regick15 14.03.04, 16:48 chodzi mi na odpowiedzenie mi na kilka pytan jesli jest ktos kto sie zna niech sie odezwie do mnie moj nr gg 6439122 z gory dziekuje za pomoc :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boixos Re: prosze o pomoc w sprawie menagerzone 14.03.04, 19:51 To jest jakas dziwna gra...tam w ogole nie wiadomo o co chodzi... Ale kiedys zalozylem sobie tam druzynke...i stwierdzam ze wyniki meczow to czysta loteria... Wyobrazcie sobie ze dzis przegralem z typem 2:0...przy czym ja gralem ustawieniem 4-4-2...grajac ofensywnie krotkimi podaniami....zas klijent gral jakas kosmiczna taktyka...4-3-3 (wszyscy pomoocnicy defensywni) i to on mial 65 procent posiadania pilki...Ta gra nie jest nic a nic realistyczna...to jakis totalny wymysl i farsa... Odpowiedz Link Zgłoś
yrogerg Re: prosze o pomoc w sprawie menagerzone 14.03.04, 19:56 4-3-3 z pomocnikami defensywnymi to najlepsza taktyka Odpowiedz Link Zgłoś
gacek_zam Re: prosze o pomoc w sprawie menagerzone 14.03.04, 20:45 Jak masz zawodnikow z podaniami=0 to sie nie dziw Odpowiedz Link Zgłoś