Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karaiby - najblizsze regaty

25.08.05, 10:47
    szukam info na temat najblizszych regat na karaibach - gdzie moge znalezc
    szakies info??? Dzieki za jakakolwiek odp.
    Obserwuj wątek
      • Gość: yeti Re: Karaiby - najblizsze regaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:49
        ((((((((((((((((((((((:
        • ewa_jakubek Re: Karaiby - najblizsze regaty 25.08.05, 14:32
          dziekuje za wyczerpujaca odp ;-)))))) bardzo mi pomogles yeti!!!
          • Gość: yeti Re: Karaiby - najblizsze regaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:35
            Bo ten post jest tak absurdalny na tym forum.. My tu mamy naprawdę ważne
            tematy...pzdr.
            • ewa_jakubek Re: Karaiby - najblizsze regaty 25.08.05, 14:40
              oczywiscie dla Ciebie moze i absurdalny a dla mnie nie. Żeglarstwo to tez
              sport. Specjalnie zapytalam o to tu, bo nie chcialam wchodzic na np. pilke
              nozna, gdzie Ty mozesz sobie pisac o PUefa :-P Rowniez pzdr...
              • Gość: Razorfan Re: Karaiby - najblizsze regaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:49
                Masz 100% racji powinnismy sie przeniesc na tamto forum ale jakos z
                przyzwyczajenia tkwimy tutaj a jak wiadomo tradycja w futbolu to rzecz
                najwazniejsza :)
                Poza tym jakos milosnicy innych sportow rzadko i slabo probuja nas stad
                wygonic. W zasadzie gdyby nie my to na tym forum co jakis czas pojawialo by sie
                pytanie jakie rolki kupic lub czy lepszy jest gazzele freestyle czy sauna
                solution.
                Radze poszukac jakiejs wyspecjalizowanej strony o zeglarstwie z forum.
                • ewa_jakubek Re: Karaiby - najblizsze regaty 25.08.05, 15:04
                  dzieki :-) z reguly nie siedze z zalozonymi rekoma i nie czekam az ktos cos za
                  mnie zrobi tylko sama sie staram. takze ze swoim problemem tez sobie
                  poradzilam. jednak uwazam ze zawsze trzeba wykorzystac wszystkie mozliwosci. pa
    Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka