Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Michael Phelps: Wystarczy jeden złoty

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 21:17
    WISLA TO PEIRDOLONE QRWY I PEDALY
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pewniak Dostałem się na prawo!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 23:25
        A Wisła jest super. A ty jesteś gościu debilem, że wyzywasz na najlepszy polski
        zespół piłkarski.
        Co do Thorpe'a i Phelpse'a to taka rywalizacja może być naprawdę ciekawa. A
        polskim akcentem na pewno będą starty Otylii, która też jest przecież
        rewelacyjna.

Niech Moc PINK FLOYD Będzie z Wami!!!

Dostałem się na prawo!!! SUPER!!!
        • Gość: Iza Re: Dostałem się na prawo!!! IP: *.services.netscape.ca / *.services.netscape.ca 12.08.04, 03:26
          Jak się już dostałeś to je .... ukończ i nie zmarnuj czasu !
          A póki co to gratulacje i zafunduj sobie jeszcze wakacje.
        • Gość: malenstwo Re: Dostałem się na prawo!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 12.08.04, 09:50
          eee coś mi się wydaje, że Phelps sam nie wierzy w to, że zdobędzie tyle złotych
          medali... Gratuluję dostania się na prawo!!!!
      • Gość: dort Re: Michael Phelps: Wystarczy jeden złoty IP: *.gpd.com.pl 12.08.04, 09:42
        Bierze prochy wiec wygra wszyscy z USA sa na dopingu
        • Gość: surf Re: Michael Phelps: Wystarczy jeden złoty IP: 80.48.218.* 12.08.04, 14:38
          taaaa...grunt to odpowiednio przygotowana teoria spisku.ZERO argumentów,ale
          pewne stwierdzenia jak z rękawa.To tak jakby powiedzieć...Twoja babcia była
          kurtyzaną(co tam,że wojna była i prawdopodobieństwo tego jest żadne), grunt to
          stwierdzić autorytatywnie,że pewnie była...bo skąd byś się wziął??!!
      • Gość: Duncan Re: Michael Phelps: Wystarczy jeden złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 09:50
        Gość portalu: jebacwisle napisał(a):

> WISLA TO PEIRDOLONE QRWY I PEDALY

Widzę, że trzymanie sie tematu nie jest twoją mocną stroną.
        • Gość: surf Re: Michael Phelps: Wystarczy jeden złoty IP: 80.48.218.* 12.08.04, 14:41
          haahaaaaaaaaaaa!boje się,że ten kibel(excusa...kibol)z podniecenia,że mama
          kompa kupiła(za skrojone przez tatę na meczach siano) nie będzie potrafił tu
          wrócić i przeczytać, a raczej się dowiedzieć...czy jest debilem?:-))pełne pozdro
      • Gość: surf Re: Michael Phelps: Wystarczy jeden złoty IP: 80.48.218.* 12.08.04, 14:34
        mama komputer kupila,tata podlaczyl net, ale kultury bydlaku na grosz Cie nie
        nauczyli...żal to czytać prosta kreaturo-kibolu(nie bez kozery kibol i kibel
        brzmi podobnie)
        • wojtek_nysa Dowodów na koks nie ma bo... 15.08.04, 10:44
          Dowodów na doping amerykanow nie ma, bo popierwsze sa zawsze o dwa kroki przed
          kontrolerami, po drugie tam hodowanie zawodnika zaczyna sie od najmlodszych lat
          (podawanie odpowiednich hormonow), po trzecie dlaczego wiekszosc amerykanow
          dziwnym trafem to astmatycy i wolno bez przeszkod przyjmowac im leki na rozedme
          płuc. Pozdrawiam
          • Gość: Wlodar Cos o sporcie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 01:39
            Hej mysle ze sprawa dopingu to sprawa dla expertow. Zawodnicy tacy jak Ian
            Thorpe czy Michael Phelps maja swoj rozum. Jesli uwarzasz ze biora prochy i od
            dziecinstwa powiekszaja sobie pluca to proponuje tobie takze ta metode napewno
            dluzej bedziesz zyl jesli do tego wszystkiego dorzucisz pare godzin basenu
            dziennie. A sprawe dopingu musimy zostawic experta jesli okaze sie ze ktorys z
            nich cos bral to dla nich bedzie wowczas koniec ale nie wyprzedzajmy faktow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka