Gość: las keczap APOEL - Wisła IP: 79.175.252.* 23.08.11, 22:43 j.ebać Borka i Kowalczyka pijaka hehehehehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
redgunner APOEL - Wisła 23.08.11, 22:44 Bardzo dobrze. Wisła jest stworzona do rywalizacji z Bełchatowami i Podbeskidziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek APOEL - Wisła IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.08.11, 22:44 wstyd zjebana wisła nie ma czego szukać w ekstraklasie żeby nie upilnować bramki przez 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
zbycho52 APOEL - Wisła 23.08.11, 22:47 sracze nie gracze.Sen o potedze sie skonczyl.Taki jest wlasnie poziom polskich druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DNA Buha ha ha ha haaa! IP: 193.57.67.* 24.08.11, 06:12 Smieszy mnie zawsze ta podnieta, te nadzieje a potem GIGA jek zawodu...Jak mi milo znowu slyszec ze zabraknie polskich patalachow w LM! Z taka gra jaka prezentuje polska "ekstraklasa" to mozna ewentualnie zagrac z reprezentacja narodowa kobiet francji. Posprzatajcie ten caly bur*el w lidze i WEZCIE SIE DO ROBOTY to moze za 10 lat jakas druzyna powstanie...NA razie to tkwicie po uszy w bagnie. Gratulacje dla jakiegos tam Apoela Nikozja....buhahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAGA APOEL - Wisła IP: *.icpnet.pl 23.08.11, 22:48 Hahahaha:D:D jak tam Akademia Piłkarska z prawdziwego zdarzenia?:D:D Podobno już się buduje za pieniądze z ligi mistrzów:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak APOEL - Wisła IP: *.icpnet.pl 23.08.11, 22:49 Juz sie nie boje wstydu bo niestety Wisle kojarzyli by z Polska w LM.Na szczescie sa tak beznadziejni jak myslalem i moge spac spokojnie:)Kurcze podobno mial grac jakis Melikson.Strasznie go chwalili chyba nie mogl zagrac;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Przegrali z tymi "naziolami" ?? IP: 178.73.49.* 23.08.11, 22:49 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz APOEL - Wisła IP: *.152.149.23.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.08.11, 22:51 Zrzucić się z mostu, spalić, a może powiesić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWIAK Ha Ha ha gdzie wam do naszego Widzewa IP: *.wlms-broadband.com 23.08.11, 22:51 Gdzie jest ta wisła??? Zapamiętajcie sobie krakusy zafajdane to Widzew był ostatnią drużyną która grała w LM i to Widzew będzie pierwszą która ponownie zagra w LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Ha Ha ha gdzie wam do naszego Widzewa IP: *.polanka.net.pl 23.08.11, 22:53 Niech najpierw wybudują Widzewowi nowy stadion, bo ten ich kurnik nadaje się tylko do wyburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWIAK Nie stadion jest ważny a druzyna. IP: *.wlms-broadband.com 23.08.11, 22:56 Porównywać Skisła do WIDZEWA to jak gó... równać z miodem ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: Nie stadion jest ważny a druzyna. IP: *.icpnet.pl 23.08.11, 23:19 ja tam za Widzewem nie jestem, przeciw wiele nie mam, ale fakt jest faktem: żadne tytuły MP nie zrobią z was elity Polski, ani Wisła tak nie ma, ani nigdy Lechia ani Śląsk tak nie będą mieć. tak się dobraliście, to tak macie... BRAWO APOEL postawiłem na was 100zł i było warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Re: Ha Ha ha gdzie wam do naszego Widzewa IP: *.icpnet.pl 23.08.11, 22:57 Chyba za milion lat wy zyjecie jeszcze Gorskim i inna historia kamienia lupanego to Lech bedzie pierwszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Ha Ha ha gdzie wam do naszego Widzewa IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 23:15 ha ha ha.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krótka pamieć? Re: Ha Ha ha gdzie wam do naszego Widzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 07:23 Pamiętaj że mecze widzewa z brandby wyglądały podobnie jak wisły z apoelem. Widzew juz 3 miał przyjęte i tylko wyjątkowe rozluźnienie graczy Brendby spowodowało że mogli 2 strzelic ( cos jak Wilk x2) jedna różnica ze Widzew strzelił te decydująca bramke w 89 i dlatego mógł przetrzymac napór gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baltazar_gabka co ty gadasz... IP: *.adsl.euroweb.sk 24.08.11, 07:54 po pierwsze tamte broendby bylo bardzo silne. po drugie tamten widzew gral w pilke, a sam citko mial 100% sytuacje w pierwszej polowie. jak mozna porownac gre tamtego widzewa do obecnej wisly? ja to widze tak.....wisla zrobila postep, bo juz sie KWALIFIKUJE do pucharow i sie nie blazni jak przez kilka ostatnich lat. dotarla do 4 rundy, zagra w LE. przypominam,z epostatnio miazdzyli ja giganci z gruzji, lotwy itp. teraz stawiali opor bardzo zgranej i swietnie poukladanej druzynie. co z tego ze z cypru? swiat idzie do przodu. co wy myslicie ze na cyprze nie umieja grac w pilke??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Rozwiązać ten klubik!Żaden inny klub nie przynosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:53 tyle wstydu w europie co te wieśniaki z pod krakowskiego klubiku. Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis Obiektywnie... 23.08.11, 22:54 i z przykrością muszę to stwierdzić, że Wisła dziś stanowiła tylko tło dla Apoelu... w ogóle jej nie poznawałem - grała na stojąco... Naturalnie nadzieja odżyła i mimo że nie zasłużyła na awans liczyłem, że utrzyma wynik... Niestety - Apoel ustawił Wisłę w szeregu europejskiej piłki... Szkoda! Za dwie bramki odpowiada Pareiko (1 i 3) - przy trzeciej jeśli miał ją na rekawicy to dobry bramkarz tego już nie puszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Obiektywnie... IP: 212.180.165.* 24.08.11, 01:14 Akurat 3cią nie - gorszy bramkarz nawet by jej nie miał na rękawicy, bo by nie zdążył zareagować i się rzucić. Przez to że niewiele zabrakło to wygladało żeto jego wina. A pierwszą bramkę sp...ł głównie debil Małecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil APOEL - Wisła IP: *.biznes.mm.pl 23.08.11, 22:54 chuj mnie to obchodzi jebać piłke to wielke przereklamowane gó... a ciekawsze od niej sa nawet... warcaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz, Wroclaw nie lubie juz WISLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 22:56 nie chce sie identyfikowac ze slabymi bylem jej fanem ale juz nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic APOEL - Wisła IP: *.retsat1.com.pl 23.08.11, 22:58 Grali, na ile mogli. I tak skasowali swoje, jutro o tym zapomna, a my bedziemy zyc nadziejami. Ou je:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theius APOEL - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 23:04 Wisła Kraków boleśnie została wypchnięta z raju. Możemy się oszukiwać, że Liga Mistrzów jest dla nas, lecz w istocie tak nie jest. Jeżeli w ostatniej rundzie nie możemy poradzić sobie z mistrzem Cypru (nawet po reformie Platiniego), to nie wiem, jaki rywal jest odpowiedni dla nas. Apoel pokazał, że jest drużyną silniejszą. Równo 6 lat temu (23.08.2005) straciliśmy gola również w 87 minucie i również na 3:1. Ten gol również odebrał nam awans. Graliśmy wówczas z ówczesnym wicemistrzem Grecji, Panathinaikosem. Podobnie jak dziś kilkanaście minut przed końcem meczu Sobolewski strzelił gola na 2:1. Dziś Sobolewski oddał opaskę kapitańską strzelcowi jedynej bramki dla Wiślaków, Cezaremu Wilkowi, a historia zatoczyła koło. Los się z nas śmieje... Cypryjczycy też mają prawo. Mimo jakże bolesnej klęski nadal jednak Biała Gwiazda zasługuje na to, abyśmy ją wspierali. Jest jeszcze przecież Liga Europejska, w której choć kokosów nie ma, nadal możemy pozdobywać trochę punktów do rankingu UEFA. A to przełoży się na większy współczynnik dla przyszłego Mistrza Polski i być może da rozstawienie w 4 rundzie el. LM za rok, i zamiast mistrza Cypru spotkamy się z Genk, Wiktorią Pilzno czy Malmoe FC. Nie oszukujmy się jednak, jeżeli Wisła nie dała sobie rady w tym roku, to kto jest w stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mihkks Re: APOEL - Wisła 23.08.11, 23:10 Tylko LECH jest w stanie pokazac cos w europie. i wy wislackie psy o tym wiecie i bardzo was to boli Odpowiedz Link Zgłoś
mihkks APOEL - Wisła 23.08.11, 23:05 Milicyjne pieski. ha ha ha ha ha. Wislo kochana 1 liga morowana. ha ha ha ha. TYLKO LECH !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda ciecie no nic... IP: *.compower.pl 23.08.11, 23:06 tylko się śmiać....żałosne piłkarzyki...jak ja się cieszę że choć to nie płacone z moich podatków. Tylko kto im tyle płaci za ten wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z h...ami APOEL - Wisła IP: *.96.80.3.telemedia.pl 23.08.11, 23:06 co wy ku... chcecie ? leszcze i jeszcze raz leszcze ... wypirdalać do olskiej ligi tam jest wasze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd mi za wisłe ja pie... co za debile IP: *.96.80.3.telemedia.pl 23.08.11, 23:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd mało! IP: *.compower.pl 23.08.11, 23:15 debilem będzie ten co pójdzie na ligie i krzyknie debilne nic się nie stało. Stało się! Przerzneli jak frajerzy i zeta nie wydam na frajerów! Odpowiedz Link Zgłoś
daroxxl I nie zagra jeszcze przez następne15 lat ! 23.08.11, 23:10 Polski football jest nie tylko poniżej Europejskiego ale i Afrykańskiego czy Poł. Amerykańskiego poziomu. To patałachy jak się patrzy, żadnej woli walki, zgrania, pomysłu na grę, cały ten mecz wyglądał jak obrona Częstochowy. A te komentarze że pogoda nie sprzyja czy inne to jest śmiech na sali, nie bójmy się nazwać rzeczy po imieniu, najlepsza Polska drużyna gra na poziomie Cypryjskiego 2-go ligowca - SZMACIARZE !!!! Młodzież w szkołach na W-F ie prezentuje o niebo lepszy poziom i to tam powinni szukać selekcjonerzy, a nie jak teraz w Wiśle gra kilku Polaków i cała banda outsiderów z reszty świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno wisla APOEL - Wisła IP: *.infocoig.pl 23.08.11, 23:12 gdzie byl malecki ta lebioda malecki !!! zalosny wystep calej druzyny, szkoda slow, malecki nie zasluguje na reprezentacje a krakow na gre w ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem pykam z Cypru i powiem wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 23:12 Wisła to stara k.... tak tu śpiewaja Odpowiedz Link Zgłoś
vivapoland APOEL - Wisła 23.08.11, 23:18 Nie dla psa kiełbasa, czyli polski dramat w Lidze Mistrzów mamywas.pl/sport/sport-news/pi%C5%82ka-no%C5%BCna/660-nie-dla-psa-kie%C5%82basa,-czyli-polski-dramat-w-lidze-mistrz%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggaerg Nieudacznicy i niższość polskiej piłki IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.11, 23:18 To je to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das APOEL - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 23:19 Buahah, jebane ku... z amici już szczekaja na forum dziwki a sami odpadli w trzeciej rundzie eliminacji z gó...aną sparta praga i na farcie awansowali do LE. NIEBIESKIE PIONKI JESTESCIE AMICA WRONKI. Odpowiedz Link Zgłoś
mihkks Re: APOEL - Wisła 23.08.11, 23:33 Sparta jest lepsza niz apoel. wy w LE dostaniecie nawet z hahaha karabahem agdam a LECH rozjebal man city. wstyd wam i sie teraz napinacie pieski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: APOEL - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 23:42 buahahah, sparta lepsza? To dlaczego nie awansowała do lm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: APOEL - Wisła IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 00:15 To niech te twoje pionki trafią na podobne zespoły jakie miał lech w lidze europejskiej i wygrają to wtedy pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś