ewa_jakubek 25.08.05, 10:47 szukam info na temat najblizszych regat na karaibach - gdzie moge znalezc szakies info??? Dzieki za jakakolwiek odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yeti Re: Karaiby - najblizsze regaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:49 ((((((((((((((((((((((: Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_jakubek Re: Karaiby - najblizsze regaty 25.08.05, 14:32 dziekuje za wyczerpujaca odp ;-)))))) bardzo mi pomogles yeti!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Karaiby - najblizsze regaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:35 Bo ten post jest tak absurdalny na tym forum.. My tu mamy naprawdę ważne tematy...pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_jakubek Re: Karaiby - najblizsze regaty 25.08.05, 14:40 oczywiscie dla Ciebie moze i absurdalny a dla mnie nie. Żeglarstwo to tez sport. Specjalnie zapytalam o to tu, bo nie chcialam wchodzic na np. pilke nozna, gdzie Ty mozesz sobie pisac o PUefa :-P Rowniez pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Karaiby - najblizsze regaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:49 Masz 100% racji powinnismy sie przeniesc na tamto forum ale jakos z przyzwyczajenia tkwimy tutaj a jak wiadomo tradycja w futbolu to rzecz najwazniejsza :) Poza tym jakos milosnicy innych sportow rzadko i slabo probuja nas stad wygonic. W zasadzie gdyby nie my to na tym forum co jakis czas pojawialo by sie pytanie jakie rolki kupic lub czy lepszy jest gazzele freestyle czy sauna solution. Radze poszukac jakiejs wyspecjalizowanej strony o zeglarstwie z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_jakubek Re: Karaiby - najblizsze regaty 25.08.05, 15:04 dzieki :-) z reguly nie siedze z zalozonymi rekoma i nie czekam az ktos cos za mnie zrobi tylko sama sie staram. takze ze swoim problemem tez sobie poradzilam. jednak uwazam ze zawsze trzeba wykorzystac wszystkie mozliwosci. pa Odpowiedz Link Zgłoś