Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :((((

IP: 62.173.207.* 03.09.04, 08:23
    no i stało się o czym zresztą było już wiadomo od dawna, dzisiaj rozpoczyna
    działalność objazdowy cyrk tvn pod nazwą legia warszawa. nie bardzo rozumiem
    dlaczego kubicki zgadza się na coś takiego? do tego wystawia właściwie
    najmocniejsze zestawienie, a wisła???? i gówno mnie obchodzi że oni maja
    kadrę, dlaczego jednak na boisku będzie "kosiarz" cantoro???? czy legioniści
    maja za mało kontuzji??? a poza tym kij mnie obchodzi jakiś krakowski
    szpital, skoro grają na taki cel to niech w takim razie zagra wisełka z
    cracovią... ten meczyk odbiję się nam czkawką i niech potem walter nie płacze
    że słyszy bluzgi a kibole planują sporą rozróbę poczas meczu pucharu uefa...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 213.241.56.* 03.09.04, 08:38
        A mnie sie zdaje, ze Legii bardzo przyda sie ten mecz. Slabo zaczela, teraz sie
        rozkreca, przerwa w rozgrywkach utrudnia utrzymanie rytmu meczowego, wiec taki
        sparing z silnym przeciwnikiem bardzo sie przyda.
        • Gość: Gucwa obym się mylił... IP: 62.173.207.* 03.09.04, 11:43
          tia porter, gorzej będzie jak "rezerwy" wisełki zechcą sobie pokopać gratisowo
          zawodników legii...obym się mylił
          • Gość: Porter Re: obym się mylił... IP: 213.241.56.* 03.09.04, 13:26
            A co to - nasi to panienki?
      • Gość: yeti Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:04
        Gucwa, odwal się od tego szpitala.pzdr.
        • Gość: Krzyś Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.pke.pl 03.09.04, 11:23
          tak jest, nie przeginaj, a jak to jest szpital do dzieci (bo tego nie wiem) to
          byś sie wstydził ;/
          Szkoda, ze u nas nie wpadną na taki pomysł ;(
          Więcej takich meczy, bo terminarz nie jest zbytnio napięty!
          • seven Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( 03.09.04, 11:35
            tak, to jest szpital dzieciecy.. nawiasem mowiac faktycznie przydalaby sie tam kasa
          • Gość: Gucwa Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 62.173.207.* 03.09.04, 11:42
            u was nie wpadną na taki pomysł bo właścicielem gks-u nie jest pan walter...
            • Gość: Krzyś Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.pke.pl 03.09.04, 11:47
              i w tym przypadku szkoda, i nie chodzi mi tu o aspekt sportowy w tym
              momencie ...
              Te, a jak Wy z uporem maniaka żądacie aby Legia była pisana z dużej litery, to
              Ty rób to samo odnośnie GieKSy, ok :)?
              • Gość: Gucwa Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 62.173.207.* 03.09.04, 12:01
                ja klepię z małej wszystko :))))
        • Gość: Gucwa Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 62.173.207.* 03.09.04, 11:40
          niby dlaczego mam się odwalać?! sam się goń i daj na swój krakowski szpital,
          sorry mnie interesuje bardziej np. zadłużony szpital dziecięcy przy kopernika w
          warszawie niż jakiś tam w krakowie, a poza tym "wali" mnie fundacja pani walter
          niech tvn sam daje pieniądze, nie potrzebują do tego wykorzystywać pierwszego
          składu legii, niech grają rezerwy tak jak bedą grały z wisełki...
          • Gość: Krzyś Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.pke.pl 03.09.04, 11:43
            mosz dzieci, Gucwa?!
            Bo ja mam, i wkurwia mnie takie twoje gadanie:/
            • Gość: yeti Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:46
              A ja mam dziecko na hematologii w tym szpitalu. Chrzanisz Gucwa głupoty. na
              mecz rezerw pies z kulawą noga by nie przyszedł. O chodzi o to żeby zebrać
              kasę. A tak pozatym to skad wiesz czy następny mecz nie będzie w Warszawie na
              szpital warszawski??
              • Gość: Gucwa Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 62.173.207.* 03.09.04, 11:51
                może i tak będzie...skoro masz tam dziecko nie dziwne że podchodzisz do tego
                emocjonalnie...wyrazy współczucia i trzymaj się dzielnie...
                • Gość: yeti Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:54
                  thx. Najgorsze juz chyba mineło.pzdr.
                  • Gość: Porter Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 213.241.56.* 03.09.04, 13:29
                    To dobrze. Swoja droga, masz Ty dojscia chlopie. Jakzes taki mecz zdolal
                    zosrganizowac?
            • Gość: Gucwa Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 62.173.207.* 03.09.04, 11:46
              cóż może cię i wkurwia i innych też, ale mam gdzieś fundacje, które
              właścicielom nabijają kieszeń a reszta idzie na te cele harytatywne. poza tym
              dlaczego akurat szpital w krakowie a nie np. sanatorium dla dzieciaków w
              rabce??????? liczę że rewanżowe spotkanie rozegrane zostanie na łazienkowskiej
              na szpital w warszawie...

PS. dzieci nie mam
              • Gość: Krzyś Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.pke.pl 03.09.04, 11:50
                ja, mosz recht (czyt. racje ;) ), ale przy okazji korzystają też dzieci, choć
                nie w takim stopniu jakbyśmy sobie tego życzyli ;(
                Zyczę aby rewanż odbył się na wiosnę w wawie ...
                • Gość: Gucwa Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: 62.173.207.* 03.09.04, 11:53
                  i oto mi właśnie chodzi, potrzebujący są wszędzie, takich szpitali jest wiele...
              • Gość: Bonhart Re: objazdowy cyrk tvn czyli legia warszawa :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:28
                Oj, szkoda slow. Ubostwiam ludzi, ktorzy najchetniej by tylko brali, ale zeby
                dac to bron Boze. Kolego Gucwa, daj na wstrzymanie, bo jak to mowi
                forumowy 'doradca' wychodzi z ciebie "jordolniety polaczek".
                A co do meczu, to mam tylko nadzieje ze obie druzyny zachowaja sportowa
                postawe. A Legii taki mecz moze wyjsc tylko na dobre, biorac pod uwage forme (a
                wlasciwie jej brak) jaka prezentuje wiekszosc jej zawodnikow.

PS> yeti, pozdrowienia dla dzieciaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka