Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ...

18.06.10, 21:38
    Strasznie współczuję. Tragedia. Trzymam kciuki!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zyziek Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.gemini.net.pl 18.06.10, 21:38
        Trzymaj się Karol!
        • Gość: Gdynianin Panie Karolu! Miejsce w reprezentacji i związku IP: *.lublin.mm.pl 18.06.10, 21:57
          powino sie dla Pana znalezc. Zasluzyl Pan na to!
          • Gość: czerniaków Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! IP: 193.238.180.* 18.06.10, 22:49
            • Gość: Wuzela Re: Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! IP: 109.243.244.* 18.06.10, 22:59
              Karol, jesteśmy z Tobą!
              --
              Wyrzuć Bronka z boiska!
              • klinikka [...] 19.06.10, 05:04
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • klinikka Re: Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! 19.06.10, 05:10
                  wielki kolo; po Jerzym Klempelu
                  • Gość: kutach Re: Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! IP: 83.143.99.* 19.06.10, 08:33
                    Wielki sportowiec, nalezy mu sie chwala!
                    • Gość: ślepy na krzywdę Panie Bielecki, niech Pan nie pęka! IP: *.range86-134.btcentralplus.com 19.06.10, 09:24
                      Brak oka, ślepota na jedno oko nie jest inwalidztwem wg polskiego
                      ZUSu! Serio! Tak więc w czym problem? Nawet odszkodowanie, nie
                      mówiąc o rencie Panu się nie należy.
                      Jestem wredny, wiem, ale tak powiedzieli lekarze mojej żonie gdy
                      groziła Jej utrata wzroku na jedno oko: "To nie problem, to nie jest
                      inwalidztwo! Ma Pani drugie oko!"
                      Czy panu też tak powiedzieli?
        • Gość: KKL Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.toya.net.pl 19.06.10, 06:11
          I bez tego oka będzies zlepszy niż więkoszć byłeś naj i wiem że z tęsknotu wrócisz i nadal będziesz!!!
      • Gość: ppp Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.chello.pl 18.06.10, 21:39
        trzymaj sie i nie poddawaj
        • Gość: Ola R. Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.85-237-181.tkchopin.pl 18.06.10, 21:46
          Panie Karolu, jest Pan niezwykłym człowiekiem. Wierzę, że jeszcze
          dużo przed Panem dobrego, a polski sport, który już dużo zyskal
          mając takiego zawodnika, będzie mógl sie rozwijac dzięki Pana
          doświadczeniu... Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki!
          • Gość: Opar Absurdu Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.aster.pl 18.06.10, 21:56
            Piękny wpis. W pełni się podpisuję.
          • 61st Re: Piłka ręczna; Karol Bielecki 19.06.10, 10:20
            Gość portalu: Ola R. napisał(a):

> Panie Karolu, jest Pan niezwykłym człowiekiem. Wierzę, że jeszcze
            > dużo przed Panem dobrego, a polski sport, który już dużo zyskal
            > mając takiego zawodnika, będzie mógl sie rozwijac dzięki Pana
            > doświadczeniu... Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki!

- Cóż można dodać...? Dotarł Pan w te rejony, o których wielu z nas
            nie ma pojęcia. Chcę, żeby Pan pamiętał, że ilekroć będzie wracał
            temat szczypiorniaka, jeżeli nawet nie będzie Pana w składzie, ja
            zawsze w myśli zapytam: A co tam u Koli, jak mu idzie?
            Wierzę, jak wyżej Ola, że zmienia się tylko "środek lokomocji" a
            podróż do celu trwa nadal. Ściskam serdecznie i pozdrawiam.
            Kibic.
      • Gość: leighton Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: 212.87.241.* 18.06.10, 21:40
        zatkoło mnie.. Szkoda bo Karol jest jednym z najlepszych.
      • Gość: KasiaKoz Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.retsat1.com.pl 18.06.10, 21:40
        Karol dziękuje za wszystko co zrobiłeś dla Polskiej reprezentacji
        trzymaj się i nie daj się
      • tytanya Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju 18.06.10, 21:44
        Smutna wiadomość.:(
      • Gość: gda Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 18.06.10, 21:46
        Straszna szkoda, niesamowity pech.
        Niezastąpiony.

Teraz nie będzie gorzej, będzie po prostu inaczej... :(
      • Gość: k.a. Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.home.aster.pl 18.06.10, 21:47
        Karol! Trzymaj się!
      • Gość: ehhhhhhh Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.net.zeork.com.pl 18.06.10, 21:47
        Valcic..............w sparingu musiałeś???????????........
        • dobredowcipy Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju 19.06.10, 16:10
          Gość portalu: ehhhhhhh napisał(a):

> Valcic..............w sparingu musiałeś???????????........

przecież to było nieumyślnie
      • pfg Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju 18.06.10, 21:47
        Panie Karolu! Dziękuję za wszystkie wspaniałe mecze, które Pan rozegrał
        - wielka, wielka szkoda, że nie będzie już Pan mógł tego robić. Proszę
        się nie załamywać, na pewno przez Panem jeszcze wiele wspaniałych chwil
        i kariera, choć już nie na parkiecie.
      • Gość: Gość Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: 94.254.136.* 18.06.10, 21:50
        Wspaniały zazwodnik i u szczytu kariery taki dramat. Niewyobrażalna
        tregedia.
      • ludwikowiec Ten facet jest niesamowicie silny 18.06.10, 21:50
        wierzę, że naprawdę się z tym upora! Ale jest mi też niesamowicie przykro:(
        • Gość: ass Re: Ten facet jest niesamowicie silny IP: *.apus-net.pl 18.06.10, 22:05
          ale czy on straci jedno oko a drugie będzie sprawne czy straci wzrok w obu oczach?
      • Gość: Handb Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:51
        Boże!!! Jak mogło się tak stac... Szczerze współczuje Karolu. Mam nadzieje, że
        znajdziesz się w innej profesji tak, jak w ręcznej. Będzie ciężko, bo byłeś w
        tym cholernie dobry, ale wierzę w Ciebie!!! :))
      • Gość: Ewa Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: 109.196.145.* 18.06.10, 21:51
        To niesamowite, jedna chwila i koniec kariery.:( Że też to musiało się
        przydarzyć właśnie jemu. Dobrze chociaż, że Karol jest dobrej myśli co do swojej
        przyszłości. Ogromny żal i strata dla polskiej piłki ręcznej:(
      • Gość: Opar Aburdu Trzymaj się Karol. Zawsze będziemy z Tobą IP: *.aster.pl 18.06.10, 21:51
        Pozdrawiamy i dziękujemy za wszystko, co do tej pory. I zaglądamy w
        przyszłość. Jeszcze będzie dobrze :):):) ! ! !
      • Gość: gosc Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: 85.222.87.* 18.06.10, 21:54
        Karol jesteśmy z Tobą
      • Gość: Fanka Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.cnow.pl 18.06.10, 21:54
        śledziłam cala sytuacje, czytałam co sie dzieje a teraz
        zaniemowiłam... strasznie współczuje Panu Karolowi... wierze ze
        jeszcze Pan zagra dla Polski. życze zdrowia i wiary.
      • dabljuzi Trzymaj sie Karol 18.06.10, 21:57
        zawsze byles i bedziesz kims!

Jestesmy z Toba!
        • Gość: Kuba Re: Trzymaj sie Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:26
          Czy ktoś orientuje się czy jest możliwość wysłania do Karola listu? Gdy
          tylko dowiedziałem się co się stało, pod wpływem emocji napisałem go, i
          chciałbym go naszemu mistrzowi wysłać.
          • Gość: jankowik Re: Trzymaj sie Karol IP: *.szczecin.mm.pl 19.06.10, 00:43
            Wyślij do związku i licz na to że go przekażą.
        • Gość: g Re: Trzymaj sie Karol IP: *.chello.pl 18.06.10, 22:38
          Jesteśmy z Tobą Karol!!! Szczecin jest z Tobą
          • frankyy Warszawa z Tobą! Trzymaj sie Karol! 18.06.10, 23:17
      • wolfgang87 Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... 18.06.10, 21:59
        Szkoda szkoda mistrzu! Wielka szkoda, ale może jak taka persona się zajmie propagowaniem sportu wsrod mlodziezy, to bedzie to coś niesamowitego. Trzeba myslec pozytywnie!
      • Gość: ATRA Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.finemedia.pl 18.06.10, 22:01
        Grałem trochę...Karol nigdy nie zapomnę Twoich rzutów.Jesteś KOZAK !
        wierzę, że DAMY RADĘ
      • Gość: karolina Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.zax.pl 18.06.10, 22:03
        Dziękuję za niezapomniane przeżycia,
        powodzenia!
      • Gość: Kahna Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.10, 22:03
        A taką miałam nadzieję, że się uda! Trzymaj się Karol! Powodzenia w nowym życiu!
      • Gość: weronika Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.g-net.pl 18.06.10, 22:04
        Dziękujemy za wszystko! Za te wspaniałe chwile, kiedy zdobywał Pan medale z
        naszą reprezentacją, za wszystkie mecze, za niesamowite gole! DZIĘKUJEMY!
      • Gość: jak Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:06
        Optymista w obliczu tak nieszczęśliwych wydarzeń, po tym poznaje się prawdziwych
        wojowników i zwycięzców! Trzymaj się Karol.
      • Gość: mirek Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:06
        Wielki szacunek dla Pana panie Karolu.
        Dziękuję za wszystkie niezapomniane chwile.
        Niech się pan trzyma!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka