), ale bardzo chciałbym... teraz - gdy pracuję - trudniej sie wyrwac :( Jestem nowy na forum - właśnie je odkryłem i bardzo sie z tego ciesze, ze znajde tu innych miłośników tego przepieknego zakątka. Oprócz pieszych wedrówek ostatni zaczałem sobie planować wypady w rowerem z jakiejs bazy, np wokół Soliny, Otrytu i na poludnie od Otrytu, czy może w kierunku najdalszego zakątka - przez Muczne, do Sianek, wdłuż sciezki dyd. Gornego Sanu (tam jeszcze nie dotarlem...) pozdrawiam wszytskich milosnikow Bieszczad ! Jacek Odpowiedz Link
j-w Re: zimowy extreme:) 10.01.06, 19:39 proponuje w ramach sportow extremalnych dostac sie w srodku zimy do Dwernika ,Zatwarnicy albo gdzies tam w okolice!!!!tanm naprawde diabel mowi dzien dobry Odpowiedz Link
yanuszka a gdzi relacja? 13.01.06, 17:25 i jak wędrowanie? doszło do skutku?.. a mi się tak marzy teaki wyjazd.. ale teraz zaliczenia, egzaminy, zyli jednym słowem - sesja.. ale na szcęście kończy się już 9 lutego i może uda sie wyrwać na tydzień w Ukochane Moje.. zatem - czekam na relację jak było. i zazdroszcę piekielnie:) Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: a gdzi relacja? 29.01.06, 22:10 wyjazd jak najbardzie aktualny, troszkę opuściłem forum bo miesiąc prawie bieszczadowałem. termin do ustalenia, lecz proponowałbym by doszło to do skutku jak woda opadnie bo w tej chwili jest najwyższy stan, co znacznie utrudni zabawe a tak można brzegami maszerować:) Odpowiedz Link
na_und Re: a gdzi relacja? 30.01.06, 16:32 gdyby to bylo gdzies w weekend w lutym, to ja bardzo chetnie Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: a gdzi relacja? 31.01.06, 13:20 w wekeend raczej sie nie wyrobimy, długość lini brzegowej wynosi 160 km, nawet skracając zatoki, cyple itp wyjdzie ze 100 km. Podejrzewam że jakieś 4 -5 dni. Cieszę się że są chetni jak coś ustalę i termin będzie wiadomy dam znać. Odpowiedz Link
chloe30 Re: a gdzi relacja? 02.02.06, 15:28 Proszę Cię, zrób to tez za rok! Ja do tej pory kupię sobie odpowiednie buty i nauczę się łazić bez marudzenia ;)) Tramp ze mnie żaden, ale ja od zeszłego sierpnia, kiedy poznałam te okolice tęsknię tak, że czasem mi się wydaje, że następnego dnia wszystko rzuce i pojadę :))) Za rok, dobrze??? Odpowiedz Link