ktokolwiek13 31.08.06, 15:54 cóż, jak w temacie: czy ktoś był? co mozna o tym powiedzieć? przede wszystkim chodzi mi o noclegi zimą i szlaki... no i jakieś ogólne rady też byłyby wskazane ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanuszka Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 04.09.06, 20:58 dojazd jest ok, pętla bieszczadzka ponoć odśnieżana, szlaki otyczkowane, ale czy przetarte? hmm.. nie byłam w zimie (jeszcze), to nie powiem.. ale ostatnio sporo na ten temat z przemiłymi panami goprowcami dyskutowałam i serdecznie namawiali do przyjazdu.. a że z Wetliny pod rawkę przez Dział 2 dni sie idzie, to już inna sprawa;) ciepły śpiwór, ciepłe ubrania, gazówka i barszczyk, no i łopata.. fajne byłyby też narty albo rakiety.. Odpowiedz Link
wobo1704 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 05.09.06, 09:18 Bez nart nie warto się wybierać. Przed wyjazdem zrobić kilka całodniowych wypadów w Twojej okolicy - będziesz wiedział jak to smakuje i czego możesz się spodziewać w Bieszczadach. Nie wiem gdzie mieszkasz; warto brac poprawkę na surowy bieszczadzki klimat. Odpowiedz Link
wobo1704 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 05.09.06, 09:21 Zapomniałem. Na pierwsze bieszczadzkie wyprawy warto mieć dobrego towarzysza. Odpowiedz Link
kostas6 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 26.11.06, 11:30 polecam nocleg w cacie socjologa u pana kliszki. Licz sie jednak z tym , ze niema tam pradu , a wode czerpie sie z pobliskiego strumienia .przynajmniej tak bylo. Odpowiedz Link
sceptyk31 Re: Bieszczady zimą - jak się do tego zabrać? 26.11.06, 17:02 Ja nie byłem , ale trzeba się liczyć z tym że na dużej obwodnicy komunikacja prawie nie funkcjonuje, przy dużych opadach nawet tydzień droga może być nie przejezdna / między Ustrzykami Górnymi a Wetliną/. Tu znajdziesz opinie tych, co chodzili w zimie:forum.bieszczady.info.pl/showthread.php?t=3161 www.rdomin.com/ Odpowiedz Link