Gość: tadek_niejadek IP: *.devs.futuro.pl 27.06.14, 07:33 System nie dodał punktów z 3 kolejki. A w jednej drużynie, w której dodał, wydaje mi się,że za mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadek_niejadek Re: System nie dodał punktów z 3 kolejki IP: *.devs.futuro.pl 27.06.14, 07:54 Przeliczyłem z historii kolejki punkty tej jednej drużyny, której punkty za 3 kolejkę doliczono i zamiast 68 mam doliczone 45. Zastanawiam się, czy punkty z poprzednich kolejek też są zaniżone. Rozumiem, ze to zabawa, ale przecież za tę zabawę zapłaciłem smsami. Jeżeli macie znów problem techniczny, przynajmniej napiszcie o tym, uprzedźcie. Szanujmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Fajnie Re: System nie dodał punktów z 3 kolejki IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.14, 08:14 Zgadzam się z przedmówcą u mnie identyczna sytuacja ma zapisane 31 punktów a powinno być 51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puriczku Re: System nie dodał punktów z 3 kolejki IP: *.gl.digi.pl 27.06.14, 08:32 to samo u mnie w 3 rundzie, za mało o 6 oczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczysław B. Re: System nie dodał punktów z 3 kolejki IP: *.range86-134.btcentralplus.com 27.06.14, 08:49 U mnie tez źle są naliczone punkty w 3 rundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: System nie dodał punktów z 3 kolejki IP: *.centertel.pl 27.06.14, 08:58 mi brakuje 61 pkt. jaja normalne Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: System nie dodał punktów z 3 kolejki 27.06.14, 09:26 Dzień dobry! System jeszcze przelicza - wybaczcie, coś długo mu tym razem schodzi (zawsze kończył w nocy). Po kolei punkty się pojawiają. Na pewno nic nie zaginie. [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Punkty w 3. kolejce przeliczone 27.06.14, 11:30 System wreszcie zakończył przeliczanie punktów za 3. kolejkę. Już nie powinno być nieścisłości. W razie problemów, proszę podawać loginy lub pisać na wygrajlige_pomoc@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś