onkarila1 20.06.07, 14:46 Szukam w sklepach ogrodniczych i widzę mały wybór róż. Może to jeszcze nie sezon? Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 20.06.07, 15:05 Spory wybór widziałam w Aninie Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 20.06.07, 15:16 A w Ogrodzie Botanicznym sprzedaja coś, czy tylko pokazują? Bo Anin to dla mnie za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
mmroowa Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 20.06.07, 15:38 Gdzie konkretnie w Aninie? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 20.06.07, 16:18 Jedziesz od centrum zachodnią nitką Patriotów i za anińskim rondem po prawej masz najpierw warsztat samochodowy czy coś takiego, a potem spore tzw. centrum ogrodnicze. Naprzeciwko stacji mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 20.06.07, 20:28 Slyszalam od ogrodniczki, ze w tym roku jakis problem z rozami jest. Byl spory wybor w Leclercu na Ciszewskiego, ale w tej chwili nie ma. W OBI marnie. Jest sklep ogrodniczy przy d.Dworcu Poludniowym czyli Pulawska/Al.Niepodleglosci. Duzy sklep ogrodniczy na Konstancinskiej Green Garden - blisko Ogrodu Botanicznego w Powsinie. mozna dostac roze i inne krzaczki na osiedlowych bazarkach np na Ursynowie bazar Na Dolku sobota-niedziela. W Al.Krakowskiej na pewno beda. Odpowiedz Link Zgłoś
wkrasnicki Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 20.06.07, 22:19 Potwierdzam że z różami latoś chudoba. Przy Al. Krakowskiej tuż przy wejściu wystawiono do sprzedaży sporo róż połamanych. Sekatorów zabrakło? Coraz większa masówka, coraz większy chłam. Casanovę potrzebuję i nie po to by mnie w czymkolwiek wyręczył. Chociaż... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 21.06.07, 10:20 Dziś uderzam na Hale Mirowską. Drżyjcie róże! Jak kupię to napiszę co i jak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onkarila1 Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 22.06.07, 10:01 Aha, właśnie przeczytałam, że w Ogrodzie Botanicznym w Powsinie w sobotę i niedzielę są dni róż. Pokazanych bedzie 400 gatunków. Ciekawe czy bedzie mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 22.06.07, 12:47 Możliwe, na Dniach Magnolii sprzedawali magnolie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: Gdzie w Warszawie róże nabyć? 23.06.07, 12:11 Na Dolku-ursynowskim bazarze byly u ogrodniczki tylko rozyczki drobnokwiatowe- bordo i czerwona, po 12 zl doniczka. Miala natomiast boskie clematisy. Odpowiedz Link Zgłoś