Dodaj do ulubionych

Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać?

31.08.06, 15:54
cóż, jak w temacie: czy ktoś był? co mozna o tym powiedzieć?
przede wszystkim chodzi mi o noclegi zimą i szlaki... no i jakieś ogólne rady też byłyby wskazane ;)
Obserwuj wątek
    • yanuszka Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 04.09.06, 20:58
      dojazd jest ok, pętla bieszczadzka ponoć odśnieżana, szlaki otyczkowane, ale
      czy przetarte? hmm.. nie byłam w zimie (jeszcze), to nie powiem.. ale ostatnio
      sporo na ten temat z przemiłymi panami goprowcami dyskutowałam i serdecznie
      namawiali do przyjazdu.. a że z Wetliny pod rawkę przez Dział 2 dni sie idzie,
      to już inna sprawa;)
      ciepły śpiwór, ciepłe ubrania, gazówka i barszczyk, no i łopata.. fajne byłyby
      też narty albo rakiety..
      • wobo1704 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 05.09.06, 09:18
        Bez nart nie warto się wybierać.
        Przed wyjazdem zrobić kilka całodniowych wypadów w Twojej okolicy - będziesz
        wiedział jak to smakuje i czego możesz się spodziewać w Bieszczadach.
        Nie wiem gdzie mieszkasz; warto brac poprawkę na surowy bieszczadzki klimat.

• wobo1704 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 05.09.06, 09:21
          Zapomniałem.
          Na pierwsze bieszczadzkie wyprawy warto mieć dobrego towarzysza.
          • kostas6 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 26.11.06, 11:28

• kostas6 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 26.11.06, 11:30

polecam nocleg w cacie socjologa u pana kliszki.
      Licz sie jednak z tym , ze niema tam pradu , a wode czerpie sie z pobliskiego
      strumienia .przynajmniej tak bylo.
    • sceptyk31 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 26.11.06, 17:02
      Ja nie byłem , ale trzeba się liczyć z tym że na dużej obwodnicy komunikacja
      prawie nie funkcjonuje, przy dużych opadach nawet tydzień droga może być nie
      przejezdna / między Ustrzykami Górnymi a Wetliną/. Tu znajdziesz opinie tych,
      co chodzili w zimie:forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=3161

www.rdomin.com/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka