jarek244 28.03.06, 08:49 Proszę o pomoc doświadczonych forumowiczów/obieżyśiatów w zorganizowaniu wypadu w Bieszczady z 6 miesięcznym bobasem. Interesuje mnie maj, najprawdopodobniej niestety dłuuuuuuuugi weekend? Będę wdzięczny za ino. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apja Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 30.03.06, 10:21 Ale chcesz gdzie? W góry czy nad wodę? Ma byc tanio czy troche drożej? Ja lubię jeździć nad wodę do WZW Jawor www.wzwjawor.pl/index.html Odpowiedz Link
jarek244 Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 30.03.06, 11:59 apja dzięki za odzew;-) Chcieli byśmy pojechać gdzieś gdzie będzie można pochodzić, trochę górek może też być i woda. Nasza kieszeń niestety nie jest zbyt zasobna:-(( Będę wdzięczny za każdą sprawdzoną wiadomość. Jarek Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 30.03.06, 15:19 Istnieje wiele gospodarstw agroturystycznych przygotowanych na przyjęcie rodziny z niemowlakiem. Posiadają wanienki, stoliki itp. Problem może byc taki że troszke za późno szukasz jeśli interesuje cię długi weekend. Odpowiedz Link
jarek244 Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 31.03.06, 07:11 Witam! W dłuuugi weekend było by najlepiej, ale nie koniecznie musi być wtedy. Bardziej zależy mi na informacji gdzie jest spokojnie i gdzie można z dzieckiem pochodzić, nie siedzieć na miejscu tylko rano się spakować i wrócić wieczorem, cały niem dzień łażąc. Jednym słowem gdzie jest najlepsza BAZA wypadowa? jarek244 Odpowiedz Link
wkondor Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 31.03.06, 12:21 Proponuję zapoznać się z tą stronką.Myślę że to miejsce może być,które szukasz zarówno dla Ciebie jak i Twojego malucha. Tylko odpowiednie nosidełko i może maluch wspólnie z Tobą wędrować po okolicznych wzgórzach z pięknymi widokami. www.bieszczady.pik-net.pl/wsie/polana.php Odpowiedz Link
apja Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 31.03.06, 14:11 Może Komańcza byłaby fajna. Poszukaj coś w Komańczy. Odpowiedz Link
jarek244 Re: Gdzie na tydzień z 6 miesięcznym bobasem;-)? 14.04.06, 08:21 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Każdy z Was ma "swoje" miejsce w Bieszczadach, myślę że już mam pewien plan, w którym pomogły mi Wasze posty. Dziękuję jarek244 Odpowiedz Link