Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej

07.02.23, 06:14
    Kolejka IX, -1 mecz
    1.yosemitesam..............23.......Z......H
    2.wichura.......................10.........................Bm
    3.Natinka1.......................9
    4.Trojan1..........................8
    5.misiaczek.....................8.........................................Bk
    6.gryfny............................7...........................Bm
    7.KARRAMBA...................6...........................Bm
    8.14,4s,.............................5
    9.Kubus1955...................3

Po XIX
    1(7).yosemitesam..............172 ..........2Z.........2H.........................3Bk
    2(1).14.4s............................166...........3Z...........H..........3Bm
    3(4).wichura........................163.............Z.........3H..........2Bm
    4(3).misiaczek....................162............2Z...........H.........................3Bk
    5(5).Trojan1.........................159...........3Z.........3H...........Bm...........Bk
    6(6).Natinka1......................159............3Z.........................Bm.........3Bk
    7(2).Kubus1955...................158............2Z........4H...........................2Bk
    8(8).KARRAMBA..................134...........3Z........................4Bm
    9(9).gryfny............................114........................................2Bm.........2Bk.

Terminarz EBK i LIGI MISTRZOW ukaze sie w piatek rano!
    Obserwuj wątek
      • yosemitesam Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej 07.02.23, 10:04
        Wow, ale mnie wysadziło w górę tabeli :)
        Jeśli jeszcze obowiązuje zasada wyznaczania meczu X to proponuję ligę angielską i starcie
        WEST HAM - CHELSEA, sobota godzina 13.30
      • Gość: Trojan1 Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.23, 11:59
        Ale Yosek jebnał atoma 😱😝👍
        Gratulacje
        • bombullo Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej 07.02.23, 17:40
          FAKT AUTENTYCZNY,jednakowoz takie "ATOMY" juz sie w Typeriadzie zdarzaly...
          Czekamy na 24 und +!

A zeli juz jestesmy przy "YOSKU".
          Propozycyium na typa X pozycji akceptejszen. DERBY LONDYNU ta raza!
          Juz kiedys to bylo,ze Trumfator kolejki wystawiau pare "X" ale jakos to umaruo i Rachmistrz/Skryba wystawia osobiscie "DYCHE".
          Mozemy wrocic do tej "Maniery" ale mamy (MY->R&S) jedno "ALE":
          "Dyszka" MUSI BYC albo z PREMIER LEAGUE oder z BUNDESLIGI!! Claro?
          W dalszym ciagu jestesmy przy yosemku "Atomku" - pasuje MI ta ksywka - "ATOMEK"! Kto jest ZA? Aklamacja?

A po drugo: ATOMKU jestescie MI winni odpowiedzi na zadane eSeMeSem pytanie w kwestii LM! 4.II.23r.

A po tertio:
          Od jakiegos czasu lata mi po zakreconych zwojach,ktore sie prostuja przy typowaniu EBK,zebysmy moze,ku ZDROWOTNOSCI rypli te EKB w pisuj i zabrali sie za PREMIR LEAGUE!? Od sezonu,tak dla naprzyklada,23/24?
          I jak?
          Czasu troche mamy wiec zostawiam WAS z tym problemikiem.
          "Odglosy" w temacie mile widziane i CZYTANE beda!
          • yosemitesam Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej 07.02.23, 21:23
            Przeca żem odpisał, że udało się namówić obywatelkę małżonkę na typowanie LM :-)

Co do typowania ligowego od nowego sezonu: możnaby w miejsce naszej rąbanki zrobić 12-meczowy zestaw z hitami Bundesligi, La Ligi, Serie A, Premiership i Ligue 1. Jestem jak najbardziej za i nawet nie przeciw :)
        • yosemitesam Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej 07.02.23, 21:24
          Dzięki! Nie poszło mi w mistrzostwach świata, to może odkuję się na lidze :)
      • Gość: Trojan1 Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.02.23, 15:43
        I to jest dobry pomysl..
        mozna puscic Wyspiarzy w eter a do tego to co ma na mysli "Atom" Yosek inne ligi "Bundeslige"
        Kazda jedna propozycja jest dobra ...dobrej zabawy nigdy nie za malo
        • gryfny Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej 10.02.23, 15:00
          Dobrze gada,polac mu bo racje
      • wichura Re: No to po XIX kolejce,lekutko ulomnej 10.02.23, 11:03
        Yose - zacny wynik, gratulacje!
        Mocno "spłaszczona" nasza tabela - jak widać jedna kolejka może tasować między miejscami 1 a 7... Cytując klasyka: liga będzie ciekawsza ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka