Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią

IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:33
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic drewniany Rasiak IP: 213.156.96.* 08.09.04, 19:33
        znowu drewniany Rasiak :/
        • Gość: nwitas komentarz Szpakowskiego... IP: *.crowley.pl 08.09.04, 21:21
          ... po pierwszej połowie: "1:0 dla Anglików. Nie jest źle"
          • Gość: widz Re: komentarz Szpakowskiego... IP: *.devs.futuro.pl 08.09.04, 21:27
            Też to słyszałem :))) Szpakowski jak zawsze "w formie"
            • Gość: Andzerzej S. Re: komentarz Szpakowskiego... IP: *.devs.futuro.pl 08.09.04, 22:28
              2:1 dla Angli, nie jest źle.......????
              • Gość: Ania Co robil na boisku Lewandowski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:00
                Czy ktos widzial jakies DOBRE podanie Lewandowskiego (mam na mysli podanie do
                przodu lub chocby w poprzek boiska a nie do tylu)? Ten czlowiek jest STRASZNY
                moze nadaje sie do obrony (obrona w stylu "obrona Czestochowy") ale nie nadaje
                sie do pomocy!!!! W przerwie wywalilabym Lewandowskiego, Mile i Rasiaka.
                Krzynowka na lewa, Kose do srodka "ku lewej", Gorawski (wchodzi za
                Lewandowskiego) na prawa, Ebi Smolarek (wchodzi za Mile) na srodek i Niedzielan
                wchodzi za Rasiaka no i oczywiscie darujemy sobie ustawienie 4-5-1 i robimy 4-4-
                2 Co do Glowackiego to nie mial farta.....dwa bledy - dwie bramki. Tyle tylko
                ze w pierwszej to Zewlakow strasznie "miekko" sie zachowal przy podaniu.
                SZKODA! Remis byl na wyciagniecie reki. A swoja droga mielismy sporo mozliwosci
                strzelenia bramki (choc czasem brakowalo strzalu, lub byl baaardzo niecelny -
                jak kiks Mili z pierwszej polowy). Mamy slaba skutecznosc :(
                • slon2002 co zrobić z debilem Głowackim? 09.09.04, 08:34
                  Trzeba wykastrować s...na
                  • Gość: kali Re: co zrobić z debilem Głowackim? IP: 195.245.213.* 09.09.04, 09:23
                    popieram Głowacki to straszne drewno nawet na podpałke do kominka sie nie nadaje
                  • Gość: elvis CO TO ZA MILA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:26
                    Ten piłkarz uosabia wszystkie wady polskiego futbolu. Kiepski technicznie, słaby
                    fizycznie, oszołomiony na boisku.
                • Gość: brrrr Re: Co robil na boisku Lewandowski?! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:00
                  Zgadzam się! Lewandowski to totalna pomyłka!!
          • Gość: sztymbr Re: komentarz Szpakowskiego... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.04, 23:33
            po wybicu rożnego: "Bąk frunie w powietrzu"
            Szpaku rzadzi...
          • Gość: bodzioFAN Re: komentarz Szpakowskiego... IP: 194.63.132.* 08.09.04, 23:34
            Nawet sam Szpakowski nie przebije opinii z komisji śledczego, jeżeli chodzi o
            ocene mistrza Głowackiego! CO ON GADA DO TEGO MIKROFONY< TO GŁOWA MAŁA! PALANT
            OBSRANY!
        • Gość: lolo Po stracie gola Polacy jakby przestali wierzyć IP: 206.47.220.* 08.09.04, 22:08
          Jak mnie to wqrwia - znowu sie psie ch...poddaja.

po co tyle pierdolic przed meczem
        • Gość: kibicka Re: drewniany Rasiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:37
          qrwa gdyby nie on to mogło być nasze zwycięstwo...Niedzielan miał grac od
          początku a nie Rasiak!!nie mam pojecia co Janas widzi w tym Rasiaku....
          • Gość: Rui janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.55.171.* 08.09.04, 23:21
            Tez tak uwazam, ze gdyby gral Niedzielan od poczatku to bysmy wygrali, a
            przynajmniej mielibysmy większe szanse. Co to jest qrwa za napastnik, ktory
            setke biega w 40 sekund, a jego dynamit (ten z nog)...No nie mam dobrego
            porównania dobrego, a nie chcę urazić żółwi. Nie potrafię znalezc też
            odpowiedzi na pytanie dlaczego po strzeleniu gola poszlismy za ciosem do tego
            stopnia, że cofnelismy sie na 30 metr prawie całym zespołem. No i presing, a
            raczej jego brak.
            Czy ktos moze wie co Rasiak zrobił dla janasa, ze ten go wystawia cały czas w
            pierwszym składzie?Niech go lepiej wypierdoli i Brożka Pawła weźmie.
            Przynajniej chłopak zacznie sie ogrywać i bedzie jak znalazł na następne
            eliminacje z nowym selekcjonerem.
            Jeszcze jedno. Czy ktoś słyszał, żeby janas publicznie przyznał się do błędu?
            Po rewelacyjnym meczu z Danią można było wyciągnąć jakieś wnioski i coś zrobić
            (a przynajmniej wyjebać Rasiaka), ale niestety... Po każdym meczu słychać było
            komentaże janasa w stylu" mamy nowy materiał do przeanalizowania, musimy
            wyciągnąć wnioski, na spokojnie obejrzeć co mamy do poprawy". Nasuwa mi się
            taka myśl że albo nikt nie nagrywa im tych meczy, mają zepsuty magnetowid, albo-
            co jest najgorsze i najbardziej prawdopodobne-poprostu janas nie potrafi
            przeprowadzić analizy, wyciągnąć wniosków i poprawić błędy.
            • Gość: Bodzio FAn Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.63.132.* 08.09.04, 23:31
              Przegrał mecz nasz trener Janas, więc z nim precz. Wszyscy wiemy nie od dziś,
              że to kiepski Ździś! Dlaczego My to widzimy, a PZPN nie?! Rozpiszmy konkurs na
              selekcjonera i niech sie skończy to pierd**enie!
              • Gość: skorpion14 Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkchopin.pl 09.09.04, 07:08
                Chaos,Chaos,brak koncepcji-po co są zgrupowania czy Rasiak płaci janasowi za
                występy?JANAS musi ODEJŚĆ DLA DOBRA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!
                • Gość: ember Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.09.04, 14:48
                  Zgrupowania sa po to, zeby chlac, grac w karciochy do bialego rana itd.
                  Wierzcie mi, ze nie jest to wyssane z palca, gdyz w hotelu, w ktorym "polskie
                  orly" maja zgrupowania bylem parokrotnie swiadkiem w/w sytuacji. I co ciekawsze
                  wszyscy o tym wiedza /wlacznie z prostakiem Listkiewiczem/i to toleruja, trener
                  zas "imprezuje" wraz ze swoimi podopiecznymi.
                  • Gość: wkurzony Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 10.09.04, 14:27
                    Niestety, ale z tym chlaniem to prawda. W sobote po meczu spora cześć naszej
                    reprezentacji (m.in. Głowacki, Bąk, Żewłakow, Dudek) pojawiła sie ok. 24.00
                    (trochę ponad godzine po meczu!!!) w katowickim klubie Genesis. Jeżeli byli to
                    zmęczeni piłkarze po cieżkim meczu to ja jestem świętym tureckim. Żewłakow
                    jeszcze o 4 nad ranem wygibywal sie dynamicznie na parkiecie. Alkoholu i
                    panienek nie brakowalo. Wydawalo sie ze role wodzireja sprawował kolejny
                    gwiazdor czyli Tomasz Iwan. Generalnie żenada, w całym towarzystwie jedynie
                    Dudek trzymal fason. Reszta widać że ma mecze i nas kibiców serdecznie w d.....
              • Gość: brrk Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.215-200-80.adsl.skynet.be 09.09.04, 08:44
                Janas jest dobry bo tani. Wiecej kasy w PZPN zostaje.
                • Gość: elvis LISTKIEWICZ WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:27
            • Gość: gp Zostawcie Janasa w spokoju IP: 212.244.195.* 09.09.04, 07:17
              Przecież to nie Janas strzelił samobója. A poza tym Rasiak grał znacznie
              lepiej, niż w poprzdnich meczach, nie rozumiem, dlaczego tego nie widzicie.
              Szkoda, że Krzynówek nie grał od początku na lewej, bo na prawej był słabiutki.
              Brakło nam środka, MIla zawiódł. Najlepiej oprócz Zurawskiego grał KOsowsi, i
              nie wiem, czemu autorzy się go czepiają.
              • Gość: az Re: Zostawcie Janasa w spokoju IP: *.nibco.pl 09.09.04, 09:42
                Zgadzam się, tylko, że nawet jeśli Rasiak gra na full możliwości to są to
                możliwości zawodnika z trzeciej ligi angielskiej albo i niższej.
                To pokolenie i tak poza dwoma trzema wyjątkami grać w piłkę nie potrafi.
          • Gość: aja74 Re: drewniany Rasiak IP: 212.244.166.* 09.09.04, 08:35
            W stu procentach popieram.
            Na poczatku chcialem napisac tak jak to przemyslalem ale sposrod slow Qr.a
            Pier..lony Ch.j i taak dalej by zbyt wiele tekstu nie bylo. Ale tak mysle o
            Janasie i paru graczach. Zaczne wiec tak:
            Zupelnie nie rozumiem dlaczego Janas powolal do ataku Rasiaka. Bardziej dennego
            dretwego i nic nie robiacego gracza oraz nie potrafiacego biegac i wyprowadzic
            szybkiego ataku jak tylko mial okazje dawno nie widzialem. Rasia powinien
            uniesc sie honorem oile takowy posiada i powiedziewc wiecej nie bede psul w
            druzynie narodowej i w niej nie bede wystepowal. Bo Rasiak nie nadaje sie na
            gracza. Po drugie Dudkowe wykopy to zupelna glupota. Bo to bylo tylko pod
            Rasiaka a jak bylo widac rasiak nie potrafi z pilka nic dobrego zrobic. Rasiak
            to nie Heskey a Polska reprezentacja to nie Liverpool. Wiec mogl sobie
            podarowac te swoje wykopy. Kolejna sprawa to to ze Zuraw zamiast skupic sie na
            grze w akatku .. ale co on mial atakowac jak koledzy nic nie chcieli dogrywac
            (naprawde niliczne piki otrzymywal) musial sam sobie rozgrywac bronic i tak
            dalej. Moze Zurawski powinien poddac sie sklonowaniu?
            Jak dla mnie to Zurawski Krzynowek i Dudek (holera gdyby nie te wykopy no) byli
            jedynymi graczami zaslugujacymi na uznanie. Cala reszta to porazka. Kosa widac
            ze nie grywa i brakuje mmu formy. Jego dogrania za slabe to za mocne poprostu
            kiszka. Tylko to jedno zagranie mu wyszlo i chwala mu za to a moze szkoda ze
            wyszlo bo niepotrzebnie rozpalil nasze nadzieje.
            To co wyprawiala obrona przy dwoch golach to zupelne niezrozumiale dla mnie.
            Jezeli tak sie dawali wkrecac w boisko jak mlokosy przy powiedzmy szczerze
            niezbyt mocnych Anglikach, to jak oni wyobrazaja sobie gre w Anglii? Przeciez
            tam wyjada z 2 cyfrowym wynikiem. Przy drugim golu to nie rozumiem jak dwoch
            obrobncow moze przepuscic taka pilke, i jak mozna pozwolic na takie
            dosrodkowanie? Przeciez to nie byla pilka do tenisa ziemnego zeby nie trafic w
            pilke. A moze oni potrzebuja miec stopy wielkosci rakiety d otenisa?
            Poprostu mnie trafialo. Juz przed meczem za sam sklad mnie krew zalewala. Po
            meczyu to tylko na jedno mialem ochote usiasc puscic jakis film gdzie po
            mordach sie piora i wypic piwek kilka ( co tez uczynilem).

Jezeli Harnas nadal bedzie taki zespol wystawial to chyba daruje sobie nerwow
            a sasiadom tych wulgaryzmow jakie posylalem w kierunku telewizora.

Harnas powiedz sobie ze nie dorosles do prowadzenia reprezentacji bo skoro z
            najslabszym zespolem Angielskim nie potrafiles wygrac to czas zostawic te
            robote fachowcom.

I jeszcze jedna sprawa. Nie wiem cyz to tylko ja tak odczowam czy inni tez.
            Ciagle wspominanie historii to juz przesada. mam dosc Gorskiego i jego
            druzyny. Ciagle wracanie do historii. Ile mozna jeszcze cieszyc sie tym
            zwyciestwem i innym te radosc wciskac? Mnie to wcale nie bawi. Ja chce teraz
            wynikow a nie szcyzcic sie tym co bylo dawno. I ciagle cytowanie "bo pilka jest
            okragla a bramki sa dwie".
            I jeszcze nie rozumiem za co chwalono nasza druzyne, i ze niby grali lepiej niz
            z Irlandia. Wygrana z Irlandia to byla formalnosc bo tamta reprezentacja nie
            miala nic do pokazania. Gra z Anglikami to dopiero byl sprawdzain umiejetnosci
            i jak widac jest ich brak.

Wnioskuje o wywalenie dozywotnie ze skladu Rasiaka + Mili, oraz selekcjonera
            Janasa ktory jak widac zupelnie sie do tego nei nadaje.

Krew mnie zalewa ale lepiej skoncze.

Pozdrawiam
            AJA
            • raf4 najgorsze....... 09.09.04, 10:41
              ze gralismy bez koncepcji.....pisalem przed meczem walic lewa /Gary N.jest
              slaby- poki gral choc Gallaher byl nie lepszy ;)/ i schodzic do srodka pozniej
              prostopadle do szybkich Niedzilan i Zurawski...i tak mozna bylo ich opykac ale
              w meczu poszla 1 taka akcja i brama tylko 1 !!!!..a co Janas zrobil??? puscil
              Rasiaka ktory nawet grac glowa juz zapomnial zgroza!!! i co biedak Zurawski
              musial cala I polowe robic ??? cofac sie po pilki bo wrzutki gorne byly bez
              zadnego sensu w grze z Angolami /gra glowa to u nich podstawa!!!/...co do
              skladu to zmiana Kosa -Gorawski lub Smolarek /bardziej Smolarek/ i Lewandowski
              na kogo??? moze Szymokowiaka ktory ma kontuzje ;( poprostu brak srodkowego
              ktory umie /nie sie strara lub proboje ale non-stop tak w klubie gra!!/ posylac
              prostopadle pilki Mila sie zgubil /bardziej odpowiednie "w portki narobil!!"/ i
              srodek nic nietworzyl...a Lewandowski sobie spacerki uprawial a jak dostal
              pilke to ze strachu posylal do najblizszego pilkarza celnie czy nie aby sie
              pilki pozbyc zgroza!!!!
              takich dwoch jak Lewandowski-Mila niepowinni grac w takim meczu tam jest
              potrzebny wojownik, lider nawet brutal ktory umie krzyknac! bo po 60 minucie
              kadra stanela i wtedy on powinien ja obudzic....przyklad Kean z Man UTD, Viera
              z Arsenalu taki gracz jest potrzebny a nie pierdola Lewandowski! nawet ktos
              pokroju Swierczewskiego /bo swir to juz dziadek!!/ i do pary Szymkowiak i Mila
              bardziej zdecydowany i odawazny!!!

ale podstawa jest trener ktory wie czego chce i ma pomysl!!! Janasowi brakuje i
              tego i tego ;(

moja propozycja to Werner Liczka!

a sklad:
              Dudek/Boruc-/od prawej strony/Baszczynski-Glowacki/Klos/Hajto-Bak-
              Brozek/Rzasa,Gorawski/smolarek/kikut/kosowski[w formie!]-
              jarzebowski/surma/bojarski/sobolewski-szymkowiak/mila/burhardt/zdebel[moze
              wroci kadrze sie nie odmawia]-Krzynowek,Zurawski-
              Wlodarczyk/Niedzielan/frankowski

jest w czym wybierac i brac tylko w najlepszej formie! kilku podalem bez opcji
              bo uwazam ich za najlepszych na swoich pozycjach

...uwazam ze nalezy rezygnowac z graczy ktorzy nie graja w klubach przyklad
              Kosa ktory bal sie atakowac a jak podawal to niedokladnie /chlopak sie
              rozmienil na drobne ;(/
              i wprowadzac mlodych z U-21 Brozkow , burkharda, Kikut, Madej, Golinski,
              Rzezniczak itd
            • Gość: zeus Re: drewniany Rasiak IP: *.c3-0.nyw-ubr3.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 10.09.04, 04:18
              jak ci na imie synu?
              zauwazylem ze uzywasz ksywki AJA , ladne imie.
              na Pilce znasz sie calkiem calkiem.
              jesli masz licencje to powinienes zglosic swoja kandydatore na trenera kadry do wlasciwych wladz.
              Janasa niedlugo wy.... sam sie zwolni, bedziesz mogl pokazac calemu swiatu naczym pilka polega.
        • Gość: Rua Panowie napiszmy do PZPN IP: 80.55.171.* 09.09.04, 01:02
          pzpn@pzpn.pl wyślijmy im kilka maili z naszym zdaniem na temat pracy
          selekcjonera i jego decyzji kadrowych i taktycznych.
      • cobi00 Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią 08.09.04, 19:34
        Dobrze że Mila zagra. Będzie szansa walnąć gola z wolnego Jamesowi nawet z 40
        metrów!!! :)
        • Gość: jaceloth Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 21:25
          przepierd.lają w obronie.jak obrońca kryje napastnika dwa metry od niego to
          jest piłkarskim analfabetą.który cieć z wyborczej napisał dziś,że głowacki to
          najlepszy piłkarz polski???i pomyslec,że mamy trenera byłego obrońcę...
      • Gość: zo Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:34
        do boju do boju do boju! Nie zabijcie mojej nadziei po raz kolejny!Proszę.
      • Gość: Zezika Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.chello.pl 08.09.04, 19:37
        Mam nadzieje ze w przerwie Rasiaka zmieni Niedzielan.... Rasiak co za porazka:|
        • Gość: Gosc Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.acn.waw.pl 08.09.04, 19:40
          Oj ... z zewalkowem i rasiakiem dostaniemy w ...miejsce gdzie slonce nie
          dochodzi :) mam nadzieje ze janas zrobi dobre zmiany.
          • Gość: SEVEN Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:43
            jeszcze nie widzialem zeby janosik zrobil dobra zmiane... to sa najlepsi pilkarze jacy dzisiaj
            zagraja (!!), bo wchodzic beda albo gorsi albo za pozno
            • Gość: mew-ryk Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 19:46
              zgadzam sie, rasiak to porazka. jak dla mnie to powinien grac niedzielan. a
              wogole powolanie rasiaka to pomylka - on tylko umie stac i czasem jak mu cos
              wpadie na glowe, to zle poda :-(. oj, nie jest dobrze :-/
            • Gość: krzysiek Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:27
              Skąd wiedziałeś?! :DDD
      • Gość: SEVEN Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:47
        ja pierdole, czemu nie gra baszczynski i niedzielan !!! przeciez zewlakow i rasiak to oslabienie
        zespolu !!!
      • Gość: peła Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.debnet.pl 08.09.04, 19:48
        o nieee drewno mnie powala!!!!!!!!!!!!
      • Gość: SEVEN jeszcze nie widzialem zeby ktos byl za rasiakiem.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:56
        .. przed tym meczem !! zostal chyba tylko janas i piechniczek (?). po meczu okaze sie, ze albo
        byl geniuszem albo skonczonym debilem, ktory nie widzi tego, co cala polska !! zyczylbym sobie
        tego pierwszego, blysku geniuszu trenerskiego janosika, ale to chyba liczenie na boga i cuda!
      • a.adas A ja dalej czekam na wygraną... 08.09.04, 19:57
        Kaana Dobra, Dawidowski, Zając, Karwan, Lewandowski, ŻŹewłakow Kosowski,
        Krzynówek, Gorawski, Piechniak, Nowacki, Żurawski, Smolarek,
        Co jak co, prawych pomocników w Polsce dostatek.
        Czyli gramy taktyką na Rasiaka? (czytaj Kinga)
        Mam nadzieję, ze ktoś powiedział Mili jak ma grać.
      • Gość: obymsiemylil Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 20:01
        czarno widze nasze szanse z tym drewnianym Rasiakiem
      • Gość: ghino 7. Rasiak, 23. Rasiak, 68. Rasiak IP: *.anon-online.org 08.09.04, 20:10
        będzie hattrick, zobaczycie!!!
        • Gość: Tomciu Re: 7. Rasiak, 23. Rasiak, 68. Rasiak IP: 67.71.130.* 08.09.04, 20:14
          chlopie co ty dzisiaj piles albo jarales ?
        • Gość: stas Dajcie juz spokoj z tym Rasiakiem IP: 65.207.38.* 08.09.04, 20:15
          Skoro Janas dal mu szanse to pewnie sie lepiej wykazywal na treningach. Dajcie
          juz spokoj i dajcie mu szanse!

Mysle ze bardzo dobry sklad
      • Gość: lechu james nie bedzie bronil IP: *.client.comcast.net 08.09.04, 20:18
        wlasnie przeczytalem, ze jamesa zastapi robinson z tottenhamu
      • Gość: Miki Nie wiem, po co Rasiak IP: *.aster.pl 08.09.04, 20:33
        Dobry Wieczór wszystkim.

Widzę opinie o Rasiaku. Zgadza się. Nawet nie wiem, czy będzie w stanie
        wypracować sobie miejsce w składzie Sieny.

• Gość: Relacja live Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 20:45
        jest jakies radio w internecie z relacja live,blagam!
      • Gość: pleace Relacja live IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 20:46
        w internecie jakas relacja audio?
        • Gość: jasiu Re: Relacja live IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 20:49
          Na www.radio.com.pl bodajze sprawdz. Na jedynce powinna być i w dodatku Zimoch
          powinien komentować :)
          • Gość: thanks Re: Relacja live IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 20:53
            dzieki zaraz sprawdze
          • Gość: h Re: Relacja live IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 21:01
            bnie moge sie polaczyc bo media player nie chce otworzyc pliku
      • Gość: bella Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.91-201-80.adsl.skynet.be 08.09.04, 21:00
        Ogladam inny)) Brazylia-Niemcy, i przed chwila 1:0..
        • Gość: deks Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:06
          i wszystko po staremu;(
          • Gość: jasiu Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 21:10
            Pora na pierwsze podsumowania. Przede wszystkim nasi są zasrani w gaciach.
            Nawet Wisła miała okazje z Realem a tu nic. To co gra Rasiak widzą wszyscy
            oprócz Janasa i tylko sie publika wk...a. Ale ma chociaż białe buty. Szybko
            dziś balon.
            • Gość: jasiu Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 21:11
              pękł :(
      • Gość: gd Kosowski frajer 0-1 IP: 62.233.190.* 08.09.04, 21:09
      • Gość: Angol Anglia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:09
        skopiemy wam tyłki;)
        • Gość: greg trzeba przycisnac tych ......CH angoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:16
          a wtedy moze strzelimy gola tym pedalom
      • Gość: janasbeznas O:1 i koniec pieśni, Głowacki ograny jak dziecko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:13
        wątpię czy się podniosą w 2giej połowie.
      • Gość: cyg@nek No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 21:15
        Przeczytałem, że jeswt 0:1 i włączyłem telewizor. Wreszcie mogę spokojnie
        oglądać mecz. Gorzej być nie może (0:1 czy 0:9 to żadna różnica). Może być
        tylko lepiej. I będzie lepiej. Skończyła się panika.
        • Gość: deks Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:16
          lepiej chyba w palanta;)
        • Gość: Miki Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:18
          Bałem się, że nasi się zdenerwują i efektem tego mogą byc stracone kolejne
          bramki. Ale próbują atakowac. Szkoda, że nie ma Włodarczyka, a Rasiak powinien
          byc zdjęty z boiska i powinniśmy zagrać ustawieniem 4-4-2. Żurawski do przodu,
          a za Rasiaka np. Kryszałowicz.
          • Gość: jasiu Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 21:22
            Tylko że Krzyszałowicza nie ma na ławie nawet.
            • Gość: Miki Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:25
              Sorry, oglądam fragmentarycznie mecz, bo jestem w pracy. A kto z napastników
              jest na ławie.
          • Gość: cyg@nek Janas ogląda mecze w radio. IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 21:29
            Miki! Ty to widzisz, ja to widzę i reszta kibiców też to widzi. Tylko Paweł
            Fajans ma oczy w dwunastnicy.
      • Gość: Prf Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 21:16
        Dlaczego jesteśmy tacy ciency? Tyle akcji, a strzelić nikt nie potrafi!!!
        • Gość: deks będziemy żyć tylko sytuacjami IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:18
          jak zwykle zresztą, bedziemy przeżywać i analizować jakby strzelił to hoho
          a przerżniemy jak zawsze
        • Gość: soccer1doc Ludzie spokojnie IP: *.twcny.rr.com 08.09.04, 21:21
          Pierwszy mecz Polski ogladam na zywo od lat 70 siatych.
          Nie jest zle, amy niezle podania , wygrywamy pojedynki.
          troche sie (?)Glowacki dal ograc, Rasia mogl wczesniej podac do srodka zamiast
          strzelac w krotki rog z ostrego kata, ale ogolnie to nie jest zle.
          Mila jest dobry!
          • Gość: deks Re: Ludzie spokojnie IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:23
            a kilometr jeszcze lepszy;)
          • Gość: Miki Re: Ludzie spokojnie IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:23
            Myśląc teorią optymisty można wierzyć, że powtórzy się historia z meczu Austria
            - Anglia w Wiedniu.
      • Gość: greg trzeba przycisnac tych JEBA....yCH angoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:18
        wtedy moze strzelmy
      • Gość: cyg@nk No to albo zwycięstwo albo Janas precz. IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 21:18
        Gdyby Rasiak dostał czerwoną kartkę, byłoby więcej miejsca do oddania strzału.
        • Gość: Miki Re: No to albo zwycięstwo albo Janas precz. IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:22
          Janasa dni są policzone. Jak myślicie, po co dostał Piechniczka "do pomocy".
          Przypomnijcie sobie, jak było ze Stachurskim. Najwpierw Stachurski dostał
          Piechniczka też do pomocy, a po 6 miesiącach od objęcia posady Stachurski
          został zdymisjonowany, a Piechniczek objął kadrę. Obawiam się, że teraz może
          byc to samo. Tyle tylko, że moim zdaniem Piechniczek byłby idiotą, gdyby
          zgodził sie po raz trzeci wziąć kadrę.
        • Gość: deks Janas jest the best IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:24
          ;)
      • Gość: filcek Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:18
        Dlaczego zawsze przegrywamy jak dupki?! Kurde!!! Ludzie !!! Niech oni sie walą
        na ryj !!! A tych Ciu...li tzn Szpakowsiego i tego drugiego słuchać juz nie
        mozna!!! Powiedzcie, nie ma gdzieś tego z innym komentarzem? I znowu będzie:
        grali dobrze, ku...rwa "ofiarnie", ale przegrali !!! Mam to w d... Niech grają
        mniej "ofiarnie" ale skutecznie!!!
        • Gość: mm Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.chello.pl 08.09.04, 21:23
          0-1. Ale Anglicy są absolutnie do ogrania! Do wymiany NATYCHMIAST Rasiak i
          Kosowski. Wpuścić Niedzielana, Krzynówek na lewo, na prawo Gorawski. I przestać
          grać tym głupkowatym ustawieniem 6-3-1. Do boju!
      • Gość: nikt Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:20
        Właściwie jest tak, że gdyby na boisku nie było trzech drewniaków: Rasiaka,
        Lewandowskiego i Mili, byłoby całkiem nienajgorzej.
        • Gość: Miki Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:24
          Pierwsi dwaj - owszem, powinni byc zdjęci, ale Mila gra nienajgorzej i Janas by
          źle zrobił, gdyby zdjął Milę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka