Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bartek Karwan - Legia Warszawa !!!

IP: 57.67.8.* 29.03.01, 16:50
    Bartek Karwan oraz Jacek Zieliński w tych dwóch ostatnich meczach chyba dali do
    myślenia wszystkim pajacom którzy nie nawidzą (bo zazdroszczą) Legii
    Warszawa.Myślę że w tej rundzie mistrz może być tylko jeden !!!

JA KOCHAM LEGIĘ WARSZAWA !!!
    Obserwuj wątek
      • marcini Re: Bartek Karwan - Legia Warszawa !!! 29.03.01, 17:01
        Synku, jak jeszcze mi powiesz czego można zazdrościć Legii Warszawa, to będę w
        100% usatysfakcjonowany.
        • Gość: Kirk Re: Bartek Karwan - Legia Warszawa !!! IP: *.tele2.pl 29.03.01, 17:13
          pomoge nieco: np. ze pozbywa sie Smudy a innym klubom grozi zatrudnienie tego
          fachowca, tym co lekko kase wydaja oczywiscie.

zastanawiam sie kto odpowie za wyrzucenie pieniedzy na "Szpital" ktory sciagnal
          Smuda do Legii. Nie kupiono rzadnego mlodego obiecujacego gracza za kadencji
          Frania nerwusa.
          • Gość: tabak Re: Bartek Karwan - Legia Warszawa !!! IP: 213.25.239.* 30.03.01, 15:22
            wlasnie wyczytalem ze Karwan lepiej gra w kadrze bo jak sam mowi" bardziej
            zalezy mi na tej druzynie niz na legii'chetnie stad bym odszedl". A wiec juz
            legia ma mistrza. niezla tam musi by atmosfera. A swoja droga dobrze mowi
        • Gość: Marioo Re: Bartek Karwan - Legia Warszawa !!! IP: *.carrefour.com 30.03.01, 15:16
          marcini napisał(a):

> Synku, jak jeszcze mi powiesz czego można zazdrościć Legii Warszawa, to będę w
          > 100% usatysfakcjonowany.

Niech pomyślę czego zazdroszczą Legiuni wszyscy ci którzy jej tak nienawidzą :
          - może 7* Mistrz Polski ???
          - może 12*Puchar Polski ???
          - może 1 miejsce w Tabeli Wszechczasów ???
          - może występów w Lidze Mistrzów ???
          - może frekwencji na meczach wyjazdowych ???
          - może pierwszej oficjalnej gazety ???
          - może najwspanialszej oprawy meczów na "Łazienkowskiej"
          - może obecnego składu ???
          - a może tego że to jest klub z Warszawy ...

kto to wie ??? może "nie ma czego zazdrościć" ale ja i tak
          KOCHAM LEGIĘ WARSZAWA !!!
          • Gość: Kasia Re: Bartek Karwan - Legia Warszawa !!! IP: 155.128.213.114, 192.229.17.* 30.03.01, 17:20
            Bartek jest superasny. Najlepszy, najprzystojniejszy, nie chcialabym zeby kupil
            Go jakis zagraniczny klub, bo nie bede Go mogla ogladac na boisku. Kazdy kto
            uwaza ze Bartek jest kiepski niech sie stuknie mocno w glupia glowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka