giwia 12.03.04, 13:32 Mam pilne pytanie a odnoszę wrażenie,że nasz Pan Jerzy się nie odzywa Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjot1 Faktycznie 14.03.04, 19:50 Ja nie mam, co prawda pytania do eksperta, lecz o eksperta i owszem. Faktycznie od czasu pewnego po prostu go wcięło! Coś napomknął w postach ostatnich, że chorował a i tchnęły one melancholią jakąś miast optymizmem... Może ktoś z Szanownych Forumowiczów ma jakieś bliższe namiary i mógłby zasięgnąć języka czy aby wszystko w porządku? Ta absencja jakby trwała już zbyt długo... Forum bez eksperta trwa i owszem. Ale przecie Ekspert był tu zawsze od pradziejów Forum tego. Brak Eksperta pomniejsza i prestiż i ducha! Najniższe ukłony! Zaniepokojony (i przy okazji punktów dotatnich nabić próbujący) punkciarz M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
wkrasnicki A może ... 16.03.04, 09:43 to o tym jeżyku ktoś pisał, że się obudził za wcześnie i znów poszedł spać. Tak czy siak - pora wstawać bo teraz to już napewno czuć wiosnę i pora opuścić norkę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Kto wie gdzie zniknął nasz Ekspert-niech napi 15.03.04, 11:19 Eeee, jak to gdzie. Miejsce ogrodnika w ogródku przecie. Wiosna..... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś