yanuszka 01.03.06, 13:18 czy spotkam tam kogoś z forumowiczów? bo ja już odliczam te 3 i pół miesiąca, i zastanawiam się, jak to zrobić, żeby w tydziń uporac się z sesją.. ale co tam sesja - Bieszczadki czekają.. mmmm.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warmiak2 Re: 19 czerwca w Wetlinie? 03.03.06, 08:57 Witam, A ja będę już 3 czerwca. Grunt to być już po wszystkich sesjach (tak jakiś dwadzieścia ... lat). Pozdrawiam, bn Odpowiedz Link
yanuszka Re: 19 czerwca w Wetlinie? 03.03.06, 14:10 sesja nie zając - nie ucieknie;-) bo sie własnie zorientowałam, że wcale nie mam tygodnia na wszystkie egzaminy, tylko zaledwie trzy dni, do 15.06 Boże Ciało.. nie ukrywam, że liczę na to, że 19.06 nawet w wetlinie będzie jeszcze pustawo.. :-) Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: 19 czerwca w Wetlinie? 04.03.06, 00:56 Zawsze czyli ostatnimi laty sezon otwierałem sobie w maju a kończyłem późną jesienię bądź wczesną zimą. Jak będzie w tym roku nie wiem ale może w końcu pojade i zostane:) Odpowiedz Link