maryy 22.02.04, 20:23 Prosze baaaaardzo o podanie autorow i tytulow poradnikow o profesjonalnym wykonywaniu projektow i zakladaniu ogrodow traktujacych....o ile takowe w ogole istnieja :) Bede niezmiernie zobowiązaną ;) :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.wozniak Re: projektowania poradnik:) 22.02.04, 21:07 Poczekaj troche za kilka tygodni ukaże się nowe wydanie książki Brookes'a o projektowaniu ogrodów. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
maryy Re: projektowania poradnik:) 22.02.04, 22:01 Serdecznie dziękuje Panie Jurku Nieoceniony! :)))))) Moje uszanowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: projektowania poradnik:) 23.02.04, 14:01 jerzy.wozniak napisał: > Poczekaj troche za kilka tygodni ukaże się nowe wydanie książki Brookes'a o > projektowaniu ogrodów. > Jurek jejku, panie Jurku, a wiadomo w jakim wydawnictwie? albo jaki bedzie tytul i czy to nowa rzecz czy tylko wznowienie? przepraszam za nawal pytan, ale ksiazki Brooksa wydaja mi sie jedna z nielicznych naprawde dobrych rzeczy na naszym ksiazkowo-ogrodowym rynku:) pozdrawiam pauli Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.wozniak Re: projektowania poradnik:) 23.02.04, 20:03 Tak, wydawca to Wiedza i Życie, myślę że ukaże się za kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvel Re: projektowania poradnik:) 24.02.04, 11:37 www.wiz.com.pl/start.asp?cat=200&isbn=83-7184-233-3 Odpowiedz Link Zgłoś
pavvel Re: projektowania poradnik:) 24.02.04, 11:38 jeszcze raz ja ;) A gdzie mozna kupić amerykanskie bądzi angielskie wydawnictwa? w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
kjasna Re: projektowania poradnik:) 30.06.04, 18:27 dzien dobry :) Do pytania Pawła chciałabym dołączyc swoje - czy są poradniki projektowania na płytach Cd, ktore dawały by mozliwosc zaprojektowania ogrodu na komputerze i jednoczesnie byłyby wydane w formie albumu? To tak z myslą o prezencie... Odpowiedz Link Zgłoś