Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj?

18.01.23, 19:08
    Zbliza sie czas aby rozpoczac NASZA kultowa,powazna jednakowoz zabawe a "Prestidigitator" od miesiaca - koniec "Kataru" - bija sie mysli o zakonczeniu typeriackiej dzialalnosci.
    Jak to w bijatyce bywa raz po ryju,raz w ryj alisci ciagle stoimy,w morde nie mogac sie zdecydowac.TAK ili NIET?
    Dale sobie czas do soboty i nima upros bo zadecydowalem,ze podjecie mej decyzji bedzie zalezao od meczu w PREMIER LEAGUE w ktorym o godzinie 13:30 zmierza sie LIVERPOOL F.C. z CHELSEA F.C.
    Jezeli wygra LFC zostajemy w akcji.
    Gorzej gdy padnie remis,ale i tu mamy antybiotyk: tez w sobote o 16:00 na London Stadium Lukasz Fabianski z kolezkami bedzie podejmowau liverpulski EVERTON F.C.
    Jezeli "Uksiu" wygra to wiadomo. Gorzej gdy padnie remis...lecimy wtedy do Dortmundu na mecz BVB z FCA a zwyciestwo BVB prolonguje dalsza nasza "ROBOTE"w Typeriadzie.
    ALLES KLAR? DANKE und SCHLUSS!

Jak WY Rebionki czujecie sie po "katarze"? Gotowi do walki IQsow?
    Czy bedzie nasz ywentualnie cala "dycha" czy -1?
    Pozdrowiienia dla naszych "ZGRABNONOGICH" und "PRZEPYSZNYCH" Typeriadek i ich doratcuf! Tysz ladnych.

Pomyslcie szanowni,gdyby Typeriada trwala pod moim PRZEWODEM,kto bedzie selekcjonerem pilkarskim II PRLu
    To bedzie pytanie za 5 pktow ktore dodamy do koncowych wynikow.
    W dalszym ciagu,to juz zapowiadam, beda w pozycji X NIESPODZIEWANKI.

ODLICZANIE - na wsjakij sluczaj - ZACZYNAMY....691 200...691 199... 691 198...itd az do czwartku 26ego do 6:00

LIGA MISTRZOW tysz sie czai....

KTO ZYJE TEN KLASKA I SKAKA!!
    To w krakoskim - kazmirzoskim narzeczu gdzies tak do roku 1970.
    Obserwuj wątek
      • gryfny Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? 18.01.23, 19:27
        No chyba chcesz po pysku,miesiacami cisza teraz wyskakujesz szantazem....wstydu nie macie w tym wigwamie ,kurza twarz
        Typeriada jest Kult....Sakrable
        • bombullo Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? 18.01.23, 19:42
          Chyba Wy,Karlusie chcecie chycic w kinola,ja? Jaki szantaz? Zdalem sie na LOS! Ot co! Caramba und puto tate!
      • bombullo Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? 21.01.23, 16:11
        Coz,LFC wystawil mnie/nas do wiatru tym "klozetem" z "The Blues".
        Cos mi sie wydawa,ze Klopp-isko nie ma pomyslu na dalsze prowadzenie "The Reds"!
        Zaczou sie mecz WHU z Evertonem...
        • bombullo Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? 21.01.23, 18:33
          "Mloty" jak na razie zrobily sporo.
          Jednak nie na tyle zeby podjac decyzje.
          Czekam na wtorek a wlsciwie do czwartku.
      • Gość: Trojan1 Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.01.23, 18:08
        No i wszystko jasne.....
        West Ham wygral,Dortmund wygral wiec nasz wieki Manitu dalej bedzie szefem nad szefami
        Tak jak pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina jest szefem wszystkich szefow
        Juz sie nie moge doczekac typowanka
        Jesli chodzi o nastepce naszego Michniewicza to na 99% jasne ze zostanie
        Fernando Manuel Costa Santos....Kulesza zadskoczyl tak jak w Disco Polo
      • Gość: Trojan1 Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.01.23, 17:58
        Halo.....Halo.....Jutro zaczynamy druga runde a w wigwamie pustki...
        Co jest grane,Tadziu dawaj i sie nie ociagaj.....Wiem ,ze w stanach ciezka zima tak jak w Kaufbeuren
        ubieraj rekawice i ciepla czapke i zapodawaj kolejke........
        Jutro ekstraklapa zaczyna pierdolic i sie pokazywac nowemu selekcjonorowi Fernando!!!
      • wichura Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? 27.01.23, 11:59
        ???
        Co się dzieje? Myślałem, że jak zwykle będę spóźniony, a tym czasem...
        Za 6 godzin kick-off, a tu cisza...
        Hop, hop, czas wstać ze snu zimowego!
        • bombullo Re: Zaczynac ab ovo czy ... dac se spokoj? 27.01.23, 13:52
          Z Bawaro - Pomorzaninem mam urwanie NAPLETKA!
          A tera jeszcze "wichura"! O Karlusie nawet nie wspominam. Na "boku" na peronie czai sie "yosek - kolejorz"!
          Coz...Typeriada macht Zocker!
          Czas... bo jak wiemy ON nie staje i nie pyta a wielu kibicow/kiboli i Typerradorow przebiera nogami i nie tylko!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka