steinway 18.06.10, 21:38 Strasznie współczuję. Tragedia. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zyziek Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.gemini.net.pl 18.06.10, 21:38 Trzymaj się Karol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin Panie Karolu! Miejsce w reprezentacji i związku IP: *.lublin.mm.pl 18.06.10, 21:57 powino sie dla Pana znalezc. Zasluzyl Pan na to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerniaków Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! IP: 193.238.180.* 18.06.10, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuzela Re: Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! IP: 109.243.244.* 18.06.10, 22:59 Karol, jesteśmy z Tobą! -- Wyrzuć Bronka z boiska! Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka [...] 19.06.10, 05:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Re: Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! 19.06.10, 05:10 wielki kolo; po Jerzym Klempelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Karol, cholerka, jesteśmy z Tobą! IP: 83.143.99.* 19.06.10, 08:33 Wielki sportowiec, nalezy mu sie chwala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślepy na krzywdę Panie Bielecki, niech Pan nie pęka! IP: *.range86-134.btcentralplus.com 19.06.10, 09:24 Brak oka, ślepota na jedno oko nie jest inwalidztwem wg polskiego ZUSu! Serio! Tak więc w czym problem? Nawet odszkodowanie, nie mówiąc o rencie Panu się nie należy. Jestem wredny, wiem, ale tak powiedzieli lekarze mojej żonie gdy groziła Jej utrata wzroku na jedno oko: "To nie problem, to nie jest inwalidztwo! Ma Pani drugie oko!" Czy panu też tak powiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKL Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.toya.net.pl 19.06.10, 06:11 I bez tego oka będzies zlepszy niż więkoszć byłeś naj i wiem że z tęsknotu wrócisz i nadal będziesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.chello.pl 18.06.10, 21:39 trzymaj sie i nie poddawaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola R. Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.85-237-181.tkchopin.pl 18.06.10, 21:46 Panie Karolu, jest Pan niezwykłym człowiekiem. Wierzę, że jeszcze dużo przed Panem dobrego, a polski sport, który już dużo zyskal mając takiego zawodnika, będzie mógl sie rozwijac dzięki Pana doświadczeniu... Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Absurdu Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.aster.pl 18.06.10, 21:56 Piękny wpis. W pełni się podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
61st Re: Piłka ręczna; Karol Bielecki 19.06.10, 10:20 Gość portalu: Ola R. napisał(a): > Panie Karolu, jest Pan niezwykłym człowiekiem. Wierzę, że jeszcze > dużo przed Panem dobrego, a polski sport, który już dużo zyskal > mając takiego zawodnika, będzie mógl sie rozwijac dzięki Pana > doświadczeniu... Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki! - Cóż można dodać...? Dotarł Pan w te rejony, o których wielu z nas nie ma pojęcia. Chcę, żeby Pan pamiętał, że ilekroć będzie wracał temat szczypiorniaka, jeżeli nawet nie będzie Pana w składzie, ja zawsze w myśli zapytam: A co tam u Koli, jak mu idzie? Wierzę, jak wyżej Ola, że zmienia się tylko "środek lokomocji" a podróż do celu trwa nadal. Ściskam serdecznie i pozdrawiam. Kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leighton Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: 212.87.241.* 18.06.10, 21:40 zatkoło mnie.. Szkoda bo Karol jest jednym z najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaKoz Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.retsat1.com.pl 18.06.10, 21:40 Karol dziękuje za wszystko co zrobiłeś dla Polskiej reprezentacji trzymaj się i nie daj się Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju 18.06.10, 21:44 Smutna wiadomość.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.chello.pl 18.06.10, 21:46 Straszna szkoda, niesamowity pech. Niezastąpiony. Teraz nie będzie gorzej, będzie po prostu inaczej... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.a. Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.home.aster.pl 18.06.10, 21:47 Karol! Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhhhh Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.net.zeork.com.pl 18.06.10, 21:47 Valcic..............w sparingu musiałeś???????????........ Odpowiedz Link Zgłoś
dobredowcipy Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju 19.06.10, 16:10 Gość portalu: ehhhhhhh napisał(a): > Valcic..............w sparingu musiałeś???????????........ przecież to było nieumyślnie Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju 18.06.10, 21:47 Panie Karolu! Dziękuję za wszystkie wspaniałe mecze, które Pan rozegrał - wielka, wielka szkoda, że nie będzie już Pan mógł tego robić. Proszę się nie załamywać, na pewno przez Panem jeszcze wiele wspaniałych chwil i kariera, choć już nie na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: 94.254.136.* 18.06.10, 21:50 Wspaniały zazwodnik i u szczytu kariery taki dramat. Niewyobrażalna tregedia. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Ten facet jest niesamowicie silny 18.06.10, 21:50 wierzę, że naprawdę się z tym upora! Ale jest mi też niesamowicie przykro:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Ten facet jest niesamowicie silny IP: *.apus-net.pl 18.06.10, 22:05 ale czy on straci jedno oko a drugie będzie sprawne czy straci wzrok w obu oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handb Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 21:51 Boże!!! Jak mogło się tak stac... Szczerze współczuje Karolu. Mam nadzieje, że znajdziesz się w innej profesji tak, jak w ręcznej. Będzie ciężko, bo byłeś w tym cholernie dobry, ale wierzę w Ciebie!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: 109.196.145.* 18.06.10, 21:51 To niesamowite, jedna chwila i koniec kariery.:( Że też to musiało się przydarzyć właśnie jemu. Dobrze chociaż, że Karol jest dobrej myśli co do swojej przyszłości. Ogromny żal i strata dla polskiej piłki ręcznej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opar Aburdu Trzymaj się Karol. Zawsze będziemy z Tobą IP: *.aster.pl 18.06.10, 21:51 Pozdrawiamy i dziękujemy za wszystko, co do tej pory. I zaglądamy w przyszłość. Jeszcze będzie dobrze :):):) ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: 85.222.87.* 18.06.10, 21:54 Karol jesteśmy z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.cnow.pl 18.06.10, 21:54 śledziłam cala sytuacje, czytałam co sie dzieje a teraz zaniemowiłam... strasznie współczuje Panu Karolowi... wierze ze jeszcze Pan zagra dla Polski. życze zdrowia i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dabljuzi Trzymaj sie Karol 18.06.10, 21:57 zawsze byles i bedziesz kims! Jestesmy z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Trzymaj sie Karol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:26 Czy ktoś orientuje się czy jest możliwość wysłania do Karola listu? Gdy tylko dowiedziałem się co się stało, pod wpływem emocji napisałem go, i chciałbym go naszemu mistrzowi wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankowik Re: Trzymaj sie Karol IP: *.szczecin.mm.pl 19.06.10, 00:43 Wyślij do związku i licz na to że go przekażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Trzymaj sie Karol IP: *.chello.pl 18.06.10, 22:38 Jesteśmy z Tobą Karol!!! Szczecin jest z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... 18.06.10, 21:59 Szkoda szkoda mistrzu! Wielka szkoda, ale może jak taka persona się zajmie propagowaniem sportu wsrod mlodziezy, to bedzie to coś niesamowitego. Trzeba myslec pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATRA Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.finemedia.pl 18.06.10, 22:01 Grałem trochę...Karol nigdy nie zapomnę Twoich rzutów.Jesteś KOZAK ! wierzę, że DAMY RADĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.zax.pl 18.06.10, 22:03 Dziękuję za niezapomniane przeżycia, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kahna Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i już ... IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.10, 22:03 A taką miałam nadzieję, że się uda! Trzymaj się Karol! Powodzenia w nowym życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.g-net.pl 18.06.10, 22:04 Dziękujemy za wszystko! Za te wspaniałe chwile, kiedy zdobywał Pan medale z naszą reprezentacją, za wszystkie mecze, za niesamowite gole! DZIĘKUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:06 Optymista w obliczu tak nieszczęśliwych wydarzeń, po tym poznaje się prawdziwych wojowników i zwycięzców! Trzymaj się Karol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Piłka ręczna. Karol Bielecki stracił oko i ju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:06 Wielki szacunek dla Pana panie Karolu. Dziękuję za wszystkie niezapomniane chwile. Niech się pan trzyma!!! Odpowiedz Link Zgłoś