Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań będzie ... pachniał

IP: *.chello.pl 12.07.07, 17:25
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: JOOZEF [...] IP: 212.2.101.* 12.07.07, 17:35
      • Gość: KKS Byla juz woda toaletowa "Legia" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:43
        Jakos w latach 90... Juz woda brzozowa miala bardziej szlachetny zapach. Ale
        oczywiscie bydlo kupowalo ;)
        • Gość: zenon Re: Byla juz woda toaletowa "Legia" IP: *.199.63.155.tesatnet.pl 12.07.07, 17:48
          Ale przynajmniej dobrze smakowała i tania była ;)
          • tetlian Re: Byla juz woda toaletowa "Legia" 12.07.07, 21:48
            Kolejny zapachowy klub :)
          • Gość: Sto(L)eca Re: Byla juz woda toaletowa "Legia" IP: 89.174.33.* 15.07.07, 00:35
            Ruch chorzów też ma swój zapach. Każdy go może wytworzyć np. po grochówce.
        • Gość: aba Re: Byla juz woda toaletowa "Legia" IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 17:53
          No tak, a Wam poznaniakom nic nie mozna powiedziec na temat ukochanego lecha, bo
          zaraz sie bic bedziecie...zenada caly kraj z kibolami na czele.Po co w ogole
          wymyslacie te "ulubione'i "znienawidzone" kluby?Pewnie z nudow, bo nie macie
          innego zajecia w zyciu.Nie widze innego sensownego wytlumaczenia.Nasuwa mi sie
          jedna mysl: kibicow powinni zabronic...
      • Gość: lechpoznan Re: Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 17:53
        widzę że kolega Legionista ma komp(L)eksy. Co? rodzice jeszcze wchodzą Ci do
        wanny? Lech buduje przynajmiej MARKĘ, a Legia? odpowiedz sobie sam. I zamknij
        się w łazience na klucz bo znów Ci wejdą do wanny.
        • Gość: aba Re: Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 17:54
          No tak, a Wam poznaniakom nic nie mozna powiedziec na temat ukochanego lecha, bo
          zaraz sie bic bedziecie...zenada caly kraj z kibolami na czele.Po co w ogole
          wymyslacie te "ulubione'i "znienawidzone" kluby?Pewnie z nudow, bo nie macie
          innego zajecia w zyciu.Nie widze innego sensownego wytlumaczenia.Nasuwa mi sie
          jedna mysl: kibicow powinni zabronic...
          • Gość: mati poznan a ty kim jestes ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:32
            jestem kibicem lecha ale........z szacunkiem do innych klubow
        • Gość: kks Re: Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 17:56
          wchodzą, wchodzą im do wannien. Nie mogą sobie z tym poradzić bo ICH psycholog
          Andrzej S. siedzi za kratkami to pojechali do Wilna odraegować.
      • Gość: mat Zamiast perfumow....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:53
        Obronce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kamil -Krakow [...] IP: *.chello.pl 12.07.07, 18:04
        • Gość: tghu Re: Lech Poznań -cos takiego istnieje ? IP: *.smtvsat.pl 12.07.07, 18:07
          a co zazdrościsz twoja skisełka nie ma nawet żadnych kosmetyków... tak samo (L)
        • Gość: mati poznan Re: Lech Poznań -cos takiego istnieje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:24
          oczywiscie ze istnieje i sie ma dobrze w sezonie 2007 / 2008 mistrz
          polski !!!!!!!!! a ja wiem co to wisla to rzeka tylko neistety jest
          zanieczyszczona !!!!!!!!! trzeba ja oczyscic z takich jak ty !!!!!!!!!!!
        • Gość: zzz Misiu, nie znasz znaczenia słów których używasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:52
          Jak śmiesz tak nazywać kolebkę państwowości i ostoję partiotyzmu? Faktycznie, Warszawie blisko do Azji...
          • Gość: zzz Pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:53
            Przepraszam Warszawiaków, co do tego Krakowianiana to cóż, nie ma co wypominać tęsknot za Kaiserem...
        • Gość: kks Re: Lech Poznań -cos takiego istnieje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:53
          Lech to jest Duma i Tradycja WIELKOPOLAN a nie milicyjny klub jak Twój.Jakie
          pochodzenie -takie komentarze Pisuarze
        • Gość: Kuba [...] IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.07, 21:18
      • Gość: alien_poz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:08
      • Gość: mati poznan Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:12
        dobre!!! bedzie to z pewnoscia 1 klub ktory te kosmetyki wprowadzi napewno w
        polsce..... LECH wychodzi na prawdziwa europejska druzyne teraz wyniki !!!!!!!!!
      • Gość: Loc Re: Lech Poznań będzie ... pachniał IP: 212.122.212.* 12.07.07, 18:16
        widać, że w lechu są mądrzy ludzie, któzy wiedzą jak robić pieniądze. oby przełożyło się to na wyniki, bo rodzi się europejski klub.
        • Gość: Lechita Nienawisc - nienawidze! (z daleka widziana) IP: *.141redcell.ie 12.07.07, 18:30
          NIe wazne czy Lech, czy Legia. Futbol polski to nie za dobry produkt exportowy. POjedynczy pilkarze,
          ok, ale jako calosc... wiadomo. Zatem LEch, jak mowil kolega, przedmowca, jedyny polski klub ktory
          cos robi porzadniej, bo i porzadny sklep, i koszulki "starodawne" na rocznice, i stadion, jedyny w kraju
          ktory juz istnieje i ma sie dobrze (Korona tez ma fajny, ale malusienki), i piwo, "kolejorz" i na meczach
          rodziny sa, dzieci naprawde sa bezpieczne, matki, zony kochanki...przychodza i nie ma chamstwa,
          choc nie da sie tego wykluczyc wpelni.

Jako urodzony poznaniak, mam sympatie do lecha w sercu, chcoc teraz bardzo daleko jestem od
          Bulgarskiej. Ale koszulki, tshirty tu gdzie mieszkam noszone sa czasem ku chwale klubu na koncach
          swiata.
          I powiem tez, ze spotkalem sie kilka razy z "agresja" tlumu wobec debili rzucajacych nawet pustymi
          butlkami, lub poprostu przejawiajacymi agresje na trybunach. Ci, dersiarze, karki..wlasnie oni
          likwidowali delikwentow, a kibice siedzacy w okolicach zajcia...skandowali "wypierdaja!" Ok, moze to
          nie za bardzo eleganckie zachowanie, ale skuteczne, Sami sie przed soba bronimy i walczymy...z
          takimi co pojechali do Vilna. Szkoda tych prawdziwych kiicow Legii, wiem jak wygladaja, bo bylem na
          meczu zgody, w Poznaniu, ze 2 lata temu, moze 3...i wiem ze to tacy sami jak Lechici. Lech tez ma
          Ultrasow, ale jak pisalem, my sie jakos sami kontrolujemy. Zatem Szkoda Legii, to smutek dla
          wszystkch, a ze spiewaja Legia to stara ku***, coz... Na legii tez spiewaja o nas nie za pieknie...

Szkoda tylko ze w Polsce jest tyle nienawisci tylk odlatego ze ktos mysli inaczyj, lubi inaczej, kibicuje
          inaczej. Dlatego nie mieszkam w PL bo nienawisc mnie przerazala...

POwiem ze brakuje mi parowek, z musztarda, i bulki...w przerwach meczu...brakuje...i moze tez
          Czescia MIchniewicza, bo to jedyny trener, ktory jest mlody i niezmanierowany...

To tyle... W gore serca, niech zwycieza Lech! (i polski futbol)
          • Gość: mark Re: Nienawisc - nienawidze! (z daleka widziana) IP: *.141redcell.ie 12.07.07, 18:32
            niezle
          • Gość: mati poznan hej pozdro dla Ciebie .... nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:29
            dodac nic ujac !!!!!! to samo mialem zamiar napisac ja osobiscie nic nei mam do
            kibicow innych klubow w polsce bo mysle ze gdyybym sie ur we warszawie pewnie
            bylbym za legia czy cos podobnego ale ciesze sie ze jestem kibicem Lecha bo
            Lecha mozna juz nazwac europejska druzyna
      • Gość: mati poznan Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:19
        a wy co zazdrosc ?? my za to nie mamy takich kibicow jak wy !!!!! pokazaliscie
        swoje pradwdziwe oblicze w wilnie !!!! najgorsze wtym ze na tle europy , mowia
        o nas ze polacy ........... itd popatrzcie najlepiej na poczatek na siebie !!!
      • Gość: mati poznan Re: Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:22
        heheh ale mnie rozbawiles ?? moze popatrzysz na poczatek na siebie ?? zobacz
        jakich wasz kochany klubik ma kibicow !!! udowodniliscie to w wilnie !!!!! klub
        jak i cala warszawe zakopac i zbudowac od nowa !!! najwieksze wiesniaki
        mieszkaja we warszawie !!!
      • Gość: mati poznan hej wy !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:29
        czy wy widzieliscie kiedykolwiek tylu kibicow na meczu ??? popatrzcie na
        siebie !!!!!!!!!!!!!!! ja nie bede sie znizal do waszego poziomu i nie bede
        wasze wypowiedzi komentowal
      • Gość: CK Re: Lech Poznań będzie ... pachniał IP: 195.150.224.* 12.07.07, 18:50
        genialny artykuł:
        "wreszcie kibice Lecha będą pachnieć" , "przeznaczone raczej dla mężczyzn"
        brawo dla pana dziennikarza:):):)
      • Gość: sd condony IP: 189.146.156.* 12.07.07, 21:24
        jeszcze kondony by sie przydaly
      • Gość: Dawidao Lech Poznań będzie ... pachniał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 21:33
        teraz kupują ludzie kosmetyki o zapachu kozich placków...
      • Gość: no Wieśniaki zazdroszczą he he he he he he he he IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 21:56
        hehehe
        • Gość: x Re: Wieśniaki zazdroszczą he he he he he he he he IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 22:09
          Poziom komentarzy sięgnął dna. Internet wysysa mózg najwyraźniej
          • synergie Re: Wieśniaki zazdroszczą he he he he he he he he 12.07.07, 22:38
            Panie Nawrot,

pomyślże Pan, zanim coś napiszesz!

Jesteś Pan kibicem Lecha? Tak? Czyli śmierdzącym raczej mężczyzną?
            Co za poruta ja tej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M
            • Gość: in side Re: Wieśniaki zazdroszczą he he he he he he he he IP: *.icpnet.pl 12.07.07, 22:44
              Zaraz, zaraz, dezodorantów używają ci, którzy śmierdzą? Od kiedy? Co to za
              bełkot na tym forum
      • Gość: stefan a kiedy papier toaletowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:36
        to już jest żenada!!! zamiast koncentrować na podstawowej działalności, czyli
        na tym jak osiągnąć sukces sportowy to buce bawią się w fabrykę kosmetyków. Won
        do lasu!!!
      • Gość: Adi Dużo - Tanio - Tesco! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:22
        Przecież to wygląda jak najtańsza badziewna linia produktów z Tesco, których
        nikt normalny nie kupuje w trosce o swoje zdrowie! Design jak za peerelu
        kojarzący się z taniochą i gemelą. Kto to wymyślił???
        • Gość: Lucek Re: Dużo - Tanio - Tesco! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:22
          A myslisz ze gdzie sie zaopatruja kibole lecha? Pzzeciez nie w perfumeriach.
          Najnizsza polka w markecie hehehe. W sam raz dla nich ten hipermarketowy wyglad.
      • Gość: pablofavola higiena ponad wszystko IP: *.centertel.pl 13.07.07, 14:23
        A kiedy pojawią się prezerwatywy z szacownym logo ?
      • Gość: mel "Zapach jest przeznaczony raczej dla mężczyzn. IP: *.icpnet.pl 13.07.07, 15:10
        "Zapach jest przeznaczony raczej dla mężczyzn.

hehehehehe
      • Gość: Kamila co to ma byc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:30
        Jaka firma te cuda produkuje, bo na stronie Lecha tego nie podano. Pollena
        LECHia przecież już nie istnieje ;-) Wygląd jest koszmarny, nie wiem kto
        wymyślił szampony i żele pod prysznic w tubkach :-/ Wygląda to rzeczywiście jak
        badziewie z tesco. Nie pozwoliłabym mojemu facetowi tego używać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka