Gość: kocham Janka IP: *.aster.pl 09.10.11, 20:13 a co tu komentować? Nie chce niech nie gra. Nie powoływać go więcej i tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.189.221.108.skyware.pl 09.10.11, 20:13 Witam Jakie obciążenie. Koszykarze w USA ile grają meczy rocznie. Niech idzie na kasjerkę do hipermarketu i tam posiedzi przez 8 godzin...... Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... 09.10.11, 20:16 a niech spada !!! mam już tego "pajaca" dość. Dla każdego reprezenta kraju to zaszczyt - gra w reprezentacji. Ale nie dla niego. Proponuje go "wygwizdywać" na każdym meczu Plusligi. Nie lubię go i basta. Niech spada na wieki wieków. Nigdy nie bylem tak wk****. ------------ desperato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paralizator Należy uszanować jego decyzję IP: *.awakom.net 09.10.11, 20:26 Szacunek za cały wkład i wysiłek jaki włożył w przeszłości. Dziękuję. Szkoda że już nie chce/nie może. Trudno. Jego wybór, nie mnie to osądzać. ALE... Od tego momentu jego nazwisko nie powinno się przewijać w mediach w kontekście występów Biało-Czerwonych, chyba że w dziale historycznym, bo swą decyzją sam się tam umieścił. Koniec, kropka. A dalszą telenowelę pt. "Wlazły w kadrze" uważam za bicie piany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Były gorące telefony, ale reprezentacja Polsk IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 20:40 No ja już przepięknie go wygwizdałem jak pojawił się w Gdańsku na otwarciu ligi :-) Co za satysfakcja ;-) BTW: czy nie powinno być tak, że zawodnik, który otrzymuje powołanie do reprezentacji i jednocześnie nie potrafi w jakiś sensowny sposób (kontuzja, sprawy rodzinne) udowodnić niemożności gry - jest zawieszany przez związek? Inaczej to jest jakaś paranoja - siatka klubowa niszczy reprezentację, a prawda jest taka, że to sukcesy reprezentacji nakręciły ligę. BTW2: gdzie jest patriotyzm Wlazłego, gdzie patriotyzm jego bliskich? Kurde, mi by było wstyd... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Były gorące telefony, ale reprezentacja Polsk IP: *.xdsl.centertel.pl 09.10.11, 20:50 kolo co ty pieprzysz nie chce to nie gra i koniec reprezentacja sobie bez niego poradzi nie wiem czemu się wywiera na niego taką presję jakby nie było innych zawodników, tak moze siłą do reprezentacji napewno będzie tam dawał z siebie wszystko weź ty coś ogarnij trochę Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... 09.10.11, 20:16 "Nie ma pracownika z niewolnika" - mówi stare przysłowie... Może "gwiazdorzy" ? Może rzeczywiście ma problemy zdrowotne? A może po prostu nie kalkuluje mu się gra w reprezentacji? Nie musi się starać, nie musi się promować - ma lukratywny kontrakt ze Skrą ( z tego co pamiętam ok. 80.000 zł miesięcznie ), to po jakiego grzyba będzie ryzykował i męczył się w kadrze dla satysfakcji? Jakoś ostatnie sukcesy Polski odnieśliśmy właśnie bez niego - to po co nam on???? Uszanować jego decyzję ! Odpowiedz Link Zgłoś
bb80 Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... 09.10.11, 20:17 jak widac wczesniejsza emerytura to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
bombadilwlocie Nareszcie. Wlazłemu nie chciało się grać w kadrze 09.10.11, 20:19 już od wielu lat. W końcu to wprost powiedział. Oczywiście przyczyną jest wyeksploatowanie. Gracze Brazylii, Rosji, Serbii, Włoch i innych potęg siatkarskich nie są oczywiście wyeksploatowani i mogą grać w klubach i reprezentacji. Ale Wlazły to przecież prawdziwa gwiazda. Dlatego mam nadzieję, że Przedpełski go nie zdyskwalifikuje a sam Wlazły otrzyma na wszystkich ligowych parkietach to na co sobie od wielu lat zasłużył, czyli solidną porcję gwizdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urticae Re: Nareszcie. Wlazłemu nie chciało się grać w ka IP: *.timplus.net 09.10.11, 20:33 Myślę, że wlazły jest po prostu słabej konstrukcji fizycznej i niema co porównywać go do np. takiego "konia" jakim jest Gruszka. Nie wyobrażam sobie, żeby czuł się na siłach i nie chciał grać w kadrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asder Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.11, 20:21 Gruszka , Swiderski , Nowak - to są wyeksploatowani siatkarze - szampon powinien się zastanowić co będzie robił w tym sporcie po zakończeniu kariery bo ludzie są pamiętliwi - acha Mariuszku surogata do wyrka też zatrudnij bo przy ''fikołkach'' też można krzywdę sobie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słowianin Re: walić tego płaczka... IP: *.tel.tkb.net.pl 09.10.11, 20:29 .... ,,szamponowi" mówimy stanowcze NIE - i tyle w temacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feleK Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 20:28 Młody żeniuch dostał ultimatum - albo piłka albo ja, inaczej sobie sama poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 20:28 tu nasuwają się trzy krótkie polskie słowa.Swoją drogą kibice również przy okazji meczów ligowych powinni mu odpowiednio podziękować.Ale Wlazły to nie koniec co z resztą tych pseudo przemęczonych??????gwiazd!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Były gorące telefony, ale reprezentacja Polsk IP: *.wroclaw.mm.pl 09.10.11, 20:29 to jego zasrany obowiazek, jak nie chce grac dla Polski to wypad z kraju, biedaczek.. Dla innych to zaszzyt gwiazdor jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.11, 20:32 Nie, no proszę, skończmy ten temat w końcu! Co to do czorta jest? Czy mogą wszyscy (działacze w sensie) przestać wpędzać go w wyobrażenie o jego wielkości, umiejętnościach i czym tam jeszcze? I jeszcze jedno: z niewolnika nie ma zawodnika. A Reprezentacja od dawna już radzi sobie bez niego, więc raz jeszcze: skończmy ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Były gorące telefony, ale reprezentacja Polsk IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 20:43 Czy się Tobie to podoba czy nie - to jest najlepszy polski atakujący. Nawet przy tak beznadziejnym rozgrywającym jakiego ma w klubie (nie wiem czemu ten człowiek jest w Skrze - nic nigdy z nim Skra nie osiągnie) potrafi zrobić różnicę... Dlatego mi np. żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.olsztyn.net.pl 09.10.11, 20:36 widocznie trener reprezentacji zaproponował za mało skarpetek... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Były gorące telefony, ale reprezentacja Polsk 09.10.11, 20:47 Oczywiście kibice siatki są zbyt "och, ę i bułke przez bibułkę", żeby tego pajacyka ze sznurkiem w dupci powita w każdej hali koci muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
askt Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... 09.10.11, 20:37 Gwiazdor, razem ze swoim pseudo-managerem zmierzaja do nieuchronnego konca. To kolejny przypadek w ktorym sodówa uderzyla do glowki i konczy sie kariera naprawde dobrego zawodnika. Nie udalo sie wcisnac do kadry trenera Skry to trzeba wziac odwet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.11, 20:38 A kto to jest Wlazly?! Aaaaa, to ten koles co jak po slubie zona mu focha w domu wywalila ze go wciaz nie ma to od razu z kadry zrezygnowal?! Nooooo takkkk!!!! Na takich ludziach warto kadre BUDOWAC!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 20:40 Jestem z Bełchatowa, ale będę gwizdać razem z Wami. Gwiazdorzyna od siedmiu boleści !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa_222 Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... 09.10.11, 20:43 Może to i lepiej, że Pan Mariusz Wlazły rezygnuje z gry w reprezentacji! Zaprezentowany poziom gry w meczu z Zaksą to dno! Oglądałam cały mecz z wielką irytacją. Skra chce zawojować Europę? Z czym do gości? Nawet w rozgrywkach ligowych bedziecie przegrywać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwester51 Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.pz3-cs1.espol.com.pl 09.10.11, 20:50 To paskudne rezygnować z gry w reprezentacji. W niej nie gra się dla działaczy ale dla kibiców jak tego Wlazły nie rozumie to dla mnie fana siatki jest zerem, patałachem. Dla własnego dobra powinien zasuwać do Anastasiego i powiedzieć gram ile dam rady i koniec a nie foszyć jak wredna baba. Nawrocki za szmal sponsora ma najlepszych zawodników ale trener bez koniecznej fantazji na tym stanowisku czyli zwykły rzemiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Były gorące telefony, ale reprezentacja Polski ... IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 20:57 Brak chęci do gry w kadrze to moim zdaniem brak szacunku dla kibiców! Ciekawy jestem gdzie by był teraz jeśli siatkówka nie była by tak popularna-telewizja, sponsorzy przy zerowym zainteresowaniu Pan Wlazły pewnie miałby inne podejście, a tak ma nas głęboko gdzieś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś