Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa.

18.12.22, 20:05
    Co tu się dziś działo, to głowa mała! Mbappe z Messim urządzili sobie prawdziwy poligon, czym na ostatniej
    prostej trochę zatrzęśli końcową klasyfikacją naszego typera. Obydwu panów miała w swym zestawie Natinka,
    co pozwoliło jej wykolegować nie tylko Misiaczka i Dulkę, ale również pozbawić niemal pewnego
    wicemistrzostwa Gryfnego, który żadnego z nich nie umieścił w swoich zasobach.
    Obok Gryfnego ja również pominąłem tych piłkarzy, co kosztowało mnie spadek w samą otchłań z gigantyczną
    stratą do przedostatniego miejsca. Ale gdyby Lautaro w całej imprezie wykorzystał choć połowę swych
    spartaczonych okazji, tudzież nie łapał się na centymetrowe spalone, mógłbym wylądować w środku stawki ;)
    5 punktów za wskazanie mistrza świata - Argentyny - zgarnął na koniec Trojan, dzięki czemu przeskoczył
    z 9 na 7 miejsce.
    A pozycję lidera bezpiecznie dowiózł do mety Wichura i odzyskał tytuł najlepszego typera wywalczony
    8 lat temu, gratulacje!

Końcowa klasyfikacja typowania MŚ 2022 - dzień 23:
    ==================================================
    1. wichura .............. 95
    2. Natinka1 ............ 88
    3. gryfny ................. 82
    4. misiaczek .......... 81
    5. Dulka ................. 79
    6. kubus1955 ........ 77
    7. Trojan1 .............. 64
    8. bombullo............ 63
    9. 144's .................. 61
    10. yosemitesam... 52

Dzięki za udział i do zobaczenia za półtora miesiąca w lidze!
    Obserwuj wątek
      • gryfny Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. 18.12.22, 20:21
        Gratulacje .....piknie bylo....do nastepnej zabawy
        • yosemitesam Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. 18.12.22, 22:39
          Tak na marginesie - chyba trochę przekombinowałem z punktacją za strzelców, ale cóż - każdy eksperyment niesie ze sobą jakieś doświadczenia. Na ME 2024 chyba wrócimy do punktacji 1 za 1 bez względu na fazę turnieju. Co do H - mnożnik x 4 też chyba zbyt wysoki.
          Czekam na Wasze opinie.
          • gryfny Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. 19.12.22, 11:38
            Za dwa lata ME,chyba nie ignorowac wypada Yose
      • Gość: Trojan1 Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.12.22, 05:36
        Fajna zabawa....do konca trzymajaca w napieciu
        Punktacja ❓️moim zdaniem ok.
        Mozna duzo pkt zyskac albo stracic
        Gratulacje dla zwyciezcy
        • bombullo Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. 19.12.22, 07:38
          Moim nie do konca.Niestety.
          Alisci jeden lubi ogorki a drugi ogrodnika corki.W Bawarii chyba sa dobre...ogorki!
          • Gość: Trojan1 Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.22, 17:00
            A ja lubie i to i to........
            Fajnie bylo bo w jeden dzien mogles duzo zyskac albo stracic
            Moze na dluzsza mete w typowaniu calego sezonu w ekstraklapie to nie,ale w takich MS albo ME
            to jak najbardziej
            Zycze wszystkim uczestnikom Wesolych Swiat i Dosiego 2023 roku
      • wichura Re: Typowanie MŚ 2022 - klasyfikacja końcowa. 19.12.22, 22:31
        Wprawdzie w fazie medalowej kiepsko mi poszło, ale udało się dowieźć! Dzięki, Mbappe ;)
        Dziękuję Wam za kolejną pyszną zabawę! Były emocje!
        Ostatnie MŚ Ronaldo, Messiego, Lewandowskiego, Szpakowskiego... Ale my walczymy znowu się za cztery lata!
        A w tzw. międzyczasie nasza ligowa młócka... Nieco ponad miesiąc, wytrzymamy :)
        Ściskam!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka