kulka85 30.04.09, 15:41 Właśnie zaczęło u mnie pod Warszawą padać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka00 Re: Deszcz! 30.04.09, 19:26 u mnie właśnie przeszła ulewa z gradobiciem ... biedne funkie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wasilewska101 Re: Deszcz! 30.04.09, 22:10 o może i u mnie popada ,sucho już się zrobiło i muszę polewać cały ogród , a mam bardzo duży to trochę mi się schodzi ... Deszcz mile widziany , tylko bez burzy ,, T Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Deszcz! 30.04.09, 22:29 Na południowym zachodzie właśnie pada,po południu zagrzmiało parę razy, ale wydaje mi się, że zbyt wiele nie ma się co spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Deszcz! 01.05.09, 10:22 Wieczorem ostro się zbierało na podlewanie, ale nic z tego :( nie wyszło. Dżdżu! Dżdżu jak kania wołam, tylko bez gradu poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Re: Deszcz! 01.05.09, 13:48 {Ewa553} coś kręci. Czwartek na mym środkowym Nadodrzu był? Był. Opad znadniemiecki zapowiadano w prognozie tu: new.meteo.pl/index_um.php I co? Zapowiadano? Zero potwierdzenia i wieszczyni nadreńskiej, i prognozisty, "prognozera" pozera... *** Z filmu "Chłopiec z latawcem": - Po co zabił swą narzeczoną? - Bo z jego potem łez rodziły się perły. - To nie mógł po prostu pokroić cebuli?! - ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Deszcz! 02.05.09, 08:59 Wczoraj widziałam jak w kałuży, z której została tylko taka większa kropla, na oko 250ml dogorywały kijanki :(.Żałowałam,że nie wzięłam ze sobą butelki z wodą. Było to wysoko w górach, czasem wkładam do plecaka taki napitek, a wcvzoraj herbatę w termosie jeno. Odpowiedz Link Zgłoś