biustyn 25.02.07, 12:02 Może mi ktoś powiedzieć jakie układy za tym stoją?czemu nie da się szansy młodym skoczkom?To jakieś wielkie nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jest pewniakiem! Re: jak to możliwe że Mateja jeszcze skacze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:29 Nigdy nie odleci za daleko "taki nielot" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desperado Re: jak to możliwe że Mateja jeszcze skacze? IP: *.ktknet.cz 25.02.07, 13:00 To rzeczywiście jakaś pomyłka z tym Mateją. Pod okiem mu skubało, nerwus z niego. Ależ co my w Czechach możemy narzekać.:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Też tego nie rozumiem. 25.02.07, 13:14 Jest tyllu młodych skoczków, z których paru nie skacze gorzej od niego, ale za to może się czegoś nauczyć, a Mateja jest stary i żadna progresja już u niego nie wystąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Mateja oddał dwa równe skoki IP: *.chello.pl 25.02.07, 13:45 osiągnął więc mistrzostwa samego Małysza, który zawsze mówi, że chodzi o to żeby oddać dwa równe skoki. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Mateja oddał dwa równe skoki 25.02.07, 15:58 Gość portalu: znawca napisał(a): > osiągnął więc mistrzostwa samego Małysza, który zawsze mówi, że chodzi o to żeby oddać dwa równe skoki. nie do końca - pierwszy był jednak o parę metrów za długi... taka okazja na medal w drużynie chyba długo się nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: jak to możliwe że Mateja jeszcze skacze? 25.02.07, 18:07 biustyn napisał: > Może mi ktoś powiedzieć jakie układy za tym stoją?czemu nie da się szansy > młodym skoczkom?To jakieś wielkie nieporozumienie Gruba kasa?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: jak to możliwe że Mateja jeszcze skacze? IP: *.aster.pl 25.02.07, 22:43 biustyn napisał: > Może mi ktoś powiedzieć jakie układy za tym stoją?czemu nie da się szansy > młodym skoczkom?To jakieś wielkie nieporozumienie Ja bym napisał inaczej. Niech sobie skacze. Sa imprezy nizszej rangi. Puchar Kontynentalny itp. Tylko dlaczego do cholery powołuja go do pierwszej reprezentacji. Ogladałem w telewizji ostatnie mistrzostwa Polski, sa lepsi i przede wszystkim ambitniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś