Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dobre Mzimu jest sehr gut...

19.09.23, 17:04
    Wielki Manitou okazau sie "Cienkim Bolkiem" i kuntakt z tym pisujem zawieszony zostau energicznie!
    Selekcjonerem Kamandy "bombullo" zostau sie jednoglosnie przegosowany Szaman "MZIMU"!
    A "bombullo" wraca sie,byc moze,na "OLD GARBAGE"("stare smieci",bez urazy,ofkors) jezeli grzeczny,uprzejmy i obowiazkowy Typerrador "yosemitesam" da mi "CYNK",ze mam "wolny plac" do dalszego arbeitu.
    Wyslalem do w/w kolezke eSeMeSa i czekam na odzew czy raczej decyzje.

Zaraz uzupelniam zaleglosci,a nazbierao sie ich leqtko wiele ale calosc wysle po 2 meczach LM czyli w okolicach
    23:00 - 0:00.

O PiSujach pamietam i mowiac po krakosku srau ich pies a ja od dawna przylaczony do srania jestem! Voila!
    XXVI - 25dni//DC 600 h zostao do czasu utylizacji tego badziewia i zaprzanstwa z II PRLu! Wracamy do POLSKI!

Dzieki Trojanie1 za troske!
    "wichura" ma grabule - "hoop hop" pomoglo bo sam nie spodziewaem sie,ze znowu bedziemy balaganic na www.

Nie mam MSG i nie mam FB.
    Kontakt przez poczte emilkowa albo smsy telefoniczne
    poczta: bombullo@gazeta.pl
    tel.1 773 512 1013 czynny bez ustanku.

Dreptam teraz do osobistego archiwum co tam w kartotece...
    Obserwuj wątek
      • bombullo Re: Dobre Mzimu jest sehr gut... 20.09.23, 18:34
        Emilki na poczte sie nie moga dopchac,tylu sie nazlatywao.
        eSeMeSuf tez od groma czyli zajebania,ze nie nadazam czytac!
        Jedno co mnie zastanawia to brak odzewu ze strony stolicy Maopolski czyli od "yosemitesama".
        Zastanawiam sie wiec czy robic "ROBOTE" dalej czy zrobic to o czym napomknoem przy ocenie PiSujuf.
        Wrzuce tylko klasyfikacje po kolejkach VII i VIII i to bedzie pewnie schluss i sayonara z Typeriada z mojej strony.
      • Gość: Trojan1 Re: Dobre Mzimu jest sehr gut... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.23, 14:15
        No ......no.....bardzo sie martwilem
        dobrze,ze wielki Manitu wyslal Ciebie znowu na typeriade !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka