Gość: fajny ten gortat IP: 77.87.0.* 18.09.09, 15:20 madrze mowi. dziennikarze by po wszyskich jechali jak po burej s*** oczywiscie nie wszystko poszlo jak nalezy - co podkresla sam gortat ale wszystko idzie w dobrym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DPS Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem czy ... IP: 139.1.128.* 18.09.09, 15:49 Niech Gortat nie przegina . Woda sodowa zaczyna mu uderzać do głowy i szuka tylko wymówek . Trener nie nauczy unikania glupich strat , które przytrafiły się też naszemu " gwiazdorowi " i trafiania do kosza z czystych pozycji . A winienie mediów jest w ogóle niepoważne . Gdyby miały taki wpływ jak sugeruje Gortat , to po pierwszych meczach Hiszpanom odechciałoby się wszystkiego , biorąc pod uwagę komentarze w hiszpańskich mediach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykatz Re: Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem cz IP: 94.254.213.* 18.09.09, 16:36 niby masz racje, winienie mediow jest rzeczywscie dziecinne,ale juz straty wynikaja zwykle z braku koncentracji ,zmeczenia,braku zgrania, tudziez jak w przypadku Logana,nie przykladania sie do aerobiku i tym podobnych cwiczen. a to ze katzurin zajechal nasz reprezentacje to norma u tego pana.to samo zrobil ze slaskiem ,kiedy po raz pierwszy mistrza polski zdobyl prokom. plus jego podejscie ze kogos lubi albo nie,bo niby czemu dylewicz wylecial z kadry?? plus ze katzurin jest marnym taktykiem, co bylo widac w meczu z serbia,gdzie faulowac trzeba bylo minute wczesniej,ale jak pamietam kiedy prowadzil slask,nigdy nie kazal faulowac w koncowkach,dzieki czemu slask przegrywal niekoniecznie przegrane mecze.moze ma braki z teorii? i nie upajajmy sie zwyciestwem nad litwa,na tych mistrzostwach litwa dostalaby nawet od wielkiej brytanii:) a i tak uklony dla gortata,ktory zwykl grac po pare minut i to nie codziennie a tu 40 minut dzien po dniu Odpowiedz Link Zgłoś
euzebio23 Re: Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem cz 22.09.09, 10:37 Gortatowi juz sie zaczyna troche mieszac przez popularnosc... co do reszty to sa sportowcy i jezeli nie radza sobie ze stresem, to chyba jednak nie sa najlepsi, jakies dziecinne tlumaczenie o presji i dziennikarzach, eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariogee Re: Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem cz IP: 79.110.195.* 18.09.09, 15:50 bardzo rozsadny jak na sportowca z takimi sukcesami, oby wiecej takich trzezwo myslacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem czy ... IP: *.dyn.optonline.net 18.09.09, 15:59 Cenilem go ale rece mi opadly jak zobaczylem go u Szymona. Nie wiem kiedy byl ten program nagrywany ale jak gosc moze mowic ze przed waznym spotkaniem idzie zawsze wczesnie do lozka i nie ma mowy o zadnych dyskotekach. I mowi to przed najwazniejszym spotkaniem Polakow robiac z siebie pajaca, wystepujac w programie rozrywkowym. Przeciez ten czas powinien poswiecic na trening lub odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzem Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem czy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 17:01 bo nikt już nie pamięta gdzie byliśmy 8,7,6,5,4 lata temu. Głęboko w ciemnej d.... taka Bułgaria nas roznosiła jak chciała. NIE MOŻNA od razu przejść z 3 ligi do ekstraklasy i zwyciężać wszystkich (poza polską piłą nożną oczywiście) Katzurin na pewno popełnił błędy tak jak Urlep ale nie sądzę, że ktokolwiek by osiągnął z tymi zawodnikami więcej teraz. Lepiej jakby zrąb drużyny został i za parę lat będzie lepiej, bo już nie chcę patrzeć jak dostajemy od Szwecji czy Holandii. Nawet mecz z Serbią graliśmy nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
eddy_the_head Katzurin nie powienien odchodzic... 18.09.09, 20:29 Wydaje mi sie, ze trenerem nie jest zlym, troche zle rozgral mecz z Serbia, moglismy sie pokusic o cwiercfinal ale zwyciestwa z Bulgaria i Litwa bronia go skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem czy ... 19.09.09, 11:59 Pan Katzurin dokonał wielkiej rzeczy - zmontował całkiem niezły, solidny zespół, zdolny podjąć walkę z najlepszymi ekipami Europy, podczas gdy jeszcze do niedawna przegrywaliśmy z Czechami, Węgrami, Urugwajem, a nawet Estonią (45:74 w 2005!). A skład kadry wcale aż tak bardzo się nie zmienił - doszedł właściwie tylko Logan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk markus.kembi się nie zna IP: *.chello.pl 19.09.09, 23:48 markus.kembi napisał: > Pan Katzurin dokonał wielkiej rzeczy - zmontował całkiem niezły, solidny zespół > , zdolny podjąć walkę z najlepszymi ekipami Europy, podczas gdy jeszcze do nied > awna przegrywaliśmy z Czechami, Węgrami, Urugwajem, a nawet Estonią (45:74 w 20 > 05!). A skład kadry wcale aż tak bardzo się nie zmienił - doszedł właściwie tyl > ko Logan. Chłopie zaczniesz się wymądrzać sprawdź co piszesz.Zamiast pisać dyrdymały sprawdź sobie skład Polaków na poprzednich ME. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: markus.kembi się nie zna 21.09.09, 12:39 Ty sobie lepiej zobacz skład kadry z ostatnich 4 lat - ilu zawodników zadebiutowało w tym roku? www.pzkosz.pl/?p=kad&s=senm&id=1&sid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk To koniec tej drużyny.A Katzurin musi odejść. IP: *.chello.pl 19.09.09, 23:42 Jeśli nie dostaniemy dzikiej karty na przyszłoroczne mistrzostwa świata to będzie koniec tej drużyny.Nie ma się co łudzić,że na eliminacje do ME przyjadą Lampe, Gortad,Szewczyk itp.Oni nie przyjechali nawet na finały ME w Hiszpani dwa lata temu.Notabene dwa lata temu w bardzo słabym krajowym składzie nasi toczyli wyrównane mecze z Włochami oraz Francją i tylko ze Słowenią przegrali wyraźniej.Średnia straconych punktów (71) była prawie o 10 niższa jak w tym roku. Tego wszystkiego dokonał Urlep, którego ten beznadziejny Ludwiczuk zwolnił z niewiadomych powodów. Katzurin zmarnował potencjał tej drużyny.Musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Katzurin powinien odejść? Gortat: nie wiem czy ... IP: *.toya.net.pl 20.09.09, 11:41 PROTEST Rusza protest kibiców przeciwko PZPN! Pierwszą poważną okazją do pokazania im, że mamy ich dość to 14.10.2009 mecz Polska - Słowacja. Apel do wszystkich kibiców w całej Polsce - ZBOJKOTUJMY ten mecz!!! Jeśli jesteś moderatorem fora internetowego związanego z piłką nożna umieść podobny apel! 14.10.2009 - stadion powinien świecić pustkami. 0 biletów - 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!Proszę skopiujcie ten komunikat i umieśćcie go na innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś