Gość: Lugio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.03, 20:48 DZIŚ godz 23.35 na stacji SAT 1 mozecie obejrzec finał futbolu amer. Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu w Polsce . Pamietajcie tym razem mamy w finale Polaka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.acn.waw.pl 26.01.03, 21:27 Gość portalu: Lugio napisał(a): > DZIŚ godz 23.35 na stacji SAT 1 mozecie obejrzec finał futbolu amer. > Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu w Polsce . Pamietajcie tym razem > mamy w finale Polaka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty chyba byłeś człowieku zamrożony SAT1 dostępna do tej pory np. w Astre City została zamieniona przez EDUSAT, prgram który jest w stanie wypełnić luke po takich programach jak RTL, SAT1 3SAT i inne. Gratuluje pomysłowości. Polak potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
luk_ash Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 26.01.03, 21:36 Gość portalu: Lugio napisał(a): > DZIŚ godz 23.35 na stacji SAT 1 mozecie obejrzec finał futbolu amer. > Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu w Polsce . Pamietajcie tym razem > mamy w finale Polaka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla szcześliwych posiadaczy cyfry+ jest tez na canal+ niebieskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.teleton.pl 27.01.03, 01:30 A jaki jest wynik meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lugio Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.03, 01:33 jes 8.30 min 2 poł meczu i TB 6 - DAK 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 01:55 juz 13-3 heheheh nie znam przepisow ale Janikowski dostaje w dupe nawet go nie widac.no chyba zaczynal kopac na poczatku i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 27.01.03, 02:33 Gość portalu: Lugio napisał(a): > jes 8.30 min 2 poł meczu i TB 6 - DAK 3 drugiej kwarty nie polowy Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 27.01.03, 02:15 no wrescie cos ciekawego przerwa i leci muzyczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 02:34 juz 3-20 dla Tampa cos nie widac Janikowskiego a tak sie wszyscy srali hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 02:53 juz 3-27 hehehehe jak tam polscy fani Janikowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Game Over IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 02:58 a wlasciwie :))) bo lubie Bucs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 02:57 3-34 BUAHAHAHAHA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantomasek Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ 27.01.03, 03:00 o Boze ale cieniasy co prawda nie znam przepisow ale wynik mowi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.03, 03:23 Gość portalu: ja napisał(a): > 3-34 BUAHAHAHAHA !!!! huj ci w dupe kutasie !!!!!!!!!!! i posuwalem twoja stara !!!!!!! a teraz patrz jak wygrywa RAIDERS !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIŚ IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 03:33 no patrze i jakos nie widac i tak nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi wiec zamknij morde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM znalazl sie krytykant IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 04:00 krytykuje a sam nie zna zasad.. ciekawe cytuje"juz 13-3 heheheh nie znam przepisow ale Janikowski dostaje..." moze wczesniej poznaj zasady zanim innym zaczniesz wypominac ze ich nie znaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:08 zgadza sie bo nikt tutaj nie zna zasad a wszscy nagle wielcy fachowcy i fanatycy NFL. no i w dupe dostaja niezle HEHEHE hej fani Janikowskiego? wylazic z nor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:11 Gość portalu: ja napisał(a): > zgadza sie > bo nikt tutaj nie zna zasad a wszscy nagle wielcy fachowcy i fanatycy NFL. > > > no i w dupe dostaja niezle HEHEHE > hej fani Janikowskiego? wylazic z nor :) No jestem wylazlem. i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:14 Gość portalu: maciek napisał(a): > No jestem wylazlem. i co?? no to masz po dupie znowu HEHEHEHE 21-48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:16 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: maciek napisał(a): > > > No jestem wylazlem. i co?? > > > no to masz po dupie znowu HEHEHEHE > 21-48 no ale powiedz mi prosze z czego tak naprawde sie cieszysz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:20 Gość portalu: maciek napisał(a): > no ale powiedz mi prosze z czego tak naprawde sie cieszysz?? z tego ze nagle polacy stali sie kibicami NFL i osoby Janikowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:24 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: maciek napisał(a): > > > no ale powiedz mi prosze z czego tak naprawde sie cieszysz?? > > > z tego ze nagle polacy stali sie kibicami NFL i osoby Janikowskiego a podaj mi choc jeden powod dla ktorego mieliby sie interesowac tym sportem wczesniej?? Albo kto w Polsce interesowal sie tak jak teraz skokami narciarskimi przed sukcesami malysza??? Ja np. zaczalem sie interesowac sumo od kiedy polacy zaczeli odnosic w nim sukcesy. Nie rozumiem czemu sie z tego smiejesz? Jak Polak zacznie startowac w zawodach formul1 tez zaczne je ogladac. nie widze w tym nic dziwnego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: znalazl sie krytykant IP: *.dyn.optonline.net 27.01.03, 04:49 w sportach indywidualnych ze sie tak wyraze jest inaczej. jesli bedzie kierowca w Formule1 to jest co innego bo tylko on sam jest jako zawodnik.a poza tym formula jest znana w europie. NFL ,sport tak odlegly dla nas polakow i europejczykow nic nie znaczy.nikt w polsce moze za paroma osobami nie zna przepisow.NFL w porownaniu do skokow jest bardziej skomplikowany.a poza tym nie mam nic przeciwko Janikowskiemu,bron boze. do momentu kiedy nie bylo slychac o Janikowskim nitk sobie glowy nie zawracal amerykanskim futbolem.jak teraz powstanie jakis fan club w polsce NFL lub Janikowskiego to chyba pekne ze smiechu. takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Seb! Re: znalazl sie krytykant IP: *.olvit.com.pl / 192.168.20.* 27.01.03, 10:20 Gość portalu: ja napisał(a): > NFL ,sport tak odlegly dla nas polakow i europejczykow nic nie znaczy.nikt w > polsce moze za paroma osobami nie zna przepisow. Zna sie jezyki, zna sie przepisy! Co tydzien na DSF w poniedzialki leci NFL, gdzie komentatorzy przyblizaja po trochu przepisy tej naprawde wciagajacej gry. A to, jak wczoraj na SAT1 omawiali zasady gry, to wrecz lopatologia. Ale jak widac dla niektorych i to za malo. Zreszta - kto sie interesuje NFL w Polsce, ten wie, o co tam chodzi. Na fali "dżenikałski-manii" wiele gazet przybliza od dluzszego czasu reguly NFL. No, warto wspomniec jeszcze o transmitowanym pare lat temu na zywo w TVP1 (tak, tak!!!) finale Superbowl Cowboys - Bills. Tam byla lopatologia po polsku, ale podejrzewam ze wiekszosc krzykliwych forumowiczow tego nie pamieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: znalazl sie krytykant IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.01.03, 14:21 pamieta sie, pamieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: znalazl sie krytykant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.03, 04:13 Gannon, no rzeczywiscie slabiusienko. Fajna ostatnia akcja na 41-21, koles o posturze sprintera biegnie ksrzydlem, a probuje go zatrzymac 160-kilogramowa beka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surfer67 Re: UWAGA SUPERBOWL XXXVII !!!!!!!!!!!! DZIS´ IP: *.cvx14-bradley.dialup.earthlink.net 27.01.03, 09:40 bede mowil dwa razy wolniej, zeby przyglupy takie jak "ja " rozumialy..pustoslowie i polskie zakompleksienie nie musza byc wysatrczajacym warunkiem dla cwiercinteligentow....cale nieszczescie net-u polega na tym, ze jest dostepny dla wszystkich, wiec rowniez....dla idiotow(sic..."ja" ) wszystko co wyglada zbytnio skomplikowanie, niz strzelenie do jednej z dwoch bramek...musi podlegac dyskredytowaniu. WRONG!!!! tak jak w Stanach walczy sie z poludniowym szowinizmwm, lub ciagle sie go zwalacza, tak podobnie powinnismy starc sie pokonac blazenskie opinie maluczkich z dostepem do kompa....zreszta nie przeszkadza to ogolowi doputy, dopoki bezsensownie gdaczacy iterlokotorzy bawia sie ksztem sobie podobnych....w momencie zabierania glosu na ogolnym forum, wynika potrzeba pokazania , ze cwiercinteligencja ma swoje miejsce gdzie indzej...nie zahaczam o Heglowski symbionizm ani o werbalna sprawiedliwosc...tylko prosze o mozliwosc nie czytania przyglupow wiecej)))))) Odpowiedz Link Zgłoś