basiak20 23.08.06, 14:02 Bardzo prosze o opinie na temat tego hotelu, wybieram sie w październiku i chciałambym zarezerwować ale nie wiem czy warunki są ok; dzięki za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-bieszczady Re: Polańczyk "hotel na Górce" ktos był? proszę o 24.08.06, 18:45 Fajny hotel przy głównej drodze. Nie wiem jakie mają ceny w tej chwili ale 500m od niego powstał nowy, hotel Ewka. Odpowiedz Link
bmwariat Re: Polańczyk "hotel na Górce" ktos był? proszę o 27.11.06, 09:00 Ja byłem w Polańczyku tu>>> www.bieszczady.net.pl/agromaria i szczerze polecam tą ofertę. Odpowiedz Link
wkondor Re: Polańczyk "hotel na Górce" ktos był? proszę o 27.11.06, 09:34 .Przejeżdżałem kiedyś rowerem obok hotelu.Pomyślałem sobie że fajna fotka będzie z tamtego miejsca w kierunku zalewu.Ponieważ były pustki nikogo obok nie było,wszedłem do środka.Poprosiłem właściciela żeby mi na zewnątrz zrobił zdjęcie. Jakie było jego wzburzenie gdy mu o tym powiedziałem. Jak traktuje tam tak "miło" wszystkich swoich gości to wypada tam tylko jechać. Po chwili zdecydował się na wyjście ale ja zrezygnowałem z jego pomocy. P.S Proponuję omijać to miejsce,tymbardziej że jest w czym wybierać. Odpowiedz Link
izakos7 Re: Polańczyk "hotel na Górce" ktos był? proszę o 15.08.07, 21:05 Wlasnie wrocilam z "hotelu na Gorce".Jestem bardzo zadowolona.Pokoje bardzo czyste,pani sprzatajaca przemila jak i kelnerki.Jesli chodzi o restauracje to wszystko jest swiezutkie i bardzo smaczne.Ogolnie rzecz biorac -polecam.Pozdrawiam i zycze milego pobytu Odpowiedz Link
pimpeli Re: Polańczyk "hotel na Górce" ktos był? proszę o 20.09.07, 20:07 Witam, czy zdecydoawłaś sie na ten hotel? troche czasu minęło, ja wybieram sie tam za kilka dni, mam nadzieje ze będzie ok!Czy Polańczyk to dobre miejsca na wycieczki rowerowe, czy lepiej "zjechac" bardziej w dół? Odpowiedz Link