Gość: tuskomalotyGW IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 16:13 jest juz 7 na koniec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: takie życie Re: i kolejny głupek. IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.01.11, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 16:28 wielka gwiazda jednego sezonu, na dodatek opryskliwa, zamiast udzielac wywiadow i robic z siebie biedna wzielaby sie za treningi Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu 03.01.11, 16:30 Kolejny cymbał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyh znowu wychurali kowalczyk? IP: *.zone14.bethere.co.uk 03.01.11, 18:43 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify raz na wozie raz pod wozem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:54 taki jest sport. nie mozna byc zawsze najlepszym, kto tego nie rozumie, prawdopodobnie nigdy nie mial do czynienia z ta dziedzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diego Re: znowu wychurali kowalczyk? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.11, 20:14 Jak widac, pelno zawistnych tchorzliwych postow, typowe dla Polakow, tego nie uswiadczysz gdzie indziej, moze Kowalczyk zmienilaby obywatelstwo i na przyklad biegala dla Watykanu, wowczas uzyskalaby niezwykly status w PL-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny spod ogona Re: 1 sezonu? idiota :] IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.01.11, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.lukman.pl 03.01.11, 17:14 ....weż się lecz... Odpowiedz Link Zgłoś
velobase Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu 03.01.11, 19:13 Gość portalu: gosc napisał(a): > wielka gwiazda jednego sezonu, na dodatek opryskliwa, zamiast udzielac wywiadow > i robic z siebie biedna wzielaby sie za treningi Justyna opryskliwa? Chyba masz na myśli jakąś inną? Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.trak Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu 03.01.11, 19:13 idioto nigdy za malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: 83.1.81.* 03.01.11, 16:33 Dobrze jej tak, powinna być ostatnia cwaniara jedna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takie życie Re: i kolejny zawistnik IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.01.11, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magenta Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.liwest.at 03.01.11, 16:38 Kmioty nazad do stajenek, wara wam od Justyny i od sportu, nieudaczniki i frustraci, precz do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:jaki chlop chcialby taka jak ona, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 16:38 taka OLBRZYMKA, wydaje mi sie jak ona biegnie ,ze ma garba.No takie robi wrazenie - garbatej OLBRZYMKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmutek Re:jaki chlop chcialby taka jak ona, IP: 157.166.216.* 03.01.11, 16:42 noooo mogłaby chopa nosić na tym garbie :-) ale nawet nie umie zjeżdżać na tych nartach, naprawdę zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herrfiutek Ciekawe gdzie ty się uczyłeś zjeżdzać na nartach IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:18 Adonisie. Ciekawe czy w Atlancie popsuła się woda czy powietrze, że tamtejsi trolle produkują taką sraczkę mentalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re:jaki chlop chcialby taka jak ona, IP: *.rev.inds.pl 03.01.11, 16:44 hehe, lepiej bym tego nie ujal!!! Dokladnie to samo zauwazylem. Inne tez wygladaja dziwnie biegnac, szczegolnie pod gorke ale nasz ma wyjatkowego garba. Nie moge zniesc tej megalomani ze strony komentatorow. Owszem jest dobra ale inne tez sa dobre a komentarz wyglada jakby Justyna byla o lata swietlne przed cala reszta i je doslownie gromila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herrfiutek Banda durniów się zbiegła z pastwiska IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:22 I najbardziej ich interesuje kształt pleców narciarek. Niech ktoś mi powie, że kibic zastanawiający się nad takimi problemami to nie idiota doskonały. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re:nie możesz znieść czyichś sukcesów, leszczu IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.01.11, 22:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herrfiutek Jaka baba by chciała takiego jak Johann IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:00 Johann, durniu, jaka krowa by ciebie chciała, za twoje debilizmy pisane na forum? Widocznie nie masz kretynie większych zmartwień niż cudze sznase na podryw. Żal mi cię. Poza tym artykuł był o sporcie, gdybyś analfabeto nie zauważył, a nie o podrywaniu. Powinieneś sprawdzić czy Kowalczyk chciała by cię chociaż zaszczycić siarczystym kopem w twój tłusty zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Jaka baba by chciała takiego jak Johann IP: *.51.classcom.pl 03.01.11, 21:41 johan to typowy cham a do tego piata kolumna.. typowo barbarzynskie podejscie do sportu i ludzi[jezyk niemiecki tez jest barbarzynski, johann - tu 5 groszy dla twojego ego - duzo w nim makaronizmow co troche myli] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re:jaki chlop chcialby taka jak ona, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:16 Ch...jann czy jak ci tam, wracaj zrywać eternit, bo majster się wścieknie. I pamiętaj, żebyś się nie spóźnił na zmywak, bo szefowa nie da ci rondla wylizać i będziesz musiał wrócić do psiego żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re:jaki chlop chcialby taka jak ona, 03.01.11, 22:18 Johanna to możecie wszyscy (którzy w niewybredny sposób go opluwają) w dupę pocałować. Robi was w bambuko, a wy zachowujecie się dokładnie tak, jak tego chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quoteunquote Tak, straszne niewolniki Johanna IP: 216.245.202.* 04.01.11, 05:03 Opluły swego jaśnie pana. Czytając maz-47, tylko wypada podziwiać jego wyważone, przesiąknięte znajomością tematu, głębią przemyśleń, rozbudowaną i zharmonizowaną strukturą wypowiedzi, ekspierdzkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdebele Re: Johann - Schwarzenegger dla parafianek IP: *.apus-net.pl 07.01.11, 09:56 Ty to się Johann znasz na kobietach jak nasz premier Donek na zarządzaniu państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomoc społeczna Re: dobrze cię karmią na dworcu, johann? IP: *.23.54.194.generacja.pl 03.01.11, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solcza Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.static.zebra.lt 03.01.11, 16:44 Dziwi mnie, že chociaž Kowalczyk prowadzi i nawet zwiększa przewagę to znajdują się dupkowie ktorzy gotowi ją zjesc z gownem. To się nazywają kibicami. Nie jestescie kibicami a pajacami i niedorosliscie nawet do takiego honoru by pocalowac J.Kowalczyk w dupę. Przepraszam za byc može zbytnio emocjonalną wypowiedz, no ale kiedy tak wypowiadają się o najlepszej narciarce Polski wszechczasow (zresztą jak czasami i o Malyszu) to cięžko się powstrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sancho Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:44 > Dziwi mnie, že chociaž Kowalczyk prowadzi i nawet zwiększa przewagę to znajdują > się dupkowie ktorzy gotowi ją zjesc z gownem. To się nazywają kibicami. Jacy "kibice"? Przecież ci durnie nie mają zielonego pojęcia o tym co się tam na trasach dzieje. Wypisują te swoje "komentarze" w przerwach pomiędzy grzbaniem palcem w tyłku a grzebaniem w nosie. Raz na jakiś czas muszą przecież splunąć i palucha przeczyścić by móc wziąć peta do ręki. Dziś eksperci narciarscy, jutro od F1, pojutrze od hokeja na trawie. No, na wszystkim się znają, nawet na ortopedii. A potem smutna rzeczywistość skrzeczy i Bauer albo jakiś menago od dziennych utargów ścierą ich gna do niewdzięcznej roboty. Plując mogą się poczuć potężni, wpływowi, mądrzy i opiniotwórczy. W ten sposób oszczędzają na psychoterapeucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunia Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk startuje w bie IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 16:50 Dajcie juz spokój tej Kowalczyk. Biedula zapedziła sie troche z tymi oszczerstwami. Musi teraz pokazać na co ją stać. Tylko w ten sposób odzyska szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusia A ty dokąd się zapędziłaś, IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:26 sportsmenko sprzed kompa? Potrafisz się chiciaż na nartach nie wywrócić albo Justynie narty nieść i nie połamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusia Re: A ty dokąd się zapędziłaś, IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 17:42 Ty to możesz co najwyżej nosić torbę na buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: A ty dokąd się zapędziłaś, IP: *.51.classcom.pl 03.01.11, 21:49 jak wielu polaczkow* przez ostatnie lata tak i tobie przyjdzie odszczekac swoje slowa.. tylko czy starczy ci odwagi [i sukcesow zlotej olimpijki, moze zloto na norweskich mistrzostwach pomoze] * jesli starczy przestaniesz byc polaczkiem i moze cos osiagniesz [nie chodzi o garnek zlota] Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: A ty dokąd się zapędziłaś, 03.01.11, 22:22 Wyszłaś na idiotkę, bo odpowiedziałaś obraźliwie na swój beznadziejnie głupi wpis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusiek maz-47 gdybyś uważnie przyjrzał się tym postom IP: 208.110.69.* 04.01.11, 02:02 To byś dopiero zauważył, że prawdziwego idiotę zrobiłeś z siebie właśnie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyKusia Re: A ty dokąd się zapędziłaś, IP: 208.110.69.* 04.01.11, 02:16 Ja przynajmniej nie bredzę, że jestem większym specem od narciarstwa niż Justyna, choć potrafię ustać na nartach i przebiec parę metrów. A tacy trolle jak ty? Mistrzowie F1, biegów narciarskich i sumo - machają kijkami i kręcą kierownicą przed kompem, plując i parskając na klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mamoń Re: i lipa wielka, a miało być zwycięstwo i co? IP: *.nplay.net.pl 03.01.11, 16:50 No i widzisz helmutek jaki z ciebie debilek? Kto ci powiedział, że Justyna musi wygrywać każdy start ? To, że czasami nie wygrywa to dowód na to, że jest normalną kobietą, człowiekiem a nie zaprogramowanym automatem. Jak widzę kogoś kto np. zdobywa na jednych igrzyskach olimpijskich 7 czy 8 złotych medali w dość różnorodnych konkurencjach to jest to dla mnie dość podejrzane.( brylują w tym amerykańscy pływacy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha normalana kobieta IP: *.proxy.aol.com 03.01.11, 18:57 Gość portalu: inż. Mamoń napisał(a): > Justyna...jest...normalną kobietą... DOWCIP stulecia :-))) To (ten czy ta ?) pretensjonalne stworzenie jest tak naladowane meskimi hormonami, ze jakiekolwiek okreslenie plci jest niemozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horrmon Ciekawe jakie hormony IP: 208.110.69.* 04.01.11, 02:24 powodują takiego zeza jak twój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcf Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.tvgawex.pl 03.01.11, 16:59 co nas obchodzą jakieś biegi na sniegu jak vat podwyższony,wszystko drożeje żyje sie coraz ciężej. Chleba nam potrzeba nie igrzysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trocki Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:49 Nam? A co wyście za jedni? Pewnie ktoś was zmusza do czytanie kronik sportowych i polecicie zaraz do Orbana na skargę. Sieroty po Leninie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: 212.180.157.* 03.01.11, 17:03 Oczywiście ci którzy mieszają Justynę z błotem nie widzą, że w całym cyklu tds prowadzi :P Ktoś też zapomniał, że w tym sezonie najważniejsze są mistrzostwa świata. I żaden zawodnik marzący o sukcesach w imprezie roku nie będzie się żyłował na innej ryzykując np kontuzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.echostar.pl 03.01.11, 17:12 Już wczoraj było widać , że Justyna Polbank Kowalczyk jest zmęczona i dziś to się potwierdziło oby tylko nie rozłożyła zle sił w tym roku i nie osłabła w MŚ kompletnie zresztą wydaję mi się , ze w poprzednim sezonie o tej porze była w lepszej formie. Zastanawiam się czy nie złoży jakiegoś protestu czy czasem dwie szwedki nie zajechały jej drogi? a może biegły jakimś najnowszym dotąd nieodkrytym stylem? :} Dziś wyglądało to średnio ale pewnie jak jeden dzień odpocznie to znów pofrunie na podium. A Jozwik chyba już jej pomnik niezły postawił :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanianieco Straszny wysyp kundlo-ekspertów na tym forum IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:33 Kundelki szczekają, a Kowalczyk jedzie dalej. Raz Kowalczyk znalazła się poza podium a kundelki już się radośnie rozszczekały. Gdy Kowalczyk pobiegnie lepiej to kundelki uciekają do budy - nieszczęśliwe. Gdy gorzej to ośmielone znów wyłaża by ujadać. Ciekawe jakie własne osiągnięcia mają te kundelki do zaprezentowania i czy chociaż na gó...any puchar świata by uciułały? Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Re i juz jestem spokojny i wiem, 03.01.11, 17:17 Tym co wciąż nie kumają tłumaczę na spokojnie choć bez większych nadziei - Justyna Kowalczy prowadzi w turnieju Tour de Ski - innymi słowy jest pierwsza. Ten turniej to prawdziwe zawody dla ironmanow - osiem dni zmagan z tylko dwoma dniami przerwy. Wielu sportowcow najwyższej klasy nie jest nawet w stanie podjąć tekiego wyzwania np. wspomniana Marit Bjoergen. Wygrana w tym turnieju nie polega na wygraniu wszystkich ośmiu konkurencji (nie chce mi się sprawdzać, ale wydaje mi się, że nikomu się to jeszcze nie udało), ale na odpowiednim rozłożeniu sił i póki co Justyna wykonuje swoją robotę świetnie - tj. utrzymuje się na prowadzeniu zajmując punktowane miejsca i zmniejszając jednocześnie dystans punktowy do pierwszego miejsca w klasyfikacji generalnej Pucharu Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Re i juz jestem spokojny i wiem, 03.01.11, 22:32 TdS oczywiście nie polega na wygraniu każdego etapu, tylko na wygraniu całego cyklu. Skomplikowane przepisy i system bonusów preferują przede wszystkim inteligentnych, aczkolwiek doskonałych biegaczy, którzy potrafią wykorzystać regulamin do maximum. Justyna oczywiście świetnie sobie radzi w tych zawiłościach. Jej sztab dba zresztą o to i analizuje każdy szczegół tego touru. To niezbędna strategia, gdyż prawdopodobieństwo, że nikomu nie przytrafi się kryzys podczas wszystkich 8 etapów jest praktycznie zerowe. Wątpię, by znalazł się kiedykolwiek zawodnik, czy zawodniczka, który(a) zgarnie za ten cykl 800 pkt, czyli wygra wszystkie kolejne etapy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krog Rozumiem, że te Szwedki to też astmatyczki .. IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 17:22 ... na dopingu, typu Sumbicort ;-) . Bo z innymi nasza orlica nie przegrywa, przecie ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Justyna dzisiaj wygrała IP: 70.51.165.* 03.01.11, 17:32 Justyna dostała w sumie 30 sekund premii za dwa zwyciestwa na punktach premiowanych. Haag i Kalla dostały tylko po 20 sekund premii. Odejmując 8.7 sek straty do Haag, ma w efekcie czas lepszy od Haag o 1.3 sek, nie mówiąc o reszcie zawodniczek. Do malkontentów: myślcie głową, nie nogami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezprzesady Re: Justyna dzisiaj wygrała IP: *.vectro.com 03.01.11, 17:55 Gdyby oni myśleli nogami to by nie wypisywali taki bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Justyna dzisiaj wygrała 03.01.11, 22:40 I dlatego nie jest to do końca sprawiedliwe. Zwycięzca tego etapu powinien otrzymać przynajmniej 1 minutę premii, drugi 30 sek, a trzeci 15 sek, choćby tylko po to, by premiować w bardziej wartościowy sposób zwycięzcę. Wtedy bardziej opłacałoby się wygrać z przewagą, niż przegrać na finiszu. No ale skoro takie są przepisy, to grzech byłoby ich przez Justynę nie wykorzystać, zwłaszcza że te bonusowe premie były ustawione na wzniesieniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Jak nie kijem go to pałką ... IP: 208.110.69.* 04.01.11, 02:28 A jak nie pałką to regulaminem. Żałosny doprawdy jesteś. Jak się nie da Justyny albo Roberta ugnoić inaczej to trzeba zmienić regulamin. :)) Sądzisz, że one nie wiedziały nic o premiach i zdobywały je, tak sobie przypadkiem i "po drodze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Justyna dzisiaj wygrała IP: *.dsl.bell.ca 04.01.11, 03:19 Nie chcę otwierac puszki Pandory w temacie sprawiedliwości przepisów, ale Haag i Kalla chętnie by zgarnely bonusowe sekundy na dwóch premiach, gdyby mogły. Tak, jak Justyna chętnie by wzieła bonus za finisz. Kwestia taktyki - i tutaj Justyna rozegrała to lepiej. Wygranie premii vs. wygranie biegu, to tak, jak wygranie biegu vs. wygranie TdS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peters6 Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: 94.254.221.* 03.01.11, 17:33 Nie wiem czy to kwestia żle posmarowanych nart, bo jeśli nie to Justyna technikę zjazdów ma fatalną, strasznie dużo na zjazdach traciła. podobnie jest czasami z kolarzami, pod górę bardzo ladnie a z góry fatalnie, przecież wzrostowo Justyna jest podobna do pozostałych a zjazd w jej wykonaniu wygląda koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu 03.01.11, 22:58 To nie do końca tak. Justyna może zjeżdżać równie szybko, jak najlepsze zawodniczki, ale niepotrzebnie się prostuje, zamiast trzymać pozycję "jajka". Łapie przez to duży opór powietrza, co natychmiast ją zwalnia. Myślę, że jest to spowodowane przede wszystkim obawą przed upadkiem, niż walką o zwycięstwo. Poza tym zwłaszcza na zakrętach pomna doświadczeń z wykluczeniami woli nie ryzykować. Oby tylko nie musiała przez taką zachowawczą postawę przypłacić kiedyś medalem (być może nawet złotym) na np. igrzyskach olimpijskich. Wielka szkoda, że takiej powściągliwości, jak w ryzykowaniu na trasie, nie wykazywała w swoich wywiadach wobec Bjoergen oskarżając ją o doping. Ostatnio jednak jakby i wtym temacie się zreflektowała, o czym świadczy jej ostatni wywiad tutaj: www.sport.pl/celebrities/1,96807,8860352,Justyna_Kowalczyk__Nie_mam_falszywych_przyjaciol.html Odpowiedz Link Zgłoś
mccudden Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... 03.01.11, 17:39 Na miejscu Justyny pie...ąłbym kijkami. Czytając niektóre posty wstyd mi, że urodziłem się Polakiem. Nie ma innej takiej nacji, która tak nienawidzi swoich rodaków osiągających jakikolwiek sukces. Wstyd, wstyd, wstyd - po trzykroć WSTYD. Pani Justyno - dalej do przodu. Pozdrawiam, trzymam kciuki i dziękuję, że chce się Pani nadal chcieć. Dla mnie zawsze będzie Pani najpierwsza z pierwszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:ale cos z tym puklem jest,robi wrazenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 17:57 jakby miala garba.Aby bylo jasne,ja sie z tego nie smieje,nigdy sie nie smieje z cudzego wygladu czy tez innego nieszczescia, mimo ,ze sam wygladam jak Adonis we wlasnej osobie.Ale trzeba sie nie wypierac garba jak sie go ma,no nie? Poza tym garb przynosi szczescie,chociaz Polakom ich garb historyczny przyniosl same nieszczescia - i Niemcy ich caly czas bily i Rosjanie walili po lbach.Tak ,z tym garbem to roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrarada Re:ale cos z tym puklem jest,robi wrazenie IP: *.vectro.com 03.01.11, 18:10 Johann, ty nie jesteś dla pani Justyny ani kibicem ani komentatorem, bo ledwie zdania składasz nieudolnie a o bieganiu na nartach wiesz tyle co świnia o gwiazdach. Adonisem to ty mógłbyś być gdybyś odiwedził klatkę z twoimi kuzynami szympansami w ZOO. Wyciagnij palec z pupy, czas na dłubanie w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re:ale cos z tym puklem jest,robi wrazenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:24 Przeciez pisałem ci już Ch...jann czy jak ci tam, wracaj zrywać eternit, bo majster się wścieknie. I pamiętaj, żebyś się nie spóźnił na zmywak, bo szefowa nie da ci rondla wylizać i będziesz musiał wrócić do psiego żarcia. I to do tego z przeceny, bo na nieprzedatowane nie bedzie cie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Re: ale cos... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 19:20 Ludzie, miejcież litość, przecież to bydlę specjalnie ubliża jej na forum, żeby sprowokować wasze reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: ale cos... 03.01.11, 23:03 Faktycznie, Johann robi to specjalnie, ale na pewno nie jest bydlakiem. To bardzo bystry koleś, który gardzi naszym "polskim piekiełkiem" i reakcjami od zachwytu do totalnego zdołowania. A że wybrał taki styl? No cóż, przynajmniej jest rozpoznawalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ale cos... IP: *.lukman.pl 03.01.11, 23:54 Gdyby kiedyś poprosił o pomoc i powiedziałby , że to słynny JOHANN to pewnie nie byłoby to już takie śmieszne. Obrażać kogoś w necie, anonimowo potrafi kazdy, ale to nie najlepiej świadczy o jego inteligencji.Może chce zabłysnąć , ale specialnie nie ma czym.Im większe bzdury wypisuje na tematy Kubicy i innych to jak zhizofrenik zaprzecza sam sobie. NIEDŁUGO UWIERZY ,ŻE NAPRAWDĘ JEST W STANIE PROWOKOWAĆ LUDZI . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antropoid Re: Sorry @maz-47, ale nie masz racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 12:40 Nie trzeba być specjalnie lotnym, żeby "wymyślić", że jak się wejdzie na wątek poświęcony komuś znanemu, odnoszącemu sukcesy i zacznie go obrażać, to spowoduje to określone reakcje fanów. Prowokować można także - a raczej przede wszystkim inteligentnie, a w tym nie ma nic z bystrości, to raczej wyłażące z tej żałosnej istoty frustracje i kompleksy. Dodatkowo posługuje się ordynarnym językiem, skierowanym nie tylko w J. Kowalczyk, ale w ogóle w Polaków jako nację. Mamy do czynienia z nędznym gadem, dlatego określenia jakie tu wobec niego padają, są absolutnie właściwe - zasłużył sobie na taką opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snowball Nie przejmuj się tak bardzo IP: *.vectro.com 03.01.11, 18:04 > Na miejscu Justyny pie...ąłbym kijkami. > > Czytając niektóre posty wstyd mi, że urodziłem się Polakiem. Nie ma innej takie > j nacji, która tak nienawidzi swoich rodaków osiągających jakikolwiek sukces. W > styd, wstyd, wstyd - po trzykroć WSTYD. To nie żadni Polacy tylko kundlo-polaczki, różne "uciśnione mniejszości" lub osobniki, mające najzwyczajniej w świecie nierówno pod deklem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shima Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: 217.153.148.* 03.01.11, 19:00 Na szczęście Justyna Kowalczyk tego nie czyta. Zadziwiają mnie te komentarze. Czy oni siedzą przed TV i liczą, że Justyna się wyłoży albo złamie kijek? A może kibicują jej z wypiekami na twarzy, ale w necie włącza i się tryb 'Mister Hyde' i chcą mieć jak najwięcej 'fanów'? Takie trolki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 21:19 mccudden napisał: > Czytając niektóre posty wstyd mi, że urodziłem się Polakiem. Nie ma innej takiej nacji, która tak nienawidzi swoich rodaków osiągających jakikolwiek sukces [...] > Na miejscu Justyny pie...ąłbym kijkami. I o to chodzi, i o to chodzi. O to idzie tym "Polakom", tym Johannom, helmutkom (i innym, bardziej dbającym o kamuflaż folksdojczom), żeby Justyna pie...ła kijkami, niech się przestanie ścigać. A jeszcze lepiej - niech, obrażona na Polskę i Polaków - zacznie ścigać się dla Niemiec. Wtedy natychmiast przestanie być szpetna, garbata i co tam jeszcze. Nie daj się, człowieku, trollom podpuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.11, 09:56 brawo!!!!! zgadzam się z Tobą wstyd za Polaków, którzy tak oplówają swojego sportowca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maronek2 Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 17:44 Brawo Pani Justyna!!! Mam nadzieję, ze nie odda juz Pani pierwszego miejsca do konca zawodów! Brawo!!! Gratuluję!!! Juz czwarty bieg Tour de ski sledze i ciągle nie moge wyjsc z podziwu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu 03.01.11, 17:59 ta Justyna jest wrecz niesamowita - ilez trzeba miec sily i woli zeby gnac tak na nartach - a ze poza podium - to jest normalne - mile jest patrzec jak sie rozwija - droga na szczyt jakim jest zwyciestwo i pamiec historii tego sportu sa okupione niezwyklymi wysilkami i probami charakteru jestem pewien ze kiedys Justyna zostanie najleopsza biegaczka wszech czasow a kibice i ci jak ja biegajacy od dziesiatkow lat beda sie dlugo spierac kto byl lepszy Kowalczyk czy Bjerdgen- pani Justynu - wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bpos Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 18:29 Brawo pani Justyno - jest pani najlepszą biegaczką w historii polskiego narciaarstwa i trawestując Bońka: gdy skończy pani zawodnicze uprawianie sportu to przez następne 50 lat nie pojawi się w Polsce zawodniczka tej klasy. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prozak64 Zazdrość że ktos z polaków zwycięża IP: 46.113.180.* 03.01.11, 18:55 na tym forum cechuje ludzi co nigdy nic nie dokonali a nie mogą przeboleć ze wielka kasa płynie dla takich co jednak potrafią dojść do czegoś. Żałosne, ale zazwyczaj cechuje to ludzi którzy uważają się za tych co niby maja rozum ale nie potrafią go wykorzystać aby cos osiagnąć Odpowiedz Link Zgłoś
aniabajk Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... 03.01.11, 19:11 Justyna i tak jesteś wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvaje Cormoran Re: Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 20:49 Tak jest! Nie przejmuj się justyna! One wszystkie brały prochy na astmę, jeszcze je zdyskwalifikujemy! Złożymy odwołanie i będzie tak cacy, że jeszcze sędziom się oberwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudelek to straszne! IP: 46.113.29.* 03.01.11, 19:25 i na kogo teraz Justysia i trener zwalą winę? Nie ma Bjoergen, a na ta Szwedzki nie ma na razie żadnego haka, że ośmieliły się wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cztery przed nia? Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.tbcn.telia.com 03.01.11, 19:34 Pewno szprycuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: 80.51.78.* 03.01.11, 20:02 Prosta dziewczyna z Kasiny wybiła się - gratuluje, wcześniej zrobił to Adam Małysz. Ale jak postawię tych dwoje obok siebie to A.Małysz kojarzy się z wielką klasą Światową, a Pani Kowalczyk nieustanie kojarzy się z narowistą Klępą pędzącą za sławą i profitami! A szkoda że jej wizerunek tak źle się kojarzy, może to złe ale pierwszy raz cieszę się z porażek Polskiego zawodnika. Pani Justyno w nowym roku dużo skromności i szczerości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: 80.51.78.* 03.01.11, 20:02 Prosta dziewczyna z Kasiny wybiła się - gratuluje, wcześniej zrobił to Adam Małysz. Ale jak postawię tych dwoje obok siebie to A.Małysz kojarzy się z wielką klasą Światową, a Pani Kowalczyk nieustanie kojarzy się z narowistą Klępą pędzącą za sławą i profitami! A szkoda że jej wizerunek tak źle się kojarzy, może to złe ale pierwszy raz cieszę się z porażek Polskiego zawodnika. Pani Justyno w nowym roku dużo skromności i szczerości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość trochę pokory Pani Justynko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.11, 20:02 trochępokory Pani Justynko, szacunku dla współzawodników, mniej reklam więcej pracy:), chocpo co przecież na koncie rośnie samo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Heja Sverige IP: *.cust.bredband2.com 03.01.11, 20:26 Wygrałyście w pięknym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Heja Sverige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:30 Szkoda tylko, że wczoraj się skompromitowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv chciałeś zaistnieć, prawda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.11, 20:27 - Jestem już bardzo zmęczona i tego dnia na więcej po prostu nie było mnie stać - powiedziała na mecie Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: trochę pokory Pani Justynko IP: *.lukman.pl 03.01.11, 23:36 Gdybyś ty jej trochę miał to zatrzymałbyś dobre rady dla siebie.Jej można wiele wybaczyć.Fiskus nie gania jej po stokach, ma talent dziewczyna i wcale nie musisz jej oglądać.Takie jest twoje zdanie , a moje jest inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak zwykle Tour de Ski. Justyna Kowalczyk piąta w biegu łą... IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.11, 20:40 viel Feind - viel Ehr` !!!!!!!! dalej tak, prosce Pani........Sie sind unglaublich !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś