Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MŚ w łyżwiarstwie figurowym. Pluszczenko prowadzi

IP: 80.48.143.* 28.03.04, 19:36
    Jeeee! Wspaniale! Jewgienij zawsze był najlepszy i żaden Jagudin i jego
    sobowtór tego nie zmienią. Pluszczenko wspaniele jeździ, często mam wrażenie,
    że on płynie po tafli lodu. On jest niesamowity. Wdzystkiego najlepszego w
    przyszłości. Tak Trzymaj!!!!!!!!!! :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Natalii Re: MŚ w łyżwiarstwie figurowym. Pluszczenko prow IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 11:26
        Tak..... program dowolny byl po prostu cudowny,moglabym ogladac go calymi
        dniami. Jewgienij ma w sobie cos niesamowitego i widac to w kazdym jego
        najdrobniejszym ruchu-po prostu balet (w koncu jest z Rosji :) ) Mam nadzieje
        ze bedziemy sie cieszyc jego jazda jeszcze dluuuuugie lata. Pozdrawiam
      • Gość: www.musical.pl Jest jeden mistrz świata... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 15:51
        Joubert jest dobry technicznie, bardzo dobry (co udowodnił na ME), ale jest
        tylko jeden Mistrz Świata - Pluszczenko. On jest nie tylko wspaniałym
        łyżwiarzem, ale także wielkim artystą. Ma styl i wdzięk. Jest aktorem,
        tancerzem, komediantem... Bawi się publicznością i... z publicznością. Kiedy
        wychodzi na lodowisko, wydaje się, że nie ma rzeczy, której nie potrafiłby
        zrobić. Jest NAJLEPSZY!
        • Gość: www.musical.pl Aha, jeszcze jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 16:19
          Szczerze mówiąc, nie znam żadnego polskiego fana/fanki Pluszczenki... Chętnie
          pogadam z innymi wielbicielami Jego talentu, bo z trudem mi idzie pisanie
          postów na rosyjskojęzycznej stronie Ewgenija:) Słabo znam rosyjski, więc
          chętnie pogadam z kimś wreszcie po polsku:)))
          • Gość: ashika pogadam na temat pluszczenki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.03.04, 20:47
            chenie pogadam m fanami pluszczenki piszcie na moj e mial ashika@buziaczek.pl
            aha czy ktos mogl by mi podac adres jego oficjanej strony internetowej??
            evgeni to wielki czlowiek zawsze gdy go widze na lodzie to ciary mi chodza po
            plecach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: www.musical.pl Aha, jeszcze jedno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 16:20
          Piszcie na nevermore@wp.pl :)
          • Gość: erufushia Re: Aha, jeszcze jedno... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.04, 22:17
            to prawda, plushenko jest wspaniały ale nie omżna zapominać o
            wspaaaaaaaaaniałym Stephanie Lambielu, który niestety został (przynajmniej
            według mnie, choc z tego co wiem to nie tylko...) okradziony z drugiego, no
            ostatecznie trzeciego miejsca... lindeman(n) wygrał tylko dlatego ze byl
            reprezentantem Niemiec a Francuz... hm... bo ma uklady;) streszcze: plushenko
            jest najlepszy (na razie), ale Lambiel go goooooooniiii...=)
            • Gość: www.musical.pl Niemiec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 14:31
              Niemiec rzeczywiscie byl srednich lotow i sama nie wiem, jak to sie stalo, ze
              zaszedl tak daleko. A ta jego pokazowka na Pokazach Mistrzow! To bylo takie
              boysbandowe, jakies takie kiczowate! Zero artyzmu!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka