Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.03, 20:48
    DZIŚ godz 23.35 na stacji SAT 1 mozecie obejrzec finał futbolu amer.
    Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu w Polsce . Pamietajcie tym razem
    mamy w finale Polaka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.acn.waw.pl 26.01.03, 21:27
        Gość portalu: Lugio napisał(a):

> DZIŚ godz 23.35 na stacji SAT 1 mozecie obejrzec finał futbolu amer.
        > Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu w Polsce . Pamietajcie tym razem
        > mamy w finale Polaka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ty chyba byłeś człowieku zamrożony
        SAT1 dostępna do tej pory np. w Astre City została zamieniona przez EDUSAT,
        prgram który jest w stanie wypełnić luke po takich programach jak RTL, SAT1
        3SAT i inne. Gratuluje pomysłowości. Polak potrafi:)
      • luk_ash Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 26.01.03, 21:36

> DZIŚ godz 23.35 na stacji SAT 1 mozecie obejrzec finał futbolu amer.
        > Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu w Polsce . Pamietajcie tym razem
        > mamy w finale Polaka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Dla szcześliwych posiadaczy cyfry+ jest tez na canal+ niebieskim
      • Gość: toma Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.teleton.pl 27.01.03, 01:30
        A jaki jest wynik meczu?
        • Gość: Lugio Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.03, 01:33
          jes 8.30 min 2 poł meczu i TB 6 - DAK 3
          • Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 01:55
            juz 13-3 heheheh
            nie znam przepisow ale Janikowski dostaje w dupe
            nawet go nie widac.no chyba zaczynal kopac na poczatku i tyle
          • devote Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 27.01.03, 02:33

> jes 8.30 min 2 poł meczu i TB 6 - DAK 3

drugiej kwarty nie polowy
      • devote Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 27.01.03, 02:15
        no wrescie cos ciekawego
        przerwa i leci muzyczka :)
        • Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 02:34
          juz 3-20 dla Tampa
          cos nie widac Janikowskiego a tak sie wszyscy srali hehehehe
          • Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 02:53
            juz 3-27 hehehehe

jak tam polscy fani Janikowskiego?
      • Gość: MM Game Over IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 02:56
        :(
        • Gość: MM Re: Game Over IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 02:58
          a wlasciwie :))) bo lubie Bucs
      • Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 02:57
        3-34 BUAHAHAHAHA !!!!
        • fantomasek Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 27.01.03, 03:00
          o Boze ale cieniasy
          co prawda nie znam przepisow ale wynik mowi wszystko
        • Gość: radek Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 03:23
          Gość portalu: ja napisał(a):

> 3-34 BUAHAHAHAHA !!!!
          huj ci w dupe kutasie !!!!!!!!!!!
          i posuwalem twoja stara !!!!!!!
          a teraz patrz jak wygrywa RAIDERS !!!!!!!!!!!
          • Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 03:33
            no patrze i jakos nie widac
            i tak nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi wiec zamknij morde
            • Gość: MM znalazl sie krytykant IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 04:00
              krytykuje a sam nie zna zasad.. ciekawe
              cytuje"juz 13-3 heheheh nie znam przepisow ale Janikowski dostaje..."
              moze wczesniej poznaj zasady zanim innym zaczniesz wypominac ze ich nie znaja...
              • Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:08
                zgadza sie
                bo nikt tutaj nie zna zasad a wszscy nagle wielcy fachowcy i fanatycy NFL.

no i w dupe dostaja niezle HEHEHE
                hej fani Janikowskiego? wylazic z nor :)
                • Gość: maciek Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:11

> zgadza sie
                  > bo nikt tutaj nie zna zasad a wszscy nagle wielcy fachowcy i fanatycy NFL.
                  >
                  >
                  > no i w dupe dostaja niezle HEHEHE
                  > hej fani Janikowskiego? wylazic z nor :)
                  No jestem wylazlem. i co??
                  • Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:14
                    Gość portalu: maciek napisał(a):

> No jestem wylazlem. i co??

no to masz po dupie znowu HEHEHEHE
                    21-48
                    • Gość: maciek Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:16

> Gość portalu: maciek napisał(a):
                      >
                      > > No jestem wylazlem. i co??
                      >
                      >
                      > no to masz po dupie znowu HEHEHEHE
                      > 21-48

no ale powiedz mi prosze z czego tak naprawde sie cieszysz??
                      • Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:20
                        Gość portalu: maciek napisał(a):

> no ale powiedz mi prosze z czego tak naprawde sie cieszysz??

z tego ze nagle polacy stali sie kibicami NFL i osoby Janikowskiego
                        • Gość: maciek Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:24

> Gość portalu: maciek napisał(a):
                          >
                          > > no ale powiedz mi prosze z czego tak naprawde sie cieszysz??
                          >
                          >
                          > z tego ze nagle polacy stali sie kibicami NFL i osoby Janikowskiego

a podaj mi choc jeden powod dla ktorego mieliby sie interesowac tym sportem
                          wczesniej?? Albo kto w Polsce interesowal sie tak jak teraz skokami
                          narciarskimi przed sukcesami malysza??? Ja np. zaczalem sie interesowac sumo od
                          kiedy polacy zaczeli odnosic w nim sukcesy. Nie rozumiem czemu sie z tego
                          smiejesz? Jak Polak zacznie startowac w zawodach formul1 tez zaczne je ogladac.
                          nie widze w tym nic dziwnego/
                          • Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:49
                            w sportach indywidualnych ze sie tak wyraze jest inaczej.
                            jesli bedzie kierowca w Formule1 to jest co innego bo tylko on sam jest jako
                            zawodnik.a poza tym formula jest znana w europie.

NFL ,sport tak odlegly dla nas polakow i europejczykow nic nie znaczy.nikt w
                            polsce moze za paroma osobami nie zna przepisow.NFL w porownaniu do skokow jest
                            bardziej skomplikowany.a poza tym nie mam nic przeciwko Janikowskiemu,bron boze.

do momentu kiedy nie bylo slychac o Janikowskim nitk sobie glowy nie zawracal
                            amerykanskim futbolem.jak teraz powstanie jakis fan club w polsce NFL lub
                            Janikowskiego to chyba pekne ze smiechu.

takie jest moje zdanie
                            • Gość: Go Seb! Re: znalazl sie krytykant IP: *.olvit.com.pl / 192.168.20.* 27.01.03, 10:20
                              > NFL ,sport tak odlegly dla nas polakow i europejczykow nic nie znaczy.nikt w
                              > polsce moze za paroma osobami nie zna przepisow.

Zna sie jezyki, zna sie przepisy!
                              Co tydzien na DSF w poniedzialki leci NFL, gdzie komentatorzy przyblizaja po
                              trochu przepisy tej naprawde wciagajacej gry. A to, jak wczoraj na SAT1
                              omawiali zasady gry, to wrecz lopatologia. Ale jak widac dla niektorych i to za
                              malo.
                              Zreszta - kto sie interesuje NFL w Polsce, ten wie, o co tam chodzi. Na
                              fali "dżenikałski-manii" wiele gazet przybliza od dluzszego czasu reguly NFL.
                              No, warto wspomniec jeszcze o transmitowanym pare lat temu na zywo w TVP1 (tak,
                              tak!!!) finale Superbowl Cowboys - Bills. Tam byla lopatologia po polsku, ale
                              podejrzewam ze wiekszosc krzykliwych forumowiczow tego nie pamieta...
                              • Gość: MM Re: znalazl sie krytykant IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 14:21
                                pamieta sie, pamieta :)
                • Gość: kubasa Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:13
                  Gannon, no rzeczywiscie slabiusienko. Fajna ostatnia akcja na 41-21, koles o
                  posturze sprintera biegnie ksrzydlem, a probuje go zatrzymac 160-kilogramowa
                  beka...
      • Gość: surfer67 Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIS´ IP: *.cvx14-bradley.dialup.earthlink.net 27.01.03, 09:40
        bede mowil dwa razy wolniej, zeby przyglupy takie jak "ja "
        rozumialy..pustoslowie i polskie zakompleksienie nie musza byc wysatrczajacym
        warunkiem dla cwiercinteligentow....cale nieszczescie net-u polega na tym, ze
        jest dostepny dla wszystkich, wiec rowniez....dla idiotow(sic..."ja" )
        wszystko co wyglada zbytnio skomplikowanie, niz strzelenie do jednej z dwoch
        bramek...musi podlegac dyskredytowaniu. WRONG!!!! tak jak w Stanach walczy
        sie z poludniowym szowinizmwm, lub ciagle sie go zwalacza, tak podobnie
        powinnismy starc sie pokonac blazenskie opinie maluczkich z dostepem do
        kompa....zreszta nie przeszkadza to ogolowi doputy, dopoki bezsensownie
        gdaczacy iterlokotorzy bawia sie ksztem sobie podobnych....w momencie
        zabierania glosu na ogolnym forum, wynika potrzeba pokazania , ze
        cwiercinteligencja ma swoje miejsce gdzie indzej...nie zahaczam o Heglowski
        symbionizm ani o werbalna sprawiedliwosc...tylko prosze o mozliwosc nie
        czytania przyglupow wiecej))))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka