Dodaj do ulubionych

Drewniany płotek i kamienna ściezka

20.05.12, 15:47
po dziesiejszym kilku godzinnym szorowaniu plotu tak se myśle czy nie zrobic takiej kamiennej sciezki przy nim aby nigdy wiecej go nie myć. Taka niedzielną rozrywkę funduję mi mój piesek. Bydle 40 kg wagi biega sobie wzdłuż płotu a błoto bryzga na płot. Na pocieszenie mogę napisac ze teraz przez może 3 msce bedzie spokój bo trawka juz prawie urosła i mniejszy syf będzie. Jak myslicie zdałoby to egzamin ? i jak się za to zabrać. Ktoś ma moze cos takiego. Chetnie poczytam i popatrzę. Przede mną 4 msce wolnego więc moge sie dłubac z tym.
Obserwuj wątek
    • hamerykanka Re: Drewniany płotek i kamienna ściezka 21.05.12, 18:02
      Mysle, ze kamienna sciezka to dobry pomysl-dodatkowo pies bedzie sobie scieral pazury wiec nie bedziesz miala przycinania jak ja z moimi psicami co tydzien :/

Wprawdzie nie dla psow, ale do przyszlego tarasu, zrobilam kamienna sciezke z plyt kamiennych na cemencie i z cementem pomiedzy, wiec odpada mi wyrywanie trawek i chwascikow ze spoin :)

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/mj/bb/5mg5/p5kWZB5MT5UCWbIyJB.jpg
    • klara551 Re: Drewniany płotek i kamienna ściezka 21.05.12, 20:13
      Może nie koniecznie kamienna ścieżka,a np kratka betonowa tak jak na podjazdy.Może wtedy posiana w otworach trawa przeżyje tego psiego potwora. takie coś uchroni przed błotkiem płot i jest łatwe w utrzymaniu i tańsze niż kamienna ścieżka tylko dla czworonoga.
      • irsila Re: Drewniany płotek i kamienna ściezka 22.05.12, 09:43
        To pewnie dla psa Rockefellera taka piękna ścieżka z kamienia?.
        Może wystarczy piachu grubego posypać, kamyków, kory, gałęzi uciętych naupychać?
        Może zwykłe płyty chodnikowe położyć,
        za darmo dają teraz, jak nowe kładą gdzieś w pobliżu?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka