GoĹÄ: Zo IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kibic drewniany Rasiak IP: 213.156.96.* 08.09.04, 19:33 znowu drewniany Rasiak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nwitas komentarz Szpakowskiego... IP: *.crowley.pl 08.09.04, 21:21 ... po pierwszej połowie: "1:0 dla Anglików. Nie jest źle" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: widz Re: komentarz Szpakowskiego... IP: *.devs.futuro.pl 08.09.04, 21:27 Też to słyszałem :))) Szpakowski jak zawsze "w formie" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andzerzej S. Re: komentarz Szpakowskiego... IP: *.devs.futuro.pl 08.09.04, 22:28 2:1 dla Angli, nie jest źle.......???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania Co robil na boisku Lewandowski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 00:00 Czy ktos widzial jakies DOBRE podanie Lewandowskiego (mam na mysli podanie do przodu lub chocby w poprzek boiska a nie do tylu)? Ten czlowiek jest STRASZNY moze nadaje sie do obrony (obrona w stylu "obrona Czestochowy") ale nie nadaje sie do pomocy!!!! W przerwie wywalilabym Lewandowskiego, Mile i Rasiaka. Krzynowka na lewa, Kose do srodka "ku lewej", Gorawski (wchodzi za Lewandowskiego) na prawa, Ebi Smolarek (wchodzi za Mile) na srodek i Niedzielan wchodzi za Rasiaka no i oczywiscie darujemy sobie ustawienie 4-5-1 i robimy 4-4- 2 Co do Glowackiego to nie mial farta.....dwa bledy - dwie bramki. Tyle tylko ze w pierwszej to Zewlakow strasznie "miekko" sie zachowal przy podaniu. SZKODA! Remis byl na wyciagniecie reki. A swoja droga mielismy sporo mozliwosci strzelenia bramki (choc czasem brakowalo strzalu, lub byl baaardzo niecelny - jak kiks Mili z pierwszej polowy). Mamy slaba skutecznosc :( Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 co zrobić z debilem Głowackim? 09.09.04, 08:34 Trzeba wykastrować s...na Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kali Re: co zrobić z debilem Głowackim? IP: 195.245.213.* 09.09.04, 09:23 popieram Głowacki to straszne drewno nawet na podpałke do kominka sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elvis CO TO ZA MILA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:26 Ten piłkarz uosabia wszystkie wady polskiego futbolu. Kiepski technicznie, słaby fizycznie, oszołomiony na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brrrr Re: Co robil na boisku Lewandowski?! IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:00 Zgadzam się! Lewandowski to totalna pomyłka!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sztymbr Re: komentarz Szpakowskiego... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.04, 23:33 po wybicu rożnego: "Bąk frunie w powietrzu" Szpaku rzadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bodzioFAN Re: komentarz Szpakowskiego... IP: 194.63.132.* 08.09.04, 23:34 Nawet sam Szpakowski nie przebije opinii z komisji śledczego, jeżeli chodzi o ocene mistrza Głowackiego! CO ON GADA DO TEGO MIKROFONY< TO GŁOWA MAŁA! PALANT OBSRANY! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lolo Po stracie gola Polacy jakby przestali wierzyć IP: 206.47.220.* 08.09.04, 22:08 Jak mnie to wqrwia - znowu sie psie ch...poddaja. po co tyle pierdolic przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kibicka Re: drewniany Rasiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:37 qrwa gdyby nie on to mogło być nasze zwycięstwo...Niedzielan miał grac od początku a nie Rasiak!!nie mam pojecia co Janas widzi w tym Rasiaku.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rui janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.55.171.* 08.09.04, 23:21 Tez tak uwazam, ze gdyby gral Niedzielan od poczatku to bysmy wygrali, a przynajmniej mielibysmy większe szanse. Co to jest qrwa za napastnik, ktory setke biega w 40 sekund, a jego dynamit (ten z nog)...No nie mam dobrego porównania dobrego, a nie chcę urazić żółwi. Nie potrafię znalezc też odpowiedzi na pytanie dlaczego po strzeleniu gola poszlismy za ciosem do tego stopnia, że cofnelismy sie na 30 metr prawie całym zespołem. No i presing, a raczej jego brak. Czy ktos moze wie co Rasiak zrobił dla janasa, ze ten go wystawia cały czas w pierwszym składzie?Niech go lepiej wypierdoli i Brożka Pawła weźmie. Przynajniej chłopak zacznie sie ogrywać i bedzie jak znalazł na następne eliminacje z nowym selekcjonerem. Jeszcze jedno. Czy ktoś słyszał, żeby janas publicznie przyznał się do błędu? Po rewelacyjnym meczu z Danią można było wyciągnąć jakieś wnioski i coś zrobić (a przynajmniej wyjebać Rasiaka), ale niestety... Po każdym meczu słychać było komentaże janasa w stylu" mamy nowy materiał do przeanalizowania, musimy wyciągnąć wnioski, na spokojnie obejrzeć co mamy do poprawy". Nasuwa mi się taka myśl że albo nikt nie nagrywa im tych meczy, mają zepsuty magnetowid, albo- co jest najgorsze i najbardziej prawdopodobne-poprostu janas nie potrafi przeprowadzić analizy, wyciągnąć wniosków i poprawić błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bodzio FAn Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.63.132.* 08.09.04, 23:31 Przegrał mecz nasz trener Janas, więc z nim precz. Wszyscy wiemy nie od dziś, że to kiepski Ździś! Dlaczego My to widzimy, a PZPN nie?! Rozpiszmy konkurs na selekcjonera i niech sie skończy to pierd**enie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skorpion14 Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkchopin.pl 09.09.04, 07:08 Chaos,Chaos,brak koncepcji-po co są zgrupowania czy Rasiak płaci janasowi za występy?JANAS musi ODEJŚĆ DLA DOBRA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ember Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.09.04, 14:48 Zgrupowania sa po to, zeby chlac, grac w karciochy do bialego rana itd. Wierzcie mi, ze nie jest to wyssane z palca, gdyz w hotelu, w ktorym "polskie orly" maja zgrupowania bylem parokrotnie swiadkiem w/w sytuacji. I co ciekawsze wszyscy o tym wiedza /wlacznie z prostakiem Listkiewiczem/i to toleruja, trener zas "imprezuje" wraz ze swoimi podopiecznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wkurzony Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 10.09.04, 14:27 Niestety, ale z tym chlaniem to prawda. W sobote po meczu spora cześć naszej reprezentacji (m.in. Głowacki, Bąk, Żewłakow, Dudek) pojawiła sie ok. 24.00 (trochę ponad godzine po meczu!!!) w katowickim klubie Genesis. Jeżeli byli to zmęczeni piłkarze po cieżkim meczu to ja jestem świętym tureckim. Żewłakow jeszcze o 4 nad ranem wygibywal sie dynamicznie na parkiecie. Alkoholu i panienek nie brakowalo. Wydawalo sie ze role wodzireja sprawował kolejny gwiazdor czyli Tomasz Iwan. Generalnie żenada, w całym towarzystwie jedynie Dudek trzymal fason. Reszta widać że ma mecze i nas kibiców serdecznie w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brrk Re: janas - ODEJDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.215-200-80.adsl.skynet.be 09.09.04, 08:44 Janas jest dobry bo tani. Wiecej kasy w PZPN zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elvis LISTKIEWICZ WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:27 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gp Zostawcie Janasa w spokoju IP: 212.244.195.* 09.09.04, 07:17 Przecież to nie Janas strzelił samobója. A poza tym Rasiak grał znacznie lepiej, niż w poprzdnich meczach, nie rozumiem, dlaczego tego nie widzicie. Szkoda, że Krzynówek nie grał od początku na lewej, bo na prawej był słabiutki. Brakło nam środka, MIla zawiódł. Najlepiej oprócz Zurawskiego grał KOsowsi, i nie wiem, czemu autorzy się go czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: az Re: Zostawcie Janasa w spokoju IP: *.nibco.pl 09.09.04, 09:42 Zgadzam się, tylko, że nawet jeśli Rasiak gra na full możliwości to są to możliwości zawodnika z trzeciej ligi angielskiej albo i niższej. To pokolenie i tak poza dwoma trzema wyjątkami grać w piłkę nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aja74 Re: drewniany Rasiak IP: 212.244.166.* 09.09.04, 08:35 W stu procentach popieram. Na poczatku chcialem napisac tak jak to przemyslalem ale sposrod slow Qr.a Pier..lony Ch.j i taak dalej by zbyt wiele tekstu nie bylo. Ale tak mysle o Janasie i paru graczach. Zaczne wiec tak: Zupelnie nie rozumiem dlaczego Janas powolal do ataku Rasiaka. Bardziej dennego dretwego i nic nie robiacego gracza oraz nie potrafiacego biegac i wyprowadzic szybkiego ataku jak tylko mial okazje dawno nie widzialem. Rasia powinien uniesc sie honorem oile takowy posiada i powiedziewc wiecej nie bede psul w druzynie narodowej i w niej nie bede wystepowal. Bo Rasiak nie nadaje sie na gracza. Po drugie Dudkowe wykopy to zupelna glupota. Bo to bylo tylko pod Rasiaka a jak bylo widac rasiak nie potrafi z pilka nic dobrego zrobic. Rasiak to nie Heskey a Polska reprezentacja to nie Liverpool. Wiec mogl sobie podarowac te swoje wykopy. Kolejna sprawa to to ze Zuraw zamiast skupic sie na grze w akatku .. ale co on mial atakowac jak koledzy nic nie chcieli dogrywac (naprawde niliczne piki otrzymywal) musial sam sobie rozgrywac bronic i tak dalej. Moze Zurawski powinien poddac sie sklonowaniu? Jak dla mnie to Zurawski Krzynowek i Dudek (holera gdyby nie te wykopy no) byli jedynymi graczami zaslugujacymi na uznanie. Cala reszta to porazka. Kosa widac ze nie grywa i brakuje mmu formy. Jego dogrania za slabe to za mocne poprostu kiszka. Tylko to jedno zagranie mu wyszlo i chwala mu za to a moze szkoda ze wyszlo bo niepotrzebnie rozpalil nasze nadzieje. To co wyprawiala obrona przy dwoch golach to zupelne niezrozumiale dla mnie. Jezeli tak sie dawali wkrecac w boisko jak mlokosy przy powiedzmy szczerze niezbyt mocnych Anglikach, to jak oni wyobrazaja sobie gre w Anglii? Przeciez tam wyjada z 2 cyfrowym wynikiem. Przy drugim golu to nie rozumiem jak dwoch obrobncow moze przepuscic taka pilke, i jak mozna pozwolic na takie dosrodkowanie? Przeciez to nie byla pilka do tenisa ziemnego zeby nie trafic w pilke. A moze oni potrzebuja miec stopy wielkosci rakiety d otenisa? Poprostu mnie trafialo. Juz przed meczem za sam sklad mnie krew zalewala. Po meczyu to tylko na jedno mialem ochote usiasc puscic jakis film gdzie po mordach sie piora i wypic piwek kilka ( co tez uczynilem). Jezeli Harnas nadal bedzie taki zespol wystawial to chyba daruje sobie nerwow a sasiadom tych wulgaryzmow jakie posylalem w kierunku telewizora. Harnas powiedz sobie ze nie dorosles do prowadzenia reprezentacji bo skoro z najslabszym zespolem Angielskim nie potrafiles wygrac to czas zostawic te robote fachowcom. I jeszcze jedna sprawa. Nie wiem cyz to tylko ja tak odczowam czy inni tez. Ciagle wspominanie historii to juz przesada. mam dosc Gorskiego i jego druzyny. Ciagle wracanie do historii. Ile mozna jeszcze cieszyc sie tym zwyciestwem i innym te radosc wciskac? Mnie to wcale nie bawi. Ja chce teraz wynikow a nie szcyzcic sie tym co bylo dawno. I ciagle cytowanie "bo pilka jest okragla a bramki sa dwie". I jeszcze nie rozumiem za co chwalono nasza druzyne, i ze niby grali lepiej niz z Irlandia. Wygrana z Irlandia to byla formalnosc bo tamta reprezentacja nie miala nic do pokazania. Gra z Anglikami to dopiero byl sprawdzain umiejetnosci i jak widac jest ich brak. Wnioskuje o wywalenie dozywotnie ze skladu Rasiaka + Mili, oraz selekcjonera Janasa ktory jak widac zupelnie sie do tego nei nadaje. Krew mnie zalewa ale lepiej skoncze. Pozdrawiam AJA Odpowiedz Link Zgłoś
raf4 najgorsze....... 09.09.04, 10:41 ze gralismy bez koncepcji.....pisalem przed meczem walic lewa /Gary N.jest slaby- poki gral choc Gallaher byl nie lepszy ;)/ i schodzic do srodka pozniej prostopadle do szybkich Niedzilan i Zurawski...i tak mozna bylo ich opykac ale w meczu poszla 1 taka akcja i brama tylko 1 !!!!..a co Janas zrobil??? puscil Rasiaka ktory nawet grac glowa juz zapomnial zgroza!!! i co biedak Zurawski musial cala I polowe robic ??? cofac sie po pilki bo wrzutki gorne byly bez zadnego sensu w grze z Angolami /gra glowa to u nich podstawa!!!/...co do skladu to zmiana Kosa -Gorawski lub Smolarek /bardziej Smolarek/ i Lewandowski na kogo??? moze Szymokowiaka ktory ma kontuzje ;( poprostu brak srodkowego ktory umie /nie sie strara lub proboje ale non-stop tak w klubie gra!!/ posylac prostopadle pilki Mila sie zgubil /bardziej odpowiednie "w portki narobil!!"/ i srodek nic nietworzyl...a Lewandowski sobie spacerki uprawial a jak dostal pilke to ze strachu posylal do najblizszego pilkarza celnie czy nie aby sie pilki pozbyc zgroza!!!! takich dwoch jak Lewandowski-Mila niepowinni grac w takim meczu tam jest potrzebny wojownik, lider nawet brutal ktory umie krzyknac! bo po 60 minucie kadra stanela i wtedy on powinien ja obudzic....przyklad Kean z Man UTD, Viera z Arsenalu taki gracz jest potrzebny a nie pierdola Lewandowski! nawet ktos pokroju Swierczewskiego /bo swir to juz dziadek!!/ i do pary Szymkowiak i Mila bardziej zdecydowany i odawazny!!! ale podstawa jest trener ktory wie czego chce i ma pomysl!!! Janasowi brakuje i tego i tego ;( moja propozycja to Werner Liczka! a sklad: Dudek/Boruc-/od prawej strony/Baszczynski-Glowacki/Klos/Hajto-Bak- Brozek/Rzasa,Gorawski/smolarek/kikut/kosowski[w formie!]- jarzebowski/surma/bojarski/sobolewski-szymkowiak/mila/burhardt/zdebel[moze wroci kadrze sie nie odmawia]-Krzynowek,Zurawski- Wlodarczyk/Niedzielan/frankowski jest w czym wybierac i brac tylko w najlepszej formie! kilku podalem bez opcji bo uwazam ich za najlepszych na swoich pozycjach ...uwazam ze nalezy rezygnowac z graczy ktorzy nie graja w klubach przyklad Kosa ktory bal sie atakowac a jak podawal to niedokladnie /chlopak sie rozmienil na drobne ;(/ i wprowadzac mlodych z U-21 Brozkow , burkharda, Kikut, Madej, Golinski, Rzezniczak itd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zeus Re: drewniany Rasiak IP: *.c3-0.nyw-ubr3.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 10.09.04, 04:18 jak ci na imie synu? zauwazylem ze uzywasz ksywki AJA , ladne imie. na Pilce znasz sie calkiem calkiem. jesli masz licencje to powinienes zglosic swoja kandydatore na trenera kadry do wlasciwych wladz. Janasa niedlugo wy.... sam sie zwolni, bedziesz mogl pokazac calemu swiatu naczym pilka polega. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rua Panowie napiszmy do PZPN IP: 80.55.171.* 09.09.04, 01:02 pzpn@pzpn.pl wyślijmy im kilka maili z naszym zdaniem na temat pracy selekcjonera i jego decyzji kadrowych i taktycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
cobi00 Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią 08.09.04, 19:34 Dobrze że Mila zagra. Będzie szansa walnąć gola z wolnego Jamesowi nawet z 40 metrów!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaceloth Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.icpnet.pl 08.09.04, 21:25 przepierd.lają w obronie.jak obrońca kryje napastnika dwa metry od niego to jest piłkarskim analfabetą.który cieć z wyborczej napisał dziś,że głowacki to najlepszy piłkarz polski???i pomyslec,że mamy trenera byłego obrońcę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zo Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:34 do boju do boju do boju! Nie zabijcie mojej nadziei po raz kolejny!Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zezika Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.chello.pl 08.09.04, 19:37 Mam nadzieje ze w przerwie Rasiaka zmieni Niedzielan.... Rasiak co za porazka:| Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.acn.waw.pl 08.09.04, 19:40 Oj ... z zewalkowem i rasiakiem dostaniemy w ...miejsce gdzie slonce nie dochodzi :) mam nadzieje ze janas zrobi dobre zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SEVEN Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:43 jeszcze nie widzialem zeby janosik zrobil dobra zmiane... to sa najlepsi pilkarze jacy dzisiaj zagraja (!!), bo wchodzic beda albo gorsi albo za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mew-ryk Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.04, 19:46 zgadzam sie, rasiak to porazka. jak dla mnie to powinien grac niedzielan. a wogole powolanie rasiaka to pomylka - on tylko umie stac i czasem jak mu cos wpadie na glowe, to zle poda :-(. oj, nie jest dobrze :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krzysiek Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:27 Skąd wiedziałeś?! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SEVEN Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:47 ja pierdole, czemu nie gra baszczynski i niedzielan !!! przeciez zewlakow i rasiak to oslabienie zespolu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: peła Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.debnet.pl 08.09.04, 19:48 o nieee drewno mnie powala!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SEVEN jeszcze nie widzialem zeby ktos byl za rasiakiem.. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 19:56 .. przed tym meczem !! zostal chyba tylko janas i piechniczek (?). po meczu okaze sie, ze albo byl geniuszem albo skonczonym debilem, ktory nie widzi tego, co cala polska !! zyczylbym sobie tego pierwszego, blysku geniuszu trenerskiego janosika, ale to chyba liczenie na boga i cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas A ja dalej czekam na wygraną... 08.09.04, 19:57 Kaana Dobra, Dawidowski, Zając, Karwan, Lewandowski, ŻŹewłakow Kosowski, Krzynówek, Gorawski, Piechniak, Nowacki, Żurawski, Smolarek, Co jak co, prawych pomocników w Polsce dostatek. Czyli gramy taktyką na Rasiaka? (czytaj Kinga) Mam nadzieję, ze ktoś powiedział Mili jak ma grać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obymsiemylil Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 20:01 czarno widze nasze szanse z tym drewnianym Rasiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ghino 7. Rasiak, 23. Rasiak, 68. Rasiak IP: *.anon-online.org 08.09.04, 20:10 będzie hattrick, zobaczycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomciu Re: 7. Rasiak, 23. Rasiak, 68. Rasiak IP: 67.71.130.* 08.09.04, 20:14 chlopie co ty dzisiaj piles albo jarales ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stas Dajcie juz spokoj z tym Rasiakiem IP: 65.207.38.* 08.09.04, 20:15 Skoro Janas dal mu szanse to pewnie sie lepiej wykazywal na treningach. Dajcie juz spokoj i dajcie mu szanse! Mysle ze bardzo dobry sklad Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lechu james nie bedzie bronil IP: *.client.comcast.net 08.09.04, 20:18 wlasnie przeczytalem, ze jamesa zastapi robinson z tottenhamu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Nie wiem, po co Rasiak IP: *.aster.pl 08.09.04, 20:33 Dobry Wieczór wszystkim. Widzę opinie o Rasiaku. Zgadza się. Nawet nie wiem, czy będzie w stanie wypracować sobie miejsce w składzie Sieny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Relacja live Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 20:45 jest jakies radio w internecie z relacja live,blagam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pleace Relacja live IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 20:46 w internecie jakas relacja audio? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiu Re: Relacja live IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 20:49 Na www.radio.com.pl bodajze sprawdz. Na jedynce powinna być i w dodatku Zimoch powinien komentować :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: thanks Re: Relacja live IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 20:53 dzieki zaraz sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: h Re: Relacja live IP: *.pool.mediaWays.net 08.09.04, 21:01 bnie moge sie polaczyc bo media player nie chce otworzyc pliku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bella Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.91-201-80.adsl.skynet.be 08.09.04, 21:00 Ogladam inny)) Brazylia-Niemcy, i przed chwila 1:0.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deks Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:06 i wszystko po staremu;( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiu Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 21:10 Pora na pierwsze podsumowania. Przede wszystkim nasi są zasrani w gaciach. Nawet Wisła miała okazje z Realem a tu nic. To co gra Rasiak widzą wszyscy oprócz Janasa i tylko sie publika wk...a. Ale ma chociaż białe buty. Szybko dziś balon. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiu Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 21:11 pękł :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Angol Anglia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:09 skopiemy wam tyłki;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: greg trzeba przycisnac tych ......CH angoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:16 a wtedy moze strzelimy gola tym pedalom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janasbeznas O:1 i koniec pieśni, Głowacki ograny jak dziecko.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:13 wątpię czy się podniosą w 2giej połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cyg@nek No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 21:15 Przeczytałem, że jeswt 0:1 i włączyłem telewizor. Wreszcie mogę spokojnie oglądać mecz. Gorzej być nie może (0:1 czy 0:9 to żadna różnica). Może być tylko lepiej. I będzie lepiej. Skończyła się panika. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deks Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:16 lepiej chyba w palanta;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:18 Bałem się, że nasi się zdenerwują i efektem tego mogą byc stracone kolejne bramki. Ale próbują atakowac. Szkoda, że nie ma Włodarczyka, a Rasiak powinien byc zdjęty z boiska i powinniśmy zagrać ustawieniem 4-4-2. Żurawski do przodu, a za Rasiaka np. Kryszałowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiu Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.master.pl / *.master.pl 08.09.04, 21:22 Tylko że Krzyszałowicza nie ma na ławie nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: No to mogę spokojnie oglądać mecz IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:25 Sorry, oglądam fragmentarycznie mecz, bo jestem w pracy. A kto z napastników jest na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cyg@nek Janas ogląda mecze w radio. IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 21:29 Miki! Ty to widzisz, ja to widzę i reszta kibiców też to widzi. Tylko Paweł Fajans ma oczy w dwunastnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Prf Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 21:16 Dlaczego jesteśmy tacy ciency? Tyle akcji, a strzelić nikt nie potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deks będziemy żyć tylko sytuacjami IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:18 jak zwykle zresztą, bedziemy przeżywać i analizować jakby strzelił to hoho a przerżniemy jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: soccer1doc Ludzie spokojnie IP: *.twcny.rr.com 08.09.04, 21:21 Pierwszy mecz Polski ogladam na zywo od lat 70 siatych. Nie jest zle, amy niezle podania , wygrywamy pojedynki. troche sie (?)Glowacki dal ograc, Rasia mogl wczesniej podac do srodka zamiast strzelac w krotki rog z ostrego kata, ale ogolnie to nie jest zle. Mila jest dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: deks Re: Ludzie spokojnie IP: 83.238.1.* 08.09.04, 21:23 a kilometr jeszcze lepszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: Ludzie spokojnie IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:23 Myśląc teorią optymisty można wierzyć, że powtórzy się historia z meczu Austria - Anglia w Wiedniu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: greg trzeba przycisnac tych JEBA....yCH angoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:18 wtedy moze strzelmy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cyg@nk No to albo zwycięstwo albo Janas precz. IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 21:18 Gdyby Rasiak dostał czerwoną kartkę, byłoby więcej miejsca do oddania strzału. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: No to albo zwycięstwo albo Janas precz. IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:22 Janasa dni są policzone. Jak myślicie, po co dostał Piechniczka "do pomocy". Przypomnijcie sobie, jak było ze Stachurskim. Najwpierw Stachurski dostał Piechniczka też do pomocy, a po 6 miesiącach od objęcia posady Stachurski został zdymisjonowany, a Piechniczek objął kadrę. Obawiam się, że teraz może byc to samo. Tyle tylko, że moim zdaniem Piechniczek byłby idiotą, gdyby zgodził sie po raz trzeci wziąć kadrę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: filcek Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:18 Dlaczego zawsze przegrywamy jak dupki?! Kurde!!! Ludzie !!! Niech oni sie walą na ryj !!! A tych Ciu...li tzn Szpakowsiego i tego drugiego słuchać juz nie mozna!!! Powiedzcie, nie ma gdzieś tego z innym komentarzem? I znowu będzie: grali dobrze, ku...rwa "ofiarnie", ale przegrali !!! Mam to w d... Niech grają mniej "ofiarnie" ale skutecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.chello.pl 08.09.04, 21:23 0-1. Ale Anglicy są absolutnie do ogrania! Do wymiany NATYCHMIAST Rasiak i Kosowski. Wpuścić Niedzielana, Krzynówek na lewo, na prawo Gorawski. I przestać grać tym głupkowatym ustawieniem 6-3-1. Do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikt Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:20 Właściwie jest tak, że gdyby na boisku nie było trzech drewniaków: Rasiaka, Lewandowskiego i Mili, byłoby całkiem nienajgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miki Re: Kosowski i Rasiak zagrają z Anglią IP: *.aster.pl 08.09.04, 21:24 Pierwsi dwaj - owszem, powinni byc zdjęci, ale Mila gra nienajgorzej i Janas by źle zrobił, gdyby zdjął Milę. Odpowiedz Link Zgłoś