Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W 63. derby Pomorza: Adriana/Adriana wyraźnie l...

IP: 80.51.243.* 13.04.03, 21:30
    Niech Papa Gollob w końcu wytrzeźwieje! Jacek ewidentnie podciął
    Pepe przy wyjściu z łuku. Byłem , widziałem i nie ma co
    wypowiadać pseudointelektualnych bełkotów!!
    Trudno , trzeba przyznać , że synowie są nie tylko słabi ale i
    sieją niepotrzebny ferment.
    Jacuś nie martw się , daj se w żyłę !!! a tor żużlowy stanie Ci
    się bardziej przyjazny!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arek Re: W 63. derby Pomorza: Adriana/Adriana wyraźnie IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.03, 21:56
        Czy oby tacy zawodnicy jak Swist , Kowalik , .... nie powinni
        aspirowac do rozgrywek ekstraligi zuzlowej !?!?
      • Gość: k13 Re: W 63. derby Pomorza: Adriana/Adriana wyraźnie IP: 217.97.134.* 14.04.03, 07:24
        Jacek WYRAXnie pocial Piotra - widziałem na wlasne oczy i na
        video z relacji Polsatu.
        Papa Gollob jak zwykla z nienawiscia :(
      • Gość: Młody Re: W 63. derby Pomorza: Adriana/Adriana wyraźnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 08:09
        Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> Niech Papa Gollob w końcu wytrzeźwieje! Jacek ewidentnie
        podciął
        > Pepe przy wyjściu z łuku. Byłem , widziałem i nie ma co
        > wypowiadać pseudointelektualnych bełkotów!!
        > Trudno , trzeba przyznać , że synowie są nie tylko słabi ale i
        > sieją niepotrzebny ferment.
        > Jacuś nie martw się , daj se w żyłę !!! a tor żużlowy stanie
        Ci
        > się bardziej przyjazny!
        Żeby nie Gollobowie to nie wiedział byś "synuś" co to żużel,A
        Tomek i tak jest najlepszy w Polsce a cała reszta polskich
        miernot z Protasiewiczem i Ułamkiem na czele mogą mu tylko
        motocykle pucować.Nie jesteście prawdziwymi kibicami,bo
        odsuwacie się od zespołu w momencie porażki
        • elodia Re: W 63. derby Pomorza: Adriana/Adriana wyraźnie 15.04.03, 01:51
          To ,że jestem kibicem BKS i Bydgoszczanką to nie znaczy , że mam mieć różowe
          okulary na nosie . Nie jest to żadne odsuwanie się od drużyny tylko spojrzenie
          obiektywne . Fakt jest taki , że Jacek podciął Pepe ale... To jeszcze nie powód
          żeby sie zachowywać po chamsku i Jacka wyzywać od narkomanów - to takie samo
          świństwo jak wyzywanie Pepe przez Papę ... baletnica i panienka . Wart Pac
          Pałaca i pałac Paca . Przecież jacek nie zrobił tego umyślnie ! Kazdemu może
          się zdarzyć !
      • Gość: fin Brawa dla Karwana. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.04.03, 08:34
        Jak się okazało, to Karwan sfinansował sciągnięcie na mecz Lorama i Wiltshira.
        Swietne pociągnięcie. Wyłożył 50tys a zwiększone wpływy z biletów zwróciły to Apatorowi z
        nawiązką. No i wygrana z Polonią w najsilniejszym składzie to nie to samo co wygrana z
        juniorami Polonii. Poza tym nie jest to darowizna 50tys. tylko za to zostaną na stadioni Polonii
        umieszczone reklamy. A więc Karwan wykupił reklamy a do tego zapłacone przez niego
        pieniądze wróciły do Apatora z nawiązką.
        Te nasze ciecie z zarządu Polonii mogą Karwanowi co najwyżej buty wyczyscić. Zrobił ich jak
        chłopców.

No i jak Reggie, jak tam Twój "faworyt" Kowalik Mirosław?
        Pozdr
      • Gość: antyafrokolektyw Apator niestety będzie rządził IP: 213.241.39.* 14.04.03, 11:12
        Ta drużyna ma w sobie takiego powera, ze szok, czy sie to komus
        podoba, czy nie. Sama jezdzi. Wyjezdzi mistrza. I tyle
        • Gość: michu Re: Apator niestety będzie rządził IP: 158.75.5.* 14.04.03, 11:37
          z wiarygodnego zrodla slyszalem, ze sciagniecie obych stalo sie za sprawa 3
          torunskich firm, z ktorych jedna stoi za restauracja zentrum
          pzdr
          • Gość: przyjazny Re: Apator niestety będzie rządził IP: *.bydg.pdi.net 14.04.03, 15:48
            dosc wiarygodne zrodło ciekawe - restauracja zentrum w toruniu - zastanow sie
            najpierw a pozniej pisz pozdrawiam
          • Gość: fin Karwan IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.04.03, 16:07
            Informację o tym, że sciągnięcie L i W sfinansował Karwan podałem za
            dzisiejszym Expressem. I wydają mi się w pełni wiarygodne, bo widać w tym sens
            a poza tym gdzie jak gdzie, ale w tematach sportowych Express zwykle wie co
            pisze.
            Pozdr
            • Gość: SDB Re: Karwan IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 17:16
              W sobote bylem na stadionie i widzialem ekipe dostawiajaca nowe reklamy. w
              niedziele okazalo sie ze byly to reklamy Zentrum(kiedys na pewno sie wybiore) i
              firmy InterBroker(tej ktora wykupila zlota karte telefoniczna WOSP z nr 1)
            • Gość: michu wiescie dalej prasie... IP: 158.75.5.* 14.04.03, 18:40
              wszystko stanie sie jasne dla was na stadionie polonii
              pzdr

ps. za zentrum stoi ... (r***)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka