ewa210 05.05.06, 10:59 Witam jakie polecacie centrum ogrodnicze w warszawie? Chciałabym kupić kilka drzewek i innych roślin. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-sio1 Re: Centrum ogrodnicze w Warszawie 05.05.06, 14:01 polecam Hortorus.Mają imponujący wybór w iglakach,liściastych i bylinach.Ceny przyzwoite zależne od wielkości. Dobre jest to, że można kupić tego samego iglaka w różnych wielościach a co za tym idzie w różnych cenach. www.hortorus.com.pl/oferta.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
7pawel_38 Re: Centrum ogrodnicze w Warszawie 19.08.14, 16:04 Ja mam niemiłe doświadczenia z Hortorusa. Kupiłem wczesną wiosną nieulistnione jeszcze drzewko na którym metka informowała iż jest to buk "tricolour" bo na tej odmianie mi zależało (cena wynosiła ponad 200 zł), po 2 tygodniach okazało się, że jest to zwykły buk, który można kupić za 60 -70 zł. Pozatym obsługa jest według mnie niekompetentna i niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_811 Re: Centrum ogrodnicze w Warszawie 06.05.06, 19:37 NIE WIEM W JAKIEJ DZIELICY WARSZAWY MIESZKASZ -JEŻELI NA MOKOTOWIE LUB URSYNOWIE POLECAM "MELON". MIESLI SIĘ NA PUŁAWSKIEJ NA PRZECIWKO MC DONALDS. POLECAM OD DWÓCH LAT KUPUJĘ TAM WIĘKSZOŚĆ ROSLIN. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Centrum ogrodnicze w Warszawie 06.05.06, 21:44 sylwio, prosze, wylacz caps locka, nie krzycz na nas:))) tak, Melon jest niezly:) [Pulawska 444] poza tym Al. Krakowska, Pulawska przy dworcu poludniowym Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: Centrum ogrodnicze w Warszawie 22.10.13, 12:07 Ja polecam centrum ogrodnicze w okolicy lotniska, na Al. krakowskiej: www.pnos.pl/?d=w&g=65 Po sąsiedzku jest też centrum handlowe Tomaszewski (tam z kolei są rośliny doniczkowe). Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaklementyna Interesujące 22.10.13, 14:10 Co jakiś czas jakaś nikomu na tym forum nie znana osoba pyta o dobry sklep ogrodniczy i natychmiast kilka nikomu na tym forum nie znanych osób poleca jej jakieś "doskonałe" miejsce. Sprawa załatwiona legalnie, nie ma reklamy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Interesujące 28.10.13, 11:52 Natychmiast jak natychmiast... Pytanie zostało zadane siedem lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś