dpanek 12.03.10, 19:35 Druga część wideowywiadu z Zimochem, opowiada o kuchni igrzysk !www.polskieradio.pl/sport/wiadomosci/artykul146611.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maz-47 Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 20:07 Czyżby znów spisek i podłe knucie Norwegów? A może jakieś specjalne machloje z wiatrem?... Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 20:23 Kto wie, przecież sam piszesz, że to mafia :). Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 20:42 Wiesz co, aramba? Mam nadzieję, że nie jesteś taki głupi i wiesz co to sarkazm. A może jednak jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:21 Wiesz co maz-47, mam nadzieję, że wiesz co to poczucie humoru, a może jednak nie? Aluzji do zawartości twojejmózgownicy czynić, przez litość, nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgroza Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: 79.110.200.* 12.03.10, 21:35 Drodzy Dziennikarze! Przestancie pisac, ze Malysz wygral runde, bo "Ammann byl czlowiekiem", bo udowadniacie, jacy mali jestesmy jako narod. Zachowujcie sie w koncu jak normalni ludzie. Poczytajcie troche zagranicznych portali i skumajcie jak sie robi profesjonalne dziennikarstwo. Wasze pisanie nawet kolo dziennikarstwa nie lezalo. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Kto mi dał skrzydła? 12.03.10, 21:25 Kto mi dał skrzydła? A kto nożyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:30 maz-47 napisał: > Wiesz co, aramba? Mam nadzieję, że nie jesteś taki głupi i wiesz co to sarkazm. > A może jednak jesteś... To nie sarkazm. To wrodzone polskie malkontenctwo niedowartosciowanego frustrata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolesław.. Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:24 Adam Małysz jest w wyśmienitej formie, to pokazał jego pierwszy skok. Tyle ważnych skoków oddał swojej karierze Małysz, że wydaje się mało prawdopodobne aby taki skoczek wielkiego formatu nie wytrzymał presji. Wszyscy widzieli, w jakich warunkach został puszczony, co z tego że dodali mu 7 punkt. jak metrów przez silny wiatr w plecy zabrakło. Szkoda, że nie traktuje się wszystkich równo. Dużo już w tym roku było przykładów, że jak Ammann miał złe warunki na belce to wstrzymywano tak aby miał korzystniejsze w chwili oddani skoku. Identyczne sytuacje jakie pojawiły się przy skokach Małysza były rozstrzygane na nie korzyść Polaka. Myślałem, że chociaż w skokach ''mafii nie ma '' Ale jak ma być dobrze, jeśli Depesz z Hofferem na czele rozdają karty ... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 20:40 No tak, pewnie że mafia! Cały paskudny świat sprzysiągł się przeciwko Polsce. Wszyscy tylko knują i celowo uprzykrzają nam życie. A dobry Bóg patrzy na to wszystko z góry i nie grzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:22 Och cóż za sarkazm. Najwyższej próby po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 20:34 Dziecko, za dużo przesiadujesz przed netem, że zadajesz takie pytania. Wyjdź na powietrze i wyłącz komputer na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:26 maz-IQ47 napisał: > Czyżby znów spisek i podłe knucie Norwegów? A może jakieś specjalne machloje wiatrem?... Nie wysilaj sie matole, jak nie masz nic do powiedzenia to siedź cicho. "Dowcipniś" sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:38 Cieszę się, że moje posty podnoszą adrenalinę takim kretynom... Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:45 Nie przeceniaj się. No, ale oczywiście wolno ci pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 20:13 Najwyraźniej Adasia zżarła presja, bo ten drugi skok rzeczywiście schrzanił. Ale i tak brawo za kolejne podium. Nic natomiast nie jest w stanie przebić komentatora TVPiS. Nie wiem skąd oni go wytrzasnęli, ale naprawdę - ręce opadają, jak się słucha tego wrzeszczącego matoła. Musiał chyba wgrać jakiś casting na największy antytalent komentatorski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asi94 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.10, 20:57 Na pewno bardziej był spięty, bo wiedział, że może wygrać, ale pomógł też pan Tepes, który wypuścił go, mimo silnego wiatru. No cóż, wiemy przynajmniej, że jest szansa, że Adam pokona Ammanna i to jest piękne!! A jeśli chodzi o komentarze pana (nie)Szczęsnego, to naprawdę są wyjątkowe. Nikt nie myli się częściej niż on. On nie wie czasem co mówi;p Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:39 Skoro był spięty, to mógł się rozpiąć... Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 12.03.10, 21:44 Tracisz koncept. Lecisz cytatami... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Pierwszy skok ADAMA był najlepszym skokiem ... 13.03.10, 08:45 Pierwszy skok ADAMA był idealny i najlepszym skokiem jaki oddał od wielu, wielu lat; było oczywistością, że nie będzie w stanie go powtórzyć. Ale nie pomogło mu zmniejszenie prędkości na progu, wyraźnie mniejszej od Simiego i Schlieriego! To wogóle zastanawiające, jak Ammann bardzo poprawił prędkość na progu - no i zaraz zaczął wygrywać z najlepszymi! Co do komentarzy TV: fakt - nikt nie przebije kiepskiej, hurraoptymistycznej amatorszczyzny TVPiSu: brylują tu p. Kurzajewski no mi ten nieszczęsny p. Szczęsny. Niestety, niewiele lepiej w Eurosporcie, tam znowu ciągle widzą coś innego aniżeli widzowie: skoczy kto daleko - oni mówią że skoczył niespecjalnie i vice versa. Najlepszy jeszcze komentarz w ZDFie (pomaga przy tym Weisspflog!), ale ciągle przeskakują na inne dyscypliny: a to łyżwiarstwo prędkie, a to zjazdy - trudno się skupić. Najlepiej jeszcze oglądać w TVPiS z wyłączonym dźwiękiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś rozterka Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:18 "Wygrać z blaskiem,przegrać z trzaskiem" - poleciał wysoko i jeśli by Go poniosło,to byśmy wszyscy fetowali jego niesamowity wynik. Zostało na osłodę (na pewno na osłodę?) "tylko" i aż trzecie miejsce na podium. Szkoda,bo plan był świetny - pokonać Ammana "z blaskiem"! Małysz nadal jest Wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.multimo.pl 12.03.10, 21:46 pracuje w Norwegii od 10 lat. to, co wyprawia z językiem norweskim pan szczęsny, to naprawdę dramat. myli w ogóle słówka, tworzy jakieś nowe wyrazy.....żenada! Po nieudanym skoku 2 serii pana Adama, myślałem, że się popłacze, albo zesika w spodnie.jak oglądać takie skoki, jak komentator chce być w centrum uwagi, wydziera się, jakieś dziwne uwagi i imiona zmienia...robi, szliri etc... dobrze, że jest eurosport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.centertel.pl 12.03.10, 23:14 O, widzę, że nie tylko mnie wkurza ten idiota pseudokomentator. Drze się kretyn co chwilę, jakby nie wiadomo co się wydarzyło. Wydaje się, że jeszcze chwila, i popusci w gacie z emocji. I te durne zdrobnienia: "Miszi" (zamiast: "Michael Uhrmann") czy "Szliri" (na Schlierenzauera) - wydaje się kretynowi, że to takie "światowe"? Czy w tvp naprawdę nie ma jakiegoś normalnego komentatora? Jest strasznie męczący i irytujący, że czasem juz mi się nawet nie chce oglądać tych skoków. Ja chcę z powrotem Szaranowicza. Wiem, wiem, jest teraz dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
maxweber3 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 13.03.10, 00:04 Na Eurosporcie dużo lepiej nie jest, pan Chruścicki nadawałby się do komentowania gry w bierki. Zero emocji. Ale jest tam też angielski komentator, którego zawsze chętnie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 14.03.10, 18:34 Na Eurosporcie Chruścicki jest jeszcze gorszy! Odpowiedz Link Zgłoś
miolke Irytuje mnie reklama CANAL plus na dziale sport!!! 12.03.10, 21:58 Irytuje mnie reklama CANAL plus na dziale sport!!! zasłania najważniejsze informacje !!!!! Czy gazeta jest tabloidem gdzie reklama jest najważnejsza,, zauwazyłem od 5 lat sie stacza,,,,ale eby aż tak,,,, ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuu nie placz-dzialaj IP: *.c194.msk.pl 13.03.10, 02:08 co najmniej 5 lat masz neta i placzesz ? zapros do domu jakiegos pierwszoklasiste, to ci powylacza te reklamy, jak sam nie potrafisz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!! Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.chello.pl 13.03.10, 02:31 czy was już do końca POGIEŁO!!!!!!!!!!!!!!!! CO NIE WYSZŁO ?????? ĆWOKI ZASRANE dzieki za brąz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy IP: *.ghnet.pl 13.03.10, 07:37 Artykuly o skokach ze szczegolnym uwzglednieniem Malysza sa w tej rubryce od pewnego czasu irytujace z powodu polskiego, w zlym tego slowa znaczeniu, krytykanctwa. Poprzednio czytalismy, ze to juz nudne jak Malysz 5. raz zajmuje 2. miejsce za Ammanem, teraz, ze zepsul skok i zajał dopiero 3. miejsce, a do tego ani słowa komentarza na temat znakomitego wyniku Stocha. Takie polskie biadolenie i proby deprecjacji wynikow Małysza, sa niegodne dziennikarstwa sportowego. A w ogole uwazam, ze rubryka sportowa jest jedna ze slabszych w calej gazecie.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
spidersb Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 13.03.10, 09:40 Niech się specjaliści wypowiedzą, ale wydaje mi się, że te punkty dodawane i odejmowanie, są niewspółmierne. To była skocznia z płaskim zeskokiem, Małysz miał około 1 metr /s w plecy wiatr, więc nie skoczył tak blisko bo się nie postarał tylko, że go "zabił wiatr". Na tej skoczni trudno mówić że 1 m/s "z tyłu" można zrekompensować stratą około 8 punktów ( około 4,5 metra), ponieważ skoczek straci o wiele więcej (np 10 metrów). Oceńcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 13.03.10, 10:26 Ładny konkurs był to fakt :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupa o marit łączmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 11:00 www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=381857310158&ref=mf Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Lillehammer. Małysz trzeci, choć był pierwszy 13.03.10, 11:03 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield Tepesh... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:26 ...ty skurwielu słoweńska mendo, powinieneś gnić w pierdlu za łapówki, a nie być dyrektorem technicznym PS. Skurwielu! Odpowiedz Link Zgłoś